teşekkürler desteğin ve yardımın için.
canım videolar için teşekkürler
umarım işinize yaramıştır.canım sen bizde değilmiydin?
Bayıldım...
Ayrıca modelleme ve grafikler de süper olmuş, müzik ayrı bir kahramanlık senaryosu:) çok etkilendim.teşekkür ederim paylaşımın için hemen akşam eşime izleteceğim.
Ve yeni bir endişeye de yol açtı bu video.. Ya o kordona dolanırsa.....:44::44::44:
merhaba kızlar...
ben bugün hastaneye gittim.baktık gördük allaha şükür çok iyi herşey yolunda.kalp atışları da duyuluyordu.
ama tahlil falan yapmadı. normal mi sizce?
devlet hastanesine gittim. doktor öylesine bakmıştır belki diye azıcık tereddüt ettim de
günaydın kızlar,herkese mutlu pozitif bir gün diliyorum :124:
Ben de kalp atışlarını duyduktan sonra kendimi daha çok hamile gibi hissettim
Ama doktor progesteron verdi,vajinadan kullan dedi,gece yatarken kullanıyorum,ama sabah kalktığımda bir kısmını çamaşırımda görüyorum,acaba yanlış bi şey mi yapıyorum yoksa fazla olan mı atılıyor? Kullanan veya bilen var mı ki :44:
cnm bende duydum kalp atışını hadi gözün aydınn..merhaba kızlar...
ben bugün hastaneye gittim.baktık gördük allaha şükür çok iyi herşey yolunda.kalp atışları da duyuluyordu.
ama tahlil falan yapmadı. normal mi sizce?
devlet hastanesine gittim. doktor öylesine bakmıştır belki diye azıcık tereddüt ettim de
Günaydın kızlar,herkese mutlu pozitif bir gün diliyorum :124:
Ama doktor progesteron verdi,vajinadan kullan dedi,gece yatarken kullanıyorum,ama sabah kalktığımda bir kısmını çamaşırımda görüyorum,acaba yanlış bi şey mi yapıyorum yoksa fazla olan mı atılıyor? Kullanan veya bilen var mı ki :44:
Cnm ilk 5 haftalıkken gitmiştim. o zaman 4 tüp alınmıştı. tamidrar tahlili yapılmıştı.15 gün sonra gel demişti.şimdi 7 haftalık. tekrar gittim.sadece ultrasonla baktı. bu sefer yapmadı. gerek görmedi mi acaba bilemiyorum ki.aslında tahlil yapılması gerekir canım benden nerdeyse 3 4 tüp kan alınmıştı birde tam idrar tahlili yapmışlardı 7. haftalarda
cnm bende duydum kalp atışını hadi gözün aydınn..
banada doktorum henüz tahlil vermedi bazıları hamileliğimden önce yapılmıştı..bi kaç tane yaptıracak 9.haftada çağırdı benide...banada henüz vermedi bişi...
Merhaba kızlar..
Bi baş ağrısıyla uyandım bu sabah bakalım ne zaman geçecek((
Merhaba kızlar..
Bi baş ağrısıyla uyandım bu sabah bakalım ne zaman geçecek((
güzel güneşli bir güne merhabaaaaa.........özlemişiz güneşi vallah...........allahım bebişlerimizi korusun.............
Günaydın kızlar,herkese mutlu pozitif bir gün diliyorum :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?