- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
benim paşa kucakçı oldugu için tek umudum o kaldı bakalım 15 er dakika koysam iki kez tamamdır ben de birşeyler atıştırırım o ara çünkü uyurken de hep onlayım :)
kızlar birşey sormak istiyorum verem aşısı olduğu yer bir garip gibi hemşire yara olup kabuk tutacağını söylemişti aradan 2,5 ay geçti hala kabuk gibi birşeyler var doktora gittiğimizdede sormayı unuttum.başına böyle birşey gelmiş olan var mı acaba?[/QUOTE
bizimki de öyle geçen ay sormuştum dr aşınız tutmuş ondan öyle olmuş dedi..
keşke ben de olsam regl ya şişkinliklerim belki öyle gider ama tık yokhaydaa yol geçen hanı gibi ne o öyle gel git bıraksınlar biraz dinlen rahatsızlıgının nedeni de bence yorgunluk stres canım.
inşallah olursun canım bencede stres ve yorgunluktan bayağı bir kötüyüm yattığım yerden yazıyorum,mertte bugün huysuzluk yapıyor ne yapıcam bakalım.azıcık yanlarında üzgün görünsem ben kötü oluyorum.
evettt ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum :)
Bu verem izi bizdede 2 aydir var bizde tr deyken olduk verem asisini burda vurulmuyormus artik ozaman ebe demisti yara olur iltahap akar diye sükür iltahap akmiyor ama 2ay dan beri sert hafif sis ve kabuklu banyo yapinca kabugu dusuyor sonra yeniden olusuyo burdaki doktorumuza sordum daha kötüleri var dedi yakinda gecer dedi ama daha gecmedi martin 12 . 6 ay kontrolumuz var gecmesse tekrar sorcammm bu arada gecmis olsun kp gitmis canim fazla goremiyordum seni burda
Insaallah yogurdun tutarr bu sefer canim corbayi bende blenderle yapiorum cok civik olmayinca daha rahat iciyorrr minik kusss
sağol canım bizimkide aynen anlattığın gibi banyoda düşüyor sonra yine oluyor bizimde kontrol 25 şubatta o zaman sorayım bir bakalım.
evet evim evimm güzel evimm haklısın hoşbuldum:)
ek gıdaları sevdi sanırım ama doyup doymadığını nasıl anlayacağımı bilmiyurm ne kadr veirsem hep ağzını açıyor bir de suyu veremiyorum ya normal mi içmiyor kana kana???
bu arada boyu 62 değil 64 dü yanlışyazmışım.. genetik ama eşim 1.84 ben 1.65 kızım benden de kısa mı olacak ne:)))))))
cnm yanlış anlamışsın ben ilk ay arada sırada mama veriyorudm sütüm yoktu sonra ki ay 2 kere bir daha da hiç vermedm, zayıf diye 'sütün yaramıyor mama ver kilolu olsun' diyorlar ee tabi benimde cnm sıkıldı mama versem mi acaba diyorum hem ek gıda hem mama bi de anne sütü .. hangi marka kaç no veriyorsun sen? maşallah senin bebişe4 kg gibi birşeydi demi doğumkilosu?
insanları memun etmek zor iş
benim kzım benim gözümde kilolu aslında ama milletin gözünde sıskaa ayakta kuruyooo:))))))
5 eylül doğumu benim kız senin oğlun kaçında doğmuştu??
2 çocuğunu bırakıp gezen görümceye tepki koymalısın bence artı siz bir ailesiniz kp kv görümce veya senin ailen öyle sen müsait olmadığında gelip kalmamalı bebekle yatılı misafir kolaymı yayok canım hamile değilim adet olalı 3-4 gün oluyor,bence stresten ve yorgunluktan grip olucam gibi.bu arada ben doğumdan sonra her ay düzenli adet oluyorum.kp içinde sağol en geç 2 aya yine burda hastaneye kontrole gelicekmiş bide kayınvalidemde gelicek 2 2,5 aya kadar bizim ailecek yanlız kaldığımız sayılı birde görümce var birde iki çoçuğu kocasınıda alıp yaza mutlaka gelir ve çoçuklarını bize bırakıp sabah çıkıp gece yarısı gelir hiç birşeyede elini sürmez lohusayken bile pek yardımı olmadı.
brokolidendir ama daha erken onun için benim bildiğim patates havuç kabak bu aylarda rahat sindirilebilen sebzeler ama tabi kabağın mevsimi değilkaka olarak kızım artık baya baya koyu ve yeşil çıkarıyor acaba ek gıdaya geçtim dye mi ?? çorbasına brokoli koyuyorum bi parça acaba o mu yeşil yapıyor..
bir de demir olaak ben ferro sanol b almıştım ecz.den kapağı çatladı bikaç gün verebildim, doktorumuz ferrosan verdi adını doğru hatırlıyorsam tabi yedi damla
inek sütü bence kullanılmamalı gerçi biri kullan diğeri kullanma diyor ama ben inek sütüyle yoğurttan başka birşey yapmam oda yoğurta dönünce sütün formu değiştiğindenbende dünden beri yoğurt yapmaya çalışıyorum. bir türlü olmadı. bakalım 3. kez deniyorum. inşallah bu tutar. aslında daha önceleri 1-2 kez kendimize yapmıştım. onlar olmuştu. bu niye böyle oldu anlamadım. muhallebi tarifi için doktor 100 ml soğuk süte pirinç unu ilave et. yavaş ateşte karıştırarak pişir. soğumaya bırakıp ılık iken 3 ölçek mama ilave et karıştır dedi. ama ben daha yapmadım .
bugün ilk kez çorba verdim oğluma 3-4 kaşık. tadını sevdi sayılır. tel süzgecim yoktu. blenderden geçirdim. kıvamı biraz koyu olmuştu.
2 çocuğunu bırakıp gezen görümceye tepki koymalısın bence artı siz bir ailesiniz kp kv görümce veya senin ailen öyle sen müsait olmadığında gelip kalmamalı bebekle yatılı misafir kolaymı ya
brokolidendir ama daha erken onun için benim bildiğim patates havuç kabak bu aylarda rahat sindirilebilen sebzeler ama tabi kabağın mevsimi değil
inek sütü bence kullanılmamalı gerçi biri kullan diğeri kullanma diyor ama ben inek sütüyle yoğurttan başka birşey yapmam oda yoğurta dönünce sütün formu değiştiğinden
1 yaşından sonra allerji çıkmazsa serbest tabikide
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar benm bebeğim 15 eylül doğumlu pek uykuyu sevmiyor uykusunu alamadığından huysuz. ek gıdaya bu ay başlasammıki acaba ? yürüteç yada hoppala şimdiden kullanmaya başlayanınız varmı arkadaşlar
doktorum kaşık maması yerine 1 nolu mamalarla muhallebi yap dedi canım. kaşık mamalarında çok fazla çeşit var,onlar evde hazırlanmaz zaten heralde.
Sanki benim kızımı anlatmışsın canım. bizde 5 aylık kontrolümüzde 6700kg,67 cmdik. benim sütümde maşallah çok iyi,ama kızım az kilo alıyo. dr en sonunda bünyesi böyle demekki dedi,bende zayıfım,50 kilo ile hamile kalmıştım,63le doğurdum,şimdide 52 kiloyum,bide sütüm kaliteli olsun diye allah ne verdiyse yiyorum,tatlılar,tuzlular,cevizler,ağzım hiç boş durmuyo yani. benim kızımda aynı şekilde zorla emzirmeye çalışınca mutlaka kusuyo. dr bana mama ver demedi ama ek gıdaya başla dedi. meyve suyu,püresi,yoğurt ve muhallebi vericem bu ay. sende mamayı zorlama bence,5 ayı doldurmuş,doktoruna danışarak ek gıdaya başlayabilrsin.
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar benm bebeğim 15 eylül doğumlu pek uykuyu sevmiyor uykusunu alamadığından huysuz. ek gıdaya bu ay başlasammıki acaba ? yürüteç yada hoppala şimdiden kullanmaya başlayanınız varmı arkadaşlar
Gunaydınn
selam kızlaar
Bu aralar felaket yoruluyorum sizler iyisinizdir umarımm
slm cnm ıyıyz senı sormalı valla bugun uyumadm erkndn kalktm ıslerımı hallettm bnm prenses uyuyo bnde bakım buraya dedım
aynen bnde cok yorulyrm bıde belımı ıncıttm kızı kaldrrken baya zorlnyrm bu aralr
benim oğlum uyuyamadığı için çok yoruluyorum, benimde sırt ağrılarım vardı geçti allahtan..
En son işten ayrılmıştın sanırım naptın canım iş durumunu?
zaten ıste bulamadm hyrlısı bakalım nolck yıenede baknyrm ıs ama kızımı nasıl bırkcm bılmyrm ozmn nasıl bırkmsm calsmsm dıyorum ben onu gormdn nasıl durrm btn gun uyurkn bıle yanına uzanıp sevyrmek gıda veren annelere bir sorum var, kaşık maması verenler neler yediriyor?
Ben geçen hippin pirinç mamasını yaptım pek sevmedi ben verdikçe ağzından çıkarttı bende zorlamadım..
ıns bıseyı yoktr bebısınn ama bazı bebekler 5 aylık oldktn snra emmeyı bırakıo yemegıde cok azaltıo komsmzdan bılıyrm oglu var suan 7 aylık 5 aylıkken o ole olmustu emmeyı bırakmstı zar zor emzrıodu annesı yemegıde azalttı zayflmstı baya ıns gecer sennkı hemenselamlar kizlar...
Off kaç gündür çok sorunumuz var, ben mi çözemedim yoksa baska birsey mi bilemiyorum
bebekler kendi kendine sütten kesilir mi? Yani normalde mesela anneler 1 yasinda veya 6 aydan sonra sütten keser ama bebek kendisi birakabilir mi emmeyi? Ben 2 gram emsin diye akla karayi seçiyorum en son 2 gün önce yaklasik 7 saat aç kaldi emziriyorum kafasini çeviriyor agliyor istemiyor açliktan agladi evde kiyamet koptu mecburen elma püresi yedirdim. Dün gecede yine emzirdim sevindim hatta emiyor diye ama esimle baktik 15dk sonra hepsini oldugu gibi kustuBirazdan doktorda randevumuz var gidiyim bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?