2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

soğan ekmek içi z.yağı ve kıymayla yapıcam ya az yağda kızartırım ya da haşlarım :26:

tekerlek ha güldürdün beni delüü
yok canım ben almayım alana mani olmayım şuan için ikinciyi yapmayı düşünmüyorum canımcım bence sende az otur yerine

canım kıyamam yaa bende stress gibi yapıyorum canım emmediğinde onu yatırıyorum üstüne eğilip memeyi veriyorum çoğu zaman alıyor öyle

yok canım yaaa uyarmıyım ben ona o enerjik hatun benim şimdiden pilim tükenmiş tekleyip duruyorum

soğan ekmek içi z.yağı ve kıymayla yapıcam ya az yağda kızartırım ya da haşlarım :26:
sonra sulandırıpmı veriliyor of ya ben nasıl tecrübeli anneyim hiç bebeğe köfte yedirmedim ben hep çorba verirdim

ben kaşık mamalarının ve meyvelerinin içine pekmez koyıuyorum hem tat veriyo seviyo
bizim pekmezin tadı kötü zannedersem iyi bir dut pekmezi bulmam lazım öyle olunca yer belki

sendemi tekliyon bi ben böyleyim zannediyordum canım neyse kendim gibi bi tane buldumgerçi çok hareketliyimdir ben ama artık çabuk yoruluyorum yaşlılık

ufak ufak parcalayıp vericem cnm katı seylere alışsın istiyorum
olsun cnm birbirimizden öğreniyoruz işte
bizim ki üzüm pekmezi

sendemi tekliyon bi ben böyleyim zannediyordum canım neyse kendim gibi bi tane buldumgerçi çok hareketliyimdir ben ama artık çabuk yoruluyorum yaşlılık

yanlız değilsin canım rahat ol ben hareketli bile değilim ada olmasa yerimden kalkasım yok yaşlandık canım doğru söylüyorsun
bu arada dut pekmezindense üzüm daha iyidir bence kan yapar

Marjinal kirkbinkere masallah ogluna cok tatli

sağol canım hepsi birbirinden tatlı bebeklerimizin

ilk dişiniz hayırlı olsun

olsun kız fena mı kokoş bir stres daha ohh şapkaları takarsınız
yüzmeye denize
gel yapak beraber

ne bu heves anacım yakındır yine hamile kalırsın sen

bizimkide hala desteksiz oturmuyor dönme aynen dedğin gibi tekerlek gibi odanın diğer ucuna yuvarlana yuvarlana gidiyor

hastalıktan canım iştahı kesilmiş yavrunun hastayken hepimizin kesiliyor normalama emmemesi kötü benimki herşeyi bırakır yemezde çok memeci bir onu bırakmaz.

Son düzenleme:

gözün aydın gene yırtmışsın canım bebişinden ayrılmıyorsun çok sevindim

bugün hiç görmedim otelden döndün mü nasılsın canım uğrardın hergün?

mrb hanımlar
bugün ilk defa kıyma koydum corbaya sevdik
yarın da köfte yapmayı düşünüyorum
demir vitaminini vermiyorum :26: açığı baska demir kaynaklarıyla kapatmaya calışıyorum
ben de vermiyorum
kıymayı da sevmiyor kusturuyor kendini
ben de ya off pekmez içer benimki ondan vereyim bari

yanlız değilsin canım rahat ol ben hareketli bile değilim ada olmasa yerimden kalkasım yok yaşlandık canım doğru söylüyorsun
bu arada dut pekmezindense üzüm daha iyidir bence kan yapar
içiniz kokmuş sizin gençliginize yazık
gözün aydın gene yırtmışsın canım bebişinden ayrılmıyorsun çok sevindim

evet canım 1 ay daha sonra okul kapanacak zaten

canım emmiyo devam sütüde sevmedi ek gıdayıda reddediyor işin baya zormuş allah kolaylık versin.acaba yedikleri yetiyormu doktor bişey demiyormu canım

doktorun dedigi aç kalinca sebze püresine alisir bende öyle yapiyorum suan onunla birlikte yogurt yiyor
bi süre daha meyveleri vermemeye dvm ediyorum
ama 3 kilo geride kaldi maalesef

canım ben gazdan diye düşünüyorum çünkü her kalktığında geri sallamıyorum alıyorum kucağa pışpışlıyorum ya alttan ya üstten gaz çıkarıyor.böle böle bikaç kalkılşta gazı iyice çııyor ve derin uyuya dalıyor.ama bazen gaz öle zorluyorki sabaha kadar salladığım oluyor.benim oğlan bana çekmiş uykuyu seviyor çok şükür gaz falan yoksa gecede 1 kere kalkıyor.
geçen ay en zor zamanımızdı sabahlara kadar sallıyordum bu ara haftada 2 gün falan zorluyor.tam olarak ne zaman geçicek acaba bu gaz sorunu.

artık gündüzleride 3 uykudan 2 uykuya düştük büyülar sanırım.önceden uyandıktan sonra 2 saat sonra uyutmassam çok mızmızlanırdı.

canım bizim gaz sorunumuz yoksa o gün 10 11 gibi uyur 6 saat sonra uyanıp emer tekrar uyur sabah 10 a kadar.ama sorunlu bi geceyse yarım saatte bi kalkar kalktıkça omzumda gazını çıarırım geri yatırırım böle 3 4 kere kalkar sonra uykuya geçer 2 3 saat uyur kalkar emer yatar 4 saat sonra falan geri kalkar.ama geceleri kalktığında tok olduğuna eminsem güzelce yeyip yatmışsa emzirmem gazınjı çıkarıp sallayıp uyuturum.çünkü gazdan uyanıyo gazının üstüne emince daha kötü oluyo sabaha kadar daha çok kalkıyo.zaten tokta olsa versen emer rahatlamak için.o yüzden emdiktan sonra üstünden 4 5 saat geçmemişse emzirmem her kalktığında.

ohh baya bişey halletmişsiniz.düğün takımıda hazır.

maşallah canım mert paşaya dişlerde kocaman olmuş

diş uzarkende rahatsız edebilir belki canım hiç bilmiyorum belkide sorun gazdır

1 ay daha evdeyim :118::118::118:

ohh canım ne güzel sonrada yaz tatili işe başladığında oğlan çoktan yaşını doldurmuş olucak böle giderse.

canım hiçbi şek,ilde emmiyosa verde bişeyler çocuk güçsüz düşmesin iyice.belki hastalıktan emmiyodur belkide diş çıkıyordur diştende emmeyebilirmiş bebeler.belkide iştahsız bi günüdür benim oğlanda bazen çok az yiyor gün içinde.ertesi gün daha fazla yeyip telafi ediyor sanki

mrb hanımlar
bugün ilk defa kıyma koydum corbaya sevdik
yarın da köfte yapmayı düşünüyorum
demir vitaminini vermiyorum :26: açığı baska demir kaynaklarıyla kapatmaya calışıyorum

canım köfteyi nasıl yapıcaksın diye sorucaktım cevabını vermişsin zaten.tost makinesinde yağsızda kızartabilirsin ızgara gibi oılur.nasıl yedireceksin canımmn direk ezerek vericeksin sanırım.

merhaba eylül anneleri keyifler yerindedir umarım herkezin haftasonu güzel geçmiştir.

biz bugün oğluşla beraber yemeye başladık artık beraber oturuyoruz sofraya.bugün kahvaltıdan başladık.artık karıştırmıyorum kahvaltısını 1 kibrit kutusu kadar peynir yarım yumurta sarısı 2 patates kızartması 1 tatlı kaşlığı pekmez 1 tatlı kaşığı reçel pekmezle reçelin içine ekmek ufalayıp veriyorum.1 tane zeytin.
patates kızartmasına bayıldı sani dişi varmış gibi çiğner gibi yapıp yedi bide çok güldük kahvaltıda.

ama böle içine tahıllı mamadan falan koyamıyorum arada yine karıştırıp verebilirim öylede seviyor.ama böle bizimle aynı sofrada yeyince daha çok sevindi dahada çok iştahlandı sanki.

birde inmternette oudum eline bebek çatal kaşığı verin yazıyordu sizi taklit edip kendi yemeyte çalışacaktır yazıyordu.ben hiç sanmıyorum eline versem yemek yemeyi bırakıp kaşığını falan yer bence siz ne zaman kendi başına yemek yemeyi denemesine işzin vericeksiniz kızlar.ben tabaktan bişeyi kaşıkla yemeyi akıl edebileceklerini düşünmüyorum daha ama denesemmi acaba.

mrb kızlar nasılsınız?uzun bi aradan sonra bakayım dedim kimsecikler yok nerdesiniz ayol bugün bitti benim temizlikler ohhh güle güle kirleneyimbiraz geçmiş yaptım ama bitiremedim inşallah herkes iyidir.annemelr bende o yüzden sık sık giremiyorum..artık gidince girerim bol bol..geri kaldım konulardan ee ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…