2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öyleyimdirgittim onlara tavsiyede bulundum geldimm
kız mert konuşuyormuş maaşallahhh

benmki baba dede diyo bde ingilizce gibi bişeyler saydırıyo canım hele şuan emeklmeye asla niyeti yok göbeğinin üstnde çırpınıyo
slmmm canım napayım topik boş olunca ben de geziyom
hamileligim geldi aklıma

aynen kız bzmkide durgun bu akşam gez yardmcı ol tabi

öyleyimdirgittim onlara tavsiyede bulundum geldimm
kız mert konuşuyormuş maaşallahhh

ona konuşma denmez canım ne zamandır söylüyorum ya takıyor birşeye tekrar edip duruyor diye artık herşeyi yerine göre söylüyor yada bana öyle geliyor acıkınca eliföykününde dediği gibi mama meme diyor resmen

benmki baba dede diyo bde ingilizce gibi bişeyler saydırıyo canım hele şuan emeklmeye asla niyeti yok göbeğinin üstnde çırpınıyo

aynen kız bzmkide durgun bu akşam gez yardmcı ol tabi

ooo elayada maşallah o ingilizce kelimelerden bizdede mevcut
benimkininde emeklemeye hiç niyeti yok direk yürüyecekler galiba bende hiç emeklememiişim.

mrb hanımlar
bugün ilk defa kıyma koydum corbaya sevdik
yarın da köfte yapmayı düşünüyorum
demir vitaminini vermiyorum :26: açığı baska demir kaynaklarıyla kapatmaya calışıyorum
bence yemek cesit olaraktan cok güzel olur bede yapmayı düşünüyorum biz bu aksam nohut yemegınden ekmek içiyle ıslattım kusbası 2 tane et verdim bide pilav walla severek yedi daha versem yiycek yani:)(bugünkü aksam menümüzüde yamıs oldum bu arada:)))

elif öykücüm senın yaptıklarını bende deniycem canım senin ogusa masallah annesini hiç üzmesin aradada olsun artık
kahvaltıya gelince 8 ayda eline kasık catal verin diyo zaten yemek yememiz bi faciaya dönüşüyo üst bas kirli o zaaman butun ewi kırletır bu cadı:)

Allaha cok sukur iyilik diyelim iyilik olsun ama uykusuz gazlı huzursuz geceler dewam ediyo annen gidince görüsürüz iyi zaman gecir

niye numzradn ağlıyor bişeymi istiyor

canım benim oğlanı artık yürüteç falan kesmiyor kucakta istemiyo anlamadım sürekli kıpır kıpır sürekli bişiler yapmaya çalışıyor ama napmak istediğini anlayamıyorum.babasıda yok bu gece kuduramadı benim gücüm yetmiyor bunu hoplatıp zıplatmaya.

benim kociş de diyo bak memme diyo acıkmış diye bende yok canım bilerek demiyordur diyorum ama bu kadarda raslantı olmaz heralde dediğin gibi.benimki babayı çok az söylüyor ben sürekli annem annem diye konuşuyorum onju ezberledi babayı unutuyor arada ben tekrarlıyorum öle aklına geliyor.memeyi emzireceğim zaman söylüyordum mama yıda mama vereceğim zaman gel oğlum mamma diyorum. geçenlerde d harfini çıkarmaya çalışıyordu dede diycekı gibiydi ama demedi unuttu gitti heralde.haa birde hagggııı diyor o ne bilmiyorum.

şimdi bile eline bişey verince heryeri batrırıyorlar bunların eline tabak birde kaşık versek naparlar acaba canım çok merak ediyorum.8 aylık olsunlar bakalım şimdi güvenemiyorum kaşığı yutmaya çalışır bu bebeler.

ayy bide eline vermek deyince aklıma geldi geçen eline salatalık verdim nasılsa koparamaz boğazına kaçmaz dişini kaşısın dedim babası vardı Allahtan yanında bizimki dişsiz haliyle ısırıp koparmış koca bi parça babası ağzından çıkarmış zorla.

aman dikkat

bizimki çince konuşuyorçeki çanflimlerindeki gibi bagırıyor kiaa eee
bizimki dıgıl dıgıl bide lololoyapıtor geçen cumartesi saatlerce babababa dedi

kızlar efe birkaç gündür egilip saga sola bakmayı ögrendi
çok tatlı oluyor hızlıca bir saga bir sola bakıyor
tabi kollarım mahvoluyor ama çok tatlı oluyor
sizinkilerde yapıyor mu ne zman başladılr yapmaya

aman dikkat

bizimki dıgıl dıgıl bide lololoyapıtor geçen cumartesi saatlerce babababa dedi
lololoyapıtor ne
benimki heceye geçmedi babıldama evresinde henüz
onları bir araya toplasak kendi aralarında nasıl muhabbet ederler acaba bebekçe konuşurlar kendi dillerinde

aynı yerde yaşıt bir sürü bebe ne hoş olurdu ya
mert abi başı çekerdi digerleri de dizilir halay çekerlerdi

benimkide yapıyor bide mama sandalyesinden aşşağı atıp onu gözüyle haps ediyor sonrada ağlayıp ona bakıp tepiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…