2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün gelemedim kızlar misafirim vardı

kilom aynı 72 ama 3 gündür söylemesi ayıp kabızım yani onun etkisi var büyük olasılıkla düşmüştür ama biz gene 72 diyelim.

he bide kaynanam eltime demişki fatihin dizi tutmuyor yürümüyor etmiyor .ondan dolayı kimseye gidip gelmiyorlar ben bu kadını ne yapıyım ya allah sabır versin banada kavga etmiyim

benim oğlanın uykusu 2 gündür berbat saatlerce sallanıyoruz tam düzeliyor derken yine başa döndük yine çok gazı var.bi anlasam bu gaz ne zaman oluyo napınca :26luyo.gelemedim o yüzden sohbete bu akşamda.

benimkininde çok gazı var gece saydım 5-6 kere uykusundan ağlayak kalktı ıkına ıkınauyku uyuyamıyoruz doğru dürüsts zaten 1 den önce yatmıyor

tövbe tövbe o nasıl babane ya küçücük torunu millete nasıl reklam yapıyor küçücük çoçuk yürüyecekmiymiş yani akıl mantık almıyor allah sabır versin canım

günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum uzun zamandır iş ev arasında mekik dokuyorum akşam da yorgun düşüyorum(( kızım bir haftadır emmiyor beni sadece gece emiyor. sağıp vermeyi denedim onuda almadı....bide kabızlık problemimiz var 3 haftadır 4-5 gün yapmıyor yaptığındada küçücük katı şekilde yapıyor... bugün doktora götüreceğiz bakalım(

geçenlerde elif de aynısını yaptı biraz tattırdım.. ağlıyo vermediğimde kıyamıyorum bende:)) çok şükür bir şey olmadı çok az verdim ama ben...

Canm evde net yok bnm telden de girenyrm kaynanamdym ordan grym dedim nasilsn bebsn nasil

canım o kabızlık bendede var 2 aydırda regly olmuyorum iyice şişitim.

sıkma canını sen aklı başında her insan kv denin saçmaladığını anlar ve içinden güler.bu ayda bebeler yürürmüymüş bu ne akıl anlamadım.hayır diyelimki yürüyebilir ama yürüyemiyor fatih öle bile olsa insan torunundan bu şekilde bahsedermi nasıl bi babaannedir bu anlayamadım.

canım beli kabızlığından dolayı rahatsız oluyordurda emmiyordur yada geçicibi dönemdir.büyüme atağı falanda olabilir.benim oğlanda bi ara gündüzleri emmeyi reddediyordu zorla emziriyordum sonra geçti o ara emziği falanda istemiyordu.
inşallah bi sorun yoktur canım

Nasil babane bende anlamıs degilim yeri geldimi ben torunlarıma aşığım diyor aman Aman aşk buysa eksik kalsın

geçmiş olsun bizdede yine kabızlık var 20 gün ishal çektik şimdide yapamıyor bugün kayısı haşladım 2 kaşık zor yedi.

geçenlerde elif de aynısını yaptı biraz tattırdım.. ağlıyo vermediğimde kıyamıyorum bende:)) çok şükür bir şey olmadı çok az verdim ama ben...

aynen insan kıyamıyor öyle heveslendiki alerji filan yapmadı çok şükür ben 1 tane küçük verdim yedidahada versem yerdide ne olur ne olmaz

Nasil babane bende anlamıs degilim yeri geldimi ben torunlarıma aşığım diyor aman Aman aşk buysa eksik kalsın

bazıları böyledir işte lafta sever o kadar seviyorsa böyle saçma sapan şeyler millete yaymasın 7 aylık bebek bu ya nasıl yürüsün millet torununu öve öve bitiremez bu tam tersi.

slm kızlr bugün burayı yine sessizleşmiş haftaonu olduğu belli
bizde dün çıktık gezdik oğlumun diş buğdayı için biürü alışveriş yaptık parti malzemleri balonlr vs bisürü şey aldık
diş şekeri siparişi verdik siznlede paylaşmk istedim yorumlarınnızı bekliyorum

çok güzelmiş hayırlı olsun canım
bizim çıkalı nerdeyse 2 ay olucak ben yapmadım hiç heves etmedim.partiden fotoları bekliyoruz

allah ömür versin oğluşuna. hayırlı uğurlu olsun. oğlunna beşik ne almıştın. maşallah epey büyütmüşsün. bana bambu tarzı beşik lazımda:) resmini koyduğun düş şekerinde çok güzel tekrar hayırlı olsun. teşekkürler

çok güzelmiş hayırlı olsun canım
bizim çıkalı nerdeyse 2 ay olucak ben yapmadım hiç heves etmedim.partiden fotoları bekliyoruz

teşekrürler cnm şekere bide isim etiketi yapştırılacak zaten haftaya alacaz tamamını bunu göstermelik aldım.
parti tarihi belli değil ama ben yaptıraym dedim erken erken şekerini partiden sonra koyarım tbi fotoları da ama daha 3-4 hafta sona ancak olur

olsun canım hazır bulunsunlar

selam kızlar hala sessiz burası.
ateşi düştü ahmetin, kırmızı kırmızı döküntüler de çıktı. kesin anlaşıldı ki 6.hastalık denen şeymiş. isilik gibi ama daha beteri kaşınmıyomuş allahtan. tabi huysuzluk mız mız iştahsızlık aynen devam, 2-3 gün daha sürermiş bu haller, çabuk geçer inş.
bir de bi çirkin oldu o kırmızılıklarla süzüldü gitti kilo da vermiştir kesin, iyi ki bu ay güzel kilo almış dedik

Son düzenleme:

Bişi olmaz canım azcıktan ben de vermeyi düşünüyorum
Artık her şeyden yesin eşek kadar oldu
hedef değişken dediğin gibi veremeyince motivasyon bozuluyo ama aslında haftaya 2 katı veriyosun

he valla 100 gr vermiş bide parti yaptıracak bize nerdeyse
En azından almadım

anacunla dertleşiyonmu kız sen kudurmadan duramazsın şindik 10 gün seni sahalarda pek göremiycezmi ben kime orta yapacam ses ver bakem
Geldim gol armaya da sen yoksun
Kudurugum napim
bilmezmiyim canım onun çekmelerini: hepimiz kankayız

benim oğlanın uykusu 2 gündür berbat saatlerce sallanıyoruz tam düzeliyor derken yine başa döndük yine çok gazı var.bi anlasam bu gaz ne zaman oluyo napınca :26luyo.gelemedim o yüzden sohbete bu akşamda.
Gaz deme ya efe 2 gündür kaka yapmamış geceleri çıglıkla aglıyor uyanıyor
Yok daha neler ya kvalidene pes dogrusu
Çok güzel canım çok begendim ben de çok hevesliyim daha diş yok o ayrı
Ben de bu magnetlerden yaptırmayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım en azından ne oldugu belli olmuş

Mevlüdümüzü de okuttuk allah kabul eder inş
Çok yorucuydu öyle kalabalık misafir ve evi düzenlemek
Çok yorucu oldu efe dogunca eşyalar koltuklar her şey ona
Görebayarlanmıştı düzenle eski haline getir
Servis hazırlık daha kolaydı ablamla efe odadaydılar oynadılar biz
De görümcemlerle servis falan yaptık ve ben dehşet yiyiyorum
Annem de yemek yapacak burda oldukça off
Ama tutmaya çalışacagım kendimi

karam hayırlı olsun mevlüdünüz. ben de yapmak istiyorum da memlekette olmayınca 2 komşuyla mevlüt olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…