2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

zıpırki ne zıpır canım dün yemek yaparken örümceğiyle mutfağa geldi arkamdan çekmeceleri çekip ilerini boşaltıyo engel oluncada ağlıyo işim çok zor şimdiden alıştırmamam lazım böle şeylere.

aynen bende öyle doktor artık pipisinin resmini çekti verdi bak oğlun dedi ben yinede çok sevindim oğlanda olsa kızda olsa canlarımız bizim.bizdeki sadece bi heves sanırım önceden kurulmuş hayaller falan.ama şimdide oğklumla hayeller kuruyorum iyiki var minik canavarım.onu ilk gördüğüm andan itibaren canımın içi o benim canımdan öte yarum

verir tabi kodumu oturtur
pısırık olmasınçok kavgacıda
yerine göre

seninde rüyaların çıkıyor demek canım ben ilk bebeğimde öldüğünü görmüştüm biliyormusunmeğer karnımda ölmüş yavrum gerçekten doğuruyordum ama ölüydü sonra canlanıyordu bir erkek bebek oluyordu bende şimdi o erkek bebeği merte yoruyorum onun doğacağının işareti gibi yani herşeyde bir hayır varmış mertim oldu şimdi çok şükür

bende öyle istiyorum pısırık olmasın ama asabide olmasın

Evet canım çıkar genelde kalabalıktaydım erkek mi diyorum
Evet erkek diyolar altını başkaları degiştirmişti
Bir tek eşime anlattım rüyamı biz 13 yıl önce demiştik kız olursa
Buse erkek olursa efe diye ama kızım olsaydı duru ya da derin
Koyardı asabi mi o da kim

bende eve kadını çağırsam 5 gün enaz işi var ben halıları yıkamaya veriyorum ama camı kapısı bacası duvarı en az 3-4 gün bide onla beraber bende hiç durmuyorum o yüzden bende göze alamıyorum:18:

keşke canın keşke sen geleydin

aynısını ben diycektim eşin demiş nede olsan balıksın hassas ve kuruntulu:104:

evet canım mersi evimin içi her daim temizde işte camları görsen pasaklı dersin

kız onların gelini
hemen olsun diyor
25 mayısta da benim kardeşimin dügünü var daha kilo bile veremedim
bugün herkese çatasım var

kız noliy noliy sana:18:

bende suda ıslatıp koydum ccanım hala duruyyo

demek rüyan çıkmış canım ne güzel seninde sanırım isteğin erkek olmasıymış

bende kızm olursa adını öykü koymak istiyodum eşimde elif olsun diyodu nickimde ordan geliyor zaten buraya kayıt olduğumda daha hamile değildim
kızlar ben kaçıyorum merte çorba içirilicek görüşürüz

görüşürüz canımafiyet bal şeker olsun mert paşaya yarasın.

bende oğlana özür maması yaptım alnınıa cıttığım için bisküvili meyve püresi bayılırda buna içinede az devam sütü koydum.

İstek degil de hissettim erkek olacagını
Ben de efeye sünnetten sonra muz vermeye başladım keyfi yerine
Gelsin aşkuşumun hakketti
Bisküvi devamsütünü yapayım bugün uyanınca paiama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…