Allah kabul etsin canım çok yorulmuşsun gerçektenMevlüdümüzü de okuttuk allah kabul eder inş
Çok yorucuydu öyle kalabalık misafir ve evi düzenlemek
Çok yorucu oldu efe dogunca eşyalar koltuklar her şey ona
Görebayarlanmıştı düzenle eski haline getir
Servis hazırlık daha kolaydı ablamla efe odadaydılar oynadılar biz
De görümcemlerle servis falan yaptık ve ben dehşet yiyiyorum
Annem de yemek yapacak burda oldukça off
Ama tutmaya çalışacagım kendimi
karam hayırlı olsun mevlüdünüz. ben de yapmak istiyorum da memlekette olmayınca 2 komşuyla mevlüt olmuyo.
Allah kabul etsin canım çok yorulmuşsun gerçekten
efe sorun çıkarmadıysa gerçi sanada hareketlilik olmuştur
evde kuran okunmuş olur canım hevesin varsa yaptır 2 veya daha fazla kişi farketmez ki
slm kızlr bugün burayı yine sessizleşmiş haftaonu olduğu belli
bizde dün çıktık gezdik oğlumun diş buğdayı için biürü alışveriş yaptık parti malzemleri balonlr vs bisürü şey aldık
diş şekeri siparişi verdik siznlede paylaşmk istedim yorumlarınnızı bekliyorumEki Görüntüle 691102
selam kızlar hala sessiz burası.
ateşi düştü ahmetin, kırmızı kırmızı döküntüler de çıktı. kesin anlaşıldı ki 6.hastalık denen şeymiş. isilik gibi ama daha beteri kaşınmıyomuş allahtan. tabi huysuzluk mız mız iştahsızlık aynen devam, 2-3 gün daha sürermiş bu haller, çabuk geçer inş.
bir de bi çirkin oldu o kırmızılıklarlasüzüldü gitti kilo da vermiştir kesin, iyi ki bu ay güzel kilo almış dedik
Mevlüdümüzü de okuttuk allah kabul eder inş
Allah kabul etsin karam darisi bize bende düsüniorum az kaldi yeni eve tasinmamiza ondan sonra sira bizde bir bugday birde mevlüt allahin izniyle insaallah (amin)
Tontikcandis mignatisin cok hos bende bu tarz birseyler düsüniordum ama yaptira bilecemmi bakalim!
Umarim herkezde keyfler yerindedir
Ben birgecmis yapayim hanimlar
ateşi düştü ahmetin, kırmızı kırmızı döküntüler de çıktı. kesin anlaşıldı ki 6.hastalık denen şeymiş. isilik gibi ama daha beteri kaşınmıyomuş allahtan. tabi huysuzluk mız mız iştahsızlık aynen devam, 2-3 gün daha sürermiş bu haller, çabuk geçer inş.
bir de bi çirkin oldu o kırmızılıklarlasüzüldü gitti kilo da vermiştir kesin, iyi ki bu ay güzel kilo almış dedik
geçmiş olsun bizdede yine kabızlık var 20 gün ishal çektik şimdide yapamıyor bugün kayısı haşladım 2 kaşık zor yedi.
aynen insan kıyamıyor öyle heveslendiki alerji filan yapmadı çok şükür ben 1 tane küçük verdim yedidahada versem yerdide ne olur ne olmaz[/
sağol cnm sizede geçmiş olsun.. doktor osmolak diye bi şurup verdi normale dönene kadar kullan die ama cesaret edemiyorum bekleyeceğim biraz daha.. kuru kayısı, armut etki etmiyor bize hiç.. üzüm, elma ve kayısıyı kaynatıp suyunu veriyorlarmış birde onu denyeceğim bakalım...
bizede pek etki etmiyor onlar bugün kayısı verdim hala tık yok
Mevlüdümüzü de okuttuk allah kabul eder inş
eylül anneleri selamlar herkeze
bende bugün korktum oğlan ishalmi oluyo diye 3 kere kaka yaptı ve sonuncusu baya suluydu ama devamı gelmedi 6 saat falan oldu.
armut verdim bugün ondan oldu sanırım
sagol canim bende iyim yorgunum biraz bugun boya badana pisligini temizledik annemle yoruldukkeyifler yerinde sayılır canım oğlanı uyuttum merakla uyanacakmı acaba diye bekliyorum inşallah uyanmazda bende biraz dinlenirim.
sen nasılsın canım
armuttan olmus olabilir canim insaallah ishal degildir ama devamida gelmemis diyorsuneylül anneleri selamlar herkeze
bende bugün korktum oğlan ishalmi oluyo diye 3 kere kaka yaptı ve sonuncusu baya suluydu ama devamı gelmedi 6 saat falan oldu.
armut verdim bugün ondan oldu sanırım
slm canım belki ondandır takip et bakalım
sagol canim bende iyim yorgunum biraz bugun boya badana pisligini temizledik annemle yorulduk
armuttan olmus olabilir canim insaallah ishal degildir ama devamida gelmemis diyorsun
sağol canım netten okudum kızarıklıklar 2 güne geçiyomuş boynunu yüzünü sardı kaşınsa çok zorlanırdı yavrumAllahtan kaşınmıyormuş ya yoksa daha zor olurdu.en azından ne olduğu belli artık en kısa zamanda atlatır inşallah yavrun
evet dr.un söylediği gibi oldu rahatladım ama ateşi indi en azından. nerden kaptıysak virüsü artık. avm den falan heraldene olduğu sonunda anlaşılmış tekrar geçmiş olsun benimkide çok kilo kaybetmişti
rahat uykuları olsun inş.benim oğlan uyanıp duruyo bakalım hayırlısı tam anlamıyla ne zaman uykuya geçicek.gidip gelip pışpışlayıp gazını çıarıp yatırıp sallayıp uyutuyorum.
canım aynı durumu bende yaşıyorumbenim oğlan uyanıp duruyo bakalım hayırlısı tam anlamıyla ne zaman uykuya geçicek.gidip gelip pışpışlayıp gazını çıarıp yatırıp sallayıp uyutuyorum.
karam hayırlı olsun mevlüdünüz. ben de yapmak istiyorum da memlekette olmayınca 2 komşuyla mevlüt olmuyo.
Allah kabul etsin karam darisi bize bende düsüniorum az kaldi yeni eve tasinmamiza ondan sonra sira bizde bir bugday birde mevlüt allahin izniyle insaallah (amin)
Tontikcandis mignatisin cok hos bende bu tarz birseyler düsüniordum ama yaptira bilecemmi bakalim!
Umarim herkezde keyfler yerindedir
Ben birgecmis yapayim hanimlar
saolun canlarımmmcanım çok tatlı bu merakla bekliyoruz diş buğdayı partinizin resimleri
Allahtan kaşınmıyormuş ya yoksa daha zor olurdu.en azından ne olduğu belli artık en kısa zamanda atlatır inşallah yavrun
allah kabul etsin canım ne güzel işe başlamadan hallettin bu işide.darısı bizimkilere inşallah.
yarın iş başı demi nasıl hissediyorsun canım
ugrardım tabi yaallah kabul etsin canım bende bugün hiç uğramadı mutkalaka uğrardı diyorum.
Günaydın herkeseee
Ben ağustos annelerinden ceyda,
Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım
Biz yorulduk valla iş güç, 23 nisan provaları vs
Size bişi sorcam ya, dedektiflik yapıyorum dabizim topiğe felixi diye biri geldi de, Eylül annesiymiş, siz hiç gördünüz mü anacım sizin topikte?
Öyle diyo da pek inanasım gelmedi:44: komşu topiğimize bi sorayım dedim
karam meraba, iş nasıl gidiyo?
hasta bebişlere de çok geçmiş olsun, çabuk iyileşinler inşallah
merhaba canım
salı çarşamba tatil 23 nisan tatili
o yüzden bugün de sevk alacaz baklım artık
23 nisan çalışması ne yahu ögretmen misin sen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?