ohh yarasın paşama lop lop et olsun
hadi ya niyeki bende ıslatıp koyduydum annemde çiğne koy dediydie içim almadı
Olsun kız pipisine yarasın
İlerde efe kk bakarmış len benim pipi ortalık
Olmuş dillerden düşmemiş len diye bana kızmasın
Senoş da nazlı nazlı geliyor
anne pipimi reklam etmişsin diye kızarmış sana yok kız övünür bile bizim bebelere bak ben 7 aylıkken sünnet oldumm naber siz geç olmuşsunuz ben hiç kormadım falan diye bizimkilere hava atarmış
bir yaş civarı olurki merte 1 yaşına ne kaldıki şurda hafif paçadan koldan kıvırırdın paşamı süsleyeydin kızsürekli ısırmıyor canım karnı doyunca oyun yapıyor ama bazen kafası eserse 4-5 kere bile ısırıyor dişin izleri çıkıyor resmen dün kolumu ısırdı öyle derin ısırmışki eşim izi görünce şok oldu2 tanecik dişi var ama ısırmadığı şey kalmadı üst dişleri çıkınca emzirememekten korkuyorum:18::18::18:
bulamadım canım genelde bir yaş civarıydı hep bende çok cici şeyler aldım resimlerini koyarım düğünden sonra
evet evleniyor cumartesi kına pazar düğün var
anacım kız bu senin oğlanın kendini bi yere atası var bu 2. oluyor dimi geçmiş olsun bacım onu yerden halıdan alma bence illa yüksekteyken düşecek kıpır kıpırlar ya ben korkuyorum o günki olaydan dolay kalsın halıdakızlar oğlan düşüyodu kanepeden düşmedi ama sehpa çok yakındı kafasının kenarı sehaya çok az çarptı . kafasının sol tarafı alnına doğru kızardı ve şişti hafiften.buz falanmı koysam napsam ya bişi deyin
tuhaf değil kız utanşaçsın ben gibihe kız ne yapacam kara kara düşünüyorum mert biraz daha büyük olsa karşılığını verirde aralarında 5 ay var
ben çatı muhayenesi olmadım kızlar öyle korkağım işte nasıl olsa sezaryan istedim diye yapmadılar
annemin doğumları çok zormuş bana sen normal doğuramzsın dedi zaten bende korkağım baştan risk almadım
benide annem yıkardı eşimden utanıyorumtuhaf ama öyle
ben herkesten utanırım ya of ofuzak tut çocuktan bir de sürekli agzına şeker meker tıkıştırmaya çalışabilir aman dikkat
ben de sancı başladı sezeryan tarihine üç gün var zorla oldum ama bayılacaktım
ben annemden utanırım öyle de ben tuhafım
Kiz oku oku bitmedi napiyim
Elifoyku gecmis olsun cnm
Bugun de benim herkese catasim vardi kocama cattim rahatladim ama hala potansiyelim var
bir yaş civarı olurki merte 1 yaşına ne kaldıki şurda hafif paçadan koldan kıvırırdın paşamı süsleyeydin kız
anacım kız bu senin oğlanın kendini bi yere atası var bu 2. oluyor dimi geçmiş olsun bacım onu yerden halıdan alma bence illa yüksekteyken düşecek kıpır kıpırlar ya ben korkuyorum o günki olaydan dolay kalsın halıda
tuhaf değil kız utanşaçsın ben gibi
ben herkesten utanırım ya of of
Çat kız havalar da bir tuhaf zatemgel bize çat
Yok kiz size catmam da evde temizlikci var bi de k.valide risk altinda
En iyisi kizimi alip cikayim birazdan
Siz de herseyden utanip nasil sezaryen oldunuz hayret
bir yaş civarı olurki merte 1 yaşına ne kaldıki şurda hafif paçadan koldan kıvırırdın paşamı süsleyeydin kız
anacım kız bu senin oğlanın kendini bi yere atası var bu 2. oluyor dimi geçmiş olsun bacım onu yerden halıdan alma bence illa yüksekteyken düşecek kıpır kıpırlar ya ben korkuyorum o günki olaydan dolay kalsın halıda
tuhaf değil kız utanşaçsın ben gibi
ben herkesten utanırım ya of of
Kiz oku oku bitmedi napiyim
Bugun de benim herkese catasim vardi kocama cattim rahatladim ama hala potansiyelim var
En iyisi hava almak oh beni de al çıkak beraber
He sanki leylekler getirdi bebegi
kız halıda dursa anca yarım saat duruyo sonra sıkılıyo tepiniyo tepiniyo sıkılınca başlıyo cırlamaya.sonra örümceğe sonra kanepeye oturmya sonra halıya sonra kucağa derken anca oyalanıyor.eskiden daha kolaydı.büyüdükçe işimiz daha zor anlaşılan bide büyüsünler diye bekliyoruz.
hee öbüründe hastaneye götürmüştüm çarptı sanıp yere düşmüştü bu sefer düşmedi ama gördüm çarptı hayırlısı inşallah kendini atma eğilimi var çocukta.
sağol canım.
biz burdayız çat bacım bize karam sabah beri alıştırdı bizi çata çata çatıldık burda
kız halıda dursa anca yarım saat duruyo sonra sıkılıyo tepiniyo tepiniyo sıkılınca başlıyo cırlamaya.sonra örümceğe sonra kanepeye oturmya sonra halıya sonra kucağa derken anca oyalanıyor.eskiden daha kolaydı.büyüdükçe işimiz daha zor anlaşılan bide büyüsünler diye bekliyoruz.
hee öbüründe hastaneye götürmüştüm çarptı sanıp yere düşmüştü bu sefer düşmedi ama gördüm çarptı hayırlısı inşallah kendini atma eğilimi var çocukta.
sağol canım.
biz burdayız çat bacım bize karam sabah beri alıştırdı bizi çata çata çatıldık burda
Gel cikalim cnm.
Kahve icelm birlikte
Stresi cagirmiyorum o arkadasiyla icmis
TNe güzel olurdu strakbuck yazılışını unuttum len
Yanında da incirli cevizli toplardan
Stress gelmez utanır o
senin kocayla benim koca şamaroğlanıKiz oku oku bitmedi napiyim
sen biliyon nasıl olduğunuUtanıyosan o iki çocuk nasıl oldu
Kim yıkadı seni
anam o sezeryanda yer yarılsada yok olsam dedim ameliyathane sırf erkek kaynıyo bende malak gibi ortada gelen eğilip bakıyo giden bakıyo hatırlamak bile istemiyorumYok kiz size catmam da evde temizlikci var bi de k.valide risk altinda
En iyisi kizimi alip cikayim birazdan
Siz de herseyden utanip nasil sezaryen oldunuz hayret
kız gelen arkadaşım değil annemmiş gerçi kahvemizi içtik ben yanlız olsam dahi içerim hergün türk kahvemiGel cikalim cnm.
Kahve icelm birlikte
Stresi cagirmiyorum o arkadasiyla icmis
T
Baskalirna gelince utanmaz da bizden utanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?