- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Bu bilgilendirme formunu nereden verdiler? Bakalım benimki ne diyecek çok merak ediyorum...Daha hiç konuşmadım kendi Dr. umla ikili, üçlü testi.
kızlar cinsiyet hakkında doktorlar bir yorum yaptımı size genelde 2li testte cinsiyet tahmini yapabiliyorlarmış ist bakırköy radyotomda çektiricem kadın la konuştuğumda eğer bebek müsait pozisyonda olursa gösterir kendisini dedi renkli bide bakıcaklar kızıma hamileyken drum sadece 3lü test istemişti
Senin çektireceğin yerde fiyatı ne kadar?
kızlar bide şu kuyruk sokumu ağrısı varyaaaa onu sordummm
calcium takviyesi yapmamız lazım o zaman dedi ve "osteocare" adında bi ilaç yazdı devlet karşılamyrmuş bu ilacı
şimdi başladıysa ilerde daha çok ağrı yapar dedi....
Mide yanması içinde rennıe yazdı erken başlamış dedi onun içinde
yanma yada hazımsızlık hissediyrsan kesinlikle soda içmeeeee dedii,geçici rahatlama yaratr sonra midene ağrı yapar dediii
artık folic plus bırakıp elevıt kullanıcakmışımmm
son olarakta ben yarı vejeteryan sayılırım,hiç et&balık yiyemediğimi söyledim
oda balık yağı kapsulü yazdı
hftada 2 kez alıncakmış, eğer o gün içerisinde iyi beslenmediğini hissedersen 1 tane içebilirmşsn
şimdilik bu kadar aklıma gelirse bişeyler daha yazarımm
:) yok kız o bebek çıkınca geliyor. Onun en ufak parçası içerde kalmamalı yoksa allah korusun. Bebekle beraber o da çıkıyor. Ay kızlar ya dün prima dan hediyemız geldi cd vardı onu izledik kızım ile içim bir garip oldu kızımda ki acemilik yok ama adını koyamadığım değişik bir duygu var.
Ben 2-3 gün önce hamile olduğumu unutup kola içtim hamburger menüsüyle.. Yarısında aklıma geldi içmemem lazımdı diye..ama o kadar da pimpirikli olmak istemiyorum yaaa..bu kadarcık kaçamaklardan birsey olmaz herhalde.
canım benim kuyruk sokumu ağrım geçmeye başladı şimdi kalçam çok şiddetli ağrıyo sadece sağ kalçam bi anda kramp gibi ağrı giriyo anlamadım daha 6+5 lik ken böyleyse bele yük bindikçi ne hale gelirim acaba ya bazen oturduğum yerden kalkamıyorum
saol canım benim eşimle dün oturduk onu düşündük
gecenlerde adamın biri yiyordu okadar güzel koktuki anlatamam ki ben fast food karsıtıyım ama yedimokadar pimpirikli olmamak gerek burda bebekler yerlerde sürünüyor emzikler yerde anne tutup onu gene veriyor
450 mi soyguncu oldular resmen radyotomda ben çok memnunum fındıkzadedeki yerdede rahim flimi çektirmiştim son teknoloji ve ağrısızdı bakırköy şbsi hamileler için ayrıntılı ultrason ücreti 220 lira onuda sordum
ben onu bunu bilmem ama ne olursa olsun yada bana denk geldi göztepe eğitim arşt hastanesi kadın doğum sakın gitmeyin agustosta dış gebelik geçirmiştim sen orda hasta deil bebeğini kaybetmiş bir anne deilsin onların gözünde afedersiniz hayvan muamelesi görüyorsunuz drum iğneyle düşürülür diye devlete yönlendirmişti 2 gün kaldım burnumdan geldi resmen asistanlar drlardan iğrenç kabakaba sözler ama hepsinin hakkından gelmiştim en son çıkıcam artık serum şişesini asistanın kafasına indiricektimki diğer asistan tutu beni kadın 3 aylık bebeği karnında ölmüş parça düşürmesini bekliyorlar acıdan avaz avaz kadın dr geliyo bağırma sessiz ol rahatsız etme kimseyi rezalet bir yer
Benim özel sağlık sigortam olduğu için herhalde 100 falan öderim orada yaptırsam ama sigorta limitimi şimdiden harcamak istemiyorum. Daha hamileliğin çok başındayız kim bilir daha ne testler isteyecekler..O yüzden ikili testi zeynep kamilde yaptırmaya çalışacağım ben de .
merhabalar bende eylül annesi olucam allahın izniyle ikinci bebeğime hamileyim ilki 22 aylık allahım herkesin yavrusunu korusun hepsine uzun ömürler versin inşallah
hoşgeldin allah sağlıkla kucağınıda almayı nasip etsin kaç haftalıksın
İşte zeynep kamilin iyi olduğunu söylüyorlar. Benim temizlikçim şişli etfale gidiyordu. Orası da senin dediğin gibiymiş. Her gidşimde moralim bozuluyor çok fena diyordu.Ben hiç gelemem öyle muameleye. Valla yıkarım ortalığı. Bir gidip deneyeyim, olmazsa gider paralı yaptırırım diyorum özel tanı merkezlerine ya da laboratuvarlara. Özel sigorta özel laboratuvarlardada geçiyor çünkü, yine cebimden vermemiş olacağım ve bu populer hastanelerin yarı fiyatı oluyor genelde.. Ama memorialda vizite ücreti dışında ne zaman gitsem 500 liralık teste imza atıyorsun. bunun dörtte birini bile ödesen 100-150 lira ödüyorsun en azından basit şeylere bile. Yazık diyorum ona da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?