2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende merten ümitliyimde ahmet 2 yaşı bulur gibi

genellikle öyleoluyor zaten eylulde ondan baska birsey demiyoryani 1 yasi bulur birseyleri tam söylemesi

Iki bucuk senem ama kv yaninda gecti

Bu arada kizim bugun ilk agacini dikti teyzelerii : yani eli deydiii dedesi devam dikti
ağacın adıda nazlı eylül olsun bari

buna talip çok çıkar canım
eylül şimdi bana kızacak izleyin burdaydı ama albüm yaptım dedigimi okumadı

Yokk kiz kizmammsana gördüm resimlerini yorumumu yapamadim osirada eylülle mesguldum sonrada laf karistii yorumumu yapim

Maasallah size gelinlikli halin cok güzel gerci her halinle cok hossun simdiki halin galiba koyu renkli halin saclarin bu ara maasallahivarr efeye maasallah kücük erkekim nasilda oturmuss tosbagg maasallah onada tam isirmalikk

Bugun kadin dogumcuya gittim kontrole bir sürü hamis gördümmm insan o günleri hatirlayinca bi hos oluoyor hanimlar tabih doktoru görünce bende kendimi bir garip hissettim
rutin kontrolmü yoksa bi garipmisin

hamileligim de berbattı benimdüşünmek bile istemiyorum
hiç düşünürmüsün canııııım 2. bebek diye tutturan senden başka kim var haaa

sağol cnm benim kız bebekken şaşıydı ya acayip tatlıydı bulursam koyarım resmini

karam sen asembi tanıyormusun:26:

ne demişler geç olsun güç olmasın herşeyin hayırlısı canım bakarsın ahmet birden dillenir erkenden konuşur önemli olan sağlık bunu anladım mert hastayken sağlıkları yerinde olmadıktan sonra herşey önemini kayıpediyor

ben niye bikaç resim gördüm ne gelinliği ya

sağol teyzesiiii öyle herşeyin miniği güzel

oo maşallah vatana millete hayırlı evlat şimdiden doğaya bir katkısı oluyor
insaallah cümlemizin evladii

Insaallah katkisi olur toprakla temiz havayla büyümesii güzel ben seviyorumm yalin ayak topraga basmayi azicik daha isinsin eylülüde bastircamm

hamileligim de berbattı benimdüşünmek bile istemiyorum
dogrudur canim anlattigina göre zor gecirmissin ben seviyordum ama bir an önce tabiki dogurmak istiyorduuum

evet teyzesii iyi fikir bakalim eylülün kayisisini yiyebilecezmi

sagol canım
arabadaki hali öldürüyor beni ya tam küçük erkek oluyor
evet ama 2 güne boyatmayı düşünüyorum cuma yıldönümümüz sürpriz yapacam eşime

ben ama napıyım eninde sonunda olacak allahın izniyle :26:
sağol cnm benim kız bebekken şaşıydı ya acayip tatlıydı bulursam koyarım resmini

karam sen asembi tanıyormusun:26:

agustos anası asemb :44:

yok canim nekadarda hamileligimi sevmis olsamda eylüsümü biraz büyütim allahinizniyle insaallah dogumdan sonra hic kontrole gitmemisdim bir dikislerimi aldirmisdim okadar rutin kyani birde birdaha hamile kalirsam normal olurmu diye sordumm öyle seyler istee

ben niye bikaç resim gördüm ne gelinliği ya

Karaaamben degil stresss kiziyorrr söyle bakim niye bir kismi göründüü

hadii bakalim esine süpriz yaptiktan sonra bizde resim isteriz ama

herkese iyi geceler görüşürüz kızlar

iyi geceler canimmmm

bende cikmaliyim eylülü uyutim banyo yapti iyicene mayisti bakalim bu gece nasil uyuyyacak iyi geceler hepinizeee allaha emanet olunn
sebostosss seninde albümüne baktimm cok güzelsiniz kizinla maasallah tam bir hakime hanimmm

kız nasıl görmedin bir tane vardı yaa benim en çok döktürdüğü foto hoşuma gitti
ha onu profilinde gördüm yorumlardan koptum zaten ama tam karam halleri yani hayalimdeki bende yorum yaptım ama olmadı işlenmedi

cuma foto beklerim o zaman

herkese iyi geceler görüşürüz kızlar
iyi geceler kuşum bende şimdi kaçıcam

diyet yapma bencede cnm ama abur cuburu hakkaten kesmemiz lazım baslayınca duramıyosun

hakkaten avatarın süper olmuş cnm
tesekkür ederim sebos arkadas olarak ekle beni görelim birbirimizi

ay bende cok istiyorm yere yatırayım oynasın topraga ayagına bassın diye yaza memlekete gisişaz insallah orda kosturur.masallah kızına Allah diyomus bende sürekli söyleyeyim dimi oda söylesin

ewet bende göremedim neyse bidahaki sefere koyup hemen kaldırıyomattika oglusun emekliymu kız?tabi iyi olsunlarda yeterki yıksınlar herseyi

yiyesim geliyo koyma bu resimleri moonn ekranı öpesim geliyo cok seviyorum kedileri yaaaa

GEL teyzesi bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…