ayy maşallah!
kendi kadar kamyonu var :)
bi de bi de kendi başına ayakta mı duryo o bana mı öyle geldi??
aynen sürekli öğürtüyo kendini. parmak olmazsa oyuncak ne olursadoğru öğrenseydin bari bencede sence
yine aynı arkadaş heralde hani seni bekletmişti geçen haftalardadabence onun huyu bu
bizimkisi işaret parmağını gırtlağa kadar sokup kusturuyo kendini
bişey yese bari o arada. neyse rahat olmaya çalışıyorum ne kadar midesi var bi lokma yese yeter
ek gıda gerçekten çok zor emzirirken çok rahatmışız.bunlar büyüdükçe kontrolü ellerine almak istiyorlarben bizimkine kaşığı verince oda boğazına kadar sokuyor kusturuyor aynen
iyi gezmeler canım.
bu bebeğin huyuna göre ya şu hastalıktan önce herşeye mızlamıyodu ben de kendi haline bırakıyodum ama şimdi durmuyo uyumuş dinlenmiş karnı doymuş da olsa mızlıyo paçama yapışıyoaynen cnm yatırıken bacaklarını uzatıyor kaklkmak ister gibi yapıyor ama adım falan yokgeç yürücek anacım benimki belli.yatmak istemiyor hep oturcak hep oyun istiyor .birde nette okuduğuma göre bebekleri kendi hallerine bırakmak lazımmış ara sıra her istediğini eline verirsen dermişki ne :))de olsa herşey önüme geliyor yormayayım kendimi misal ben oyuncaklarını bile dibine bırakırım ordan alır oynar azıcık sıkılsa hemen alırımı oynatırım falan filan yani .
maşallah oğluna seninki benimkinden bi adım önde gidiyo maşallah ayakta durmuş. ben de yeni foto yükledimmmanneler oğlumun kamyonuyla fotolarını yükledim albüme bakmak isteyen olursa
ne zamandır tutup yürütüyosun, ben 2-3 gündür yürütüyorum baya adım atıyo. yerde otururken benim üstüme tırmanıyo.teşekkürler canım
duruyor biyere tutunup ama adımlamaya çalışırsa düşyor popişinin üstüne.böyle sürekli peşindeyim artık ayakta durucak ordan oraya yürüycek bende onu tutup yürütecem.bel falan kalmadı eğilmekten.
aynen sürekli öğürtüyo kendini. parmak olmazsa oyuncak ne olursa
bişey yese bari o arada. neyse rahat olmaya çalışıyorum ne kadar midesi var bi lokma yese yeter
bu bebeğin huyuna göre ya şu hastalıktan önce herşeye mızlamıyodu ben de kendi haline bırakıyodum ama şimdi durmuyo uyumuş dinlenmiş karnı doymuş da olsa mızlıyo paçama yapışıyo
maşallah oğluna seninki benimkinden bi adım önde gidiyo maşallah ayakta durmuş. ben de yeni foto yükledimmm
ne zamandır tutup yürütüyosun, ben 2-3 gündür yürütüyorum baya adım atıyo. yerde otururken benim üstüme tırmanıyo.
ayakta durmaya başlayınca emeklemeyi unutur bi de bunlar bütün gün yürüt artık
anneler oğlumun kamyonuyla fotolarını yükledim albüme bakmak isteyen olursa
Marjinalcim sanada koca bir masallah diyorum
ahada boncuğun:O;-)
canım yürüteç kullanıyoruz onda yürüyordu bazen yürümeyip ayakta duruyordu.ben kendim 1 haftadır yürütüyorum devamlı olarak yani oğluş bunu oyun olarak yapalı 1 hafta falan oluyo.ama öncedende arada yürütürdüm.
aynen öyle canım emeklemeye çalışmıyor direk ayağa kalkmaya çalışıyo.bide geri geri sürünüyo oyun için.bi uçtan bi uca yuvarlanıyor ama emekleme yok.dün dizlerinin üstünde durdu heycanlandım emekleyecekmi acaba diye ama sonra hemen attı göbeği yere.ileri falan gitmeye çalışmıyor.
kafasını yere koyup kollarından itip geri geri gidiyo anca bu emekleme sayılmaz dimi.
marji o kadar zayıfmışsın ki doğum yapmış halin benim şimdiki halim
maşallah canım çok güzelsin
yaşın da genç, biz yaşlandık yaa
Bende yaşlandim yas30:2:
aynen
30 a girmeden 3 ay önce doğurdum neyse ki
anneler oğlumun kamyonuyla fotolarını yükledim albüme bakmak isteyen olursa
kızlar bende albümüme gelinlikli ve yeni doğum yapmış halimi filan yükledim koşun bakınyanlız iki tane albüm var kapağında mertle benim olduğum albüme yükledim.
maşallah emir kaana erken yürüycek galba
nekadar küçükmüşsün cnm ne güzel gencecik annesin 2.yi 3.yü düşünmene bol bol vaktin var
2.yi 4-5 yıl sonra düşünürümde 3.yü düşünmüyorum kısmet tabi , çok küçük evlenmekte doğru değil aslında sen düşünüyormusun 2.yi 3.cüyü?
2.düşünüyorum ama 3-5 yıl sonra kısmetse
3. neden olmasın 4.de olur kalabalık aile çok güzel ama şartlar zor bakmak zor bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?