2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ewet canım aileden bi ferdi oluyolar cok üzülüyo insan(

gecsin artık helak oldu cocukcaz huzursuz oluyodur tabi cocuk ondan emmek istemiyodur eger hastalıgı 6. kesinse kasınmıyo diyolarsa kasınmıyodur canım ama cocukta stres yapmıstır

ewde hayvan beslemek cok güzel bişey köpek biraz zor olur ama cocukla hergün kim cişe cıkarıcak:))

Sütüm iyice azaldı
Daha doyurucu olması için neler koyuyorsunuz çorbalara
Kahvaltılara hazır mama kullanıyor musunuz
Tahıllı pirinçlilerden falan:44:

benimde azaldı canım

corbalara sebzeyse irmik koyuyorum canım,kahvaltıda bebe bisküvisi,gece yatmadan 1 saat önce 8 tahıllı kasık maması yediriyorum

Sütüm iyice azaldı
eskisine göre az emdikleri için azalıyo süt. hasta olalı memeyle yaşıyo sadece tam 1 haftadır, 2-3 saat emmese memeler doluyo şimdi.
hastalığını başında boş boş çekiyodu ama eme eme arttı.
bu zamandan sonra sürekli memede olmıcaklarına göre azalması normal sanırım

hastlaık kesin de huyu değişti herşeye nazlanıyo ağlaması da ondan. zaten hep diyolar hastalık mesele değil huy değiştirmesi kötü diye
pütürlü yiyen çocuk demin öğürdü pütürlüye iştahı olmadığındandr inş bu huyu değişmesn

Sütüm iyice azaldı
cnm ben sabah kahvaltı yaptırıyorum aralar hep meme öğlende çorba ama içine mutlaka ya bulgur ya şehriye koyuyorum bazende ekmek içi.akşamda hippin 7 tahıllı ek gıdasından veriyorum o kadar total de 2 çay bardağını geçirmemeye başladım sanırım bi ara abarttım ek gıdayı kabız oluyordu şimdi düzeldi.sütün yetmiyorsa bi öğnde devam sütü ver bence.
kızlar bugün kızım 8. ayını doldurdu :) bende ona 8 ay pastası yaptım ellerimle :)) Eki Görüntüle 693334 Eki Görüntüle 693335 Eki Görüntüle 693336

süper olmuş eline sağlık aa hani bize

karam bence bir süre diyete ara ver bence ve bulgur pilavı taze soğan ve dere otu mutlaka bir öğününde ye ben abur cuburu ve ekmeği kestim diyet yapmıyorum ama he birde tuz ve şekeri azalttım .gerçek anlamda diyete 1 yaşından sonra başlarım

slmlar güzel anneler bugün topik sessiz güzel havayı fırsat bilenler hep dışarda sanırım:)) ankaradada hava çok güzel akşam üzeri bende çıkarmak istiyorum kızımı... kızım 6 aylık kontrolünde 9400 gramdı 40 gün geçti hiç kilo almamış yine aynı normal mi sizce... kilosu çok güzel hatta biraz tombul maşallah da 40 günde kilo almaması da şaşırttı beni...

Sütüm iyice azaldı

benimkide azaldı kızımda emmiyo zaten artık fazla beni... sabahları bebek ekmeği veya bebe bisküvisi içine peynir pekmez ceviz meyve suyu koyuyorum, bazende yumurta veriyorum... öğleyin çorba.. 6-7 gibi yoğurt veriyorum ben aralarda da mama ve emzirme:)

eve döndün demek

sus kız çocuk deme:18:aslıhan bilgenin fotosunu bekliyoruz unutma
yaşasın 23 nisan :119::119::119:
çocuk bayramını kutluyom kız ruhu çocuk kalan datlu arkadaşım

Sütüm iyice azaldı
peynir yumurta istersen milupa 7 mi 8 mi ne tahıllı maması var ondan koy
bende sadece ıvırzıvırı kestim diyet asla ıvırzıvır yemeyince zayıflanıyor

esila maşallah kızına bence şimdi bile tombul yani almamsı normal bazen hızlı gidip duruyorlar.zaten 6.ayda sonra 200-500 gram arası almaları gerekn zaten seninki o hızla gitse yaşında 15 kilo olurdu normala dönmüş kilosu.

arzural avatarına bayıldım insanın bi döktüresi geliyor
moon kedin gerçekten çok tatlı arzural senin kedinde çok tatlıymış ne denir bilmemde benimde kedilerim öldü yıllarca etkisinden çıkamadığımı biliyorum artık o yüzden eve almıyorum

boyu uzadıysa normaldir canım zaten biraz fazlaymış kilosu şimdi daha rahat eder vicudu daha esnek olur ve gelicek ay muhakkak alır bazen hızlı gelişen bebeklerde bi duraksama oluyor

boyu uzadıysa normaldir canım zaten biraz fazlaymış kilosu şimdi daha rahat eder vicudu daha esnek olur ve gelicek ay muhakkak alır bazen hızlı gelişen bebeklerde bi duraksama oluyor

boyu 71 cm olmuş... tombul olmasını bende istemiyorumda kilo almsı geekirmiydiye teredütte kaldım teşekküür ederim yorumunuz için...

canım masallah kızının kilosu cok iyiymiş dengelemiştir.sende ankarasın ha neresinden cnm yaza bi ankara bulısması yapalım ya

saol cnm senın için degiştirdim dünün etkisinden cıkmayalım diye tey tey halaya gecmiştik ya:))ewet cnm cok zor oluyo bidaha almam diyorum ama kesin bu sözümü tutamam:)

benimde azaldı canım

corbalara sebzeyse irmik koyuyorum canım,kahvaltıda bebe bisküvisi,gece yatmadan 1 saat önce 8 tahıllı kasık maması yediriyorum
Teşekkür ederim tüm cevap veren analara
canım harika olmus ya tatlı tatlı yeyin ne becerekli hatunsun
Avatarına bayıldım tam benlikdünkü döktürmeler işe yaramış

Canım diyet yapmıyorum ben zaten tatlı abur cuburu kesmiştim
Ama geçen haftasonundan beri çok yiyiyorum hatta dün patatesli
Çigköfte yedim bir tabak dolusu mevlütten kalan burmalar abartı yiyirum
Yine olmuyor sütüm oluyor da eskisi gibi degil yani
Heralde azalması normal diyorum artık :44:

Biz bugün 5 saat gezdik avm ve aile çay bahçesine gittik annem ben kociş efe aplam
Yemek çay alışveriş başım döndü yahu efenin pestili çıktı şuanda mışıl mışıl uyuyor
Arabada onu görünce duygulanıyorum büyük adam gibi oturmuş etrafı seyrediyor egilip bakıyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…