geçmiş olsun canım,allah hepimizi kazalardan belalardan korusun inşallah.
Maasallah kuzuna bence boyunuza takma sonuçta her bebek farklı gelişiyor bı bakarsın aniden boy atmış
Gecmis olsun canim yanık çok kötü olur Allahım şifanı versin hemencicik insaallah nerde varsa bebisinle rahat rahat ilgilenirsin yine
tskler kızlarr saolunn ewt bızım ferrumm az kullandırıo ebe neden bılmemben de mama sandalyesi düşünüyorum, henüz harekete geçemdim,sadece aklımdan geçiyor :) fikir verire rkadaşlar seviniriz...
geçmiş olsun canım ya, ah ne zordur şimdi,allah beteinden korumuş dediğin gibibizim ferro sanol ilacımız,günde 7 damldan başlıyoruz onra 9a çıkarıcaz, ben 8 damla veriyorum şimdi. sizinki azmış ne güzel :)
yeşim84, maşallahuzar sanırım sonradan
eylülnaz,meraba ,biz de sizi öpüyoruuuz... oyun halısı konusunu hala düşünüyorum,netten almalıyım çünkü burd çok pahalıdır eminim
4 aylıkkken 41 cmdı cnmm hıcbır bılgım yok :44:kızlar birde ne sorucam size bebişlerinizin baş çevresi kaç cm?benim oğluşumun şuan 40,5 cm..netten baktım şöyle.6.ayda 43 olması falan gerekiyormuş.küçük baş ise doktora gidin falan yazıyor.korktum biraz.6.aya ne kaldı şurada 43 olur mu ki ozamana kadar?
kızlar bebek bakım kremleri olarak ne kullandınız acaba bebişlerinize ?
Günaydın kızlar,sizi ve bebişlerinizi öpüyorum,kırık kolla yazmak zor oluyo,o yüzden daha çok okumakla yetiniyorum bu aralar. bebeğim 3 gündür emdiği sütün nerdeyse tamamını kusuyo, bi kaç arkadaştada aynı sorun vardı. doktora soran oldumu acaba. normalde de kusan bi bebek ama genelde çok emdiğinde fazlasını kusuyodu,şimdi az çok farketmiyo,habire kusuyo. başka rahatsızlığı yok,üşüttüğünüde sanmıyorum ama niye böyle oldu anlamadım. sadece emiyo,ek gıdayada geçmedim. peynir gibi kusuyo,süt gibi kusuyo,su gibi kusuyo,her şekilde kusuyo,ne kıyafet kaldı,ne koltuk,ne halı. ayın 7sinde kontolümüz var,doktorada sorucam gerçi ama o zamana kadar geçer inşallah.
mıkrop mu kaptıacaba benım kızımm hep kusuo ama azar azar dr fazlasını cıkarıyor dedı ama senınkı onceden yokmus bence cok fazla beklemeden dr gıtt onemlı olabılır ıhmal etmee cnm..benımde dun elımyandı.. sanada gecmıs olsun ek gıda olarak muhallebı meyve puresı verıyorum ben cunkı sadece mama yıyoruzz
Günaydın kızlar,sizi ve bebişlerinizi öpüyorum,kırık kolla yazmak zor oluyo,o yüzden daha çok okumakla yetiniyorum bu aralar. bebeğim 3 gündür emdiği sütün nerdeyse tamamını kusuyo, bi kaç arkadaştada aynı sorun vardı. doktora soran oldumu acaba. normalde de kusan bi bebek ama genelde çok emdiğinde fazlasını kusuyodu,şimdi az çok farketmiyo,habire kusuyo. başka rahatsızlığı yok,üşüttüğünüde sanmıyorum ama niye böyle oldu anlamadım. sadece emiyo,ek gıdayada geçmedim. peynir gibi kusuyo,süt gibi kusuyo,su gibi kusuyo,her şekilde kusuyo,ne kıyafet kaldı,ne koltuk,ne halı. ayın 7sinde kontolümüz var,doktorada sorucam gerçi ama o zamana kadar geçer inşallah.
bübchenkızlar bebek bakım kremleri olarak ne kullandınız acaba bebişlerinize ?
bizimki 42 cm suankızlar birde ne sorucam size bebişlerinizin baş çevresi kaç cm?benim oğluşumun şuan 40,5 cm..netten baktım şöyle.6.ayda 43 olması falan gerekiyormuş.küçük baş ise doktora gidin falan yazıyor.korktum biraz.6.aya ne kaldı şurada 43 olur mu ki ozamana kadar?
sanada geçmiş olsun canım,seni en iyi ben anlıyorum,elini kullanamamak çok kötü.mikrop kapmış olması hiç aklıma gelmedi,ama nasıl mikrop kapabilirki,sadece emiyo,meyve yada ek gıda versem hadi onlardan kapmış diyim,suda vermiyorum. hay allah ya,devam ederse beklemeden doktora gidiyim en iyisi.
kızlar birde ne sorucam size bebişlerinizin baş çevresi kaç cm?benim oğluşumun şuan 40,5 cm..netten baktım şöyle.6.ayda 43 olması falan gerekiyormuş.küçük baş ise doktora gidin falan yazıyor.korktum biraz.6.aya ne kaldı şurada 43 olur mu ki ozamana kadar?
gunaydın annısler.. dun kucuk bı kaza yasadım elıme kızgın yag dokuldu epey kabardıı acıle gıttık ılac verdıler..su topladı. ıns hemen gecer kıızmla zor ılgılenıyorumm.. allahbeterınden korudu ..
yesımcım masalahh kuzunaa gelısımı gayet ıı ferrum kullanıyorum bende gunde 3 damla dedıler bıze..
bende bugün bebeği ağlata ağlata temizlik yaptım 2-3 gün rahat ederim dedim tlf çaldı akşama çocuklu misafir geliyor morelim bozuldu temizlik boşa GİTTİslm bayanlar
benım ogluma aksam olunca bı hal oluyo mememi ısrarla reddediyosadece bıberon ıstıyo nefesi kesilene kadar aglıyo :26:
ben de aglamasın dıye veriyorm ama sütten tamamen kesilir diye de korkuyorm
salıncak almaya karar verdim bende belkı onunla bıraz oyalanır
bugün temizliğe niyetlendim inş. sonuçlanrevi belediye basacak yakında
benimki yeni 43 cm oldu bi danış dr için rahatlasın gerçi bebeğin minyon anladığım kadarıyla ters bişe olsa dr uyarırdıkızlar birde ne sorucam size bebişlerinizin baş çevresi kaç cm?benim oğluşumun şuan 40,5 cm..netten baktım şöyle.6.ayda 43 olması falan gerekiyormuş.küçük baş ise doktora gidin falan yazıyor.korktum biraz.6.aya ne kaldı şurada 43 olur mu ki ozamana kadar?
jhonson baby yağ banyodan sonra yumuşacık oluyor misskızlar bebek bakım kremleri olarak ne kullandınız acaba bebişlerinize ?
acaba mideyimi üşüttü veya boğaımı kızarık bence dr göster bebeklerde hastalık genelde kusmayla belli eder kendini bide sürekli huzursuz ve ağlak olurlarGünaydın kızlar,sizi ve bebişlerinizi öpüyorum,kırık kolla yazmak zor oluyo,o yüzden daha çok okumakla yetiniyorum bu aralar. bebeğim 3 gündür emdiği sütün nerdeyse tamamını kusuyo, bi kaç arkadaştada aynı sorun vardı. doktora soran oldumu acaba. normalde de kusan bi bebek ama genelde çok emdiğinde fazlasını kusuyodu,şimdi az çok farketmiyo,habire kusuyo. başka rahatsızlığı yok,üşüttüğünüde sanmıyorum ama niye böyle oldu anlamadım. sadece emiyo,ek gıdayada geçmedim. peynir gibi kusuyo,süt gibi kusuyo,su gibi kusuyo,her şekilde kusuyo,ne kıyafet kaldı,ne koltuk,ne halı. ayın 7sinde kontolümüz var,doktorada sorucam gerçi ama o zamana kadar geçer inşallah.
tamam canım i bakayım müsait zamanda :)e-bebeğe bir bak canım oranın internetten satışıda var güzel oyun halıları var,ben mama sandelyesini oradan alıcam istanbul forumdaki yeri bize çok yakın şimdiye kadar çoğu şeyini ordan aldım memnunum.
benimki 4 aylıkken 41,5 tu. dr a danış bakalım, korkacak bişey değildir sanırım...kızlar birde ne sorucam size bebişlerinizin baş çevresi kaç cm?benim oğluşumun şuan 40,5 cm..netten baktım şöyle.6.ayda 43 olması falan gerekiyormuş.küçük baş ise doktora gidin falan yazıyor.korktum biraz.6.aya ne kaldı şurada 43 olur mu ki ozamana kadar?
gunaydın annısler.. dun kucuk bı kaza yasadım elıme kızgın yag dokuldu epey kabardıı acıle gıttık ılac verdıler..su topladı. ıns hemen gecer kıızmla zor ılgılenıyorumm.. allahbeterınden korudu ..
yesımcım masalahh kuzunaa gelısımı gayet ıı ferrum kullanıyorum bende gunde 3 damla dedıler bıze..
kızlar birde ne sorucam size bebişlerinizin baş çevresi kaç cm?benim oğluşumun şuan 40,5 cm..netten baktım şöyle.6.ayda 43 olması falan gerekiyormuş.küçük baş ise doktora gidin falan yazıyor.korktum biraz.6.aya ne kaldı şurada 43 olur mu ki ozamana kadar?
geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın..acil şifalar dilerim..
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
ne tesadüf aynı gün benimde çayın dumanından elim yandı morardı şu an:18: geçmiş olsunnn
​ban boy kilo ile baş cevresini yazar mısın bilgi verebilirim
ne tesadüf aynı gün benimde çayın dumanından elim yandı morardı şu an:18: geçmiş olsunnn
ben kontrol kartına baktım canım 20 gün önce 42,5 muş baş çevresi.
geçmiş olsun bebekler insanın elini ayağına doluyor değilmine tesadüf aynı gün benimde çayın dumanından elim yandı morardı şu an:18: geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?