çok geçmiş olsun korkmuştur kuzum su içir biraz
seninki afacan canım zaptetmek daha zordur
korkunun ecele faydası yok
gitti pipi
evet canım yanında götür ya da çöpte mi bulduk biz bunları
en nefret ettigim şey şımarık kavgacı çocuklarıyla övünen tipler
önemli olan sağlıklı olmaları canım şimdi oğullarımız olduğu için hevesleniyoruz ben ilk hamile kaldığımda kız içime doğuyordu adınıda eylül koyucaktım3 aylık hamileyken annanem rüyasında bir oğlum olduğunu söyledi hemde çok saçlı yuvarlak suratlı beyaz tenli resmen merti tarif etti yani ben güldüm inanmadım 3,5 aylıkken kontrole gittim doktor oğlun olucak dedi ben inanmadım her seferinde eminmisiniz diye soruyorum her seferinde evet eminim diyordu ayrıntılı ulturosonda artık pipisini kendimde resmen gördümde ikna oldum iyikide mertim olmuş anne oğul arasındaki sevgi çok güzelmiş onu kimselere değişmem
verir tabi kodumu oturtur
pısırık olmasınçok kavgacıda
yerine göre
ekmek çigneyip koyardı annem bizim şişen yerlerimize
ben de 8. 9. haftada cinsiyeti belli olmadan önce erkek olacagını ve efenin 5 aylık halini görmüştüm
11.haftada erkek dediler
aynıydı hemen hemen allahım dedim ne müthiş bir şeymiş
seninde rüyaların çıkıyor demek canım ben ilk bebeğimde öldüğünü görmüştüm biliyormusunmeğer karnımda ölmüş yavrum gerçekten doğuruyordum ama ölüydü sonra canlanıyordu bir erkek bebek oluyordu bende şimdi o erkek bebeği merte yoruyorum onun doğacağının işareti gibi yani herşeyde bir hayır varmış mertim oldu şimdi çok şükür
bende öyle istiyorum pısırık olmasın ama asabide olmasın
bende eve kadını çağırsam 5 gün enaz işi var ben halıları yıkamaya veriyorum ama camı kapısı bacası duvarı en az 3-4 gün bide onla beraber bende hiç durmuyorum o yüzden bende göze alamıyorum:18:streeesss
marjiiii
bu arada marji o takıntı bende de var bi misafir gelecekse kızımı bırakır evi toparlarım
stres keşke senin gibi düşünebilsem mantıklı diyorsun canım haklısın ama işteee
bir de 23 nisanda annemler gelecek inşşşşş. ozmana kadar benim dip bucak temizlemem gerek, offf biiirr sürüüüü iş var. havalar ısınsaydı, yorganları bile söktürecem, birini çağırıp köpületecem.. offff düşünmesi bile yorucu. halılarımı yıkayacam.
annem şimdi her yere bakar, kendisi yapar bende onu istemiyorum. kadıncağız her gelmesine bi yeri temizler gider. bu sefer torun sevsin sadece istiyorum
bende ona gittiğimde bakarımmmm anneme çekmişim işteeee(hep snıfta kalan ben olurum ama )
keşke canın keşke sen geleydinKız helak ettin kendini kız az dur ayol
Keşke ben sana gelseydim sohbet etseydik doya doya senle
Canım efeçok iyi eskisinden akıllı
Ama ben tuhafım canım kızarıklık şişlik zor feci görünüyor
Ben hassasın ignede bile duramam kesi daha feci bir de pipde olunca
Ama yine de acaba sünnetçide mi yapsaydım diyorum
Çabuk iyileşiyormuş diye siz nerde yapmayı düşünüyorsunuz kime yani
aynısını ben diycektim eşin demiş nede olsan balıksın hassas ve kuruntulu:104:Ürolog yapıyor çocuk cerrahı da yapıyo sünnetçi de
Ama ben pişman gibiyim sünnetçininki daha çabuk iyileşiyormuş
Bugün altıncı gün biraz düzeldi ama çok yavaş geçiyor
Aklım ruhum onun pipisinin şeklinde canım şuan yaptırsaydım
Sünnetçiye yaptırırdım hoş o zamanda niye orda yaptım dru var bu işin diye
Kızarmışım kendime eşim diyor ve beni tanıyor
evet canım mersi evimin içi her daim temizde işte camları görsen pasaklı dersinahh ah bu bebelerin hepsi aynı demek ki bende altını değiştiriyorum elimi yıkamak için odadan çıkıyorum bizimki basıyor çığlığı biraz uzun sürse işim hemen ağlamaya dönüyor
kız senin misafire ihtiyacın yok ki her daim tertemizsin bence hergün banyo mutfak ciflediğine göre
hamarat seni maşallah canım hızına
karam efenin canım acımıyor demek ki acısa neşesi yerinde olmazdı canım sende biraz rahatlamaya çalış hoş senin yerinde bende olsam aynı olurdum en ufak bir yaraya bile bakamam biri anlatsa benim canım yanar hep diyorum allah dağına göre kar veriyor benim oğlum olsa nasıl sünnet edirirdim acaba diye düşünmüyo değilim
kızlar ben kaçıyorum merte çorba içirilicek görüşürüz
kız geçmiş yapacaktım bu yazıyı gördüm anam o ne sinir ne oldu kuzum söyle bakamStressgel kız buraya
kız geçmiş yapacaktım bu yazıyı gördüm anam o ne sinir ne oldu kuzum söyle bakam
kız onların gelini
hemen olsun diyor
25 mayısta da benim kardeşimin dügünü var daha kilo bile veremedim
bugün herkese çatasım var
kız noliy noliy sana:18:evet iyileşecek inş büyüyünce diyecem lan senin pipine
öldüm öldüm dirildim
elin kızı için
4 haftaya tam iyileşirmişnormal nasıl dogurdun be helal olsun
yavrum iyi çok şükür en azından acımıyor canı
papyonlu takımın suyu mu çıkmışben de bulamıyorum
vııııışTemizsin işte
Çagırdında gelmedim mi
Kuruntuluyum işte
Geçmişi okursan anlarsınçatasım var bugün herkese
ekmek çigneyip koyardı annem bizim şişen yerlerimize
ben de 8. 9. haftada cinsiyeti belli olmadan önce erkek olacagını ve efenin 5 aylık halini görmüştüm
11.haftada erkek dediler
aynıydı hemen hemen allahım dedim ne müthiş bir şeymiş
kızlar ben kaçıyorum merte çorba içirilicek görüşürüz
kız noliy noliy sana:18:
vııııış
geçmişi okusammı yoksa şimdi burdamı kalsam bilemedim korkudan elim ayağım birbirine dolaştı
bende suda ıslatıp koydum ccanım hala duruyyo
demek rüyan çıkmış canım ne güzel seninde sanırım isteğin erkek olmasıymış
bende kızm olursa adını öykü koymak istiyodum eşimde elif olsun diyodu nickimde ordan geliyor zaten buraya kayıt olduğumda daha hamile değildim
görüşürüz canımafiyet bal şeker olsun mert paşaya yarasın.
bende oğlana özür maması yaptım alnınıa cıttığım için bisküvili meyve püresi bayılırda buna içinede az devam sütü koydum.
İstek degil de hissettim erkek olacagını
Ben de efeye sünnetten sonra muz vermeye başladım keyfi yerine
Gelsin aşkuşumun hakketti
Bisküvi devamsütünü yapayım bugün uyanınca paiama
Eliföykü yeni jeton düştü çignemekteymiş kerameti
Islatmakta degil derdi annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?