Biz bugün 5 saat gezdik avm ve aile çay bahçesine gittik annem ben kociş efe aplam
Yemek çay alışveriş başım döndü yahuefenin pestili çıktı şuanda mışıl mışıl uyuyor
Arabada onu görünce duygulanıyorum büyük adam gibi oturmuş etrafı seyrediyor egilip bakıyorkuzum
sefan olsun annem ii yapmışsın sevndim efemde gezmiş tozmuş temz hava yarasn tosunuma
canımmmmmmmmmmAyşeeeeee
Sagol bebemsiz naptınız nasıl geçti günün
canımmmmmmmmmm
ii geçti canım okula falan gttk çocukları izledk gezdik tozduk güzel geçti alışveriş yaptk kızım bayıdı bugüne kmsede yokmuş bugn herkez gezmş valla
bahar havası çarptı milleti yayıldılar çimlere
artık topikler sessizleşir
dimi kuzularda oynamıştrcidden ya şimdi bile az hava güzel oldumu kmse olmuyo yazın düşünemiyorum kmse olmaz özlerz
benimki dedektif gibi her yeri inceliyor bir de egilip bakmayı ögrenmiş egilip bakıyor saga sola
ama yanaklarını elleyenler mi dersin kucagıma alayım diyenler mi
ah yavrum kıyamam nelerde öğrenmişmillette ellemeye ne meraklı hoşuna gtmiyo dimi
ayşem
efeyi dezenfekte edecez
akşam gideriz halaya okiş
gider mi hiç hiç gitmiyoelini öpenlere zaten kılım
sağol tatlım övünmek gibi olmasın tatlıdır sıpamarzural avatarına bayıldım insa nın bi döktüresi geliyor
moon kedin gerçekten çok tatlıarzural senin kedinde çok tatlıymış ne denir bilmemde benimde kedilerim öldü yıllarca etkisinden çıkamadığımı biliyorum artık o yüzden eve almıyorum
Teşekkür ederim tüm cevap veren analara
Avatarına bayıldım tam benlikdünkü döktürmeler işe yaramış
Canım diyet yapmıyorum ben zaten tatlı abur cuburu kesmiştim
Ama geçen haftasonundan beri çok yiyiyorum hatta dün patatesli
Çigköfte yedim bir tabak dolusu mevlütten kalan burmalar abartı yiyirum
Yine olmuyor sütüm oluyor da eskisi gibi degil yani
Heralde azalması normal diyorum artık :44:
hakkaten avatarın süper olmuş cnmcanım masallah kızının kilosu cok iyiymiş dengelemiştir.sende ankarasın ha neresinden cnm yaza bi ankara bulısması yapalım ya
saol cnm senın için degiştirdim dünün etkisinden cıkmayalım diye tey tey halaya gecmiştik ya:))ewet cnm cok zor oluyo bidaha almam diyorum ama kesin bu sözümü tutamam:)
benim de bitti gibi bişey çorbalar sebze çorbası dışında kendimize yaptığımız çorbalar kahvaltıda yumurta ve peynir sadeceSütüm iyice azaldı
Daha doyurucu olması için neler koyuyorsunuz çorbalara
Kahvaltılarahazır mama kullanıyor musunuz
Tahıllı pirinçlilerden falan:44:
gider mi hiç hiç gitmiyoelini öpenlere zaten kılım
sağol tatlım övünmek gibi olmasın tatlıdır sıpam
cnm azalma normal kimsenin eskisi gibi değildir eskisi gibi olsada ek gıda ile tamamlamamız şart sana doymuyor gibimi geliyor cnm
kızlar albüme bi tane 23 nisan fotosu koydum kızımla ben
misafir geicek hatta geldi
Biz bugün 5 saat gezdik avm ve aile çay bahçesine gittik annem ben kociş efe aplam
Yemek çay alışveriş başım döndü yahuefenin pestili çıktı şuanda mışıl mışıl uyuyor
Arabada onu görünce duygulanıyorum büyük adam gibi oturmuş etrafı seyrediyor egilip bakıyorkuzum
ayşem
efeyi dezenfekte edecez
akşam gideriz halaya okiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?