köfteyi nasıl yediricen canım
bende yumurta sarısı vermeye dikkat ediyorum bide geçen hafta kıymalı çorba yapmıştım yedirmiştim pekmez içmiyor pekmezli şeylerde yemiyor demir alsalar iyi olurda bende başlamadım henüz
Lamamma canım her bebüş farklı bizimki de arabadan çıkmış tekerlek
Gibi dönüyor ama oturamıyor saga sola düşüyor
Diş desen yok babası 9. Ayda tutup kalkıyormuş ve dişi
O zaman çıkmış geni bozuk
Ben erken oturup erken diş çıkarmışım acelem var hep
Gel senle yapak bir tane tutmayın beni
bu hastalık benim güzel huylu oğlumu huysuz yaptı
sabahtan beri emmedi hiç emme pozisyonuna getirince bile ağlıyodu kaç defa denedim en sonunda sütü sağdım o kadar saat emmeyince.
yarım çay bardağı sütten içti demin daha içsin diye bardağı uzatınca ağladı yine.
dokunsam mızlıyo.
niye emmiyo ki ya
emsin diye başka şey vermedim versem mi aç kalmasa çocuk. ama hiç emmezse sonra biberon da almıyo sağıp bardakla içer artık
seni eylül analarına şikayet edicem dedim mızlıyo hala
aman benden bu kadar sizleri görelim canımbende oğullarıma şapka takarım artık
o durmaz duramaz enerji patlaması yaşıyor sen ona uyma canım
bende kocanı düşündüm nöbetler nasıl olacak diye ama neyse 1 ay daha aynı düzen devam
kız arabadan çıkmış tekerlek ne ya kopardın beni hay Allah iyiliğini versin
canım sıkıntılı olunca benim oğlanda emmiyo bende onu yarırır pozisyonda yastığa koyup üstüne eğilip emziriyorum öyle biraz emiyor yani memen biberon görevi görüyor denemediysen bi dene bence
sonra sulandırıpmı veriliyor of ya ben nasıl tecrübeli anneyim hiç bebeğe köfte yedirmedim ben hep çorba verirdimsoğan ekmek içi z.yağı ve kıymayla yapıcam ya az yağda kızartırım ya da haşlarım :26:
bizim pekmezin tadı kötü zannedersem iyi bir dut pekmezi bulmam lazım öyle olunca yer belkiben kaşık mamalarının ve meyvelerinin içine pekmez koyıuyorum hem tat veriyo seviyo
sendemi tekliyontekerlek ha güldürdün beni delüü
yok canım ben almayım alana mani olmayım şuan için ikinciyi yapmayı düşünmüyorum canımcım bence sende az otur yerine
canım kıyamam yaa bende stress gibi yapıyorum canım emmediğinde onu yatırıyorum üstüne eğilip memeyi veriyorum çoğu zaman alıyor öyle
yok canım yaaa uyarmıyım ben ona o enerjik hatun benim şimdiden pilim tükenmiş tekleyip duruyorum
sonra sulandırıpmı veriliyor of ya ben nasıl tecrübeli anneyim hiç bebeğe köfte yedirmedim ben hep çorba verirdim
bizim pekmezin tadı kötü zannedersem iyi bir dut pekmezi bulmam lazım öyle olunca yer belki
sendemi tekliyonbi ben böyleyim zannediyordum canım neyse kendim gibi bi tane buldum gerçi çok hareketliyimdir ben ama artık çabuk yoruluyorum yaşlılık
Marjinal kirkbinkere masallah ogluna cok tatli
slm kızlar hafta sonu giremedim gece uykusu herkezde sorun herhalde benim kızımda bu aralar çok dengesiz bazen gece 1-2 kere uyanıyor bazen 6-7 kere ama her seferinde tam uyanmıyor mızıldanıyor memeye alıyorum 5 dk. tekrar uyuyor ama bazen 5 dk. sonra tekrar mızıldanıyor dişlerimizin ikisi de çıktı allaha şükür acaba uzarkende rahatsız ediyor mu dişler
olsun kız fena mı kokoş bir stres daha ohh şapkaları takarsınız
yüzmeye denize
gel yapak beraber
Lamamma canım her bebüş farklı bizimki de arabadan çıkmış tekerlek
Gibi dönüyor ama oturamıyor saga sola düşüyor
Diş desen yok babası 9. Ayda tutup kalkıyormuş ve dişi
O zaman çıkmış geni bozuk
Ben erken oturup erken diş çıkarmışım acelem var hep
Gel senle yapak bir tane tutmayın beni
sabahtan beri emmedi hiç emme pozisyonuna getirince bile ağlıyodu kaç defa denedim en sonunda sütü sağdım o kadar saat emmeyince.
yarım çay bardağı sütten içti demin daha içsin diye bardağı uzatınca ağladı yine.
dokunsam mızlıyo.
niye emmiyo ki ya
emsin diye başka şey vermedim versem mi aç kalmasa çocuk. ama hiç emmezse sonra biberon da almıyo sağıp bardakla içer artık
dokunsam mızlıyo.
niye emmiyo ki ya
seni eylül analarına şikayet edicem dedim mızlıyo hala[/QUOTEc
Cnm bazi beebekler dis cikarrken pek yemezleermis disinin etkisi vardi
ben de vermiyorummrb hanımlar
bugün ilk defa kıyma koydum corbaya sevdik
yarın da köfte yapmayı düşünüyorum
demir vitaminini vermiyorum :26: açığı baska demir kaynaklarıyla kapatmaya calışıyorum
ben de ya off pekmez içer benimki ondan vereyim bariköfteyi nasıl yediricen canım
bende yumurta sarısı vermeye dikkat ediyorum bide geçen hafta kıymalı çorba yapmıştım yedirmiştim pekmez içmiyor pekmezli şeylerde yemiyor demir alsalar iyi olurda bende başlamadım henüz
tekerlek ha güldürdün beni delüü
yok canım ben almayım alana mani olmayım şuan için ikinciyi yapmayı düşünmüyorum canımcım bence sende az otur yerine
canım kıyamam yaa bende stress gibi yapıyorum canım emmediğinde onu yatırıyorum üstüne eğilip memeyi veriyorum çoğu zaman alıyor öyle
yok canım yaaa uyarmıyım ben ona o enerjik hatun benim şimdiden pilim tükenmiş tekleyip duruyorum
sendemi tekliyonbi ben böyleyim zannediyordum canım neyse kendim gibi bi tane buldum gerçi çok hareketliyimdir ben ama artık çabuk yoruluyorum yaşlılık
içiniz kokmuş sizinyanlız değilsin canım rahat ol ben hareketli bile değilim ada olmasa yerimden kalkasım yok yaşlandık canım doğru söylüyorsun
bu arada dut pekmezindense üzüm daha iyidir bence kan yapar
gözün aydın gene yırtmışsın canım bebişinden ayrılmıyorsun çok sevindim
bugün hiç görmedim otelden döndün mü nasılsın canım uğrardın hergün?
canım emmiyo devam sütüde sevmedi ek gıdayıda reddediyor işin baya zormuş allah kolaylık versin.acaba yedikleri yetiyormu doktor bişey demiyormu canım
ben dün akşam gördüm pas vermedi bana
canım aynı durumu bende yaşıyorumkaç gündür uyku felan kalmadı gece hep ayaktayım bende merak ediyorum neden diye
ahmet uykuyla arası olan bi bebek değil ama bu kadarda değil ama ara ara böyle oluyor ya gaz ya diş diyorum özellikle dün gece benide çok yordu kendide çok yoruldu
diş skerin cok güzelmiş sende yapıp üzerinden o yükü atarsın artık
gecmiş olsun ahmetine mattika en azından hastalıgın adını bilmek bile rahatlatıyo insanı hemencecik atlatsın yavrucak
allah kabul etsin canım mevlüdünüzü yorucu olmustur eminim annende varken dinlen azcık
bu arada kavusmussunuz ana kız..
aklıma gelenleride yazayım alıntı yapamadım 2 günlük mevzu heralde
marjinal cilek alerji yapmadıysa güzel bazı doktorlarda 1 yasından önce alıstırın sonra redderler bebekler diyo
10 ayın sonunda inek sütü falan deniycem bakalım(geri bizimkisi biraz alerjık bi bünyesi var 2 aylıkken egzema gecirdik)
bayan stres ve elif öykü kızlar bu gazlar gitti derken geri geldi yahu bu nasıl iş anlamadım bi gün bigünümüzü tutmuyo
artık benim kız gece kac kere uyanıcak düşünmeyi gectim 10 kere uyanırmı ya
kızlar sizin gece uykuları nasıl? kacta gece uykusuna geciyo sat kacta uyanıyo ve kac kere uyanıyo?
(bendeki tezatlıga bak hem artık düşünmeyi gectim diyorum hemde ayrıntılı soru soruyorum tuhafım walla)
efeye sünnet hediyesi çok güzel papyınlu takım geldii
dügün kıyafeti hazırrr oglumun bunu da atlattık
oto koltugu da aldık efeme çok sevdi sıpam ayaklarını tutuyor etrafı seyrediyor
keyfi yerinde
bir de jokerde 300 tl üzeri alışveriş yapana 100 tl çek verdiler
babaannnesinin evi için mama sandalyesi aldık 100 tl yee onu da hallettik
Eki Görüntüle 691829 hııım çok lezzetli
Eki Görüntüle 691830
Eki Görüntüle 691831
Eki Görüntüle 691832
dişlerimizde iyice büyüdü
slm kızlar hafta sonu giremedim gece uykusu herkezde sorun herhalde benim kızımda bu aralar çok dengesiz bazen gece 1-2 kere uyanıyor bazen 6-7 kere ama her seferinde tam uyanmıyor mızıldanıyor memeye alıyorum 5 dk. tekrar uyuyor ama bazen 5 dk. sonra tekrar mızıldanıyor dişlerimizin ikisi de çıktı allaha şükür acaba uzarkende rahatsız ediyor mu dişler
1 ay daha evdeyim :118::118::118:
dokunsam mızlıyo.
niye emmiyo ki ya
mrb hanımlar
bugün ilk defa kıyma koydum corbaya sevdik
yarın da köfte yapmayı düşünüyorum
demir vitaminini vermiyorum :26: açığı baska demir kaynaklarıyla kapatmaya calışıyorum
niye kız aramızda en çok seni sever halbuki sen yanlış anlamışsındır seni görmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?