Bugun kadin dogumcuya gittim kontrole bir sürü hamis gördümmminsan o günleri hatirlayinca bi hos oluoyor hanimlar tabih doktoru görünce bende kendimi bir garip hissettim
bende merten ümitliyimde ahmet 2 yaşı bulur gibiben mertten umutluyum bir yaş civarı konuşacakgaliba bu bebekten bebeğe değişiyor sanırım bende kızların konuşma ve yürüme konusunda erkeklerden daha hızlı olduğunu duymuştum ama çevrede bunun tam tersleride var
ağacın adıda nazlı eylül olsun barigenellikle öyleoluyor zaten eylulde ondan baska birsey demiyoryani 1 yasi bulur birseyleri tam söylemesi
Iki bucuk senem ama kv yaninda gecti
Bu arada kizim bugun ilk agacini dikti teyzelerii :yani eli deydiii dedesi devam dikti
buna talip çok çıkar canım
eylül şimdi bana kızacak izleyin burdaydı ama albüm yaptım dedigimi okumadı
Bugun kadin dogumcuya gittim kontrole bir sürü hamis gördümmminsan o günleri hatirlayinca bi hos oluoyor hanimlar tabih doktoru görünce bende kendimi bir garip hissettim
hiç düşünürmüsün canııııım 2. bebek diye tutturan senden başka kim var haaahamileligim de berbattı benimdüşünmek bile istemiyorum
yok kız anni baba dede düt bu felan onları söylüyolar birkaç kelimelik kısa cümleler genelde erkekte 2 yaş civarı oda kural değil tabi genetik bu işler aslında babası konuşmuşmu onu araştır farkındaysan seni sormaya gerek duymadım bile
ay maşallah kuzuya o da sana muhtaçbebek kedilere ayrı bir sempatim var çok komikler ya
bende merten ümitliyimde ahmet 2 yaşı bulur gibi
ağacın adıda nazlı eylül olsun bari
ben niye bikaç resim gördüm ne gelinliği yaYokk kiz kizmammsana gördüm resimlerini yorumumu yapamadim osirada eylülle mesguldum sonrada laf karistii yorumumu yapim
Maasallah size gelinlikli halin cok güzel gerci her halinle cok hossun simdiki halin galiba koyu renkli halin saclarin bu ara maasallahivarr efeye maasallah kücük erkekim nasilda oturmuss tosbagg maasallah onadatam isirmalikk
insaallah cümlemizin evladiisağol teyzesiiii öyle herşeyin miniği güzel
oo maşallah vatana millete hayırlı evlatşimdiden doğaya bir katkısı oluyor
dogrudur canim anlattigina göre zor gecirmissin ben seviyordum ama bir an önce tabiki dogurmak istiyorduuumhamileligim de berbattı benimdüşünmek bile istemiyorum
bende merten ümitliyimde ahmet 2 yaşı bulur gibi
ağacın adıda nazlı eylül olsun bari
ben niye bikaç resim gördüm ne gelinliği ya
sagol canımYokk kiz kizmammsana gördüm resimlerini yorumumu yapamadim osirada eylülle mesguldum sonrada laf karistii yorumumu yapim
Maasallah size gelinlikli halin cok güzel gerci her halinle cok hossun simdiki halin galiba koyu renkli halin saclarin bu ara maasallahivarr efeye maasallah kücük erkekim nasilda oturmuss tosbagg maasallah onadatam isirmalikk
ben ama napıyım eninde sonunda olacak allahın izniyle :26:rutin kontrolmü yoksa bi garipmisin
hiç düşünürmüsün canııııım 2. bebek diye tutturan senden başka kim var haaa
sağol cnm benim kız bebekken şaşıydı ya acayip tatlıydı bulursam koyarım resmini
karam sen asembi tanıyormusun:26:
yok canimrutin kontrolmü yoksa bi garipmisin
hiç düşünürmüsün canııııım 2. bebek diye tutturan senden başka kim var haaa
ben niye bikaç resim gördüm ne gelinliği ya
kız sen nasıl baktın 7 foto vardı babaevindeydi eşimle oturuyoz tövbe nereye baıyodun sen o sıra caba :44:ben niye bikaç resim gördüm ne gelinliği ya
kız nasıl görmedin bir tane vardı yaa benim en çok döktürdüğü foto hoşuma gitti
hadii bakalim esine süpriz yaptiktan sonrasagol canım
arabadaki hali öldürüyor beni ya tam küçük erkek oluyor
evet ama 2 güne boyatmayı düşünüyorum cuma yıldönümümüz sürpriz yapacam eşime
ben ama napıyım eninde sonunda olacak allahın izniyle :26:
agustos anası asemb :44:
herkese iyi geceler görüşürüz kızlar
ha onu profilinde gördüm yorumlardan koptum zaten ama tam karam halleri yani hayalimdekikız nasıl görmedin bir tane vardı yaa benim en çok döktürdüğü foto hoşuma gitti
cuma foto beklerim o zamansagol canım
iyi geceler kuşum bende şimdi kaçıcamherkese iyi geceler görüşürüz kızlar
bende kaçtım herkese iyi gecelerben uçtum eşim uyumuyor ben uyumuyom yazık oluyo adama
Teşekkür ederim tüm cevap veren analara
Avatarına bayıldım tam benlikdünkü döktürmeler işe yaramış
Canım diyet yapmıyorum ben zaten tatlı abur cuburu kesmiştim
Ama geçen haftasonundan beri çok yiyiyorum hatta dün patatesli
Çigköfte yedim bir tabak dolusu mevlütten kalan burmalar abartı yiyirum
Yine olmuyor sütüm oluyor da eskisi gibi degil yani
Heralde azalması normal diyorum artık :44:
tesekkür ederim sebos arkadas olarak ekle beni görelim birbirimizihakkaten avatarın süper olmuş cnm
Slm hanimlar keyfler nasilll biz iziyiiz bugun kizimlaaa annemlerin bahcesine gittik oyun oynadik cimlere basinca sevindi bir elledii cadim koltukaltindan tutuncaaa kosturuyor resmenn bu gidisler emeklemiyecek buarada baba dede ve allah diyor ben ona hep allah allah diyorum oda heceliyorr anne zaten diyorducok hosuma gidiyor hecelemesi maasallah !havamiz cok güzell gecmis yapamadim henüzz iki gündür giremedim umarim bebislerde sizlerdede keyfler yerindedirr
ewet bende göremedim neyse bidahaki sefere koyup hemen kaldırıyoKaram albumu hemen kaldirmssin yine goremedim. Biz gormeyelim diye mi kaldirdin
Marjinal sehpa vs. kaldirdim ben yine de gidip kafayi kapiya vuruyo. Donerken arkasini goremediginden vuruyodur emekleyince okadar vurmuyo. Ama zarar ziyan pesinde okuyo bu defa. Ah yavrum hala hasta emeklesin karistirsin iyi olsun yeter ki.
Eylul masallah kizina bizimki konusmuyo yaaerkekler gec mi konusur ki gercekten
sagol canım
ewet bende göremedim neyse bidahaki sefere koyup hemen kaldırıyomattika oglusun emekliymu kız?tabi iyi olsunlarda yeterki yıksınlar herseyi
yiyesim geliyo koyma bu resimleri moonn ekranı öpesim geliyo cok seviyorum kedileri yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?