2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah kabul etsin canım çok yorulmuşsun gerçekten

efe sorun çıkarmadıysa gerçi sanada hareketlilik olmuştur

karam hayırlı olsun mevlüdünüz. ben de yapmak istiyorum da memlekette olmayınca 2 komşuyla mevlüt olmuyo.

evde kuran okunmuş olur canım hevesin varsa yaptır 2 veya daha fazla kişi farketmez ki

Allah kabul etsin canım çok yorulmuşsun gerçekten

efe sorun çıkarmadıysa gerçi sanada hareketlilik olmuştur

evde kuran okunmuş olur canım hevesin varsa yaptır 2 veya daha fazla kişi farketmez ki

ne bileyim annem kardeşlerim falan toplansın istiyorum olmazsa oraya gidince yaparız

Allah kabul etsin karam darisi bize bende düsüniorum az kaldi yeni eve tasinmamiza ondan sonra sira bizde bir bugday birde mevlüt allahin izniyle insaallah (amin)
Tontikcandis mignatisin cok hos bende bu tarz birseyler düsüniordum ama yaptira bilecemmi bakalim!
Umarim herkezde keyfler yerindedir
Ben birgecmis yapayim hanimlar

canım çok tatlı bu merakla bekliyoruz diş buğdayı partinizin resimleri

Allahtan kaşınmıyormuş ya yoksa daha zor olurdu.en azından ne olduğu belli artık en kısa zamanda atlatır inşallah yavrun

allah kabul etsin canım ne güzel işe başlamadan hallettin bu işide.darısı bizimkilere inşallah.

yarın iş başı demi nasıl hissediyorsun canım

keyifler yerinde sayılır canım oğlanı uyuttum merakla uyanacakmı acaba diye bekliyorum inşallah uyanmazda bende biraz dinlenirim.

sen nasılsın canım

ne olduğu sonunda anlaşılmış tekrar geçmiş olsun benimkide çok kilo kaybetmişti.

eylül anneleri selamlar herkeze
bende bugün korktum oğlan ishalmi oluyo diye 3 kere kaka yaptı ve sonuncusu baya suluydu ama devamı gelmedi 6 saat falan oldu.
armut verdim bugün ondan oldu sanırım

allah kabul etsin canım bende bugün hiç uğramadı mutkalaka uğrardı diyorum.

bende bugün korktum oğlan ishalmi oluyo diye 3 kere kaka yaptı ve sonuncusu baya suluydu ama devamı gelmedi 6 saat falan oldu.

slm canım belki ondandır takip et bakalım

keyifler yerinde sayılır canım oğlanı uyuttum merakla uyanacakmı acaba diye bekliyorum inşallah uyanmazda bende biraz dinlenirim.

sen nasılsın canım
sagol canim bende iyim yorgunum biraz bugun boya badana pisligini temizledik annemle yorulduk

armuttan olmus olabilir canim insaallah ishal degildir ama devamida gelmemis diyorsun

slm canım belki ondandır takip et bakalım

takipteyim canım.bizim mert oğlanda bu sefer kabız ha sen çok fazla ek gıdada vermiyorsun maşallah sütünde bol neden oluyo acaba doktorun kabızlık için ne diyo canım.

sagol canim bende iyim yorgunum biraz bugun boya badana pisligini temizledik annemle yorulduk

armuttan olmus olabilir canim insaallah ishal degildir ama devamida gelmemis diyorsun

o temizlik hakikaten zor olur bizimde var bu sene boya falan gözümde büyüyo valla bide çocuk üstüne halılar falanda gönderilecek yıkamaya.ne güzel annen yardım ediyo sana onların varlığı bile işi kolaylaştırmaya yetiyo aslında.
inşallah değildir canım sanırım değilde devamı gelmedi ben yinede takipteyim

benim oğlan uyanıp duruyo bakalım hayırlısı tam anlamıyla ne zaman uykuya geçicek.gidip gelip pışpışlayıp gazını çıarıp yatırıp sallayıp uyutuyorum.

Allahtan kaşınmıyormuş ya yoksa daha zor olurdu.en azından ne olduğu belli artık en kısa zamanda atlatır inşallah yavrun
sağol canım netten okudum kızarıklıklar 2 güne geçiyomuş boynunu yüzünü sardı kaşınsa çok zorlanırdı yavrum

ne olduğu sonunda anlaşılmış tekrar geçmiş olsun benimkide çok kilo kaybetmişti
evet dr.un söylediği gibi oldu rahatladım ama ateşi indi en azından. nerden kaptıysak virüsü artık. avm den falan heralde
memeye bile iştahı yok iki yudum emiyo sonra zorlayınca ısırıyo bi de çok canımı yaktı bugün

benim oğlan uyanıp duruyo bakalım hayırlısı tam anlamıyla ne zaman uykuya geçicek.gidip gelip pışpışlayıp gazını çıarıp yatırıp sallayıp uyutuyorum.
rahat uykuları olsun inş.

canım aynı durumu bende yaşıyorum kaç gündür uyku felan kalmadı gece hep ayaktayım bende merak ediyorum neden diye
ahmet uykuyla arası olan bi bebek değil ama bu kadarda değil ama ara ara böyle oluyor ya gaz ya diş diyorum özellikle dün gece benide çok yordu kendide çok yoruldu

Günaydın herkeseee
Ben ağustos annelerinden ceyda,
Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım
Biz yorulduk valla iş güç, 23 nisan provaları vs
Size bişi sorcam ya, dedektiflik yapıyorum da bizim topiğe felixi diye biri geldi de, Eylül annesiymiş, siz hiç gördünüz mü anacım sizin topikte?
Öyle diyo da pek inanasım gelmedi:44: komşu topiğimize bi sorayım dedim

karam meraba, iş nasıl gidiyo?
hasta bebişlere de çok geçmiş olsun, çabuk iyileşinler inşallah

karam hayırlı olsun mevlüdünüz. ben de yapmak istiyorum da memlekette olmayınca 2 komşuyla mevlüt olmuyo.

saolun canlarımmm
gerçekten manevi bir huzur çöktü sanki evimize
allah kabul etsin canım bende bugün hiç uğramadı mutkalaka uğrardı diyorum.
ugrardım tabi ya

yok canım öyle biri hatırladıgım kadarıyla
ya da yazmıyor hoş ben hep alt tarafa bakarım kim var kim yok kim yazıyor yazmıyor diye

İns. Atlatir hemen cnm yine alir kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…