sağol canım evet çok güleryüzlüdür kendisiama sinirlenincede çatık kaşlı
olsun o kadar bizimkiside güler yüzlü ama artık sinmirlenince sıkıyo kendini bide yalandan aglıyoruz artık ıhı ıhı yapıyo gerisi yok
soğol canım bayağı büyüdülerheryeri ısırıyor bizimki önüne ne gelirse
daha bizde diş yok aman dişler olmadan memişi mahvediyor dişler olunca neolur kimbilir
tanıdık bi isim gibi şu sıralar yazmıyor ama sizemi yazıyor ki:26:Günaydın herkeseee
Ben ağustos annelerinden ceyda,
Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım
Biz yorulduk valla iş güç, 23 nisan provaları vs
Size bişi sorcam ya, dedektiflik yapıyorum dabizim topiğe felixi diye biri geldi de, Eylül annesiymiş, siz hiç gördünüz mü anacım sizin topikte?
Öyle diyo da pek inanasım gelmedi:44: komşu topiğimize bi sorayım dedim
iyisin yinemerhaba canım
salı çarşamba tatil 23 nisan tatili
o yüzden bugün de sevk alacaz baklım artık
23 nisan çalışması ne yahu ögretmen misin sen :26:
10 gibi yatıyor 12-12.30 da kalkıyor 1.30-2 o aralar yatıyor 4 gibi kalkıyor 4.30-5 gibi yatıyor 6-7 arası kesin kalkışını yapıyordiş skerin cok güzelmiş sende yapıp üzerinden o yükü atarsın artık
gecmiş olsun ahmetine mattika en azından hastalıgın adını bilmek bile rahatlatıyo insanı hemencecik atlatsın yavrucak
allah kabul etsin canım mevlüdünüzü yorucu olmustur eminim annende varken dinlen azcık
bu arada kavusmussunuz ana kız..
aklıma gelenleride yazayım alıntı yapamadım 2 günlük mevzu heralde
marjinal cilek alerji yapmadıysa güzel bazı doktorlarda 1 yasından önce alıstırın sonra redderler bebekler diyo
10 ayın sonunda inek sütü falan deniycem bakalım(geri bizimkisi biraz alerjık bi bünyesi var 2 aylıkken egzema gecirdik)
bayan stres ve elif öykü kızlar bu gazlar gitti derken geri geldi yahu bu nasıl iş anlamadım bi gün bigünümüzü tutmuyo
artık benim kız gece kac kere uyanıcak düşünmeyi gectim 10 kere uyanırmı ya
kızlar sizin gece uykuları nasıl? kacta gece uykusuna geciyo sat kacta uyanıyo ve kac kere uyanıyo?
(bendeki tezatlıga bak hem artık düşünmeyi gectim diyorum hemde ayrıntılı soru soruyorum tuhafım walla)
ooooo güle güle kullansın paşam takımını da koltuklarınıdaefeye sünnet hediyesi çok güzel papyınlu takım geldii
dügün kıyafeti hazırrr oglumun bunu da atlattık
oto koltugu da aldık efeme çok sevdi sıpam ayaklarını tutuyor etrafı seyrediyor
keyfi yerinde
bir de jokerde 300 tl üzeri alışveriş yapana 100 tl çek verdiler
babaannnesinin evi için mama sandalyesi aldık 100 tl yee onu da hallettik
bu çooooook tatlı yaEki Görüntüle 691829 hııım çok lezzetli
Eki Görüntüle 691830
Eki Görüntüle 691831
Eki Görüntüle 691832
dişlerimizde iyice büyüdü
evet yamuksağol canım 1,5 ay oldu çıkalı büyüdüler siznkilerde büyür yakında evet öyle saçlarınıda traş yaptırdık biraz perçemleri yamuk olmuş
köpek gişleri ve arka dişler feci zahmetli ama ilk dişlerinde zorlanmıyan bebek hepsini rahat çıkarıyor canım genetik bu tarz şeyler:18:sende bütün işler bitmiş ne güzel hayırlı olsun efenin cicileri
canım uykusuzluk beni mahvediyor diyorumki bu cocukla hemen hemen aynı uyuyoruztabi 3 saat farkla(o gece 10 da ben 1 de)nası uykusunu alıyor anlamıyorum
Allah yardımcı olsun hepimize
1 haftayı bulur heralde hemen gecsin tabi
bizdede su dişler cıksada rahatlasak cok uyanıyoruz gece gerci dişler 2,5 yasında tamamlanıyor diş huysuzlugu o kadar sürmesin
10 gibi yatıyor 12-12.30 da kalkıyor 1.30-2 o aralar yatıyor 4 gibi kalkıyor 4.30-5 gibi yatıyor 6-7 arası kesin kalkışını yapıyorben gerçekten yıpranmış hissediyorum kendimi gerçi doğduğundan beri böyle ama uyanmadığı aradaki saatlerdede hep huzursuz hep üstünü açıp cızırıyor
köpek gişleri ve arka dişler feci zahmetli ama ilk dişlerinde zorlanmıyan bebek hepsini rahat çıkarıyor canım genetik bu tarz şeyler:18:
sağol canım.. sen kız napıyo nasılsınız
Cok sukur iyi cnm emekledi emeklicek simdilik done done gidio heryere bizm disler cikmadi hala ya .kucuk halasi amcasiyla oynuo suan sebek
sağol canım kırmızılıklar kaç günde geçicek bilmiyorum çok fena oldu yavrum yaa
gece uykusu hastalığı dışında bi garip bazı gece erken uyuyo bazen geç. diş öncesi gecede 50 kere kalktığını bilirim yorgunluktan uçuk çıkmıştı ben de bi gece.
diş çıkınca rahatladı
stres senin ahmetinki de dişten olabilir 3 hafta falan sürmüştü o uyanmalar.
artık bünyem uykusuzluğu tölere etmiyor canım hem tahamülsüzlük hemde keyifsizlik yapıyorsenin ki de fena canım Allah kolaylık versin hepimize yorgun düşüyorum uyku olmayınca azda olasun gün içinde uyamıyorum öle göz altları cökmüş vaziyette dolanmaya devam:))
o zaman zahmetli olacak demekki alt dudaklarımızı kemiriyoruz uykusuzluk,huysuzluk hepsi var ya öff
ne oldu kız hayırdırheyyooooooooooooooo:119::119::119:
fena değil gibiBnm kizmdagece 12_1 de yatio 4_5, 7_8 de uyanio oynuo tekrar yatio 10_11 de kesin kalkio
yenisin galiba canım hoşgeldinMerhaba sevgili anneler,
bir arkadasım yazmıs bebişi kabızmış-benim oglan hep kabız,keçi kakası gibi yapıyoda popoşuna yapısıyo:)) hipp marka kayısı püresi aldık organik-bi cok gıdasına karıstırıveriyorum kabıza kesin çözüm.Dr.da markayı tavsiye etmişti-bide kuzenimin arkadası diyetisyen o da tavsiye etmiş..denemenizi öneririm nacizane bi çözüm.Malum kaka yapamayınca gaz da oluyo çook fena.
hayırlı olsun yeni cicileriniz güle güle kullansın inşallah efe.
ediyordur canım ondandır 5 dk uyuyosa şükret canımslm kızlar hafta sonu giremedim gece uykusu herkezde sorun herhalde benim kızımda bu aralar çok dengesiz bazen gece 1-2 kere uyanıyor bazen 6-7 kere ama her seferinde tam uyanmıyor mızıldanıyor memeye alıyorum 5 dk. tekrar uyuyor ama bazen 5 dk. sonra tekrar mızıldanıyor dişlerimizin ikisi de çıktı allaha şükür acaba uzarkende rahatsız ediyor mu dişler
ne oldu kız hayırdır
bel için rapormu aldın kızz1 ay daha evdeyim :118::118::118:
geldi kuşummpöfffff
hayırlı olsun canım incinizzslm kızlar hafta sonu giremedim gece uykusu herkezde sorun herhalde benim kızımda bu aralar çok dengesiz bazen gece 1-2 kere uyanıyor bazen 6-7 kere ama her seferinde tam uyanmıyor mızıldanıyor memeye alıyorum 5 dk. tekrar uyuyor ama bazen 5 dk. sonra tekrar mızıldanıyor dişlerimizin ikisi de çıktı allaha şükür acaba uzarkende rahatsız ediyor mu dişler
fena değil gibi
fena değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?