forumları gezmeye bayılırım mersin forum harika
istanbuldakini bilmiyom ama :44:
istanbula geniş zamanda gidip gezeceksinbende çoğu alışveriş merkezinden daha güzel istanbulda ikitane var bir istanbul forum birde marmara forum bende mersin forumu bilmiyorum
bu çoçuk beni delirtecek güvenli olsun diye yere battaniye seriyorum bir dakika içeresinde 4-5 defa dönüp ya betono kafayı çarpıyor ya sephaya gidiyor ya kapıya gidiyor ben çevirmekten bıktım o dönmekten bıkmadı ben çevirirken o dönmeye direniyor yanındayken neysede lavaboya bile gidemiyorum biyerine birşey olucak diye günde 100-150 kere dönüyor eskidende böyleydi ama büyüdükçe abartıyor
patetes nişastası sütü azaltıyomuş ben o yüzden patates yemiyorum sadece ara ara kızartmasından yiyorumTeşekkür ederim tüm cevap veren analara
Avatarına bayıldım tam benlikdünkü döktürmeler işe yaramış
Canım diyet yapmıyorum ben zaten tatlı abur cuburu kesmiştim
Ama geçen haftasonundan beri çok yiyiyorum hatta dün patatesli
Çigköfte yedim bir tabak dolusu mevlütten kalan burmalar abartı yiyirum
Yine olmuyor sütüm oluyor da eskisi gibi degil yani
Heralde azalması normal diyorum artık :44:
bende gittim avm ye ama ahmet merti götürmedimBiz bugün 5 saat gezdik avm ve aile çay bahçesine gittik annem ben kociş efe aplam
Yemek çay alışveriş başım döndü yahuefenin pestili çıktı şuanda mışıl mışıl uyuyor
Arabada onu görünce duygulanıyorum büyük adam gibi oturmuş etrafı seyrediyor egilip bakıyorkuzum
öyle olur heraldebahar havası çarptı milleti yayıldılar çimlere
artık topikler sessizleşir
aynı durumdayız canım ben yürüteci tercih ediyorum bi işim varsa yoksa dan dun durumlarıbu çoçuk beni delirtecek güvenli olsun diye yere battaniye seriyorum bir dakika içeresinde 4-5 defa dönüp ya betono kafayı çarpıyor ya sephaya gidiyor ya kapıya gidiyor ben çevirmekten bıktım o dönmekten bıkmadı ben çevirirken o dönmeye direniyor yanındayken neysede lavaboya bile gidemiyorum biyerine birşey olucak diye günde 100-150 kere dönüyor eskidende böyleydi ama büyüdükçe abartıyor
Slm hanimlar keyfler nasilll biz iziyiiz bugun kizimlaaa annemlerin bahcesine gittik oyun oynadik cimlere basinca sevindi bir elledii cadim koltukaltindan tutuncaaa kosturuyor resmenn bu gidisler emeklemiyecek buarada baba dede ve allah diyor ben ona hep allah allah diyorum oda heceliyorr anne zaten diyorducok hosuma gidiyor hecelemesi maasallah !havamiz cok güzell gecmis yapamadim henüzz iki gündür giremedim umarim bebislerde sizlerdede keyfler yerindedirr
istanbula geniş zamanda gidip gezeceksincebinde de bol para
maaşallah ne güzel kız çocuk spor yapıyor
Slm hanimlar keyfler nasilll biz iziyiiz bugun kizimlaaa annemlerin bahcesine gittik oyun oynadik cimlere basinca sevindi bir elledii cadim koltukaltindan tutuncaaa kosturuyor resmenn bu gidisler emeklemiyecek buarada baba dede ve allah diyor ben ona hep allah allah diyorum oda heceliyorr anne zaten diyorducok hosuma gidiyor hecelemesi maasallah !havamiz cok güzell gecmis yapamadim henüzz iki gündür giremedim umarim bebislerde sizlerdede keyfler yerindedirr
patetes nişastası sütü azaltıyomuş ben o yüzden patates yemiyorum sadece ara ara kızartmasından yiyorum
bende gittim avm ye ama ahmet merti götürmedim
öyle olur heralde
aynı durumdayız canım ben yürüteci tercih ediyorum bi işim varsa yoksa dan dun durumları
msj sayımı tamamlamak için bikaç msj atıcam..şimdiden özür dilerim
msj sayımı tamamlamak için bikaç msj atıcam..şimdiden özür dilerim
yanlız sen yanlış yere gelmişsin öyle bir bölüm var zaten oraya gitmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?