arada kaynamadan sorayım dedim sen yurtdışında yanlız değilmiydin annemlere gittik diyince yanlışmı biliyom dedim
genellikle erkekler 2 yaş civarı kızlar 1 yaş civarı konuşuyor tabi istisnalar hariç zaten normalide bu değilmiKaram albumu hemen kaldirmssin yine goremedim. Biz gormeyelim diye mi kaldirdin
Marjinal sehpa vs. kaldirdim ben yine de gidip kafayi kapiya vuruyo. Donerken arkasini goremediginden vuruyodur emekleyince okadar vurmuyo. Ama zarar ziyan pesinde okuyo bu defa. Ah yavrum hala hasta emeklesin karistirsin iyi olsun yeter ki.
Eylul masallah kizina bizimki konusmuyo yaaerkekler gec mi konusur ki gercekten
Karam albumu hemen kaldirmssin yine goremedim. Biz gormeyelim diye mi kaldirdin
Marjinal sehpa vs. kaldirdim ben yine de gidip kafayi kapiya vuruyo. Donerken arkasini goremediginden vuruyodur emekleyince okadar vurmuyo. Ama zarar ziyan pesinde okuyo bu defa. Ah yavrum hala hasta emeklesin karistirsin iyi olsun yeter ki.
tam isabet olmuşYok canim benim ailemburda yanianne baba kayinvalidemler türkiyede
genellikle erkekler 2 yaş civarı kızlar 1 yaş civarı konuşuyor tabi istisnalar hariç zaten normalide bu değilmi
Karam albumu hemen kaldirmssin yine goremedim. Biz gormeyelim diye mi kaldirdin
genellikle erkekler 2 yaş civarı kızlar 1 yaş civarı konuşuyor tabi istisnalar hariç zaten normalide bu değilmi
genellikle öyleoluyor zaten eylulde ondan baska birsey demiyoryani 1 yasi bulur birseyleri tam söylemesigenellikle erkekler 2 yaş civarı kızlar 1 yaş civarı konuşuyor tabi istisnalar hariç zaten normalide bu değilmi
tam isabet olmuş
hadi ya anne demesini 2 yıl mı bekleyecem ben
yok kız anni baba dede düt bu felan onları söylüyolar birkaç kelimelik kısa cümleler genelde erkekte 2 yaş civarı oda kural değil tabi genetik bu işler aslında babası konuşmuşmu onu araştır farkındaysan seni sormaya gerek duymadım biletam isabet olmuş
hadi ya anne demesini 2 yıl mı bekleyecem ben
ay maşallah kuzuya o da sana muhtaç
eşim nöbet tutacak gece boyu ben de uyumayıp burda takılıyorum
hızlı konuşalım da uçacam birazdan
evet :)))))))))9taliplerimizi bekleriz
buna talip çok çıkar canım
eylül şimdi bana kızacak izleyin burdaydı ama albüm yaptım dedigimi okumadı
yok kız anni baba dede düt bu felan onları söylüyolar birkaç kelimelik kısa cümleler genelde erkekte 2 yaş civarı oda kural değil tabi genetik bu işler aslında babası konuşmuşmu onu araştır farkındaysan seni sormaya gerek duymadım bile
ay maşallah kuzuya o da sana muhtaçbebek kedilere ayrı bir sempatim var çok komikler ya
sağol teyzesiiii öyle herşeyin miniği güzelher hali güzel bebeklik hali çok çok tatlıymış.
genellikle öyleoluyor zaten eylulde ondan baska birsey demiyoryani 1 yasi bulur birseyleri tam söylemesi
Iki bucuk senem ama kv yaninda gecti
Bu arada kizim bugun ilk agacini dikti teyzelerii :yani eli deydiii dedesi devam dikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?