2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öyle söyleniyor ama ben daha böyle bir şikayet kinseden duymadım duymamda inşallah

bizimkide aynı durumda korkma canım

sağol canım ama bana bir problem var gibi geliyor kabuk rengi beyaz gibi,sizde olmasanız içimi rahatlatacak kimse yok.bebeklerimiz yaşıt olduğu için benzer şeyler yaşıyoruz hepimiz.

sağol canım ama bana bir problem var gibi geliyor kabuk rengi beyaz gibi,sizde olmasanız içimi rahatlatacak kimse yok.bebeklerimiz yaşıt olduğu için benzer şeyler yaşıyoruz hepimiz.
evet bizimkide beyaz niye problem var gibi akıntı koku felan mı hissettin bir danış dr ada için rahatlasın veya bir sağlık ocağından bilgi alabilirsin

zannetmem fitildendir
bizimkisi okadar az yapıyorki bu yedikleri nerde peki

inşallah canım o kadar çoktuki zor temizledim bizimki ellerini heryere sürüyor biryandan ellerini siliyorum biryandan diğer yerlerini ben siliyorum o bulaştırıyor sıcak suyla heryerini iyice sildim inşallah üşümemiştir nerdeyse yarım saat çıplak kaldı.zaten bugün üstümde bir kırgınlık var çok kötüyüm.

evet bizimkide beyaz niye problem var gibi akıntı koku felan mı hissettin bir danış dr ada için rahatlasın veya bir sağlık ocağından bilgi alabilirsin

yok öyle birşeyde içinde iltihap var gibi geliyor beyaz,kabuğada benziyor kabuk sanırım çünkü şimdiye kadar içinden birşey gelmedi ben yinede sağlık ocağına gittiğimizde sorıyım, baksınlar.

evet evim evimm güzel evimm haklısın hoşbuldum:)

hoşgeldin tatilin pekte iyi geçmemiş anlaşılan umarım moralin düzelir sütün azalmasında moralde etkili.
kilosu biraz az ama düzelir heralde ek gıdaları sevdiyse.

ek gıdaları sevdi sanırım ama doyup doymadığını nasıl anlayacağımı bilmiyurm ne kadr veirsem hep ağzını açıyor bir de suyu veremiyorum ya normal mi içmiyor kana kana???
bu arada boyu 62 değil 64 dü yanlışyazmışım.. genetik ama eşim 1.84 ben 1.65 kızım benden de kısa mı olacak ne:)))))))

cnm yanlış anlamışsın ben ilk ay arada sırada mama veriyorudm sütüm yoktu sonra ki ay 2 kere bir daha da hiç vermedm, zayıf diye 'sütün yaramıyor mama ver kilolu olsun' diyorlar ee tabi benimde cnm sıkıldı mama versem mi acaba diyorum hem ek gıda hem mama bi de anne sütü .. hangi marka kaç no veriyorsun sen? maşallah senin bebişe 4 kg gibi birşeydi demi doğumkilosu?

insanları memun etmek zor iş

canım benim oğlumda 3250 doğdu ve 2900 e indi.geçen hafta 6.100 gramdı boyuda 61 cm.di.yani senin bebeğin benimkine göre daha kilolu ve uzun..

benim kzım benim gözümde kilolu aslında ama milletin gözünde sıskaa ayakta kuruyooo:))))))
5 eylül doğumu benim kız senin oğlun kaçında doğmuştu??

kıpır kıpırlar gerçekten
güzelce sarıp sarmalasaydın canım hemencecik ısınıverir
sen niye kırgınsın hastalık halimi yoksa durgunluk halimi

kıpır kıpırlar gerçekten
güzelce sarıp sarmalasaydın canım hemencecik ısınıverir
sen niye kırgınsın hastalık halimi yoksa durgunluk halimi

başım dönüyor ve çok halsizim çok şükür bugün kayınpederimde gitti oda burda olsaydı hiç dinlenemezdim bile,9 gün kalarak en az kalma rekorunu kırdı normalde 20 günden önce kesinlikle gitmezdi.

bayanstres;
muhallebiyi nasıls yapacağımı bilmiyorum senin yaptıın bi tarif varsa yazarmısın???

bir de sebze çorbası verdim artık yayla çorbası da versem mi acaba sossuz biraz zeytinyağı ile nedersiniz kızlar süzekten geçirip içirsem ??

ilk kez mayaladığım yoğurt tutmadı kzıımız şansına dolapta biraz daha süt vardı tekrar kaynatıp deneyim bakalım nerde hata yaptım bilmiyorum mayasını mı az tuttum acaba off bugün de yoğurt yiyemeyecek bebişim:44::44:

kızlar yürüteçte hangi markayı düşünüyorsunuz malum güvenilir ve ortopedik olması lazım
ben büyük oğlanda chicco almıştım hatırlayamıyorum memnunmuydum değilmiydim
sadece yavaş hareket ettiriyordu e tabi oğlumda sinirleniyordu ben zaten chicconun hiç bir ürününü severek kullanmadım hamileyken yine aynı marka araba aldım 2. ye oda fiyasko dünya para veriyorum boşuna siz ne aldınız veya alacaksınız

bizimkiler bu işten hiç anlamadıkları için sunny baby almış bakalım memnun kalacak mıyız?

başım dönüyor ve çok halsizim çok şükür bugün kayınpederimde gitti oda burda olsaydı hiç dinlenemezdim bile,9 gün kalarak en az kalma rekorunu kırdı normalde 20 günden önce kesinlikle gitmezdi.
kp için gözün aydın bidaha gelmez inşallah en azından yakın zamanda

yanlız baş dönmesi halsizlik ne olaki mide bulantısıda var deme aman diyim

sekos
evet cnm yanlış anlamışım pardon
kilo aldırmak için vereceksen hiç verme , ne güzel sütün yetiyomşu işte benimki açsa ağlıyor,uykusu var ve dalamıyorsa açtır. öyle anlıyorum yani. benimki 4220 doğmuştu evet fazla olması normal, 15 günlükten beri mama alıyor benimkl, sütüm çoook az, bi öğün doyurmaz,sadece sabaha karşı yetiyor, o da acıkmadığı için fazla, yoksa yetmez ben de ek gıda,mama ve sütümden veriyorum,karışık ama napcan, ek gıda tatlara alışsın diye ,doyurmalık değil, anne sütü de ilaç niyetine, gerisi mama. ben bi verişte 6 ölçek 180 cc veriyorum. dr gelişimi, boy,kilosu çok iyi dedi aptamil 1 kullanıyoruz, 6.aydan sonra 2 numaraya geçiliyor.

marjinal79,
geçmiş olsun canım, çabuk toparla,tosunun ihtiyacı var sana
benimki de her yapışında dolduruyor,beline dek öfff... alıp banyoya götürüyorum ben de, boyundan aşağısına su tutuyom, silmeyle bitcek gibi değil bu arada benimki hep sıvı şeklinde, sorun olsa benimkinde olurdu aylardır herhalde :44:

kp için gözün aydın bidaha gelmez inşallah en azından yakın zamanda

yanlız baş dönmesi halsizlik ne olaki mide bulantısıda var deme aman diyim

yok canım hamile değilim adet olalı 3-4 gün oluyor,bence stresten ve yorgunluktan grip olucam gibi.bu arada ben doğumdan sonra her ay düzenli adet oluyorum.kp içinde sağol en geç 2 aya yine burda hastaneye kontrole gelicekmiş bide kayınvalidemde gelicek 2 2,5 aya kadar bizim ailecek yanlız kaldığımız sayılı birde görümce var birde iki çoçuğu kocasınıda alıp yaza mutlaka gelir ve çoçuklarını bize bırakıp sabah çıkıp gece yarısı gelir hiç birşeyede elini sürmez lohusayken bile pek yardımı olmadı.

kaka olarak kızım artık baya baya koyu ve yeşil çıkarıyor acaba ek gıdaya geçtim dye mi ?? çorbasına brokoli koyuyorum bi parça acaba o mu yeşil yapıyor..

bir de demir olaak ben ferro sanol b almıştım ecz.den kapağı çatladı bikaç gün verebildim, doktorumuz ferrosan verdi adını doğru hatırlıyorsam tabi yedi damla

sağol canım ama hiç toparlıycak gibi değilim.umarım sorun yoktur.

bizimkide suyu pek isteyerek içmiyor.boyunuz iyiymiş canım kızında çok kısa değil orta hem sonradan boy atar.

muhallebi hiç kendim yapmadım ilk çocuktada hep aptamil hazır muhallebi KULLANDIM AHMET MERTTE DAHA BAŞLIYAMADIM AMA
devam sütüyle yapılıyormuş biraz önce okudum heral kaynatılıp pirinç unuyla pişiriliyor ama bir mama firmasının sitesinden okusan daha doğru olur
yoğur olayını günlük sütü hafif ısıt parmagını soktuğunda 7-8 sn sonra hafif yakacak şekle gelinceye kadar sogut sonra 1 yemek kaşığı yoğurta bu ısıttığın sütten 1-2 kaşık ekle ve sonra süte dök ve 1-2 karıştır sallamadan güzelce kalın birşeyle sar ve sıcak ortamda 6-7 saat beklet ve sonra buzdolabına koy sabaha kadar kıvam alsın sonrada kızçen afiyetle yesin

bende dünden beri yoğurt yapmaya çalışıyorum. bir türlü olmadı. bakalım 3. kez deniyorum. inşallah bu tutar. aslında daha önceleri 1-2 kez kendimize yapmıştım. onlar olmuştu. bu niye böyle oldu anlamadım. muhallebi tarifi için doktor 100 ml soğuk süte pirinç unu ilave et. yavaş ateşte karıştırarak pişir. soğumaya bırakıp ılık iken 3 ölçek mama ilave et karıştır dedi. ama ben daha yapmadım .

bugün ilk kez çorba verdim oğluma 3-4 kaşık. tadını sevdi sayılır. tel süzgecim yoktu. blenderden geçirdim. kıvamı biraz koyu olmuştu.

anladım canım.bende alayım o zaman fazla bindirmem..oyalar belki biraz
benim paşa kucakçı oldugu için tek umudum o kaldı bakalım 15 er dakika koysam iki kez tamamdır ben de birşeyler atıştırırım o ara çünkü uyurken de hep onlayım :)

Bu verem izi bizdede 2 aydir var bizde tr deyken olduk verem asisini burda vurulmuyormus artik ozaman ebe demisti yara olur iltahap akar diye sükür iltahap akmiyor ama 2ay dan beri sert hafif sis ve kabuklu banyo yapinca kabugu dusuyor sonra yeniden olusuyo burdaki doktorumuza sordum daha kötüleri var dedi yakinda gecer dedi ama daha gecmedi martin 12 . 6 ay kontrolumuz var gecmesse tekrar sorcammm bu arada gecmis olsun kp gitmis canim fazla goremiyordum seni burda
Insaallah yogurdun tutarr bu sefer canim corbayi bende blenderle yapiorum cok civik olmayinca daha rahat iciyorrr minik kusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…