ewet canım aileden bi ferdi oluyolar cok üzülüyo insangece gece dumanı gördüm bi mutlu oldum çok tatlı ya bende istiyorum.off neden kedi seven bi adamla evlenmedimki
şaka bi yana kociş biz çıkarken bana doğum günümde kedi almayı teklif etmişti o ara kedim açmıştı çok üzülmüştüm istememiştim demekki babamın evinde sorun yok kendi evine gelince istemiyormuş kediyi
canım senin kedinin cinside çok güzelmiş.üzüldüm sevdiğin bi canlının ölümünü görmek çok feci
iyi geceler kızlar yazdıklarınızı okudum da alıntı yapamadım telefondan okuyunca. şimdi yazabiliyorum.
çok zor bi gün oldu hem mem diye mızladı durdu ama emmedi
en son aç aç uyudu uyuduktan bi zaman sonra uykusunda emdi biraz.
sırtı terlemiş mi diye baksam ağlıyo nette acımaz kaşınmaz yazıyo ama bu kırmızılıklar acıyo mudur. dr.u arayıp sorsam mı
hastalık tüm huyunu değiştircek hiç keyfi de kalmadı iyileşsin artık yaa
bababa diyodu bi ara unuttu demiyo şimdi, derdi gücü harekette çeneyi pek çalıştırmıyo benimki.
okuduklarımı unutmuşum yazıcaktım hepsine bişey ama
neyse herkese bol uykulu geceler
ÇOK tatlımış seninkide herşeyin bir ömrü var işte rabbim daha büyük acılar yaşatmasınn cnm
amin canım
şu an gözümün içine bakıyor gidip yatalım diye oğluşu yatırdım sıra onda:)))))) şimdi zaten laptopun başında bekliyor :)))))))))))
Allah kabul etsin cnm biz de yapabilsek keske
Yerim tosunumun dislerini
Ben de uykusuzluktan siyiricam yakinda
Yok o bes dk daha kotu oluyo inan
Hadi yirtmissin yine
Kacirtma kiz
Kiz cocuk bambaska guzel
Insallah olur senin de
Dondum cnm asiri yogunum
Yarin da bir suru isim var
Artik eve de is getirmeye basladim mecbur
Bugun de kizimin 23 nisan gosterisi vardi foto koyacaktim firsatim olmadi
Belki yarin
Kiz gormedim niye pas vermeyim yoksa
Seni de cok seviyorum citirim
Gunahimi al sen daha
Ne tatli kediler
Ben de evde kopek beslemeyi cok isterdim
Sütüm iyice azaldı
Daha doyurucu olması için neler koyuyorsunuz çorbalara
Kahvaltılarahazır mama kullanıyor musunuz
Tahıllı pirinçlilerden falan:44:
kızlar bugün kızım 8. ayını doldurdu :) bende ona 8 ay pastası yaptım ellerimle :)) Eki Görüntüle 693334 Eki Görüntüle 693335 Eki Görüntüle 693336
eskisine göre az emdikleri için azalıyo süt. hasta olalı memeyle yaşıyo sadece tam 1 haftadır, 2-3 saat emmese memeler doluyo şimdi.Sütüm iyice azaldı
hastlaık kesin de huyu değişti herşeye nazlanıyo ağlaması da ondan. zaten hep diyolar hastalık mesele değil huy değiştirmesi kötü diyeewet canım aileden bi ferdi oluyolar cok üzülüyo insan(
gecsin artık helak oldu cocukcaz huzursuz oluyodur tabi cocuk ondan emmek istemiyodur eger hastalıgı 6. kesinse kasınmıyo diyolarsa kasınmıyodur canım ama cocukta stres yapmıstır
ewde hayvan beslemek cok güzel bişey köpek biraz zor olur ama cocukla hergün kim cişe cıkarıcak:))
cnm ben sabah kahvaltı yaptırıyorum aralar hep meme öğlende çorba ama içine mutlaka ya bulgur ya şehriye koyuyorum bazende ekmek içi.akşamda hippin 7 tahıllı ek gıdasından veriyorum o kadar total de 2 çay bardağını geçirmemeye başladım sanırım bi ara abarttım ek gıdayı kabız oluyordu şimdi düzeldi.sütün yetmiyorsa bi öğnde devam sütü ver bence.Sütüm iyice azaldı
kızlar bugün kızım 8. ayını doldurdu :) bende ona 8 ay pastası yaptım ellerimle :)) Eki Görüntüle 693334 Eki Görüntüle 693335 Eki Görüntüle 693336
Sütüm iyice azaldı
eve döndün demekAllah kabul etsin cnm biz de yapabilsek keske
Yerim tosunumun dislerini
Ben de uykusuzluktan siyiricam yakinda
Yok o bes dk daha kotu oluyo inan
Hadi yirtmissin yine
Kacirtma kiz
Kiz cocuk bambaska guzel
Insallah olur senin de
Dondum cnm asiri yogunum
Yarin da bir suru isim var
Artik eve de is getirmeye basladim mecbur
Bugun de kizimin 23 nisan gosterisi vardi foto koyacaktim firsatim olmadi
Belki yarin
Kiz gormedim niye pas vermeyim yoksa
Seni de cok seviyorum citirim
Gunahimi al sen daha
Ne tatli kediler
Ben de evde kopek beslemeyi cok isterdim
çocuk bayramını kutluyom kız ruhu çocuk kalan datlu arkadaşımyaşasın 23 nisan :119::119::119:
peynir yumurta istersen milupa 7 mi 8 mi ne tahıllı maması var ondan koySütüm iyice azaldı
bende sadece ıvırzıvırı kestim diyet aslakaram bence bir süre diyete ara ver benceve bulgur pilavı taze soğan ve dere otu mutlaka bir öğününde ye ben abur cuburu ve ekmeği kestim diyet yapmıyorum ama he birde tuz ve şekeri azalttım .gerçek anlamda diyete 1 yaşından sonra başlarım
boyu uzadıysa normaldir canım zaten biraz fazlaymış kilosu şimdi daha rahat eder vicudu daha esnek olur ve gelicek ay muhakkak alır bazen hızlı gelişen bebeklerde bi duraksama oluyorslmlar güzel anneler bugün topik sessiz güzel havayı fırsat bilenler hep dışarda sanırım:)) ankaradada hava çok güzel akşam üzeri bende çıkarmak istiyorum kızımı... kızım 6 aylık kontrolünde 9400 gramdı 40 gün geçti hiç kilo almamış yine aynı normal mi sizce... kilosu çok güzel hatta biraz tombul maşallah da 40 günde kilo almaması da şaşırttı beni...
boyu uzadıysa normaldir canım zaten biraz fazlaymış kilosu şimdi daha rahat eder vicudu daha esnek olur ve gelicek ay muhakkak alır bazen hızlı gelişen bebeklerde bi duraksama oluyor
canım masallah kızının kilosu cok iyiymiş dengelemiştir.sende ankarasın ha neresinden cnm yaza bi ankara bulısması yapalım yaslmlar güzel anneler bugün topik sessiz güzel havayı fırsat bilenler hep dışarda sanırım:)) ankaradada hava çok güzel akşam üzeri bende çıkarmak istiyorum kızımı... kızım 6 aylık kontrolünde 9400 gramdı 40 gün geçti hiç kilo almamış yine aynı normal mi sizce... kilosu çok güzel hatta biraz tombul maşallah da 40 günde kilo almaması da şaşırttı beni...
saol cnm senın için degiştirdim dünün etkisinden cıkmayalım diye tey tey halaya gecmiştik ya:))ewet cnm cok zor oluyo bidaha almam diyorum ama kesin bu sözümü tutamam:)arzural avatarına bayıldım insanın bi döktüresi geliyor
moon kedin gerçekten çok tatlıarzural senin kedinde çok tatlıymış ne denir bilmemde benimde kedilerim öldü yıllarca etkisinden çıkamadığımı biliyorum artık o yüzden eve almıyorum
Masalh cok becerklisn cok guzel olmus
Bizde halalryla parka gitik hava cok guzel bzmki ni salincaga bile bindirdim resimlri yukleyeblrsem gorursnz kizcemicimlerde yuvarlndi durdu
Teşekkür ederim tüm cevap veren analarabenimde azaldı canım
corbalara sebzeyse irmik koyuyorum canım,kahvaltıda bebe bisküvisi,gece yatmadan 1 saat önce 8 tahıllı kasık maması yediriyorum
Avatarına bayıldım tam benlikcanım harika olmus ya tatlı tatlı yeyin ne becerekli hatunsun
karam bence bir süre diyete ara ver benceve bulgur pilavı taze soğan ve dere otu mutlaka bir öğününde ye ben abur cuburu ve ekmeği kestim diyet yapmıyorum ama he birde tuz ve şekeri azalttım .gerçek anlamda diyete 1 yaşından sonra başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?