2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arada kaynamadan sorayım dedim sen yurtdışında yanlız değilmiydin annemlere gittik diyince yanlışmı biliyom dedim

genellikle erkekler 2 yaş civarı kızlar 1 yaş civarı konuşuyor tabi istisnalar hariç zaten normalide bu değilmi

yok canım ya olur mu hiç öyle şey yanlış anlama lütfen sadece o an olanlara dedim sen de olabilirdin ayrı gayrı yapmıyorum
yanlış anlaşılmak istememfoto uzun süre kalınca tuhaf hissediyorum kendimi ondan

bebişlik ve genç kızlık haliiiiii

bende kaldıyorum ama farketmiyor kanapelere bile vuruyor vurmasın diye yanlarına yastık dizdim mutlaka kendine zarar vericek birşey buluyor
hala iyileşemedi mi çok üzüldüminaşallah bir an önce toparlar

genellikle erkekler 2 yaş civarı kızlar 1 yaş civarı konuşuyor tabi istisnalar hariç zaten normalide bu değilmi

ben mertten umutluyum bir yaş civarı konuşacak galiba bu bebekten bebeğe değişiyor sanırım bende kızların konuşma ve yürüme konusunda erkeklerden daha hızlı olduğunu duymuştum ama çevrede bunun tam tersleride var

genellikle öyleoluyor zaten eylulde ondan baska birsey demiyoryani 1 yasi bulur birseyleri tam söylemesi

tam isabet olmuş

hadi ya anne demesini 2 yıl mı bekleyecem ben

Iki bucuk senem ama kv yaninda gecti

Bu arada kizim bugun ilk agacini dikti teyzelerii : yani eli deydiii dedesi devam dikti

tam isabet olmuş

hadi ya anne demesini 2 yıl mı bekleyecem ben
yok kız anni baba dede düt bu felan onları söylüyolar birkaç kelimelik kısa cümleler genelde erkekte 2 yaş civarı oda kural değil tabi genetik bu işler aslında babası konuşmuşmu onu araştır farkındaysan seni sormaya gerek duymadım bile

ay maşallah kuzuya o da sana muhtaç bebek kedilere ayrı bir sempatim var çok komikler ya

Bugun kadin dogumcuya gittim kontrole bir sürü hamis gördümmm insan o günleri hatirlayinca bi hos oluoyor hanimlar tabih doktoru görünce bende kendimi bir garip hissettim

benimde öyle bebekken ayrı şekerler çok masumlar

her hali güzel bebeklik hali çok çok tatlıymış.
sağol teyzesiiii öyle herşeyin miniği güzel
genellikle öyleoluyor zaten eylulde ondan baska birsey demiyoryani 1 yasi bulur birseyleri tam söylemesi

Iki bucuk senem ama kv yaninda gecti

Bu arada kizim bugun ilk agacini dikti teyzelerii : yani eli deydiii dedesi devam dikti

oo maşallah vatana millete hayırlı evlat şimdiden doğaya bir katkısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…