2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annen dogru söylemiş canım
terkederim tabi konuşan yok eden yok burda
olanlar da okuyor çıkıyor slm diyorum 10 dakika sonra cevap geliyor ben terketmiyim de kim etsin
canım sıkılıyor anacım benim
Ise baslayinca napican cok merak ediyorum
yoklamaya devaamm seboşşşş

Geldim de sen yoksun foto hic yok sen bekle benden album daha

idare eder canım iyi olmana sevindim keşke hep mutlu olsak

bende dolma ve sarma hastasıyım ama sarma yapamıyorum adayla annem gelsin ilk işim sarma yaptırıcam

canım annenleri anlıyorum herkesi kendileri gibi sanıyorlar kardeşin mutlu olsun diye yapıyorlar

bende sarmaya bayılırım en sevdiğim yemek
herkesi kendimiz gibi sanmamak gerek sonra çok üzülüyoruz

walla kızz bende zorlanıyom dişten diye tahmn ediyom heyeri ısrmaya calışıyo elimi yüzümü pcyi bile yiyecek ağzını acıyoo

benimki göğsümü kopartmaya niyetli dün bir ısırdı hepsinden beterdi zor kurtardım kanadı bile

Son düzenleme:
senin burcun neydi kız bir tahminde bulunayım kova yada oğlak mı:44:

benimki göğsümü kopartmaya niyetli dün bir ısırdı hepsinden beterdi zor kurtardım kanadı bile

benimki de bugün çeneyi bi kilitledi altta 2 diş var biri baya uzadı:18: memeyi çeksem daha çok acıyo çenesine parmağımla hafif bastırıp açtım ona da kızdı ısıracakmış beyefendi
dişler uzarken de zorlanıyolar heralde bugün çok huzursuzdu.
üstte de var mı sadece alttakilerle mi kanattı:26:

ay şu kahvaltıya anne sütü karıştır diyenleri hiç anlamıyorum. yani evdeysen ve emzirme imkanın varsa emziririm niye sağıp ona buna karıştıralım. çok şükür sütümüz oldu emzirme duygusunu tattık, çok güzel bişey bence o an o anne-bebek paylaşımı çok değerli bi daha bulamıycaz büyüyüp gidicekler

altta iki tane var sadece 1,5 ay önce çıktılar öyle derin oluyorki kolumu parmağımı nereme denk geliyorsa ısırıyorda memem çok acıyor ya hele dün ısrarla ısırıyordu gece yatarken yaptı

altta iki tane var sadece 1,5 ay önce çıktılar öyle derin oluyorki kolumu parmağımı nereme denk geliyorsa ısırıyorda memem çok acıyor ya hele dün ısrarla ısırıyordu gece yatarken yaptı

tam uzamadı bizim de iki tane altta ama. uzadıkça ısırıp kanatıcaklar demek nasıl da acıyo ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…