2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım,allah hepimizi kazalardan belalardan korusun inşallah.

tskler kızlarr saolunn ewt bızım ferrumm az kullandırıo ebe neden bılmem
4 aylıkkken 41 cmdı cnmm hıcbır bılgım yok :44:

Günaydın kızlar,sizi ve bebişlerinizi öpüyorum,kırık kolla yazmak zor oluyo,o yüzden daha çok okumakla yetiniyorum bu aralar. bebeğim 3 gündür emdiği sütün nerdeyse tamamını kusuyo, bi kaç arkadaştada aynı sorun vardı. doktora soran oldumu acaba. normalde de kusan bi bebek ama genelde çok emdiğinde fazlasını kusuyodu,şimdi az çok farketmiyo,habire kusuyo. başka rahatsızlığı yok,üşüttüğünüde sanmıyorum ama niye böyle oldu anlamadım. sadece emiyo,ek gıdayada geçmedim. peynir gibi kusuyo,süt gibi kusuyo,su gibi kusuyo,her şekilde kusuyo,ne kıyafet kaldı,ne koltuk,ne halı. ayın 7sinde kontolümüz var,doktorada sorucam gerçi ama o zamana kadar geçer inşallah.

mıkrop mu kaptıacaba benım kızımm hep kusuo ama azar azar dr fazlasını cıkarıyor dedı ama senınkı onceden yokmus bence cok fazla beklemeden dr gıtt onemlı olabılır ıhmal etmee cnm..benımde dun elımyandı.. sanada gecmıs olsun ek gıda olarak muhallebı meyve puresı verıyorum ben cunkı sadece mama yıyoruzz

Son düzenleme:

sanada geçmiş olsun canım,seni en iyi ben anlıyorum,elini kullanamamak çok kötü.mikrop kapmış olması hiç aklıma gelmedi,ama nasıl mikrop kapabilirki,sadece emiyo,meyve yada ek gıda versem hadi onlardan kapmış diyim,suda vermiyorum. hay allah ya,devam ederse beklemeden doktora gidiyim en iyisi.

geçmiş olsun canım,benimki 1-2 gün çok kustu şimdi geçti çok şükür burnundan bile geliyordu reflüden dolayı sanırım bir kere doktor çoğu bebekte doğuştan reflü olur yüksek yatırın demişti geçmezse mutlaka bir doktora götür canım bizimki geçmeseydi gidicektik.

kızlar bebek bakım kremleri olarak ne kullandınız acaba bebişlerinize ?
bübchen

bizimki 42 cm suan
daha büyür ama icin rahat etsin diyorsan doktoruna danis

ellerı sureklı agzında artık bebeklerın ebe cok dıkkat et hergun sıksık yıka demıstıı :26:

bizimki 43 şuan canım...bir doktoruna sor istersen..

geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın..acil şifalar dilerim..

bende bugün bebeği ağlata ağlata temizlik yaptım 2-3 gün rahat ederim dedim tlf çaldı akşama çocuklu misafir geliyor morelim bozuldu temizlik boşa GİTTİ

benimki yeni 43 cm oldu bi danış dr için rahatlasın gerçi bebeğin minyon anladığım kadarıyla ters bişe olsa dr uyarırdı
jhonson baby yağ banyodan sonra yumuşacık oluyor miss
acaba mideyimi üşüttü veya boğaımı kızarık bence dr göster bebeklerde hastalık genelde kusmayla belli eder kendini bide sürekli huzursuz ve ağlak olurlar
inşallah hasta değildir

tamam canım i bakayım müsait zamanda :)
ben hep bakıyorum o siteye ama pahalıydı sanırım sitedeki ürünler. sağolasın canım :)))
benimki 4 aylıkken 41,5 tu. dr a danış bakalım, korkacak bişey değildir sanırım...

hiç kullanmadım, doğal teni :)))

ne tesadüf aynı gün benimde çayın dumanından elim yandı morardı şu an:18: geçmiş olsunnn

​ban boy kilo ile baş cevresini yazar mısın bilgi verebilirim

geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın..acil şifalar dilerim..

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

ne tesadüf aynı gün benimde çayın dumanından elim yandı morardı şu an:18: geçmiş olsunnn

​ban boy kilo ile baş cevresini yazar mısın bilgi verebilirim

tskler kızlarr saolunn ..skphotographer sanada ck gecmıs olsun ıns hemen gecer..

ben kontrol kartına baktım canım 20 gün önce 42,5 muş baş çevresi.

Arkadaşlar baş çevresi ölçümünün bıngıldağın kapanmasıyla ilgisi var. Benim oğluşumun 4. ayında 43 santimdi. Doktoru kapanması az dedi takip edicez. Kendi çocuğununda bu şekilde olmuş ilerleyen aylarda hızla kapanmış. Arkadaşlarımda da aynı durumu yaşayanlar var. Devit 3 ü ihmal etmemek lazım. Doktorumuz 4 damla ile devam etmem gerektiğini söyledi, fazlası böbreğe zarar veriyormuş. Gerçi ilacın düzenli kullanımı da fayda vermeyebiliyor. Tek ilacı direk güneşışığı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…