2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Olsun kız pipisine yarasın
İlerde efe kk bakarmış len benim pipi ortalık
Olmuş dillerden düşmemiş len diye bana kızmasın

anne pipimi reklam etmişsin diye kızarmış sana yok kız övünür bile bizim bebelere bak ben 7 aylıkken sünnet oldumm naber siz geç olmuşsunuz ben hiç kormadım falan diye bizimkilere hava atarmış

anne pipimi reklam etmişsin diye kızarmış sana yok kız övünür bile bizim bebelere bak ben 7 aylıkken sünnet oldumm naber siz geç olmuşsunuz ben hiç kormadım falan diye bizimkilere hava atarmış

ne pipiymiş anam bu böyle
Siz ekmeye pepe derken ben erkektim falan filann
Daha neler geliyor da aklıma banlanmayayım şimdi

bir yaş civarı olurki merte 1 yaşına ne kaldıki şurda hafif paçadan koldan kıvırırdın paşamı süsleyeydin kız

anacım kız bu senin oğlanın kendini bi yere atası var bu 2. oluyor dimi geçmiş olsun bacım onu yerden halıdan alma bence illa yüksekteyken düşecek kıpır kıpırlar ya ben korkuyorum o günki olaydan dolay kalsın halıda

tuhaf değil kız utanşaçsın ben gibi

ben herkesten utanırım ya of of

Utanıyosan o iki çocuk nasıl oldu
Kim yıkadı seni

kız halıda dursa anca yarım saat duruyo sonra sıkılıyo tepiniyo tepiniyo sıkılınca başlıyo cırlamaya.sonra örümceğe sonra kanepeye oturmya sonra halıya sonra kucağa derken anca oyalanıyor.eskiden daha kolaydı.büyüdükçe işimiz daha zor anlaşılan bide büyüsünler diye bekliyoruz.

hee öbüründe hastaneye götürmüştüm çarptı sanıp yere düşmüştü bu sefer düşmedi ama gördüm çarptı hayırlısı inşallah kendini atma eğilimi var çocukta.

Kiz oku oku bitmedi napiyim
Elifoyku gecmis olsun cnm
Bugun de benim herkese catasim vardi kocama cattim rahatladim ama hala potansiyelim var

sağol canım.

biz burdayız çat bacım bize karam sabah beri alıştırdı bizi çata çata çatıldık burda

Gerçekten rahatlamaya başladım

Yok kiyamam size cnm

Kiz oku oku bitmedi napiyim
Elifoyku gecmis olsun cnm
Bugun de benim herkese catasim vardi kocama cattim rahatladim ama hala potansiyelim var
senin kocayla benim koca şamaroğlanı
Utanıyosan o iki çocuk nasıl oldu
Kim yıkadı seni
sen biliyon nasıl olduğunu bazen utanmazlık damarım tutuyo demekki

Yok kiz size catmam da evde temizlikci var bi de k.valide risk altinda
En iyisi kizimi alip cikayim birazdan
Siz de herseyden utanip nasil sezaryen oldunuz hayret
anam o sezeryanda yer yarılsada yok olsam dedim ameliyathane sırf erkek kaynıyo bende malak gibi ortada gelen eğilip bakıyo giden bakıyo hatırlamak bile istemiyorum

Gel cikalim cnm.
Kahve icelm birlikte
Stresi cagirmiyorum o arkadasiyla icmis
kız gelen arkadaşım değil annemmiş gerçi kahvemizi içtik ben yanlız olsam dahi içerim hergün türk kahvemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…