geçmiş yapıyor belli geleydi kurtlarını dmkeydiherkes senin gibi kudurukmu olacak alala
benimkide yapıyor bide mama sandalyesinden aşşağı atıp onu gözüyle haps ediyor sonrada ağlayıp ona bakıp tepiniyor
lololoyapıtor ne
benimki heceye geçmedi babıldama evresinde henüz
aynı yerde yaşıt bir sürü bebe ne hoş olurdu ya
mert abi başı çekerdi digerleri de dizilir halay çekerlerdi
benimki pek konuşkan değil çok hareketli kıpır kıpırzaten ilk kelimeyi öğrendiklerinde papağan gibi tekrar ediyorlar genelde
lololo diye ses çıkarıyorlololoyapıtor ne
benimki heceye geçmedi babıldama evresinde henüz
aynı yerde yaşıt bir sürü bebe ne hoş olurdu ya
mert abi başı çekerdi digerleri de dizilir halay çekerlerdi
benimki pek konuşkan değil çok hareketli kıpır kıpır
lololo diye ses çıkarıyor
mert benim oğlandan 2 gün büyük sadece ama 2 ay fark attı olgunluğuyla benimki tam şebelek
benimki pek konuşkan değil çok hareketli kıpır kıpır
lololo diye ses çıkarıyor
mert benim oğlandan 2 gün büyük sadece ama 2 ay fark attı olgunluğuyla benimki tam şebelek
ahmet işine gelince oturuyor 5-10sn dimdik ama roket gibi öne fırlatıyor kendini genelde veya yana düşüyor diri değil sizinkiler nasılgeçmiş yapıyor belli geleydi kurtlarını dmkeydi
topluma hizmet olsun eglensinler diye şeyettim:18:
vücuduyla beraber egiliyor bir de çok tatlı yaa
yok efe düşene aglamıyor henüz yenisini bulana kadar
ancak zırlarlardı birbirlerine bakıpevet çok komik olurduve çok güzel
geçen migrostan oyuncak aldık demiştim ya penguen vardı top çeviriyor agzında ışıklı ve hareketli efe
onu görünce hortlak görmüş gibi oluyorçok feci aglıyor korkuyor niye acep :44:
bi süre kaldır sonra tekrar denersin ahmette bi oyuncağa takıkgeçen migrostan oyuncak aldık demiştim ya penguen vardı top çeviriyor agzında ışıklı ve hareketli efe
sanada yapmasınsana da lololo yaparlar
benimki de geriden gidiyor gazını bile çıkaramayan çocuktan ne bekliyim ben
ahmet işine gelince oturuyor 5-10sn dimdik ama roket gibi öne fırlatıyor kendini genelde veya yana düşüyor diri değil sizinkiler nasıl
ancak zırlarlardı birbirlerine bakıp
şirinler var öyle dans ediyor popo sallıyor onu seviyor öpüyor yiyiyorbizimkinin çok konuşan oyuncağı var köpek almıştık şarkı söyleyip kafasını sallayan çok tırsmıştı ilk gördüğünde 1 iki haftaya alıştı şimdi aralarından su sızmıyor kankiler
otur sıfır
geçen migrostan oyuncak aldık demiştim ya penguen vardı top çeviriyor agzında ışıklı ve hareketli efe
benimki de ayaklarını tutup domalıyo
şirinler var öyle dans ediyor popo sallıyor onu seviyor öpüyor yiyiyor
ama bundan tırstı yavrumm
hee içinde kalmıştı dimi
evet canım ya yapmıyorum yaptım da ne oldu demeyecem kilo gitmemiş ama incelmişim 40 beden olmuşumsen spora aramı verdin karam ben daha başlayamadım başlamıyımmı bi süre hı:26:
allah allah niye acababelki sesinden ürkmüştür
biz de bugün pisimi cici yaptık oğlumla çığlık atıyor sevinçten
benim ufaklıkta abisini görünce hep ona bakıyor yürüteçteyse hep onun peşinde nasıl kan çekiyor yaallah allah niye acababelki sesinden ürkmüştür
biz de bugün pisimi cici yaptık oğlumla çığlık atıyor sevinçten
sen mama sandalyenden memnun kalmadın dimiaynen benimkide yada etraftaki birşeye uzanıp dengesini kayıpediyor mama sandelyesinede hala alışamadı kaydırıyor kendini
bizimki de salıncagında öyle kayıp duruyoraynen benimkide yada etraftaki birşeye uzanıp dengesini kayıpediyor mama sandelyesinede hala alışamadı kaydırıyor kendini
evet içimde kalmıştı kalmasın kök salar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?