sağol canım 4 tane anlamlı kelime söyleyebiliyor zaten anne,baba,meme ve mama senin kız ne yapıyorlar nerdeyse aynı gün doğmuşlar o neler söylüyor?
karam çok yardımsever biridir yardıma gitmiştir acemi anne adaylarına
slmmm canım napayım topik boş olunca ben de geziyom
hamileligim geldi aklıma
ooh kimleri görüyorum nasılsın karam
benmki baba dede diyo bde ingilizce gibi bişeyler saydırıyo canım hele şuan emeklmeye asla niyeti yok göbeğinin üstnde çırpınıyosağol canım 4 tane anlamlı kelime söyleyebiliyor zaten anne,baba,meme ve mama senin kız ne yapıyorlar nerdeyse aynı gün doğmuşlar o neler söylüyor?
karam çok yardımsever biridir yardıma gitmiştir acemi anne adaylarına
slmmm canım napayım topik boş olunca ben de geziyom
hamileligim geldi aklıma
öyleyimdirgittim onlara tavsiyede bulundum geldimm
kız mert konuşuyormuş maaşallahhh
benmki baba dede diyo bde ingilizce gibi bişeyler saydırıyo canım hele şuan emeklmeye asla niyeti yok göbeğinin üstnde çırpınıyo
aynen kız bzmkide durgun bu akşam gez yardmcı ol tabi
bence yemek cesit olaraktan cok güzel olur bede yapmayı düşünüyorum biz bu aksam nohut yemegınden ekmek içiyle ıslattım kusbası 2 tane et verdim bide pilav walla severek yedi daha versem yiycek yani:)(bugünkü aksam menümüzüde yamıs oldum bu arada:)))mrb hanımlar
bugün ilk defa kıyma koydum corbaya sevdik
yarın da köfte yapmayı düşünüyorum
demir vitaminini vermiyorum :26: açığı baska demir kaynaklarıyla kapatmaya calışıyorum
canım ben gazdan diye düşünüyorum çünkü her kalktığında geri sallamıyorum alıyorum kucağa pışpışlıyorum ya alttan ya üstten gaz çıkarıyor.böle böle bikaç kalkılşta gazı iyice çııyor ve derin uyuya dalıyor.ama bazen gaz öle zorluyorki sabaha kadar salladığım oluyor.benim oğlan bana çekmiş uykuyu seviyor çok şükür gaz falan yoksa gecede 1 kere kalkıyor.
geçen ay en zor zamanımızdı sabahlara kadar sallıyordum bu ara haftada 2 gün falan zorluyor.tam olarak ne zaman geçicek acaba bu gaz sorunu.
artık gündüzleride 3 uykudan 2 uykuya düştük büyülar sanırım.önceden uyandıktan sonra 2 saat sonra uyutmassam çok mızmızlanırdı.
canım bizim gaz sorunumuz yoksa o gün 10 11 gibi uyur 6 saat sonra uyanıp emer tekrar uyur sabah 10 a kadar.ama sorunlu bi geceyse yarım saatte bi kalkar kalktıkça omzumda gazını çıarırım geri yatırırım böle 3 4 kere kalkar sonra uykuya geçer 2 3 saat uyur kalkar emer yatar 4 saat sonra falan geri kalkar.ama geceleri kalktığında tok olduğuna eminsem güzelce yeyip yatmışsa emzirmem gazınjı çıkarıp sallayıp uyuturum.çünkü gazdan uyanıyo gazının üstüne emince daha kötü oluyo sabaha kadar daha çok kalkıyo.zaten tokta olsa versen emer rahatlamak için.o yüzden emdiktan sonra üstünden 4 5 saat geçmemişse emzirmem her kalktığında.
ohh baya bişey halletmişsiniz.düğün takımıda hazır.
maşallah canım mert paşaya dişlerde kocaman olmuş
diş uzarkende rahatsız edebilir belki canım hiç bilmiyorum belkide sorun gazdır
ohh canım ne güzel sonrada yaz tatili işe başladığında oğlan çoktan yaşını doldurmuş olucak böle giderse.
canım hiçbi şek,ilde emmiyosa verde bişeyler çocuk güçsüz düşmesin iyice.belki hastalıktan emmiyodur belkide diş çıkıyordur diştende emmeyebilirmiş bebeler.belkide iştahsız bi günüdür benim oğlanda bazen çok az yiyor gün içinde.ertesi gün daha fazla yeyip telafi ediyor sanki
canım köfteyi nasıl yapıcaksın diye sorucaktım cevabını vermişsin zaten.tost makinesinde yağsızda kızartabilirsin ızgara gibi oılur.nasıl yedireceksin canımmn direk ezerek vericeksin sanırım.
merhaba eylül anneleri keyifler yerindedir umarım herkezin haftasonu güzel geçmiştir.
biz bugün oğluşla beraber yemeye başladık artık beraber oturuyoruz sofraya.bugün kahvaltıdan başladık.artık karıştırmıyorum kahvaltısını 1 kibrit kutusu kadar peynir yarım yumurta sarısı 2 patates kızartması 1 tatlı kaşlığı pekmez 1 tatlı kaşığı reçel pekmezle reçelin içine ekmek ufalayıp veriyorum.1 tane zeytin.
patates kızartmasına bayıldı sani dişi varmış gibi çiğner gibi yapıp yedi bide çok güldük kahvaltıda.
ama böle içine tahıllı mamadan falan koyamıyorum arada yine karıştırıp verebilirim öylede seviyor.ama böle bizimle aynı sofrada yeyince daha çok sevindi dahada çok iştahlandı sanki.
birde inmternette oudum eline bebek çatal kaşığı verin yazıyordu sizi taklit edip kendi yemeyte çalışacaktır yazıyordu.ben hiç sanmıyorum eline versem yemek yemeyi bırakıp kaşığını falan yer bencesiz ne zaman kendi başına yemek yemeyi denemesine işzin vericeksiniz kızlar.ben tabaktan bişeyi kaşıkla yemeyi akıl edebileceklerini düşünmüyorum daha ama denesemmi acaba.
mrb kızlar nasılsınız?uzun bi aradan sonra bakayım dedim kimsecikler yok nerdesiniz ayolbugün bitti benim temizlikler ohhh güle güle kirleneyim biraz geçmiş yaptım ama bitiremedim inşallah herkes iyidir.annemelr bende o yüzden sık sık giremiyorum..artık gidince girerim bol bol..geri kaldım konulardan ee ne var ne yok ?
niye numzradn ağlıyor bişeymi istiyor
benimkide acıkınca başlıyor mama maaama diye meme meme de diyor bence billinçli diyorlar çünkü ben ay gelişim takvimine baktım artık diyebilirlermiş tesadüf olamaz bu kadarı
benimki anne arada diyor çoğunlukla hep baba baba
bence yemek cesit olaraktan cok güzel olur bede yapmayı düşünüyorum biz bu aksam nohut yemegınden ekmek içiyle ıslattım kusbası 2 tane et verdim bide pilav walla severek yedi daha versem yiycek yani:)(bugünkü aksam menümüzüde yamıs oldum bu arada:)))
elif öykücüm senın yaptıklarını bende deniycem canım senin ogusa masallah annesini hiç üzmesin aradada olsun artık
kahvaltıya gelince 8 ayda eline kasık catal verin diyo zaten yemek yememiz bi faciaya dönüşüyo üst bas kirli o zaaman butun ewi kırletır bu cadı:)
Allaha cok sukur iyilik diyelim iyilik olsun ama uykusuz gazlı huzursuz geceler dewam ediyo annen gidince görüsürüz iyi zaman gecir
ooo elayada maşallah o ingilizce kelimelerden bizdede mevcut
benimkininde emeklemeye hiç niyeti yok direk yürüyecekler galibabende hiç emeklememiişim.
aman dikkatşimdi bile eline bişey verince heryeri batrırıyorlar bunların eline tabak birde kaşık versek naparlar acaba canım çok merak ediyorum.8 aylık olsunlar bakalım şimdi güvenemiyorum kaşığı yutmaya çalışır bu bebeler.
ayy bide eline vermek deyince aklıma geldi geçen eline salatalık verdim nasılsa koparamaz boğazına kaçmaz dişini kaşısın dedim babası vardı Allahtan yanında bizimki dişsiz haliyle ısırıp koparmış koca bi parça babası ağzından çıkarmış zorla.
bizimki dıgıl dıgıl bide lololoyapıtor geçen cumartesi saatlerce babababa dedibizimki çince konuşuyorçeki çan flimlerindeki gibi bagırıyor kiaa eee
bizimki çince konuşuyorçeki çan flimlerindeki gibi bagırıyor kiaa eee
herkes senin gibi kudurukmu olacak alalaarzural bizi bıraktın geldin buraya
aman dikkat
bizimki dıgıl dıgıl bide lololoyapıtor geçen cumartesi saatlerce babababa dedi
lololoyapıtor neaman dikkat
bizimki dıgıl dıgıl bide lololoyapıtor geçen cumartesi saatlerce babababa dedi
onları bir araya toplasak kendi aralarında nasıl muhabbet ederler acaba bebekçe konuşurlar kendi dillerinde
benimkide yapıyor bide mama sandalyesinden aşşağı atıp onu gözüyle haps ediyor sonrada ağlayıp ona bakıp tepiniyorkızlar efe birkaç gündür egilip saga sola bakmayı ögrendi
çok tatlı oluyor hızlıca bir saga bir sola bakıyor
tabi kollarım mahvoluyor ama çok tatlı oluyor
sizinkilerde yapıyor mu ne zman başladılr yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?