- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
bidahada doğurmam heralde bacım kız çocuk hayallerim yalan oldu bidaha asla cesaret edemem.
beni hep annem gaza getirdi onun doğumları çok kolay olmuş girdiğiyle doğurduğu bi olurmuş bende ırsidir deyip korkmadım çok fazla.
oh iyi yapıyorsun çat
bende toptan çıkarıyım bari sinirimi
bizde o düşünce yok canım mola verilmiyor
acele olunmazsizinki farklıymış kız ilk defa duydum oda iyiymiş ama aceleleri varsa gelinle damadın beklemek istemeyebilirler
bende çok tereddütteyim sezaryandı ama zordu kız çoçuk çok istiyorum birgün cesaret gelirse yaparım oda erkek olur kesin
kızlar oğlan düşüyodu kanepeden düşmedi ama sehpa çok yakındı kafasının kenarı sehaya çok az çarptı . kafasının sol tarafı alnına doğru kızardı ve şişti hafiften.buz falanmı koysam napsam ya bişi deyin
mert paşa asildirvurmaz ona buna ama kız vuruyormuş ne olur bilmem
ayırma çocugunu yanındançöpte bulmadık biz bu çocuklar
beni üç kişi kaldırıyorduyatagımız yüksekti gelmeden kalkamıyordum biri
az aglamadım o halde çaresiz hele banyo yapamazdım tek eşim yıkardı
benim annem zor dogurmuş çatısı darmışben mecburi çatı muayenesi yaptırdım
bayılacaktım nerdeysesancım tutunca mecbur oldu kanala indi mi diye
sen dogurursun gördüm sende o ışıgı
kızlar oğlan düşüyodu kanepeden düşmedi ama sehpa çok yakındı kafasının kenarı sehaya çok az çarptı . kafasının sol tarafı alnına doğru kızardı ve şişti hafiften.buz falanmı koysam napsam ya bişi deyin
he kız ne yapacam kara kara düşünüyorum mert biraz daha büyük olsa karşılığını verirde aralarında 5 ay var
ben çatı muhayenesi olmadım kızlar öyle korkağım işte nasıl olsa sezaryan istedim diye yapmadılar
annemin doğumları çok zormuş bana sen normal doğuramzsın dedi zaten bende korkağım baştan risk almadım
benide annem yıkardı eşimden utanıyorumtuhaf ama öyle
geçmiş olsun canım
ben buralar hiç kanepeye koymuyorum battaniye koyuyorum onda dönüp dönüp duruyor çok tehilkeliler canım
buz koy azıcık ama kısa sürede üşütmesin sonra ve iyi gözlemle hafif çarpmış bişi olmaz bence ama yinede tedbirli olmakta fayda var canım
kız seni korkuttum mu canım ya lütfen
çok üzülürüm ben canım gerçekten
evet ürolog sünnetten sonra adam 5 saatlik ameliyata girdi
adamın birinin böbrek taşı tırtıklıymış o böbrege saplanmış
onu bile yapacak kadar uzman işinin ehli
sünnet yanında neki denir ama huyum galiba
eliföykü emir nasıl oldu merak içindeyim:18:
uzak tut çocuktan bir de sürekli agzına şeker meker tıkıştırmaya çalışabilir aman dikkat
ben de sancı başladı sezeryan tarihine üç gün var zorla oldum ama bayılacaktım
ben annemden utanırım öyle de ben tuhafım
bende çok tereddütteyim sezaryandı ama zordu kız çoçuk çok istiyorum birgün cesaret gelirse yaparım oda erkek olur kesin
evet canım kimbilir çoçuğuma neler yapıcak annesiyle babanesi(yengem)hiç umursamazlar bile komikmiş gibi gülerler
çünkü yaptığı yaramazlıkları anlatıp gururlanıyorlar küçük bebekleri hep dövüyormuş onu söylüyorlar ben onlara çoçuğumu emanet edemem mutfağa gitsem bie eşime tembihliycem mertin yanından ayrılmasın.
bende çocuk bakıyorum sanıyorum bi an nasıl kaçtı gözümden öle atıyo kendini oturrken ama yanndayım hep tutuyorum oturup oyuncağıyla oynuyordu birden düşergibi oldu düşmesin diye tuttum bu seferde sehpaya vurdu kafayı.
buz koydum çok az tuttum annemi aradım ekmek koy dedi onu koydum duruyo şimdi çok daha fazla şişmese bari.
içim yandı ya hiç bu kadar ağladığını görmemiştim nefesi gitti sandım resmen.zor nefes aldı topladı yavrum.
korkunun ecele faydası yokkız yok sen korkutmadınben kendi kendimi korkutuyorm
evet canım kimbilir çoçuğuma neler yapıcak annesiyle babanesi(yengem)hiç umursamazlar bile komikmiş gibi gülerler
çünkü yaptığı yaramazlıkları anlatıp gururlanıyorlar küçük bebekleri hep dövüyormuş onu söylüyorlar ben onlara çoçuğumu emanet edemem mutfağa gitsem bie eşime tembihliycem mertin yanından ayrılmasın.
he ya bide o var kız diye cesaret eder yaparmışız erkek olurmuş.allahın bileceği bişey belli olmaz tabi erkekde olabilir hayırlısı ya bakalım nolucak
çok geçmiş olsun korkmuştur kuzum su içir biraz
seninki afacan canım zaptetmek daha zordur
korkunun ecele faydası yok
gitti pipi
evet canım yanında götür ya da çöpte mi bulduk biz bunları
en nefret ettigim şey şımarık kavgacı çocuklarıyla övünen tipler
ekmek çigneyip koyardı annem bizim şişen yerlerimizecanım şapkasını takıp arasına ekmek sıkıştırdım örümceğine koydum geiyor iyi gibi oraya dokunmazsan ağlamıyor.şişti yaa çok hafif vurdu aslında ama sivri yerine vurdu bide alnı olduğu için zayıf heralde hemen şişti.
önemli olan sağlıklı olmaları canım şimdi oğullarımız olduğu için hevesleniyoruz ben ilk hamile kaldığımda kız içime doğuyordu adınıda eylül koyucaktım3 aylık hamileyken annanem rüyasında bir oğlum olduğunu söyledi hemde çok saçlı yuvarlak suratlı beyaz tenli resmen merti tarif etti yani ben güldüm inanmadım 3,5 aylıkken kontrole gittim doktor oğlun olucak dedi ben inanmadım her seferinde eminmisiniz diye soruyorum her seferinde evet eminim diyordu ayrıntılı ulturosonda artık pipisini kendimde resmen gördümde ikna oldum iyikide mertim olmuş anne oğul arasındaki sevgi çok güzelmiş onu kimselere değişmem
bende çok sinir oluyorumsanki marifet ama böylelerinede hakettiğini vermek lazım mert biraz büyüsünde hele verir karşılığı
böyleleri bundan anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?