benim oğlanın uykusu 2 gündür berbat saatlerce sallanıyoruz tam düzeliyor derken yine başa döndük yine çok gazı var.bi anlasam bu gaz ne zaman oluyo napınca :26luyo.gelemedim o yüzden sohbete bu akşamda.
bugün gelemedim kızlar misafirim vardı
kilom aynı 72 ama 3 gündür söylemesi ayıp kabızım yani onun etkisi var büyük olasılıkla düşmüştür ama biz gene 72 diyelim.
he bide kaynanam eltime demişki fatihin dizi tutmuyor yürümüyor etmiyor .ondan dolayı kimseye gidip gelmiyorlar ben bu kadını ne yapıyım ya allah sabır versin banada kavga etmiyim
kızlar bugün ben kötü birşey yaptım biz çilek yerken mert çok bağırıp istiyordu 1 tane yemesine izin verdim nasıl iştahlı yedi bir görseniz ısıra ısırainşallah alerji yapmaz aranızda hiç yediren var mı?1 yaşından önce sakıncalı diyorlar
evet işte hasta ola ola büyücekler.
bazıları da alerjen gıdaları 1 yaşına kadar hiç vermemek daha sonra verildiğinde tepki gelişmesine yol açıyo diyo.
mesela ev tozuna bebekken hiç maruz kalmayanların ev tozu alerjisi çıkıyomuş ilerde. bu yönden doğru yapmışsın ama allah korusun bi alerjisi çıkarsa çok küçükler yaa
sağol canım.. uğramıyosun sen artık evde olunca
bugün gelemedim kızlar misafirim vardı
kilom aynı 72 ama 3 gündür söylemesi ayıp kabızım yani onun etkisi var büyük olasılıkla düşmüştür ama biz gene 72 diyelim.
he bide kaynanam eltime demişki fatihin dizi tutmuyor yürümüyor etmiyor .ondan dolayı kimseye gidip gelmiyorlar ben bu kadını ne yapıyım ya allah sabır versin banada kavga etmiyim
günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum uzun zamandır iş ev arasında mekik dokuyorum akşam da yorgun düşüyorum(( kızım bir haftadır emmiyor beni sadece gece emiyor. sağıp vermeyi denedim onuda almadı....bide kabızlık problemimiz var 3 haftadır 4-5 gün yapmıyor yaptığındada küçücük katı şekilde yapıyor... bugün doktora götüreceğiz bakalım (
benimkininde çok gazı var gece saydım 5-6 kere uykusundan ağlayak kalktı ıkına ıkınauyku uyuyamıyoruz doğru dürüsts zaten 1 den önce yatmıyor
tövbe tövbe o nasıl babane ya küçücük torunu millete nasıl reklam yapıyorküçücük çoçuk yürüyecekmiymiş yani akıl mantık almıyor allah sabır versin canım
canım o kabızlık bendede var 2 aydırda regly olmuyorum iyice şişitim.
sıkma canını sen aklı başında her insan kv denin saçmaladığını anlar ve içinden güler.bu ayda bebeler yürürmüymüş bu ne akıl anlamadım.hayır diyelimki yürüyebilir ama yürüyemiyor fatih öle bile olsa insan torunundan bu şekilde bahsedermi nasıl bi babaannedir bu anlayamadım.
canım beli kabızlığından dolayı rahatsız oluyordurda emmiyordur yada geçicibi dönemdir.büyüme atağı falanda olabilir.benim oğlanda bi ara gündüzleri emmeyi reddediyordu zorla emziriyordum sonra geçti o ara emziği falanda istemiyordu.
inşallah bi sorun yoktur canım
günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum uzun zamandır iş ev arasında mekik dokuyorum akşam da yorgun düşüyorum(( kızım bir haftadır emmiyor beni sadece gece emiyor. sağıp vermeyi denedim onuda almadı....bide kabızlık problemimiz var 3 haftadır 4-5 gün yapmıyor yaptığındada küçücük katı şekilde yapıyor... bugün doktora götüreceğiz bakalım (
geçenlerde elif de aynısını yaptı biraz tattırdım.. ağlıyo vermediğimde kıyamıyorum bende:)) çok şükür bir şey olmadı çok az verdim ama ben...
Nasil babane bende anlamıs degilim yeri geldimi ben torunlarıma aşığım diyor aman Aman aşk buysa eksik kalsın
slm kızlr bugün burayı yine sessizleşmiş haftaonu olduğu belli
bizde dün çıktık gezdik oğlumun diş buğdayı için biürü alışveriş yaptık parti malzemleri balonlr vs bisürü şey aldık
diş şekeri siparişi verdik siznlede paylaşmk istedim yorumlarınnızı bekliyorumEki Görüntüle 691102
çok güzelmiş hayırlı olsun canım
bizim çıkalı nerdeyse 2 ay olucak ben yapmadım hiç heves etmedim.partiden fotoları bekliyoruz
teşekrürler cnm şekere bide isim etiketi yapştırılacak zaten haftaya alacaz tamamını bunu göstermelik aldım.
parti tarihi belli değil ama ben yaptıraym dedim erken erken şekerini partiden sonra koyarım tbi fotoları da ama daha 3-4 hafta sona ancak olur
geçmiş olsun bizdede yine kabızlık var 20 gün ishal çektik şimdide yapamıyor bugün kayısı haşladım 2 kaşık zor yedi.
aynen insan kıyamıyor öyle heveslendiki alerji filan yapmadı çok şükür ben 1 tane küçük verdim yedidahada versem yerdide ne olur ne olmaz[/
sağol cnm sizede geçmiş olsun.. doktor osmolak diye bi şurup verdi normale dönene kadar kullan die ama cesaret edemiyorum bekleyeceğim biraz daha.. kuru kayısı, armut etki etmiyor bize hiç.. üzüm, elma ve kayısıyı kaynatıp suyunu veriyorlarmış birde onu denyeceğim bakalım...
Bişi olmaz canım azcıktan ben de vermeyi düşünüyorumkızlar bugün ben kötü birşey yaptım biz çilek yerken mert çok bağırıp istiyordu 1 tane yemesine izin verdim nasıl iştahlı yedi bir görseniz ısıra ısırainşallah alerji yapmaz aranızda hiç yediren var mı?1 yaşından önce sakıncalı diyorlar
En azından almadımhedef değişkendediğin gibi veremeyince motivasyon bozuluyo ama aslında haftaya 2 katı veriyosun
he valla 100 gr vermiş bide parti yaptıracak bize nerdeyse
Geldim gol armaya da sen yoksunanacunla dertleşiyonmu kız sen kudurmadan duramazsın şindik 10 gün seni sahalarda pek göremiycezmiben kime orta yapacam ses ver bakem
Kudurugum napimgeçenlerde ahmete bizim yemeğin suyundan kaşıkla yalattım sanki zehir yalatmışım gibi ağzı gözü kaydı öğürdü kendi çorbasını 50-60 bazen 70cc içiyor
ben ne diyipte orta yaptığımı bilmiyorumki o kendi içinden çekip vuruyosizle idare etmek nedemek benim için çok değerlisiniz o sadece evin kuduruk afacan çocuğu hepimizin lafınıda çekiyo ya
bilmezmiyim canım onun çekmelerini: hepimiz kankayız
Gaz deme ya efe 2 gündür kaka yapmamış geceleri çıglıkla aglıyor uyanıyorbenim oğlanın uykusu 2 gündür berbat saatlerce sallanıyoruz tam düzeliyor derken yine başa döndük yine çok gazı var.bi anlasam bu gaz ne zaman oluyo napınca :26luyo.gelemedim o yüzden sohbete bu akşamda.
Yok daha neler ya kvalidene pes dogrusubugün gelemedim kızlar misafirim vardı
Çok güzel canım çok begendim ben de çok hevesliyim daha diş yok o ayrıslm kızlr bugün burayı yine sessizleşmiş haftaonu olduğu belli
bizde dün çıktık gezdik oğlumun diş buğdayı için biürü alışveriş yaptık parti malzemleri balonlr vs bisürü şey aldık
diş şekeri siparişi verdik siznlede paylaşmk istedim yorumlarınnızı bekliyorumEki Görüntüle 691102
selam kızlar hala sessiz burası.
ateşi düştü ahmetin, kırmızı kırmızı döküntüler de çıktı. kesin anlaşıldı ki 6.hastalık denen şeymiş. isilik gibi ama daha beteri kaşınmıyomuş allahtan. tabi huysuzluk mız mız iştahsızlık aynen devam, 2-3 gün daha sürermiş bu haller, çabuk geçer inş.
bir de bi çirkin oldu o kırmızılıklarlasüzüldü gitti kilo da vermiştir kesin, iyi ki bu ay güzel kilo almış dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?