2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olsun o kadar bizimkiside güler yüzlü ama artık sinmirlenince sıkıyo kendini bide yalandan aglıyoruz artık ıhı ıhı yapıyo gerisi yok

çok uyanık bunlar çok benimkide sinirlenince kaşlarını çatıp bana küsüyor sert erkek

daha bizde diş yok aman dişler olmadan memişi mahvediyor dişler olunca neolur kimbilir

çok fena çok canım memeyi ısırmaya bayılıyorlar sizinkide çıkar yakında bizimde sırada üst dişler var bakalım ne zaman çıkıcak

tanıdık bi isim gibi şu sıralar yazmıyor ama sizemi yazıyor ki:26:

merhaba canım
salı çarşamba tatil 23 nisan tatili
o yüzden bugün de sevk alacaz baklım artık
23 nisan çalışması ne yahu ögretmen misin sen :26:
iyisin yine sesin çıkmıyor kuşuuuuum

10 gibi yatıyor 12-12.30 da kalkıyor 1.30-2 o aralar yatıyor 4 gibi kalkıyor 4.30-5 gibi yatıyor 6-7 arası kesin kalkışını yapıyor ben gerçekten yıpranmış hissediyorum kendimi gerçi doğduğundan beri böyle ama uyanmadığı aradaki saatlerdede hep huzursuz hep üstünü açıp cızırıyor

ooooo güle güle kullansın paşam takımını da koltuklarınıda yanlız niye babanneyede aldınızki koltuktan sonuçta orda başka türlü çözerdiniz yemek olayını:44:
bu çooooook tatlı ya maşallah maşallah

sağol canım 1,5 ay oldu çıkalı büyüdüler siznkilerde büyür yakında evet öyle saçlarınıda traş yaptırdık biraz perçemleri yamuk olmuş
evet yamuk

köpek gişleri ve arka dişler feci zahmetli ama ilk dişlerinde zorlanmıyan bebek hepsini rahat çıkarıyor canım genetik bu tarz şeyler:18:

senin ki de fena canım Allah kolaylık versin hepimize yorgun düşüyorum uyku olmayınca azda olasun gün içinde uyamıyorum öle göz altları cökmüş vaziyette dolanmaya devam:))
o zaman zahmetli olacak demekki alt dudaklarımızı kemiriyoruz uykusuzluk,huysuzluk hepsi var ya öff

Marjinal kirkbinkere masallah ogluna cok tatli

artık bünyem uykusuzluğu tölere etmiyor canım hem tahamülsüzlük hemde keyifsizlik yapıyor

ancak bugün kendimi iyi hissediyorum nedense sizler halinize çükredin ya 2. olduğunuda düçünün inanın büyükler bebeklerden
daha zahmetli yinede rabbim hepsine sağlıklı uzun ömür versin inşallah

slm kızlar hafta sonu giremedim gece uykusu herkezde sorun herhalde benim kızımda bu aralar çok dengesiz bazen gece 1-2 kere uyanıyor bazen 6-7 kere ama her seferinde tam uyanmıyor mızıldanıyor memeye alıyorum 5 dk. tekrar uyuyor ama bazen 5 dk. sonra tekrar mızıldanıyor dişlerimizin ikisi de çıktı allaha şükür acaba uzarkende rahatsız ediyor mu dişler

yenisin galiba canım hoşgeldin
hayırlı olsun yeni cicileriniz güle güle kullansın inşallah efe.

teşekkürler canım
marji mert çilegi yesin ben de merti

ediyordur canım ondandır 5 dk uyuyosa şükret canım

geldi kuşumm
hayırlı olsun canım incinizz
darısı başımıza
fena değil gibi

müthişşşş be ne diyosun efe öyle olsa şimdiye kardeşi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…