2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dün gece mide bulantısından bi türlü uyuyamadım en sonunda oturarak uyudum yatakta çok kötüyüm hala geçmek bilmedi bulantı işi. doktora da haftaya cuma gidicem çok sabırsızım acaba neler görücem diye

Son düzenleme:
Slm kızlaaarrr,biz geldikkkkk

Bugün 2 li test için randevum vardı, bebişimi 5 hafta aradan sonra gördüm, o kadar tatlı geldi ki ilk kez kendimi anne olarak hissettim,
Bi kıpırdak bi kıpırdakki sormayın teyzeleriiiii,durduğu yerde duramıyo, taklalar atmaya başladı benim ki gülmeye beşlayınca ben dahada şımarmaya başladı
Dr. ense kalınlığını ölçücek zıpır bi aşağı bi yukarı kadın bi türlü alamadı ölçüyü en sonunda 1.2 dedi ensesine normal dedi ,ama yinede 2 li testi yapcaz dedi...
boyumuzda 6.5cm 8 milim mişşşşş
Cinsiyet konusunda bişey söyliyemedi benim kıpırdak meleğim göstermedi utandı sanırm
Normalde ihtimal olarak söylüyrlarmış DR. dedi ama benim ki utangaçç

Ay işte böyleeee Allah herkese bu güzel anları görmeyi nasip etsinn
Bizlerede sağ sağlim sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallahh

Merhaba kızlar. Bugün bebişimle ikili teste girdik. Yapsammı yapmasammı diye düşünüyordum çok kararsızdım. Birkaç yere fiyat sordum hepsi uçmuş. 300 TL'nin altında yer bulamadım.
Ben de bugün Okmeydanı hastanesine gittim. İkili tarama için randevu almaya geldim dedim. Doktor hemen bugün yapalım dedi. Ense kalınlığı (NT)1.7mm çıktı. Baş popo mesafesi (CRL)'de 47mm çıktı. Kan sonuçlarını da haftaya çarşamba alıcam. Sanırım Ultrason ölçüleri normal sınırlarda. Allaha çok şükür. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olur.
En azından üzerimden büyük bir yük kalkmış oldu. Hem kararsızdım hem korkuyordum. Yaptırıp kurtuldum

Mericdemir2007 hayırlı olsun sizin de testiniz. Sonuçlaınız da çok güzel. 3mm ve üzerinde risk artıyormuş sanırım. Sizin Bebeğin boyunu ölçerken tamamını mı ölçtü. Benim bacakları ölçmedi başıyla poposu arasını ölçtü.

Canım çok teşekkür ederim, seninkide hayırlı olsun,bence yaptırarak en iyisinini yapmışsın,şimdi rahatlamışsındır mutlaka aklındaki acabalar silinmiştir.....
Sanırım bacaklarda dahil çünkü bebişin 6.5 cm olmuş dedi bana

filizcim meriçdemir ikiniz için de gözünüz aydın ve geçmiş olsun.darısı başımıza artık. Çok sevindim değerler iyi melekler büyümüş :)

filiz ve merci gözünüz aydın rahatlamıssınızdır darısı artık bizim basımıza peki bu ikili testin sonucu iyi olursa 3lü veya 4lüye gerek varmı

Anladım canım. Zaten bacakları hariç olsaydı bebeğin gerçekten çok büyük olacaktı :)
Bu ölçüm hastaneden hastaneye değişiyor demekki. Ve ense alınlığı da çok hassas bir ölçüm. Her hastaneye güvenmemek gerekir bence. Milimetrenin onda biri kadar hassas ölçüm yapıyorlar. Sonuç olumsuz bile çıksa üzülmemeli kimse. Doktor hatası olabilir.

filizcim meriçdemir ikiniz için de gözünüz aydın ve geçmiş olsun.darısı başımıza artık. Çok sevindim değerler iyi melekler büyümüş :)

Canım çok teşekkürler ,darısı tüm adayların başınaaaa,
Bu arada senin 2. bebişn olucak sanırım tecrübelisindir bişey sormak istiyrm:

Ense kalınlığına falan normal dedi yinede 2 li test için kan verdim
bu kan sonuçlarında bi anormallik çıkarmı yoksa sadece riski görmek içinm i istedi annamadım daaa:26:

dils3 ve GülPembe, çok teşekkür ederim Darısı başınıza. inşallah hepimizin değerleri güzel gelir bebeklerimiz sağlıklı olur.
Bana verdikleri bilgilendirme formunda hem ikili hem üçlü test yapılmaz yazıyordu. İkisinin sonucu birlikte karışıklık yaratıyormuş. Ya ikili ya üçlü yapılırmış.

filiz ve merci gözünüz aydın rahatlamıssınızdır darısı artık bizim basımıza peki bu ikili testin sonucu iyi olursa 3lü veya 4lüye gerek varmı

Sağol canım darısı başınıza inşallahh
sorduğun soru hakkında pek bi bilgim yok emin değilim ama, arkadaşımın 2 lisi normal çıkınca 3 lüyü istememiş

Ense kalınlığı ve kan testi sonuçlarını bir bilgisayar programına giriyorlar ve sonuçta 200000/1 yada 100/1 gibi bir sonuç çıkıyor. Yani sonuç hiçbir zaman kesin değil.

Sağol canım darısı başınıza inşallahh
sorduğun soru hakkında pek bi bilgim yok emin değilim ama, arkadaşımın 2 lisi normal çıkınca 3 lüyü istememiş

tesekkürler kıslar bu 2li test hakkında pek bi bilgim var ama degerleri konusunda bilgim yok

Ense kalınlığı ve kan testi sonuçlarını bir bilgisayar programına giriyorlar ve sonuçta 200000/1 yada 100/1 gibi bir sonuç çıkıyor. Yani sonuç hiçbir zaman kesin değil.

Teşekkürler canım,
Şimdi bu ölçüm hasas ya bayaaa,
Acaba bide devlettemi yaptırsam ki????
Yoksa çok fazla deşelemeyeyim mi??
Ay valla benim bu pinpirikliliğimmmm

Doktora soru soruo sorup durdum bugün oda ban dersine güzel çalışmışsın dediiiiii:26:

Napayım ama 5 haftadır gitmiyrdm biriktiiii

Hiç gitme boşuna. Sonuçların güzel çıkmış maşallah. Yanılma payı olsa bile 3mm 'ye çok var. Hiç üzme bebişi tekrar gidipte

İlaydakorucu06 ve Brck; cevabınız için çok teşekkür ederim kızlar,vajinadan olunca yanlış bir şey yaparım diye baya korktum açıkcası..

Herkes rüyasında kız görüyor,bi ben göremedim yavruşumu,ama dün gece rüyamda bebek arabası alıyordum,pembe pembe almışım eşim de diyor daha belli değil ki niye böyle aldın ben de diyorum büyük ihtimal kız olcak

canım benim kızım da da ense kalınlığı normal dendi ama gene de yaptılar ya standart yapıyorlar ama kan değerinde de birşey çıkmaz. Sonuçta ikisi bir değerlendiriliyor birinde risk var birinde yok olmaz yani sıkma kendini. Hadi geçmiş olsun. :)

Filizyavuz ve mericdemir.. Darısı bizim başımıza inşallah.Ne mutlu değerleriniz güzel çıkmış. Ben her ne olursa olsun 3 lü testi de yaptırmaktan yanayım. İkili testin doğruluk oranı %60 mış. ama ne güzel çocuklarınızın downlu olmadığı kesinleşmiş ense kalınlığından.
Filizyavuz dün gece 12 de zeynep kamilden randevu aldım. Okmeydanından mı zeynep kamilden mi daha çok memnun kaldın? Benim evim Okmeydanına daha yakın. Zeynep Kamile gitmem zor olacak ama orası daha iyi dersen de giderim hiç önemli değil.

Son düzenleme:
Hiç gitme boşuna. Sonuçların güzel çıkmış maşallah. Yanılma payı olsa bile 3mm 'ye çok var. Hiç üzme bebişi tekrar gidipte

Çok teşekkürler kızlarrr
Rahatladımmmm bayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…