2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım ortak yapım olduğu belli oluyor
ne azgını kız böyle yapanlara sünnet olmak istiyor derler

hadi ya bilmiyordum canım bu kadar istiyolarsa yaptıralım gitsin

Başına geleceklerden haberi yok bıldırcınımın
Çigdem ha

ne gelicek kız başına

sokuyor maalesef elini bide bizimkinde milletin suratına elleme huyu var sevdiği kişilerin yüzünü eliyle okşuyor sanki

aynen canım yabancılara bile yapıyor suratlarını okşuyor

hepinize iyi gecelrr bol uykulu güzel rüyalı

aaa öyle mi inanki ben senin ismin sandım şimdi benin nickin hikayesi geldi aklıma.

sizin hikayeniz ne kız anlat merak ettim

herkese iyi geceler

hepinize iyi gecelrr bol uykulu güzel rüyalı

yatak kızlar hepinize kocaman hayırlı geceler

iyi gecelerrrr
bıldırcınımı uyandırayım ben dde nöbeti devredeyim

iyi geceler kızlar benim oğlan uyandı geri onu uyutana kadar herkez yatmaya gitmiş

bu gece oğlanın gazlı gecelerinde sürekli uyandı durdu bi sürü gaz çıkardı.yine uyudu bakalım nolucak

moon canım açıkmı kaldı net yoksa senin oğlandamı uyumadu bu gece

bir de şöyle hatırlıyom seni sabah 7 gibi uyanırdın kocişle kahvaltı yapar onu gönderirdin
ögleden sonraları uyurdun güzellik uykusuna akşam üstü de yürüyüşe çıkardın

bende öyle hatirliyorum ah ah ozaman takipciydim sade aktif degildim

suksuk konu sahibisin yoksun ortalıkta gel artık

ewtt oleydım ozamanlarr sımdı kocamm kahvaltı yuzuu pek goremıyorr sımıt peynıree talımm

Gunaydin kizlar
Kasik kapma savasi yaptik oglumla o arada bikac lokma yemisti en son kaşığı elinden aldım diye cok kızdı aglama krizine girdi agzindaki lokmayi genzine kacirdi aglarken. Sonra da butun yediklerini kustu. Mucadelenin sonu boyle olmasa iyiydi.
Balkona cikardim guneslensin diye dr her gun 20 dk gunes gorsun dedi. Sapka almam lazim kafasi pisti guneste yoksa.
Simdi de uyudu aç aç

alma kız kaşıgı elinden beraber tutun ben yapmıyorum valla beraber cebelleşe cebelleşe yiyoz
gelişimleri için iyiymiş biraz daha büyüsün önüne koyacam yesin tek başına

alma kız kaşıgı elinden beraber tutun ben yapmıyorum valla beraber cebelleşe cebelleşe yiyoz
gelişimleri için iyiymiş biraz daha büyüsün önüne koyacam yesin tek başına

iyi de kaşığı boğazına kadar sokuyo öğürtüyo kendini. aman tutsun almam bundan sonra. bi de mama kaşığı almamştım ben normal kaşık iyi olmuyo dişlerine sürtüyo onu da alayım bari

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

karamm bak ayran şeysi böyle. burdan bi topikten gördüm. ama içim almadı düzenli içemedim ben aç kaldım süt de azaldı tabi.
2 günlükmüş ben 1 gün yaptım yeter
hiç işim olmazdı kürle falan besleyici göründü gözüme dnedim, düzenli yesem besleyici aslında ama

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
mattika

karam nere gittin ziyaretçiler bastı burayı tek kaldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…