2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aslında mertinde bu aralar iştahı pek yok canım ama değişik gördüğü şeylere saldırıyorözelliklede bizim yediklerimize bugün sebze püresini yedirken canıma okudu ben veriyorum o tükürüyor
e tükürür tabi o tatsız tuzsuz şeyi napacak onun aklı tenceredekilerde muhtemelen

Dayanamaz sanaa gelir cnm merak etme
bu saatte zor anasının başını şişiriyodur vırvır

Su an yersem de sutum yari yariya azaldi ama yemeyince dortte bire dusuyo
Benim ayarim yok ya cok yiyorum ya cok az
Sendeki irade ve istikrara hayranim ama

e tükürür tabi o tatsız tuzsuz şeyi napacak onun aklı tenceredekilerde muhtemelen

bu saatte zor anasının başını şişiriyodur vırvır

biz insanoğlu böyleyiz işte yarayanı değilde yaramayanı severiz daha bebeklikten başlıyorlar akıllı sıpalar
eee doğru annesiyle özlem gideriyordur

Su an yersem de sutum yari yariya azaldi ama yemeyince dortte bire dusuyo
Benim ayarim yok ya cok yiyorum ya cok az
Sendeki irade ve istikrara hayranim ama
evet bende farkındayım istikrarımın ama sıkılıyorum desem yalan olmaz çünkü biliyosun normal halimi daha 1-1.5 yıl öncesine kadar dal gibi dolanır asla yediğime dikkat etmezdim şimdi aman ekmeği pilavı tatlıyı abartma yok yağı abartma gıcıklanmaya başlıyorum bian önce gitsede kilolar eski mutlu mesut halime dönsem yesem hesapsızca canımın istediğince

benimde dikkatimi çeken çok yesemde ortalama yesemde süt aynı miktarda ama sütün kalitesi için herşey özellikle protein ağırlıklı besleniyorum az olsada öz olsun mantığı

biz emziren anneler yememizden pek kısamayız canım sütün kalitesi çok önemli tabi sonra verirsin yavaş yavaş takmayınca daha çabuk verirsin belkide.

biz insanoğlu böyleyiz işte yarayanı değilde yaramayanı severiz daha bebeklikten başlıyorlar akıllı sıpalar
eee doğru annesiyle özlem gideriyordur
geçenlerde ahmete bizim yemeğin suyundan kaşıkla yalattım sanki zehir yalatmışım gibi ağzı gözü kaydı öğürdü kendi çorbasını 50-60 bazen 70cc içiyor

sen ortala biz vururuz topa şimdilik bizle idare edicen
ben ne diyipte orta yaptığımı bilmiyorumki o kendi içinden çekip vuruyo sizle idare etmek nedemek benim için çok değerlisiniz o sadece evin kuduruk afacan çocuğu hepimizin lafınıda çekiyo ya

canım mertte yemek suyu yemiyor ki hiç yemiyor o çikolata ,meyve, tatlı ,çay,kahve, genelde zaralı yiyemiyeceği şeylere özeniyor
iyi maşallah ahmete kız bizimki o kadarını içmiyor çorbanının muhallebi ve meyve pürelerini yiyor genelde oda bu arlar onlarıda sevmiyor pek iştahı yok bir çileğe iştahlandı

bilmezmiyim canım onun çekmelerini: hepimiz kankayız

abov mert harbi zararlı şeylere takmış kafayı biz hiç çukulata denetmedik abimiz çok yediği için bu hiç bilmesin sonra nasısa abiden görüp dadanacak diyoruz

mert tatlı gıdalara yatkın heralde muhallebi felan çorba sevmiyosa biraz devam sütü eklesen denedinmi

evet tatlıcı tam bizde bir iki kere çikolatayı ağzına yalattık sadece tabi diğer şeyleri hiç vermedik ama bizimki elimizde bardak gördünmü çoşuyor resmen bir çığlıklar sevinmeler ona vericem sanıyoryok devam sütüyle hiç denemedim daha doğrusu 6 ayı geçiktir hiç eve almadım sütüm yettiği için

evet işte hasta ola ola büyücekler.

bazıları da alerjen gıdaları 1 yaşına kadar hiç vermemek daha sonra verildiğinde tepki gelişmesine yol açıyo diyo.
mesela ev tozuna bebekken hiç maruz kalmayanların ev tozu alerjisi çıkıyomuş ilerde. bu yönden doğru yapmışsın ama allah korusun bi alerjisi çıkarsa çok küçükler yaa

7,5 ayl cnm babasi her aksam saatlerce baba dede dedrtmye calsiodu cocuk bikti dile geldi valla

Cnm cok gecmis olsn rbm sifa ver ins
sağol canım.. uğramıyosun sen artık evde olunca

Bizi tebrik eden yok 100 gram verdik şurda

Maaşallah canım bizimki anca bagırıyor
Kaç aylık oldu senin bebüş

tebrikler tabi en azından almamışsın dimi ama

ohhh kuaförlere gidilmiş gezmelere gidilmiş ne güzel

ya çıkarsında bi ara iyi hevesliydim diş çıkarmasına marji ısırıyo hatta kanatıyor deyince tırstım:18::18:

emme:18:i bıraktı şuan için ama hala morluk var baya kan toplamış naptıysa sömürmüş resmen

ne güzel canım annenle hasret gidermişsinizdir gerçi baya gezip iş güç yapmışsınız.lahmacunlar mevlüt içinmi yapıcakmıydın hemen işe başlamadan anende gelmişen aradan çıkarmak istiyosun heralde.

canım en azından kaka temiz çıkmış hayırlısı bakalım neymiş küçük beyin derdi.inşallah ateşi tekrar çıkmaz

bişey olmaz canım merak etme maşallah mert paşaya çileklerde yenmiş.en azından çileğe alerjisi olmadığını öğrendiniz hemen endini belli ederdi.ben vermedim daha alerjiden korktuğumdan değilde hormonludur daha mevsimi değil diye vermedim.en son ben aldım yedim tadı tuzu yoktu ölece attım oğlanada vermedim haliyle.

benim oğlanın uykusu 2 gündür berbat saatlerce sallanıyoruz tam düzeliyor derken yine başa döndük yine çok gazı var.bi anlasam bu gaz ne zaman oluyo napınca :26luyo.gelemedim o yüzden sohbete bu akşamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…