2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim ufaklıkta abisini görünce hep ona bakıyor yürüteçteyse hep onun peşinde nasıl kan çekiyor ya
senin bebede kedini öyle yakın görüyo ne güzel

sen mama sandalyenden memnun kalmadın dimi

yok kalmadım çok yer kaplıyor bizimki onda ne sallanıyor nede mama yiyor büyüğünce yer belki diye ümit ediyorum desteksiz oturabilse belki sıkılmaz.

ahmetin saat şaştı ağladı durdu şimdi ama heran çığlık atabilir aniden gidersem şaşırmayın alınmayın paniklemeyin sakin olun

kan çekiyor dedin de efe annemin gögsünü açmaya çalışıyor kimseye yapmaz bunu benden başka şok oldum
annemle aynı kan grubuna sahipler ondan mı
biz eşimle 0rh pozitif efe 0 rh negatif

bizimki de salıncagında öyle kayıp duruyor
ama oto koltuguna bayıldı bugün dr gittik dönüşte
bir keyif şarkıya eşlik ayakları tutup çekmeler
oyy yavruşumm

koy ver gitsin canım

şaka yapıyorum kız yanlış anlama sakın

cnm zaten nerde kediyi görse ıııııı diye bağırıyor yani bana verin diye istiyor ama oğlumun sağı solu belli olmaz daha tam sevmeyi bilmiyor pisime zarar verebilir az daha büyüsün zaten peşinden gider kedinin
benim ufaklıkta abisini görünce hep ona bakıyor yürüteçteyse hep onun peşinde nasıl kan çekiyor ya
senin bebede kedini öyle yakın görüyo ne güzel

sen mama sandalyenden memnun kalmadın dimi

aynen kan çekiyordur hamileyken karnımın üstünde yatıyordu pisiciğim ordan tanışıyorlareşim korkuyordu ilk duman dicek diye

ahmetin saat şaştı ağladı durdu şimdi ama heran çığlık atabilir aniden gidersem şaşırmayın alınmayın paniklemeyin sakin olun

bizimkide şuanda beni delirtiyor dönüp duruyor sonra ayaklarını ağzına sokup çoraplarını çekip çıkartıyor biryandanda mız mız mıy mıy vıyaklıyor

kan çekiyor dedin de efe annemin gögsünü açmaya çalışıyor kimseye yapmaz bunu benden başka şok oldum
annemle aynı kan grubuna sahipler ondan mı
biz eşimle 0rh pozitif efe 0 rh negatif
ana kokusu alıyor benim ahmette anneme aşırı düşkün

obaaaaaa ben kaçtım cümleten

benimkide artık oturarak yemek istiyor mama sandalyesi alıcam ama ne marka model alayım araştırmak lazım

bizimkide şuanda beni delirtiyor dönüp duruyor sonra ayaklarını ağzına sokup çoraplarını çekip çıkartıyor biryandanda mız mız mıy mıy vıyaklıyor

canım ya büyüme hormonları 10 ile 2 arasında salgılanırmış bebek için çok geç bir saat degil mi:44:
yavaş yavaş öne çeksen gündüz az uyutsan:44:

kızlar evinize dönmüssünüz
bende kocişimle mutfakta cayımı içtim geldim 1 tanede cuku yedim

aman dikkat

bizimki dıgıl dıgıl bide lololoyapıtor geçen cumartesi saatlerce babababa dedi

senin ahmetin kelimeleri farklıymış canım baya bişiler söylüyormuş senin oğlanda babacı demek dıgıl ney acaba nerden duyduki.farklı seslere yönelmiş Ahmet paşa bizimki l harfini kullanamıyor şuan.

kız ne demek istediğini anlayamadım:26: ayakları üstünde dururkenmi yoksa senin kucağındaykenmi.
sanırım benim oğlan böle bişey yapmıyor yapsa anlardım galiba ne demek istediğini.

geçen migrostan oyuncak aldık demiştim ya penguen vardı top çeviriyor agzında ışıklı ve hareketli efe
onu görünce hortlak görmüş gibi oluyor çok feci aglıyor korkuyor niye acep :44:

alışır bi süre sonra farklı gelmiştir korkmuştur.
bende sana ne aldın migrostan diye sorucaktım.bende yarın gitmeyi düşünüyorum salıncak gördüm internet sitesinden tavana monte ediliyor ondan almayı düşünüyorum.emniyet kemerli falan.

ahmet işine gelince oturuyor 5-10sn dimdik ama roket gibi öne fırlatıyor kendini genelde veya yana düşüyor diri değil sizinkiler nasıl

ancak zırlarlardı birbirlerine bakıp
canım benimkide çok kısa oturmalarla başladı hemen devriliveriyordu bi tarafa.ama çok çabuk kademe atlıyorlar bence 1 haftaya kalmaz daha rahat oturmaya başlar.benimki şimdi sıkılana kadar oturuyor ama hala sağında solunda oyuncağa falan uzanırken bazen dengesini kaybedebiliyor.

allah allah niye acababelki sesinden ürkmüştür

biz de bugün pisimi cici yaptık oğlumla çığlık atıyor sevinçten

fatih pisiyle yakın temasa geçmeye başlamış bıraksan neler yapar kimbilir kediye.
benim oğlanda kuşumu istiyor ama bulut yanaşmıyor bile tırsıyo bizim oğlandan.

ay marji şurda kaç zamanlık bir geçmişimiz var senden niye alınayım yahu
yeri geliyor yapıyorum yeri geliyor yapıyoruz
ya da böyle ne var şimdi burda ayol

olsun ben korkarım yanlış anşılmaktan

ana kokusu alıyor benim ahmette anneme aşırı düşkün

obaaaaaa ben kaçtım cümleten

canım ya büyüme hormonları 10 ile 2 arasında salgılanırmış bebek için çok geç bir saat degil mi:44:
yavaş yavaş öne çeksen gündüz az uyutsan:44:

ah canım ah ben uğraşmıyorum mu sanıyorsun gündüz uyumuyor ki zaten 5 dakika 10 dakika uyuyor sadece sabahları geç kalkıyor bazen

aynen canım tek bırakmaya gelmezler bende bigün mandalina yiyorum oda emsin diye agzına verdim cuk içine bi aldı napcamı sasırdım :))

arzural bizi bıraktın geldin buraya
yok kız 2 sekme olarak acıktı sayfalar öyle cıktım 2sine birden yazıyodum

benimkide yapıyor bide mama sandalyesinden aşşağı atıp onu gözüyle haps ediyor sonrada ağlayıp ona bakıp tepiniyor
aynısı bizdede var canım oyuncak haricinde herseyle oynuyor ya ona deli oluyorum saklama kapları kağagı,ıslak mendil poseti,nihale ne arasan var(mama sandayesi mutfaktada)

allah allah niye acababelki sesinden ürkmüştür

biz de bugün pisimi cici yaptık oğlumla çığlık atıyor sevinçten
oglunun yerinde ben olmak isterdim dumanını ben mıncıklamak isterdim benimde kedim vardı 1,5 sene oldu vefat edeli resimlerine baktıgımda hala kötü oluyorum özlüyorum,anneme diyorum ki bana hamileyken kedileri cokmu sevdin yolda görsem sevmek istiyorum kocam tutyo beni gecen sene bi kedi ısırması yüzünden 5 doz kuduz asısı oldum düşün yani

afiyet olsun canım bende cips götürüyorum gece gece...
sanada afiyet olsun sekerim ben senın gibi olsam deli gibi yerdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…