2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimkide artık oturarak yemek istiyor mama sandalyesi alıcam ama ne marka model alayım araştırmak lazım
canım ben ikeanın mama sandalyesini duydum portatif çokta yer kaplamıyormuş ama kendim kullanmıyorum bilmiyorum evim küçük olduğundan almaya çekiniyorum

olsun ben korkarım yanlış anşılmaktan

ah canım ah ben uğraşmıyorum mu sanıyorsun gündüz uyumuyor ki zaten 5 dakika 10 dakika uyuyor sadece sabahları geç kalkıyor bazen

benim oğlanda bi ara öleydi canım hatta daha fenaydı sabah 6 lara kadar beraber oturduğumuzu bilirim.ama uyuyuncada öğlen 4 e kadar falan uyurdu tabi arada kalkardı emmeye falan.
hatta bigün sabah 10 olmuş ben daha oğlanın uykusu gelsede uyusa diye beklerdim o saate kadar uyurdu ama 10 dk uyuyp uyanırdı gece uykusuna çok geç geçerdi.
dedim artık bu böle olmaz ve bigün izin vermedim akşama kadar uyumasına kaldırdım ağladı etti ama onun içindi yani.akşam erken uyur sandım ama uyumadı yine gece 2 gibi falan uyudu ertesi gün yine uyutmadım kaldırdım sabah 9 da akşam 12 gibi uyudu ertesi gün yine aynı uyutmadım aldırdım 9 da böle böle alıştı gazımız falan olmassa akşam 10 gibi yatıp sabah 9 10 gibi kalkarız.tabi gece 1 yada 2 kere emmeye kalkarız.ama hala arada gazımız olup sabaha kadar sallandığımız olur.ama asla kaldırmam sallaya sallayada olsa uyuturumki düzeni şaşmasın.

gündüz uykularınıda çok saçma uyurdu saatte 10 dk falan onuda uyumasına izin vermeyerek çözdüm günde 3 kere uyurdu yarımşar saatten yada bazen 1 saat olurdu bu süre.bikaç gündürde günde 2 kere uyuyo 1 er saat falan bazen gazı yoksa 1.5 saatte olabiliyor.

ama herşeyden önce sorun gaz gazı olan bebeğe düzen oturtmak çok zor.istediği kıadar düzeni olsun gaz sancısı gelince uy uyamıyor bebeler ne kadar çok uykuları olursa olsun.

Afiyet olsun canım
Eliföykü canım o salıncaklar 50 den 25 e düşmüş çokta güzeldi
Efenin var diye almadık yoksa kaçmazdı inş
Kalmıştır millet talan ediyordu resmen

inşallah kalmıştır canım baya indirime girmiş istediğim bişeydide

aynen ya insan çok panikliyo değilmi bi kerede muzda aynısını yaşamıştık koparmıştı koca bi parça ama onu kendi çıkarmıştı.dikkatli olmaz lazım gerçekten

Aynen tatlım ağzına sokmaya çalışacağı kesin:))))))) ne bulursa önce ağzına sokuyor.geçen eltimlere gitmiştik onlarında köpekleri var hemen onu mıncırmak istiyor bizimki bağırıyor. şimdiden hayvanlara karşı bir ilgisi var.
gel cnm bekleriz :))) mıncırmaya.ay allah korusun bende pisime çok düşkünüm ya çok kötü bir durum.aileden biri gibi oluyorlar.benim annemde ben bebekken kedi bakmış evinde onunki van kedisimiş çalmışlar gerçi kedisini.bende çok seviyorum ya çok tatlı oluyorlar

onada bakayım :)) sandalyeye.
gece uykusu benim 6.ayına kadar hiç yoktu aman ne günlerdi sabah 5-6 da yatıyorduk çok zor oluyordu rabbime şükürler olsun düzeldi artık

aynen ya insan çok panikliyo değilmi bi kerede muzda aynısını yaşamıştık koparmıştı koca bi parça ama onu kendi çıkarmıştı.dikkatli olmaz lazım gerçekten

ewet canım

gelsem mıncırırım kesin ben severken o mırıldansa bide masaj yapıyomus gibi yapsa ohh insanın bütün dertlerini unutturur kötü enerjileri attırır walla bi gıdısını sev benım yerime resminide görmüştüm cok tatlı british shortairmi?

evet cnm aynen gece sarılıp uyuyoruz motor gibi mırmırrrrrrrrrrrr

aynen bende o mırıltılarına bayılırdım kedilerimin küçükken kedimle yatardım resmen ninni gibi gelirdi bana.oğluşta alışsın istiyorum ama benim kociş evde kedi istemiyor.bi ara bahçede bi kedi gördük yavru annesi vardır dedim bi süre sadece gözlemledim yanına gitmedim baktım annesi yok nasıl olduysa bırakmış ama bırakılcak kadar büyük değil.kendi başına kalabilmesi yaşayabilmesi mucize dışarda çok küçük.eşime dedim 2-3 hafta baalım büyüsün çocuklara oyuncak olmasın dedim.balkonda bakmayı kabul etti anca.toparlanıncada bıraktım mecburen. en son o zaman sevebildim kedi

gece gece dumanı gördüm bi mutlu oldum çok tatlı ya bende istiyorum.off neden kedi seven bi adamla evlenmedimki
şaka bi yana kociş biz çıkarken bana doğum günümde kedi almayı teklif etmişti o ara kedim açmıştı çok üzülmüştüm istememiştim demekki babamın evinde sorun yok kendi evine gelince istemiyormuş kediyi

bütün annelere bebişlerine deliksiz güzel uykular iyi geceler...

yaaa benimkide öyle koynumda yatardı off ne cok özledim Eki Görüntüle 693039 Eki Görüntüle 693040

canım senin kedinin cinside çok güzelmiş.üzüldüm sevdiğin bi canlının ölümünü görmek çok feci

iyi geceler kızlar yazdıklarınızı okudum da alıntı yapamadım telefondan okuyunca. şimdi yazabiliyorum.
çok zor bi gün oldu hem mem diye mızladı durdu ama emmedi
en son aç aç uyudu uyuduktan bi zaman sonra uykusunda emdi biraz.
sırtı terlemiş mi diye baksam ağlıyo nette acımaz kaşınmaz yazıyo ama bu kırmızılıklar acıyo mudur. dr.u arayıp sorsam mı
hastalık tüm huyunu değiştircek hiç keyfi de kalmadı iyileşsin artık yaa

bababa diyodu bi ara unuttu demiyo şimdi, derdi gücü harekette çeneyi pek çalıştırmıyo benimki.
okuduklarımı unutmuşum yazıcaktım hepsine bişey ama
neyse herkese bol uykulu geceler

yaaa benimkide öyle koynumda yatardı off ne cok özledim Eki Görüntüle 693039 Eki Görüntüle 693040
ÇOK tatlımış seninkide herşeyin bir ömrü var işte rabbim daha büyük acılar yaşatmasınn cnm

şu an gözümün içine bakıyor gidip yatalım diye oğluşu yatırdım sıra onda:)))))) şimdi zaten laptopun başında bekliyor :)))))))))))

Allah kabul etsin cnm biz de yapabilsek keske
Yerim tosunumun dislerini
Ben de uykusuzluktan siyiricam yakinda
ediyordur canım ondandır 5 dk uyuyosa şükret canım
Yok o bes dk daha kotu oluyo inan
1 ay daha evdeyim :118::118::118:
Hadi yirtmissin yine
sen akıllanmazsın karam aklın fikrin kardeşte

benim koca geçenlerde bide kızımız olsa diyecektiki o kelimeleri adamın gırtlağından içeri geri kaçırttım

maşallah diyelim
Kacirtma kiz
Kiz cocuk bambaska guzel
Insallah olur senin de
bugün hiç görmedim otelden döndün mü nasılsın canım uğrardın hergün?
Dondum cnm asiri yogunum
Yarin da bir suru isim var
Artik eve de is getirmeye basladim mecbur
Bugun de kizimin 23 nisan gosterisi vardi foto koyacaktim firsatim olmadi
Belki yarin
ben dün akşam gördüm pas vermedi bana
Kiz gormedim niye pas vermeyim yoksa
niye kız aramızda en çok seni sever halbuki sen yanlış anlamışsındır seni görmemiştir
Seni de cok seviyorum citirim
çok haşin seviyor beni belli yüzümüze bakmıyor
Gunahimi al sen daha

Ne tatli kediler
Ben de evde kopek beslemeyi cok isterdim

sebos bende prensesin fotolarını bekliyorum yüklede gözümüz gönlümüz açılsın.

biz çıkıcağız bugün hava çok güzel 5 dk bakıyım dedim kimsecikler yok.

Sütüm iyice azaldı
Daha doyurucu olması için neler koyuyorsunuz çorbalara
Kahvaltılara hazır mama kullanıyor musunuz
Tahıllı pirinçlilerden falan:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…