2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

diş skerin cok güzelmiş sende yapıp üzerinden o yükü atarsın artık

gecmiş olsun ahmetine mattika en azından hastalıgın adını bilmek bile rahatlatıyo insanı hemencecik atlatsın yavrucak

allah kabul etsin canım mevlüdünüzü yorucu olmustur eminim annende varken dinlen azcık
bu arada kavusmussunuz ana kız..

aklıma gelenleride yazayım alıntı yapamadım 2 günlük mevzu heralde

marjinal cilek alerji yapmadıysa güzel bazı doktorlarda 1 yasından önce alıstırın sonra redderler bebekler diyo
10 ayın sonunda inek sütü falan deniycem bakalım(geri bizimkisi biraz alerjık bi bünyesi var 2 aylıkken egzema gecirdik)

bayan stres ve elif öykü kızlar bu gazlar gitti derken geri geldi yahu bu nasıl iş anlamadım bi gün bigünümüzü tutmuyo
artık benim kız gece kac kere uyanıcak düşünmeyi gectim 10 kere uyanırmı ya

kızlar sizin gece uykuları nasıl? kacta gece uykusuna geciyo sat kacta uyanıyo ve kac kere uyanıyo?
(bendeki tezatlıga bak hem artık düşünmeyi gectim diyorum hemde ayrıntılı soru soruyorum tuhafım walla)

efeye sünnet hediyesi çok güzel papyınlu takım geldii
dügün kıyafeti hazırrr oglumun bunu da atlattık
oto koltugu da aldık efeme çok sevdi sıpam ayaklarını tutuyor etrafı seyrediyor
keyfi yerinde
bir de jokerde 300 tl üzeri alışveriş yapana 100 tl çek verdiler
babaannnesinin evi için mama sandalyesi aldık 100 tl yee onu da hallettik

canım efe yarım saate uyanıyor ve agllıyor biz de mahvolduk eskiden en azında yanında duran uyanıyordu şimdi herkesi ayaga dikiyor

Merhaba sevgili anneler,
bir arkadasım yazmıs bebişi kabızmış-benim oglan hep kabız,keçi kakası gibi yapıyoda popoşuna yapısıyo:)) hipp marka kayısı püresi aldık organik-bi cok gıdasına karıstırıveriyorum kabıza kesin çözüm.Dr.da markayı tavsiye etmişti-bide kuzenimin arkadası diyetisyen o da tavsiye etmiş..denemenizi öneririm nacizane bi çözüm.Malum kaka yapamayınca gaz da oluyo çook fena.

geçmiş olsun öncelikle Allah baska dert vermesin..sekere ba-yıl-dım çok özendim mevlüd yapmak istiyorum ama yardım edicek 1 kişim yok çok aradan çıkarım diye girişmiyorum..

İns. Atlatir hemen cnm yine alir kilo
sağol canım.. sen kız napıyo nasılsınız

sağol canım kırmızılıklar kaç günde geçicek bilmiyorum çok fena oldu yavrum yaa

gece uykusu hastalığı dışında bi garip bazı gece erken uyuyo bazen geç. diş öncesi gecede 50 kere kalktığını bilirim yorgunluktan uçuk çıkmıştı ben de bi gece.
diş çıkınca rahatladı
stres senin ahmetinki de dişten olabilir 3 hafta falan sürmüştü o uyanmalar.

hayırlı olsun yeni cicileriniz güle güle kullansın inşallah efe.

bu hippin kayısı ve erik püresini ben ne zamandır kullanıyordum kesin bir çözüm sağalamadı bize sadece ishal olduğu sıralarda herzamankinden çok vermiştim o mu yaptı diye hala şüpheliyim artık azar azar vermeyi düşünüyorum.

herkese merhaba burası yine çok durgun
benimde dolu işim var of of

herkese iyi günlerrrrr

benimde bir sürü işim var tabi yapabilirsembitmiyorki işler

marjinalcim maşallahhhhhhhhhhhh dişlerinize

bu çilekli resim dün akşamdan babası yediyordu alerji yapmadı diye dün bir tane daha yedirdik sorun yok çok şükür.

sağol canım 1,5 ay oldu çıkalı büyüdüler siznkilerde büyür yakında evet öyle saçlarınıda traş yaptırdık biraz perçemleri yamuk olmuş

canım efe yarım saate uyanıyor ve agllıyor biz de mahvolduk eskiden en azında yanında duran uyanıyordu şimdi herkesi ayaga dikiyor
sende bütün işler bitmiş ne güzel hayırlı olsun efenin cicileri
canım uykusuzluk beni mahvediyor diyorumki bu cocukla hemen hemen aynı uyuyoruztabi 3 saat farkla(o gece 10 da ben 1 de)nası uykusunu alıyor anlamıyorum
Allah yardımcı olsun hepimize

geçmiş olsun öncelikle Allah baska dert vermesin..sekere ba-yıl-dım çok özendim mevlüd yapmak istiyorum ama yardım edicek 1 kişim yok çok aradan çıkarım diye girişmiyorum..

1 haftayı bulur heralde hemen gecsin tabi
bizdede su dişler cıksada rahatlasak cok uyanıyoruz gece gerci dişler 2,5 yasında tamamlanıyor diş huysuzlugu o kadar sürmesin

sağol canım 1,5 ay oldu çıkalı büyüdüler siznkilerde büyür yakında evet öyle saçlarınıda traş yaptırdık biraz perçemleri yamuk olmuş

ilk dişi çıkalı 1 ay oldu bizim de.
işte saçların yönü olur ya diğer tarafa yatmaz bi türlü öyle gibi geldi bana fotodan mertinki de

marjinal

ay ne güzel görünüyo o inciler cok güleryüzlü olacak annesi ogluusun 41 kere masallah

Son düzenleme:
sağol canım evet çok güleryüzlüdür kendisi ama sinirlenincede çatık kaşlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…