Teşekkürler canım,
Şimdi bu ölçüm hasas ya bayaaa,
Acaba bide devlettemi yaptırsam ki????
Yoksa çok fazla deşelemeyeyim mi??
Ay valla benim bu pinpirikliliğimmmm
Doktora soru soruo sorup durdum bugün oda ban dersine güzel çalışmışsın dediiiiii:26:
Napayım ama 5 haftadır gitmiyrdm biriktiiii
Slm kızlaaarrr,biz geldikkkkk
Bugün 2 li test için randevum vardı, bebişimi 5 hafta aradan sonra gördüm, o kadar tatlı geldi ki ilk kez kendimi anne olarak hissettim,
Bi kıpırdak bi kıpırdakki sormayın teyzeleriiiii,durduğu yerde duramıyo, taklalar atmaya başladı benim ki gülmeye beşlayınca ben dahada şımarmaya başladı
Dr. ense kalınlığını ölçücek zıpır bi aşağı bi yukarı kadın bi türlü alamadı ölçüyü en sonunda 1.2 dedi ensesine normal dedi ,ama yinede 2 li testi yapcaz dedi...
boyumuzda 6.5cm 8 milim mişşşşş
Cinsiyet konusunda bişey söyliyemedi benim kıpırdak meleğim göstermedi utandı sanırm
Normalde ihtimal olarak söylüyrlarmış DR. dedi ama benim ki utangaçç
Ay işte böyleeee Allah herkese bu güzel anları görmeyi nasip etsinn
Bizlerede sağ sağlim sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallahh
Sen nerede yaptırdın ikili testi? Ve ne kadara yaptırdın?
Bak sen yaramazadogunca annesini baya ugrastıracak belli Çok sevindim canım, darısı bize insallah.Beni de pazartesiye cagırdı doktor ama bende geç döllenme oldugu için 1 hafta geriden takip ediyor bebek.Onun için 1 mart gibi gitmeyi düşünüyorum
cANIM ben Nevşehir deym. Burda çalışyrm maleseffffff...Burdaki fiyat şimdi size ucuz gelir
30tl ,bana istanbul daki fiyatları duyunca baya ucuz geldi, başta pahalı gelmişti
Amin canım çok güzel bi an Allah herkese yaşatsın
ilk kez anne olduğumu hisssetmeye başladımmm
Filizyavuz mericdemr hadi gozunuz ydin atlattiniz sizde.benim doktorum aldrmayacaksan yptirmayi onermiyorum dedi bende kararsiz kaldim.
Kızlar bir sorum var. Kaç haftalık hamile oldğumuzu hesaplarken son adet tarihinin başlangıcını mı yazıyoruz bitişini mi? Ben şu ana kadar hep başlangıcını yazdım ama aklıma takıldı doğru mu yapıyorum diye...
Bu bilgilendirme formunu nereden verdiler? Bakalım benimki ne diyecek çok merak ediyorum...Daha hiç konuşmadım kendi Dr. umla ikili, üçlü testi.dils3 ve GülPembe, çok teşekkür ederim Darısı başınıza. inşallah hepimizin değerleri güzel gelir bebeklerimiz sağlıklı olur.
Bana verdikleri bilgilendirme formunda hem ikili hem üçlü test yapılmaz yazıyordu. İkisinin sonucu birlikte karışıklık yaratıyormuş. Ya ikili ya üçlü yapılırmış.
Canım SAT nin başlangıcını yazıyosun...
Doktorlarda öyle hesaplıyrr
canım şu an tam haftasını hatırlamıyorum. Ama 2 li tarama dan 4 hafta sonra 3lu ve 4 hafta sonra da ayrıntılı ultrason vardı. Çünkü birini yaptırınca öbürü için randevu alıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?