2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy maşallah!
kendi kadar kamyonu var :)
bi de bi de kendi başına ayakta mı duryo o bana mı öyle geldi??

teşekkürler canım
duruyor biyere tutunup ama adımlamaya çalışırsa düşyor popişinin üstüne.böyle sürekli peşindeyim artık ayakta durucak ordan oraya yürüycek bende onu tutup yürütecem.bel falan kalmadı eğilmekten.

doğru öğrenseydin bari bencede sence

yine aynı arkadaş heralde hani seni bekletmişti geçen haftalardadabence onun huyu bu

bizimkisi işaret parmağını gırtlağa kadar sokup kusturuyo kendini
aynen sürekli öğürtüyo kendini. parmak olmazsa oyuncak ne olursa

bişey yese bari o arada. neyse rahat olmaya çalışıyorum ne kadar midesi var bi lokma yese yeter

bu bebeğin huyuna göre ya şu hastalıktan önce herşeye mızlamıyodu ben de kendi haline bırakıyodum ama şimdi durmuyo uyumuş dinlenmiş karnı doymuş da olsa mızlıyo paçama yapışıyo

anneler oğlumun kamyonuyla fotolarını yükledim albüme bakmak isteyen olursa
maşallah oğluna seninki benimkinden bi adım önde gidiyo maşallah ayakta durmuş. ben de yeni foto yükledimmm

ne zamandır tutup yürütüyosun, ben 2-3 gündür yürütüyorum baya adım atıyo. yerde otururken benim üstüme tırmanıyo.
ayakta durmaya başlayınca emeklemeyi unutur bi de bunlar bütün gün yürüt artık

canım yürüteç kullanıyoruz onda yürüyordu bazen yürümeyip ayakta duruyordu.ben kendim 1 haftadır yürütüyorum devamlı olarak yani oğluş bunu oyun olarak yapalı 1 hafta falan oluyo.ama öncedende arada yürütürdüm.
aynen öyle canım emeklemeye çalışmıyor direk ayağa kalkmaya çalışıyo.bide geri geri sürünüyo oyun için.bi uçtan bi uca yuvarlanıyor ama emekleme yok.dün dizlerinin üstünde durdu heycanlandım emekleyecekmi acaba diye ama sonra hemen attı göbeği yere.ileri falan gitmeye çalışmıyor.
kafasını yere koyup kollarından itip geri geri gidiyo anca bu emekleme sayılmaz dimi.

kızlar bende albümüme gelinlikli ve yeni doğum yapmış halimi filan yükledim koşun bakın yanlız iki tane albüm var kapağında mertle benim olduğum albüme yükledim.

Marjinalcim sanada koca bir masallah diyorum
ahada boncuğun:O;-)

geri geri gitmenin bi sonrası emeklemek tabi yerde vakit geçirirse

Son düzenleme:
marji o kadar zayıfmışsın ki doğum yapmış halin benim şimdiki halim
maşallah canım çok güzelsin
yaşın da genç, biz yaşlandık yaa

marji o kadar zayıfmışsın ki doğum yapmış halin benim şimdiki halim
maşallah canım çok güzelsin
yaşın da genç, biz yaşlandık yaa

sağol canım teşekkürler. gördüğüm kadarıyla hepinizin maşallahı var kilonun o kadarda önemi yok.
evlenirlen 18 ime girmeme bir ay kalmıştı kilomda 42 -44filandı şimdi daha iyi

anneler oğlumun kamyonuyla fotolarını yükledim albüme bakmak isteyen olursa

maşallah emir kaana erken yürüycek galba

kızlar bende albümüme gelinlikli ve yeni doğum yapmış halimi filan yükledim koşun bakın yanlız iki tane albüm var kapağında mertle benim olduğum albüme yükledim.

nekadar küçükmüşsün cnm ne güzel gencecik annesin 2.yi 3.yü düşünmene bol bol vaktin var

maşallah emir kaana erken yürüycek galba

nekadar küçükmüşsün cnm ne güzel gencecik annesin 2.yi 3.yü düşünmene bol bol vaktin var

2.yi 4-5 yıl sonra düşünürümde 3.yü düşünmüyorum kısmet tabi , çok küçük evlenmekte doğru değil aslında sen düşünüyormusun 2.yi 3.cüyü?

2.yi 4-5 yıl sonra düşünürümde 3.yü düşünmüyorum kısmet tabi , çok küçük evlenmekte doğru değil aslında sen düşünüyormusun 2.yi 3.cüyü?

2.düşünüyorum ama 3-5 yıl sonra kısmetse
3. neden olmasın 4.de olur kalabalık aile çok güzel ama şartlar zor bakmak zor bu devirde

2.düşünüyorum ama 3-5 yıl sonra kısmetse
3. neden olmasın 4.de olur kalabalık aile çok güzel ama şartlar zor bakmak zor bu devirde

aynen canım önemli olan bakabilmek maddi manevi iyi koşullar sağlayamadıktan sonra bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…