e tükürür tabi o tatsız tuzsuz şeyi napacak onun aklı tenceredekilerde muhtemelenaslında mertinde bu aralar iştahı pek yok canım ama değişik gördüğü şeylere saldırıyorözelliklede bizim yediklerimize bugün sebze püresini yedirken canıma okudu ben veriyorum o tükürüyor
bu saatte zor anasının başını şişiriyodur vırvırDayanamaz sanaa gelir cnm merak etme
yemekten asla kısmıyorum sebos sade tatlı ve gereksiz pilav yüklemesini bıraktım
yanlız vermesende bozmamak gerekiyor diyeti sen çabuk pes edebiliyosun sebosum
peki yersen süt ne kadar çoşalıyodu
hepsi bi cins işte ne yapıcan
e tükürür tabi o tatsız tuzsuz şeyi napacak onun aklı tenceredekilerde muhtemelen
bu saatte zor anasının başını şişiriyodur vırvır
anacunla dertleşiyonmu kız sen kudurmadan duramazsın şindik 10 gün seni sahalarda pek göremiycezmiben kime orta yapacam ses ver bakem
evet bende farkındayım istikrarımın ama sıkılıyorum desem yalan olmaz çünkü biliyosun normal halimi daha 1-1.5 yıl öncesine kadar dal gibi dolanır asla yediğime dikkat etmezdim şimdi aman ekmeği pilavı tatlıyı abartma yok yağı abartma gıcıklanmaya başlıyorum bian önce gitsede kilolar eski mutlu mesut halime dönsem yesem hesapsızca canımın istediğinceSu an yersem de sutum yari yariya azaldi ama yemeyince dortte bire dusuyo
Benim ayarim yok ya cok yiyorum ya cok az
Sendeki irade ve istikrara hayranim ama
evet bende farkındayım istikrarımın ama sıkılıyorum desem yalan olmaz çünkü biliyosun normal halimi daha 1-1.5 yıl öncesine kadar dal gibi dolanır asla yediğime dikkat etmezdim şimdi aman ekmeği pilavı tatlıyı abartma yok yağı abartma gıcıklanmaya başlıyorum bian önce gitsede kilolar eski mutlu mesut halime dönsem yesem hesapsızca canımın istediğince
benimde dikkatimi çeken çok yesemde ortalama yesemde süt aynı miktarda ama sütün kalitesi için herşey özellikle protein ağırlıklı besleniyorum az olsada öz olsun mantığı
Kizlar ben kactim
Uykusuzluktan bayilmak uzereyim
Iye geceler
geçenlerde ahmete bizim yemeğin suyundan kaşıkla yalattım sanki zehir yalatmışım gibi ağzı gözü kaydı öğürdü kendi çorbasını 50-60 bazen 70cc içiyorbiz insanoğlu böyleyiz işte yarayanı değilde yaramayanı severiz daha bebeklikten başlıyorlar akıllı sıpalar
eee doğru annesiyle özlem gideriyordur
ben ne diyipte orta yaptığımı bilmiyorumki o kendi içinden çekip vuruyosen ortala biz vururuz topa şimdilik bizle idare edicen
uyu dinlen bacım hayırlı gecelerKizlar ben kactim
Uykusuzluktan bayilmak uzereyim
Iye geceler
takmıyom kız yazın daha rahat giderbiz emziren anneler yememizden pek kısamayız canım sütün kalitesi çok önemli tabi sonra verirsin yavaş yavaş takmayınca daha çabuk verirsin belkide.
geçenlerde ahmete bizim yemeğin suyundan kaşıkla yalattım sanki zehir yalatmışım gibi ağzı gözü kaydı öğürdü kendi çorbasını 50-60 bazen 70cc içiyor
ben ne diyipte orta yaptığımı bilmiyorumki o kendi içinden çekip vuruyosizle idare etmek nedemek benim için çok değerlisiniz o sadece evin kuduruk afacan çocuğu hepimizin lafınıda çekiyo ya
geçenlerde ahmete bizim yemeğin suyundan kaşıkla yalattım sanki zehir yalatmışım gibi ağzı gözü kaydı öğürdü kendi çorbasını 50-60 bazen 70cc içiyor
ben ne diyipte orta yaptığımı bilmiyorumki o kendi içinden çekip vuruyosizle idare etmek nedemek benim için çok değerlisiniz o sadece evin kuduruk afacan çocuğu hepimizin lafınıda çekiyo ya
abov mert harbi zararlı şeylere takmış kafayı biz hiç çukulata denetmedik abimiz çok yediği için bu hiç bilmesin sonra nasısa abiden görüp dadanacak diyoruzcanım mertte yemek suyu yemiyor ki hiç yemiyor o çikolata ,meyve, tatlı ,çay,kahve, genelde zaralı yiyemiyeceği şeylere özeniyor
iyi maşallah ahmete kız bizimki o kadarını içmiyor çorbanının muhallebi ve meyve pürelerini yiyor genelde oda bu arlar onlarıda sevmiyor pek iştahı yok bir çileğe iştahlandı
abov mert harbi zararlı şeylere takmış kafayı biz hiç çukulata denetmedik abimiz çok yediği için bu hiç bilmesin sonra nasısa abiden görüp dadanacak diyoruz
mert tatlı gıdalara yatkın heralde muhallebi felan çorba sevmiyosa biraz devam sütü eklesen denedinmi
kızlar saat kaç olmuş stres kaçar malum kargalarla beraber benim mesaim hepinizi öpüyorum
evet işte hasta ola ola büyücekler.bizimki tam 20 gün sürmüştü neler neler geçmişti aklımdan
çok şükür geçti canım geçeli 1 hafta 10 gün oluyor şimdide 3-4 günde zor yapıyor ishalden iyidir yine şükür.
sizinkide geçecek inşallah bunlar bizim için hep bir tecrube
bazıları da alerjen gıdaları 1 yaşına kadar hiç vermemek daha sonra verildiğinde tepki gelişmesine yol açıyo diyo.kızlar bugün ben kötü birşey yaptım biz çilek yerken mert çok bağırıp istiyordu 1 tane yemesine izin verdim nasıl iştahlı yedi bir görseniz ısıra ısırainşallah alerji yapmaz aranızda hiç yediren var mı?1 yaşından önce sakıncalı diyorlar
sağol canım.. uğramıyosun sen artık evde olunca7,5 ayl cnm babasi her aksam saatlerce baba dede dedrtmye calsiodu cocuk bikti dile geldi valla
Cnm cok gecmis olsn rbm sifa ver ins
Bizi tebrik eden yok 100 gram verdik şurda
Maaşallah canım bizimki anca bagırıyor
Kaç aylık oldu senin bebüş
esas seni tebrik ediyorumhaftanın şampiyonu
bak stres diyoşurda 6 kilon kalmış benim 14 kilom var hala stres diyo hem ben 3 gün ateşler içinde kıvrandım ateş yeğ yakar ben hastalıktan zayıfladım
senin adına okadar sevindimkigel öpecem
ondandır ödemdir yani yoksa sen istikrarlıydın:44:
arzural alıntı yapmıştım çıkmamış
elifoykü ve arzural bence sizin dişler kısa süre sonra geliyor özellikle elif seninki daha yakın heralde
2-3 saat kuafördeydim sonrada 2-3 saat dışarıdaydım anca oturdummillet dolanıyo heralde hala
Offf mahfoldummmmm
Siverekten geldik migrosa gittik efuşuma oyuncaklar aldık
Yüzde elli indirim var oyuncaklarda bir ugrayın canlar
Çok yoruldum ya off annem bir dünya erzak getirmiş onları yerleştir
Yatak ayarla ve lahmacun içi hazırla offfyazarken bile yoruldum
topik çok sakin bugün herkes attı kendini dışarı heralde. biz de çıkıcaktık oğlanın kıyafetleri hep küçüldü alışveriş yapmak lazım ama hasta olunca çıkamadık, ateşi biraz iner gibi oldu ama 39 u görünce 4 saatte bir verdim ilacı, ilaçtan mı düştü kendisi mi düştü bilemedim, akşam yarım muz yedi iştahı az da olsa vardı çok mutlu oldum.
kızlar bugün ben kötü birşey yaptım biz çilek yerken mert çok bağırıp istiyordu 1 tane yemesine izin verdim nasıl iştahlı yedi bir görseniz ısıra ısırainşallah alerji yapmaz aranızda hiç yediren var mı?1 yaşından önce sakıncalı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?