2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende çok tereddütteyim sezaryandı ama zordu kız çoçuk çok istiyorum birgün cesaret gelirse yaparım oda erkek olur kesin

kızlar oğlan düşüyodu kanepeden düşmedi ama sehpa çok yakındı kafasının kenarı sehaya çok az çarptı . kafasının sol tarafı alnına doğru kızardı ve şişti hafiften.buz falanmı koysam napsam ya bişi deyin

bende toptan çıkarıyım bari sinirimi
oh iyi yapıyorsun çat
bizde o düşünce yok canım mola verilmiyor
diyecek laf yok
sizinki farklıymış kız ilk defa duydum oda iyiymiş ama aceleleri varsa gelinle damadın beklemek istemeyebilirler
acele olunmaz yorgun argın olmaz o işler zaten
bende çok tereddütteyim sezaryandı ama zordu kız çoçuk çok istiyorum birgün cesaret gelirse yaparım oda erkek olur kesin

erkek olursa sünneti askerligi
kız olursa reglsi dogumu osu busu var

buz koy azıcık ama kısa sürede üşütmesin sonra ve iyi gözlemle hafif çarpmış bişi olmaz bence ama yinede tedbirli olmakta fayda var canım

he kız ne yapacam kara kara düşünüyorum mert biraz daha büyük olsa karşılığını verirde aralarında 5 ay var
ben çatı muhayenesi olmadım kızlar öyle korkağım işte nasıl olsa sezaryan istedim diye yapmadılar
annemin doğumları çok zormuş bana sen normal doğuramzsın dedi zaten bende korkağım baştan risk almadım
benide annem yıkardı eşimden utanıyorumtuhaf ama öyle

geçmiş olsun canım
ben buralar hiç kanepeye koymuyorum battaniye koyuyorum onda dönüp dönüp duruyor çok tehilkeliler canım

uzak tut çocuktan bir de sürekli agzına şeker meker tıkıştırmaya çalışabilir aman dikkat
ben de sancı başladı sezeryan tarihine üç gün var zorla oldum ama bayılacaktım
ben annemden utanırım öyle de ben tuhafım

geçmiş olsun canım
ben buralar hiç kanepeye koymuyorum battaniye koyuyorum onda dönüp dönüp duruyor çok tehilkeliler canım

buz koy azıcık ama kısa sürede üşütmesin sonra ve iyi gözlemle hafif çarpmış bişi olmaz bence ama yinede tedbirli olmakta fayda var canım

bende çocuk bakıyorum sanıyorum bi an nasıl kaçtı gözümden öle atıyo kendini oturrken ama yanndayım hep tutuyorum oturup oyuncağıyla oynuyordu birden düşergibi oldu düşmesin diye tuttum bu seferde sehpaya vurdu kafayı.
buz koydum çok az tuttum annemi aradım ekmek koy dedi onu koydum duruyo şimdi çok daha fazla şişmese bari.

içim yandı ya hiç bu kadar ağladığını görmemiştim nefesi gitti sandım resmen.zor nefes aldı topladı yavrum.

kız yok sen korkutmadın ben kendi kendimi korkutuyorm

eliföykü emir nasıl oldu merak içindeyim:18:

canım şapkasını takıp arasına ekmek sıkıştırdım örümceğine koydum geiyor iyi gibi oraya dokunmazsan ağlamıyor.şişti yaa çok hafif vurdu aslında ama sivri yerine vurdu bide alnı olduğu için zayıf heralde hemen şişti.

evet canım kimbilir çoçuğuma neler yapıcak annesiyle babanesi(yengem)hiç umursamazlar bile komikmiş gibi gülerler
çünkü yaptığı yaramazlıkları anlatıp gururlanıyorlar küçük bebekleri hep dövüyormuş onu söylüyorlar ben onlara çoçuğumu emanet edemem mutfağa gitsem bie eşime tembihliycem mertin yanından ayrılmasın.

he ya bide o var kız diye cesaret eder yaparmışız erkek olurmuş.allahın bileceği bişey belli olmaz tabi erkekde olabilir hayırlısı ya bakalım nolucak

aman aman canım sakın yalnız bırakmayın mert paşayı biz geçen eşimin halasının oğluna gittik onalrında 1.5 yaşında oğlu var bıraksak bi kaşık suda boğucak bzim yavruyu kıskançlıktan.tırstım ayrılamadım oğlanın yanından

çok geçmiş olsun korkmuştur kuzum su içir biraz
seninki afacan canım zaptetmek daha zordur
kız yok sen korkutmadın ben kendi kendimi korkutuyorm
korkunun ecele faydası yok
gitti pipi

evet canım yanında götür ya da çöpte mi bulduk biz bunları
en nefret ettigim şey şımarık kavgacı çocuklarıyla övünen tipler

he ya bide o var kız diye cesaret eder yaparmışız erkek olurmuş.allahın bileceği bişey belli olmaz tabi erkekde olabilir hayırlısı ya bakalım nolucak

önemli olan sağlıklı olmaları canım şimdi oğullarımız olduğu için hevesleniyoruz ben ilk hamile kaldığımda kız içime doğuyordu adınıda eylül koyucaktım3 aylık hamileyken annanem rüyasında bir oğlum olduğunu söyledi hemde çok saçlı yuvarlak suratlı beyaz tenli resmen merti tarif etti yani ben güldüm inanmadım 3,5 aylıkken kontrole gittim doktor oğlun olucak dedi ben inanmadım her seferinde eminmisiniz diye soruyorum her seferinde evet eminim diyorduayrıntılı ulturosonda artık pipisini kendimde resmen gördümde ikna oldumiyikide mertim olmuş anne oğul arasındaki sevgi çok güzelmişonu kimselere değişmem

bende çok sinir oluyorumsanki marifet ama böylelerinede hakettiğini vermek lazım mert biraz büyüsünde hele verir karşılığı
böyleleri bundan anlar

ekmek çigneyip koyardı annem bizim şişen yerlerimize

ben de 8. 9. haftada cinsiyeti belli olmadan önce erkek olacagını ve efenin 5 aylık halini görmüştüm
11.haftada erkek dediler
aynıydı hemen hemen allahım dedim ne müthiş bir şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…