Kızlar soda tüketiyor musunuz?
Ben kapağını açıyorum, akşama kadar gazı kaçıyor ve öyle içiyorum. Gazlı birsey önermiyor çünkü Dr.lar. ama soda içindeki minerallerden ötürü çok faydalıymış bebeğe. Yalnız üzerinde doğal kaynak suyu olanları tüketmemizi öneriyorlar. Diğerleir bikarbonatlıymış. Kızılay ve Akmina nın üzeirnde yazıyor doğal kaynak suyu..
mericdemir senin Dr. un gazından ötürümü içme dedi acaba?
kıslar bişey sormak istiyorum dün burdan bir anne bi video yayınladı bebeğin anne karnındaki gelişimi ile ilgili bu kordon annedemi kalıyor yoksa o kordonu da alıyorlar mı tamam bebek de az var ama uzun kordon ne oluyor
Kelebek03 ,canım geçmiş olsun, kendine dikkat etmeye çalışşşş
Anchusa, canım ben bazen mecbur kalıyrm soda içmeye Yani o doğal kaynak suyu yazıyor ya onu....Midem bazen o kadar kötü oluyr ki taş gibi biraz olsun rahatlatıyor die içiyrdm...HATTA EN SON DÜN AKŞAM İÇTİMMM doktor içmemen gerekli deynce vicdan azabı çektm vallaaaa
teşekkürler dils3. Ben yine de randevu alacağım Dr. a şu an 8 haftalığım diyeceğim. O hesaplasın gitmem gereken haftayı...
Sağaol canımmmm
Darısı başınaaaaa
Bence yapılması gereken bi test....
AY aldırmayı mı düşünüyorsun yoksa ben mi yalnış anladımmmm????
Annesiiii o anı görünce eminim vazgeçersinnnnn
canım o kordon bebeğe ve plasentaya bağlı ya bebekteki kesiliyor öbür parçayı Sen den alıyorlar onu da doğuruyorsun yani.
Türkiye de onun eş değeri yok işte. Sodalar daha sert mineralli sulardan. O yüzden bikarbonat miktarı önemliymiş.ben almanların içtiği bir mineralli su var ondan içiyorum doktoruma da gösterdim gunde 2 şişe tüket dedi
selam kzılar ne güzel haberler herkez bebişlerini sağlıkla kucağına alır inşallah haftaya cumartesi benimde kontrolum var sanırım 2li testi yaptırıcak bende çok endişeleniyorum inşallah bende güzel hayırlı haberlerle sevincimi sizlerle paylaşabilirim dua edin annişler
Yok canim ne aldirmsi allah gostermesindoktor oyle dedi aldiracakmisin downliyda dedi bende yok dedim ozaman gerek yok dedi.
Filizyavuz ve mericdemir.. Darısı bizim başımıza inşallah.Ne mutlu değerleriniz güzel çıkmış. Ben her ne olursa olsun 3 lü testi de yaptırmaktan yanayım. İkili testin doğruluk oranı %60 mış. ama ne güzel çocuklarınızın downlu olmadığı kesinleşmiş ense kalınlığından.
Filizyavuz dün gece 12 de zeynep kamilden randevu aldım. Okmeydanından mı zeynep kamilden mi daha çok memnun kaldın? Benim evim Okmeydanına daha yakın. Zeynep Kamile gitmem zor olacak ama orası daha iyi dersen de giderim hiç önemli değil.
Dr. um zaten bana sodanın çok faydalı olduğunu söyledi. İyi marka seçip gazını kaçırdıktan sonra her gün 1 şişe tüketebilirsin dedi. Seninki niye içmemen gerek dedi onu anlamaya çalışıyorum. Herhalde mide yanması yüzünden falan...
Dr. um zaten bana sodanın çok faydalı olduğunu söyledi. İyi marka seçip gazını kaçırdıktan sonra her gün 1 şişe tüketebilirsin dedi. Seninki niye içmemen gerek dedi onu anlamaya çalışıyorum. Herhalde mide yanması yüzünden falan...
Dils3 sen bizden daha tecrübelisin. Ayrıntılı ulstrason hamileliğin kaçıncı haftasında yapılıyor? Hatırlıyor musun? Ona göre şimdiden randevu alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?