2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim oğlan 21 eylül doğumlu canım.yaa benim oğlumda bana göre normal ama çevreden sölenenler sinirimi bozuyoo bünyesi böle napim yani.kilo almıyo fazla..hem emziriyorum hem mama veriyorum.daha napimm..sağlıklı olsunlar canım yaa.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız,:119::119::119: soruma cevap veren tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim içim rahatladı demekki çoğu kişide aynı.

2 çocuğunu bırakıp gezen görümceye tepki koymalısın bence artı siz bir ailesiniz kp kv görümce veya senin ailen öyle sen müsait olmadığında gelip kalmamalı bebekle yatılı misafir kolaymı ya

brokolidendir ama daha erken onun için benim bildiğim patates havuç kabak bu aylarda rahat sindirilebilen sebzeler ama tabi kabağın mevsimi değil

inek sütü bence kullanılmamalı gerçi biri kullan diğeri kullanma diyor ama ben inek sütüyle yoğurttan başka birşey yapmam oda yoğurta dönünce sütün formu değiştiğinden
1 yaşından sonra allerji çıkmazsa serbest tabikide

yanlış yazmışım soğuk su olacak.

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar benm bebeğim 15 eylül doğumlu pek uykuyu sevmiyor uykusunu alamadığından huysuz. ek gıdaya bu ay başlasammıki acaba ? yürüteç yada hoppala şimdiden kullanmaya başlayanınız varmı arkadaşlar

bizde var ama daha kullanmıyoruz 6.ayı bitince kullanıcaz, galiba çoğu arkadaşta almayı düşünüyor.yetmiyorsa sütün geçersin belki yavaş yavaş.

muhallebi nasıl oluyor arkadaşlarda bahsetmiş ama bir daha tarif verirsen sevinirim bana dr dmedi hala ek gıdaya geç diye dr zayıf dicek die götürmeye korkuyorum ama ben herdün 1 tatlı kaşıgı ile elma püresi veriyorum demir ilacı ile birlikte veriyorum arkasından 4 5 kaşık su dişlerde leke olmasın die akşamda yatmadan önce 1 yemek kaşıgı yogurt veriyorum birden yüklenmek istemedim 6 aylıkolsun ozaman yüklenirim artık..

17 eylül dogumlu oglum var o da aynen gündüz 45 dakika 2 kez uyur onda da devamlı sallanır ve huysuz devamlı hiç memnun edemiyorum evladım seni diyiyorum gülüyor :) ben 4.ay kontrolülden sonra elma suyu,havuç suyu,sonra ikisini karıştırıp verdim,yogur vermeyi deneyecegim bugünlerde çok düzenli olmasa da veriyorum ara ara sütüm yetiyor kilosu da gayet iyi damak tadı oluşsun diye veriyorum..yürüteç ben de kullanacagım en azından biraz orda oyalanır yorulur da uyur belki :)

selam kızlaar
Bu aralar felaket yoruluyorum sizler iyisinizdir umarımm

slm cnm ıyıyz senı sormalı valla bugun uyumadm erkndn kalktm ıslerımı hallettm bnm prenses uyuyo bnde bakım buraya dedım

aynen bnde cok yorulyrm bıde belımı ıncıttm kızı kaldrrken baya zorlnyrm bu aralr

benim oğlum uyuyamadığı için çok yoruluyorum, benimde sırt ağrılarım vardı geçti allahtan..
en son işten ayrılmıştın sanırım naptın canım iş durumunu?

ek gıda veren annelere bir sorum var, kaşık maması verenler neler yediriyor?
ben geçen hippin pirinç mamasını yaptım pek sevmedi ben verdikçe ağzından çıkarttı bende zorlamadım..

selamlar kizlar...

off kaç gündür çok sorunumuz var, ben mi çözemedim yoksa baska birsey mi bilemiyorum
bebekler kendi kendine sütten kesilir mi? yani normalde mesela anneler 1 yasinda veya 6 aydan sonra sütten keser ama bebek kendisi birakabilir mi emmeyi? ben 2 gram emsin diye akla karayi seçiyorum en son 2 gün önce yaklasik 7 saat aç kaldi emziriyorum kafasini çeviriyor agliyor istemiyor açliktan agladi evde kiyamet koptu mecburen elma püresi yedirdim. Dün gecede yine emzirdim sevindim hatta emiyor diye ama esimle baktik 15dk sonra hepsini oldugu gibi kustu birazdan doktorda randevumuz var gidiyim bakalim ne olacak

benim oğlum uyuyamadığı için çok yoruluyorum, benimde sırt ağrılarım vardı geçti allahtan..
En son işten ayrılmıştın sanırım naptın canım iş durumunu?

ek gıda veren annelere bir sorum var, kaşık maması verenler neler yediriyor?
Ben geçen hippin pirinç mamasını yaptım pek sevmedi ben verdikçe ağzından çıkarttı bende zorlamadım..
zaten ıste bulamadm hyrlısı bakalım nolck yıenede baknyrm ıs ama kızımı nasıl bırkcm bılmyrm ozmn nasıl bırkmsm calsmsm dıyorum ben onu gormdn nasıl durrm btn gun uyurkn bıle yanına uzanıp sevyrm ((
vall ıs bakmyrm pek bole ıyı gercı maddı yonden sıkısyrz ama kızımı bırkmk ıstmyrm hıc ben hero baby sutlu pırınclı mamasını veryrm bzmkı ılk gndn berı gusel yıyo masallh ama onu yedkten sonra bıraz ıshal oluo
ıns bıseyı yoktr bebısınn ama bazı bebekler 5 aylık oldktn snra emmeyı bırakıo yemegıde cok azaltıo komsmzdan bılıyrm oglu var suan 7 aylık 5 aylıkken o ole olmustu emmeyı bırakmstı zar zor emzrıodu annesı yemegıde azalttı zayflmstı baya ıns gecer sennkı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…