Ise baslayinca napican cok merak ediyorumannen dogru söylemiş canım
terkederim tabi konuşan yok eden yok burda
olanlar da okuyor çıkıyor slm diyorum 10 dakika sonra cevap geliyor ben terketmiyim de kim etsin
canım sıkılıyor anacım benim
yoklamaya devaamm seboşşşş
Nbr hanimlar nasil gidiyor düne ragmen bugun keyfim sükür daha iyi kendime bugun bakim günü ilan ettim agdami yaptim kasimi aldim eylüsüm uyuyorken malum yaz geldii havalar isiniyorr bakim yapmak lazim bide su kilolar gitseekuzum uyandii karnini doyurim sonra yine ugrarimm sizdeee ne var ne yoook
bende dolma ve sarma hastasıyım ama sarma yapamıyorum adayla annem gelsin ilk işim sarma yaptırıcam
canım annenleri anlıyorum herkesi kendileri gibi sanıyorlar kardeşin mutlu olsun diye yapıyorlar
burası hiç ilerlememiş niyeki haydi kızlar canlanalım
ewt cnm bu gece kimseckler yok
ne haber totikcan
ii saylır cnm bizm oğlnla uğrasıyom kucağımda pcye vurp duruyo mızmız
kimseler yok bende zor yazıyorum mert hiç durmuyor ki
walla kızz bende zorlanıyom dişten diye tahmn ediyom heyeri ısrmaya calışıyo elimi yüzümü pcyi bile yiyecek ağzını acıyoo
aynen canım mert bir yandan zırlıyor bir yandan tuşlara basmaya çalışıyor mouseyi ağzına sokmaya çalışıyor zor yazıyorum
seni çok iyi anlıyorm kader arkadaşım
benimki göğsümü kopartmaya niyetli dün bir ısırdı hepsinden beterdi zor kurtardım kanadı bile
benimki göğsümü kopartmaya niyetli dün bir ısırdı hepsinden beterdi zor kurtardım kanadı bile
benimki de bugün çeneyi bi kilitledi altta 2 diş var biri baya uzadı:18: memeyi çeksem daha çok acıyo çenesine parmağımla hafif bastırıp açtım ona da kızdı ısıracakmış beyefendi
dişler uzarken de zorlanıyolar heralde bugün çok huzursuzdu.
üstte de var mı sadece alttakilerle mi kanattı:26:
altta iki tane var sadece 1,5 ay önce çıktılar öyle derin oluyorki kolumu parmağımı nereme denk geliyorsa ısırıyorda memem çok acıyor ya hele dün ısrarla ısırıyordu gece yatarken yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?