2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm hanimlar keyfler nasilll biz iziyiiz bugun kizimlaaa annemlerin bahcesine gittik oyun oynadik cimlere basinca sevindi bir elledii cadim koltukaltindan tutuncaaa kosturuyor resmenn bu gidisler emeklemiyecek buarada baba dede ve allah diyor ben ona hep allah allah diyorum oda heceliyorr anne zaten diyordu cok hosuma gidiyor hecelemesi maasallah !havamiz cok güzell gecmis yapamadim henüzz iki gündür giremedim umarim bebislerde sizlerdede keyfler yerindedirr

bende çoğu alışveriş merkezinden daha güzel istanbulda ikitane var bir istanbul forum birde marmara forum bende mersin forumu bilmiyorum
istanbula geniş zamanda gidip gezeceksincebinde de bol para

maaşallah ne güzel kız çocuk spor yapıyor

patetes nişastası sütü azaltıyomuş ben o yüzden patates yemiyorum sadece ara ara kızartmasından yiyorum

bende gittim avm ye ama ahmet merti götürmedim

bahar havası çarptı milleti yayıldılar çimlere
artık topikler sessizleşir
öyle olur heralde

aynı durumdayız canım ben yürüteci tercih ediyorum bi işim varsa yoksa dan dun durumları

slmohh maşallah eylülebenimde konuşmaları çok hoşuma gidiyor çok tatlı oluyorlar

istanbula geniş zamanda gidip gezeceksincebinde de bol para

maaşallah ne güzel kız çocuk spor yapıyor

ya ne spor bana spor yaptırıyor esasinsan hiç mi yerinde sabit durmaz

canım ya bizimkinde tık yok geç konuşacak belli
anca dmnüyor

canım yürüteçlede sabit durmuyor yürüye yürüye kablolalara sephalara gidiyor bide sıkılıncada belini geriye doğru eğiyor ne yapacağımı şaşırdım

karam kız albümünü gördüm yorumda yaptım bayağı döktürüyorsun kız yerinde durmuyorsun

Karam albumu hemen kaldirmssin yine goremedim. Biz gormeyelim diye mi kaldirdin
Marjinal sehpa vs. kaldirdim ben yine de gidip kafayi kapiya vuruyo. Donerken arkasini goremediginden vuruyodur emekleyince okadar vurmuyo. Ama zarar ziyan pesinde okuyo bu defa. Ah yavrum hala hasta emeklesin karistirsin iyi olsun yeter ki.
Eylul masallah kizina bizimki konusmuyo yaa erkekler gec mi konusur ki gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…