diş skerin cok güzelmiş sende yapıp üzerinden o yükü atarsın artıkslm kızlr bugün burayı yine sessizleşmiş haftaonu olduğu belli
bizde dün çıktık gezdik oğlumun diş buğdayı için biürü alışveriş yaptık parti malzemleri balonlr vs bisürü şey aldık
diş şekeri siparişi verdik siznlede paylaşmk istedim yorumlarınnızı bekliyorumEki Görüntüle 691102
gecmiş olsun ahmetine mattika en azından hastalıgın adını bilmek bile rahatlatıyo insanı hemencecik atlatsın yavrucakselam kızlar hala sessiz burası.
ateşi düştü ahmetin, kırmızı kırmızı döküntüler de çıktı. kesin anlaşıldı ki 6.hastalık denen şeymiş. isilik gibi ama daha beteri kaşınmıyomuş allahtan. tabi huysuzluk mız mız iştahsızlık aynen devam, 2-3 gün daha sürermiş bu haller, çabuk geçer inş.
bir de bi çirkin oldu o kırmızılıklarlasüzüldü gitti kilo da vermiştir kesin, iyi ki bu ay güzel kilo almış dedik
Mevlüdümüzü de okuttuk allah kabul eder inş
Çok yorucuydu öyle kalabalık misafir ve evi düzenlemek
Çok yorucu oldu efe dogunca eşyalar koltuklar her şey ona
Görebayarlanmıştı düzenle eski haline getir
Servis hazırlık daha kolaydı ablamla efe odadaydılar oynadılar biz
De görümcemlerle servis falan yaptık ve ben dehşet yiyiyorum
Annem de yemek yapacak burda oldukça off
Ama tutmaya çalışacagım kendimi
diş skerin cok güzelmiş sende yapıp üzerinden o yükü atarsın artık
gecmiş olsun ahmetine mattika en azından hastalıgın adını bilmek bile rahatlatıyo insanı hemencecik atlatsın yavrucak
allah kabul etsin canım mevlüdünüzü yorucu olmustur eminim annende varken dinlen azcık
bu arada kavusmussunuz ana kız..
aklıma gelenleride yazayım alıntı yapamadım 2 günlük mevzu heralde
marjinal cilek alerji yapmadıysa güzel bazı doktorlarda 1 yasından önce alıstırın sonra redderler bebekler diyo
10 ayın sonunda inek sütü falan deniycem bakalım(geri bizimkisi biraz alerjık bi bünyesi var 2 aylıkken egzema gecirdik)
bayan stres ve elif öykü kızlar bu gazlar gitti derken geri geldi yahu bu nasıl iş anlamadım bi gün bigünümüzü tutmuyo
artık benim kız gece kac kere uyanıcak düşünmeyi gectim 10 kere uyanırmı ya
kızlar sizin gece uykuları nasıl? kacta gece uykusuna geciyo sat kacta uyanıyo ve kac kere uyanıyo?
(bendeki tezatlıga bak hem artık düşünmeyi gectim diyorum hemde ayrıntılı soru soruyorum tuhafım walla)
sağol canım.. sen kız napıyo nasılsınızİns. Atlatir hemen cnm yine alir kilo
gecmiş olsun ahmetine mattika en azından hastalıgın adını bilmek bile rahatlatıyo insanı hemencecik atlatsın yavrucak
bayan stres ve elif öykü kızlar bu gazlar gitti derken geri geldi yahu bu nasıl iş anlamadım bi gün bigünümüzü tutmuyo
artık benim kız gece kac kere uyanıcak düşünmeyi gectim 10 kere uyanırmı ya
kızlar sizin gece uykuları nasıl? kacta gece uykusuna geciyo sat kacta uyanıyo ve kac kere uyanıyo?
(bendeki tezatlıga bak hem artık düşünmeyi gectim diyorum hemde ayrıntılı soru soruyorum tuhafım walla)
efeye sünnet hediyesi çok güzel papyınlu takım geldii
dügün kıyafeti hazırrr oglumun bunu da atlattık
oto koltugu da aldık efeme çok sevdi sıpam ayaklarını tutuyor etrafı seyrediyor
keyfi yerinde
bir de jokerde 300 tl üzeri alışveriş yapana 100 tl çek verdiler
babaannnesinin evi için mama sandalyesi aldık 100 tl yee onu da hallettik
Merhaba sevgili anneler,
bir arkadasım yazmıs bebişi kabızmış-benim oglan hep kabız,keçi kakası gibi yapıyoda popoşuna yapısıyo:)) hipp marka kayısı püresi aldık organik-bi cok gıdasına karıstırıveriyorum kabıza kesin çözüm.Dr.da markayı tavsiye etmişti-bide kuzenimin arkadası diyetisyen o da tavsiye etmiş..denemenizi öneririm nacizane bi çözüm.Malum kaka yapamayınca gaz da oluyo çook fena.
Eki Görüntüle 691829 hııım çok lezzetli
Eki Görüntüle 691830
Eki Görüntüle 691831
Eki Görüntüle 691832
dişlerimizde iyice büyüdü
marjinalcim maşallahhhhhhhhhhhh dişlerinize
maşallah merte pek tatlıdişleri de iyice uzamış, ahmetinkiler bunun yarısı kadar.
mertin saçları da bi tarafa gitmeye çalışıyo sanırım hep bizim de öyle hüsamettin gibi oluyo hep sağa gitmye çalışıyo saçlar
efeye sünnet hediyesi çok güzel papyınlu takım geldii
dügün kıyafeti hazırrr oglumun bunu da atlattık
oto koltugu da aldık efeme çok sevdi sıpam ayaklarını tutuyor etrafı seyrediyor
keyfi yerinde
bir de jokerde 300 tl üzeri alışveriş yapana 100 tl çek verdiler
babaannnesinin evi için mama sandalyesi aldık 100 tl yee onu da hallettik
sende bütün işler bitmiş ne güzel hayırlı olsun efenin cicilericanım efe yarım saate uyanıyor ve agllıyor biz de mahvolduk eskiden en azında yanında duran uyanıyordu şimdi herkesi ayaga dikiyor
geçmiş olsun öncelikle Allah baska dert vermesin..sekere ba-yıl-dım çok özendim mevlüd yapmak istiyorum ama yardım edicek 1 kişim yok çok aradan çıkarım diye girişmiyorum..
sağol canım.. sen kız napıyo nasılsınız
sağol canım kırmızılıklar kaç günde geçicek bilmiyorum çok fena oldu yavrum yaa
gece uykusu hastalığı dışında bi garip bazı gece erken uyuyo bazen geç. diş öncesi gecede 50 kere kalktığını bilirim yorgunluktan uçuk çıkmıştı ben de bi gece.
diş çıkınca rahatladı
stres senin ahmetinki de dişten olabilir 3 hafta falan sürmüştü o uyanmalar.
sağol canım 1,5 ay oldu çıkalı büyüdüler siznkilerde büyür yakında evet öyle saçlarınıda traş yaptırdık biraz perçemleri yamuk olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?