maşallah diyorummerhaba eylül anneleri keyifler yerindedir umarım herkezin haftasonu güzel geçmiştir.
biz bugün oğluşla beraber yemeye başladık artık beraber oturuyoruz sofraya.bugün kahvaltıdan başladık.artık karıştırmıyorum kahvaltısını 1 kibrit kutusu kadar peynir yarım yumurta sarısı 2 patates kızartması 1 tatlı kaşlığı pekmez 1 tatlı kaşığı reçel pekmezle reçelin içine ekmek ufalayıp veriyorum.1 tane zeytin.
patates kızartmasına bayıldı sani dişi varmış gibi çiğner gibi yapıp yedi bide çok güldük kahvaltıda.
ama böle içine tahıllı mamadan falan koyamıyorum arada yine karıştırıp verebilirim öylede seviyor.ama böle bizimle aynı sofrada yeyince daha çok sevindi dahada çok iştahlandı sanki.
birde inmternette oudum eline bebek çatal kaşığı verin yazıyordu sizi taklit edip kendi yemeyte çalışacaktır yazıyordu.ben hiç sanmıyorum eline versem yemek yemeyi bırakıp kaşığını falan yer bencesiz ne zaman kendi başına yemek yemeyi denemesine işzin vericeksiniz kızlar.ben tabaktan bişeyi kaşıkla yemeyi akıl edebileceklerini düşünmüyorum daha ama denesemmi acaba.
ne var bol hasta kabız ishal uykusuz geceler yiyen yemeyen düşen sürünen ne ararsan var canımmrb kızlar nasılsınız?uzun bi aradan sonra bakayım dedim kimsecikler yok nerdesiniz ayolbugün bitti benim temizlikler ohhh güle güle kirleneyim biraz geçmiş yaptım ama bitiremedim inşallah herkes iyidir.annemelr bende o yüzden sık sık giremiyorum..artık gidince girerim bol bol..geri kaldım konulardan ee ne var ne yok ?
görüşürüz akşam gelGörüşürüz demek yani msj diline dönmüşüm telden girince
sağol canım hepsi birbirinden tatlı bebeklerimizin
ilk dişiniz hayırlı olsun
ne bu heves anacım yakındır yine hamile kalırsın sen
ben de vermiyorum
kıymayı da sevmiyor kusturuyor kendini
ben de ya off pekmez içer benimki ondan vereyim bari
içiniz kokmuş sizingençliginize yazık
evet canım 1 ay daha sonra okul kapanacak zaten
merhaba eylül anneleri keyifler yerindedir umarım herkezin haftasonu güzel geçmiştir.
biz bugün oğluşla beraber yemeye başladık artık beraber oturuyoruz sofraya.bugün kahvaltıdan başladık.artık karıştırmıyorum kahvaltısını 1 kibrit kutusu kadar peynir yarım yumurta sarısı 2 patates kızartması 1 tatlı kaşlığı pekmez 1 tatlı kaşığı reçel pekmezle reçelin içine ekmek ufalayıp veriyorum.1 tane zeytin.
patates kızartmasına bayıldı sani dişi varmış gibi çiğner gibi yapıp yedi bide çok güldük kahvaltıda.
ama böle içine tahıllı mamadan falan koyamıyorum arada yine karıştırıp verebilirim öylede seviyor.ama böle bizimle aynı sofrada yeyince daha çok sevindi dahada çok iştahlandı sanki.
birde inmternette oudum eline bebek çatal kaşığı verin yazıyordu sizi taklit edip kendi yemeyte çalışacaktır yazıyordu.ben hiç sanmıyorum eline versem yemek yemeyi bırakıp kaşığını falan yer bencesiz ne zaman kendi başına yemek yemeyi denemesine işzin vericeksiniz kızlar.ben tabaktan bişeyi kaşıkla yemeyi akıl edebileceklerini düşünmüyorum daha ama denesemmi acaba.
mrb kızlar nasılsınız?uzun bi aradan sonra bakayım dedim kimsecikler yok nerdesiniz ayolbugün bitti benim temizlikler ohhh güle güle kirleneyim biraz geçmiş yaptım ama bitiremedim inşallah herkes iyidir.annemelr bende o yüzden sık sık giremiyorum..artık gidince girerim bol bol..geri kaldım konulardan ee ne var ne yok ?
maşallah diyorumvede kaana bu anlattıkların benim için rüya gibi
ne var bol hasta kabız ishal uykusuz geceler yiyen yemeyen düşen sürünen ne ararsan var canımgüle güle otur bu arada
Ben kaşıgı eline versem efe agzına degil bogazına batırır sonra gözünü
Oyarkahvaltıyı ayrı ayrı yemesi çok güzel bir şey
Aferin emirepeynir ne peyniri:44:
sağol canım darısı çıkaramayan bebeklerin başına
kız ne gençliği gençlik mi kaldı beaa
maşallah oğluşuna senin oğluş hızlı gidiyor lahmacunlar kahvaltılar 41 kere maşallah ben yazın önüne koyucam birşeyler yesin diye o zaman yıkaması daha kolay olur malum heryeri yer önüne koyduğumu
ohhh miss evin güle güle otur canım kirlen demicem kirlenme temiz temiz kal
çok haşin seviyor beni belliyüzümüze bakmıyor
mrb kızlar nasılsınız?uzun bi aradan sonra bakayım dedim kimsecikler yok nerdesiniz ayolbugün bitti benim temizlikler ohhh güle güle kirleneyim biraz geçmiş yaptım ama bitiremedim inşallah herkes iyidir.annemelr bende o yüzden sık sık giremiyorum..artık gidince girerim bol bol..geri kaldım konulardan ee ne var ne yok ?
kız lahmacun deme bana o gün dışardai rezilliğimiz aklıma geliyor 2 kere kustu biride benim üstüme.
bidaha öle şeyler asla vermem dilim yandı.canım siz kahvaltıya başlamadınızmı
mert olmayacak şeylere özenince sizin lahmacun olayı aklıma geliyorsende haklısın canım özenince insan kıyamıyor
niye numzradn ağlıyor bişeymi istiyorcanım benim oğlan boğazına çok düşkün ama o kadar yemesine rağmen kilosu ortalama.o kadar yaramazki bu yediklerinin 2 katını yese hakkıdır.ama canı istemedimide en sevdiği şey bile olsa yemiyor.
şuan evde yalnızım ve benim oğlan resmen böğürüyor numaradan ağlayıp duruyor.
aynen canım gözümün önünde canlandırabiliyorum bunların kaşıklarla olan imtihanını
canım labne yada süzme peynir veriyorum bide suda beklettiğim tuzunu aldığım beyaz peybir.bugün beyaz peynir verdim sıcak suda bekletiyorum yumuşuyo çok güzel yiyor.
bide bu bebeler küçükten patates kızartmasına düşkün galiba.reçele ekmek ufaladım verdim zor yuttu arkasından ıhlamurla yutturdum.patatesi ağzında çevire çevire yutuyor.bide ver diye mızmızlanıyor.
geldim sen yoksun hadi gel kudurakgörüşürüz akşam gel
dimi canım ya insanın gözünün içine içine bakıyorlar bizimki çikolataya çok hevesleniyor.bi kere tattırdı babası arttık ne zaman bizi yerken görse ıhhıhhh diye elini uzatıyo
canım senin mert de mama falan diyordu değilmi hiç farkettinmi yada bana öyle geliyor emmek isteyince memme diyo sanki.
hele bide annemmm diyo içimin yağları eriyo.beni kastederek demiyordur ben sürekli annem diye severim onu ezberlemşi sanırım ama sanki bana diyormuş gibi seviniyorum bende ona annemmm diyorum
dimi canım ya insanın gözünün içine içine bakıyorlar bizimki çikolataya çok hevesleniyor.bi kere tattırdı babası arttık ne zaman bizi yerken görse ıhhıhhh diye elini uzatıyo
canım senin mert de mama falan diyordu değilmi hiç farkettinmi yada bana öyle geliyor emmek isteyince memme diyo sanki.
hele bide annemmm diyo içimin yağları eriyo.beni kastederek demiyordur ben sürekli annem diye severim onu ezberlemşi sanırım ama sanki bana diyormuş gibi seviniyorum bende ona annemmm diyorum
klzlaaaaaaaaaaaaarrr napıyonuz yakaraaamm
slmkaram uçmuş bile
slm canım napıyosun maşallah sennki anne demeye başlamışben takp ettm gzli gzli karamı 2013 eylül annlerni okuyo
klzlaaaaaaaaaaaaarrr napıyonuz yakaraaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?