2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sefan olsun annem ii yapmışsın sevndim efemde gezmiş tozmuş temz hava yarasn tosunuma

dimi kuzularda oynamıştr cidden ya şimdi bile az hava güzel oldumu kmse olmuyo yazın düşünemiyorum kmse olmaz özlerz

benimki dedektif gibi her yeri inceliyor bir de egilip bakmayı ögrenmiş egilip bakıyor saga sola
ama yanaklarını elleyenler mi dersin kucagıma alayım diyenler mi

sağol tatlım övünmek gibi olmasın tatlıdır sıpam

cnm azalma normal kimsenin eskisi gibi değildir eskisi gibi olsada ek gıda ile tamamlamamız şart sana doymuyor gibimi geliyor cnm

hakkaten avatarın süper olmuş cnm
Sütüm iyice azaldı
Daha doyurucu olması için neler koyuyorsunuz çorbalara
Kahvaltılara hazır mama kullanıyor musunuz
Tahıllı pirinçlilerden falan:44:
benim de bitti gibi bişey çorbalar sebze çorbası dışında kendimize yaptığımız çorbalar kahvaltıda yumurta ve peynir sadece
gider mi hiç hiç gitmiyoelini öpenlere zaten kılım

demin bi göründün kayboldun hayırdır

sağol tatlım övünmek gibi olmasın tatlıdır sıpam

cnm azalma normal kimsenin eskisi gibi değildir eskisi gibi olsada ek gıda ile tamamlamamız şart sana doymuyor gibimi geliyor cnm

bilmiyorum ama emmek istiyor sürekli ve yumuşadı gögsüm iyice ondan mı diyorum
özellikle geceleri 1 kere emzirirdim şimdi en az 3
bugün tahıllı mama verdim yarım kaseye yakın üstüne de emzirdim bakalım ne olacak
gündüz kahvaltı kayısılı yogurt yedi bir de mama bakalım ne olcak

ooh iyi yapmışsınız bizde herzamanki gibi istanbul forumdaydık bizimkininde hep uykusu geldi dışardayken, şimdi evde kuduruyor ordan oraya yuvarlanıyor.

ayşem
efeyi dezenfekte edecez
akşam gideriz halaya okiş

çok tatlı çıkmıssınız canım

ama bir ayrıntı farkkettim albümün ismi kopardın beni yaaa

bu çoçuk beni delirtecek güvenli olsun diye yere battaniye seriyorum bir dakika içeresinde 4-5 defa dönüp ya betono kafayı çarpıyor ya sephaya gidiyor ya kapıya gidiyor ben çevirmekten bıktım o dönmekten bıkmadı ben çevirirken o dönmeye direniyor yanındayken neysede lavaboya bile gidemiyorum biyerine birşey olucak diye günde 100-150 kere dönüyor eskidende böyleydi ama büyüdükçe abartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…