- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
benim ufaklıkta abisini görünce hep ona bakıyor yürüteçteyse hep onun peşinde nasıl kan çekiyor ya
senin bebede kedini öyle yakın görüyo ne güzel
sen mama sandalyenden memnun kalmadın dimi
bizimki de salıncagında öyle kayıp duruyor
ama oto koltuguna bayıldı bugün dr gittik dönüşte
bir keyif şarkıya eşlik ayakları tutup çekmeler
oyy yavruşumm
koy ver gitsin canım
ahmetin saat şaştı ağladı durdu şimdi ama heran çığlık atabilir aniden gidersem şaşırmayın alınmayın paniklemeyin sakin olun
cnm zaten nerde kediyi görse ıııııı diye bağırıyor yani bana verin diye istiyor ama oğlumun sağı solu belli olmaz daha tam sevmeyi bilmiyor pisime zarar verebilir az daha büyüsün zaten peşinden gider kedininevet canım ya yapmıyorum yaptım da ne oldu demeyecem kilo gitmemiş ama incelmişim 40 beden olmuşum
buaralar diyette yalan oldu
iki gün yaptın zatenbaşla tabi spor iyidir
benimki alışkın degil ya ondan heralde canım
ne şeker olmuştur şimdi görünce
benim ufaklıkta abisini görünce hep ona bakıyor yürüteçteyse hep onun peşinde nasıl kan çekiyor ya
senin bebede kedini öyle yakın görüyo ne güzel
sen mama sandalyenden memnun kalmadın dimi
ahmetin saat şaştı ağladı durdu şimdi ama heran çığlık atabilir aniden gidersem şaşırmayın alınmayın paniklemeyin sakin olun
şaka yapıyorum kız yanlış anlama sakın
ana kokusu alıyor benim ahmette anneme aşırı düşkünkan çekiyor dedin de efe annemin gögsünü açmaya çalışıyor kimseye yapmaz bunu benden başka şok oldum
annemle aynı kan grubuna sahipler ondan mı
biz eşimle 0rh pozitif efe 0 rh negatif
bizimkide şuanda beni delirtiyor dönüp duruyor sonra ayaklarını ağzına sokup çoraplarını çekip çıkartıyor biryandanda mız mız mıy mıy vıyaklıyor
aman dikkat
bizimki dıgıl dıgıl bide lololoyapıtor geçen cumartesi saatlerce babababa dedi
kızlar efe birkaç gündür egilip saga sola bakmayı ögrendi
çok tatlı oluyor hızlıca bir saga bir sola bakıyor
tabi kollarım mahvoluyor ama çok tatlı oluyor
sizinkilerde yapıyor mu ne zman başladılr yapmaya
geçen migrostan oyuncak aldık demiştim ya penguen vardı top çeviriyor agzında ışıklı ve hareketli efe
onu görünce hortlak görmüş gibi oluyorçok feci aglıyor korkuyor niye acep :44:
canım benimkide çok kısa oturmalarla başladı hemen devriliveriyordu bi tarafa.ama çok çabuk kademe atlıyorlar bence 1 haftaya kalmaz daha rahat oturmaya başlar.benimki şimdi sıkılana kadar oturuyor ama hala sağında solunda oyuncağa falan uzanırken bazen dengesini kaybedebiliyor.ahmet işine gelince oturuyor 5-10sn dimdik ama roket gibi öne fırlatıyor kendini genelde veya yana düşüyor diri değil sizinkiler nasıl
ancak zırlarlardı birbirlerine bakıp
allah allah niye acababelki sesinden ürkmüştür
biz de bugün pisimi cici yaptık oğlumla çığlık atıyor sevinçten
ay marji şurda kaç zamanlık bir geçmişimiz var senden niye alınayım yahu
yeri geliyoryapıyorum yeri geliyor yapıyoruz
ya daböyle ne var şimdi burda ayol
ana kokusu alıyor benim ahmette anneme aşırı düşkün
obaaaaaa ben kaçtım cümleten
canım ya büyüme hormonları 10 ile 2 arasında salgılanırmış bebek için çok geç bir saat degil mi:44:
yavaş yavaş öne çeksen gündüz az uyutsan:44:
aynen canım tek bırakmaya gelmezler bende bigün mandalina yiyorum oda emsin diye agzına verdim cuk içine bi aldı napcamı sasırdım :))şimdi bile eline bişey verince heryeri batrırıyorlar bunların eline tabak birde kaşık versek naparlar acaba canım çok merak ediyorum.8 aylık olsunlar bakalım şimdi güvenemiyorum kaşığı yutmaya çalışır bu bebeler.
ayy bide eline vermek deyince aklıma geldi geçen eline salatalık verdim nasılsa koparamaz boğazına kaçmaz dişini kaşısın dedim babası vardı Allahtan yanında bizimki dişsiz haliyle ısırıp koparmış koca bi parça babası ağzından çıkarmış zorla.
yok kız 2 sekme olarak acıktı sayfalar öyle cıktım 2sine birden yazıyodumarzural bizi bıraktın geldin buraya
kızlar evinize dönmüssünüz
bende kocişimle mutfakta cayımı içtim geldim 1 tanede cuku yedim
kızlar evinize dönmüssünüz
bende kocişimle mutfakta cayımı içtim geldim 1 tanede cuku yedim
aynısı bizdede var canım oyuncak haricinde herseyle oynuyor ya ona deli oluyorum saklama kapları kağagı,ıslak mendil poseti,nihale ne arasan var(mama sandayesi mutfaktada)benimkide yapıyor bide mama sandalyesinden aşşağı atıp onu gözüyle haps ediyor sonrada ağlayıp ona bakıp tepiniyor
oglunun yerinde ben olmak isterdim dumanını ben mıncıklamak isterdim benimde kedim vardı 1,5 sene oldu vefat edeli resimlerine baktıgımda hala kötü oluyorum özlüyorum,anneme diyorum ki bana hamileyken kedileri cokmu sevdin yolda görsem sevmek istiyorum kocam tutyo beni gecen sene bi kedi ısırması yüzünden 5 doz kuduz asısı oldum düşün yaniallah allah niye acababelki sesinden ürkmüştür
biz de bugün pisimi cici yaptık oğlumla çığlık atıyor sevinçten
sanada afiyet olsun sekerim ben senın gibi olsam deli gibi yerdımafiyet olsun canım bende cips götürüyorum gece gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?