gecen nasıldı mattika
bu gece oğlanın gazlı gecelerinde sürekli uyandı durdu bi sürü gaz çıkardı.yine uyudu bakalım nolucak
moon canım açıkmı kaldı net yoksa senin oğlandamı uyumadu bu gece
aslında besleyici gibi ama benim süt iyice azalmışken ben göze alamam öünkü hayvansal protein almak lazım e tabi yağda enerji verir bence daha sonra denenebilecek güzel bi tarifARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
karamm bak ayran şeysi böyle. burdan bi topikten gördüm. ama içim almadı düzenli içemedim ben aç kaldım süt de azaldı tabi.
2 günlükmüş ben 1 gün yaptım yeter
hiç işim olmazdı kürle falan besleyici göründü gözüme dnedim, düzenli yesem besleyici aslında ama
Bogazına kadar mıiyi de kaşığı boğazına kadar sokuyo öğürtüyo kendini. aman tutsun almam bundan sonra. bi de mama kaşığı almamştım ben normal kaşık iyi olmuyo dişlerine sürtüyo onu da alayım bari
Yakında sinemalarda şekerimgünaydın kızlar
dün akşam bianda çıkmak zorunda kaldım neti bile açık unutmuşum
karam seni yine göremedim
bilgisayarım kafayı yedi bişey yazamıyorum sayfada atlayamıyorum
sitedemi sorun acaba yoksa bendemi
kızlar merhaba aksam yoktum baya sayfa atlamıssınız gecmiş yapamıycam birazdan dısarı cıkıcaz alışweriş falan ondan sonra kvlere gecicez yemege hepiniz ve bebişleriniz iyidir umarım görüşürüz
dügüne bir gün kala
günaydın
Gunaydin kizlar
Kasik kapma savasi yaptik oglumla o arada bikac lokma yemisti en son kaşığı elinden aldım diye cok kızdı aglama krizine girdi agzindaki lokmayi genzine kacirdi aglarken. Sonra da butun yediklerini kustu. Mucadelenin sonu boyle olmasa iyiydi.
Balkona cikardim guneslensin diye dr her gun 20 dk gunes gorsun dedi. Sapka almam lazim kafasi pisti guneste yoksa.
Simdi de uyudu aç aç
kızlar merhaba aksam yoktum baya sayfa atlamıssınız gecmiş yapamıycam birazdan dısarı cıkıcaz alışweriş falan ondan sonra kvlere gecicez yemege hepiniz ve bebişleriniz iyidir umarım görüşürüz
Bogazına kadar mıayarları yok bunların :52;
Yakında sinemalarda şekerim
Sende bence
yine aynı arkadaş heralde hani seni bekletmişti geçen haftalardadaBen iki çocukla tam vaktinde buluşmaya geleyim
Bekarlar beni bekletsin olacak iş mi
bizimkisi işaret parmağını gırtlağa kadar sokup kusturuyo kendini
ek gıda gerçekten çok zor emzirirken çok rahatmışız.bunlar büyüdükçe kontrolü ellerine almak istiyorlarben bizimkine kaşığı verince oda boğazına kadar sokuyor kusturuyor aynen
iyi gezmeler canım.
slm bacılarr
benim oğlan da 3 parmağını sokup öğğğ yapıyo
bu ara cok iştahsız :26:
ama hergün büyüyor yahergün yeni bişey keşfediyoruz
mooonum benimki de adım atmıyo ama çivi gibi basıyor yere :26: :44:
anneler oğlumun kamyonuyla fotolarını yükledim albüme bakmak isteyen olursa
slm bacılarr
benim oğlan da 3 parmağını sokup öğğğ yapıyo
bu ara cok iştahsız :26:
ama hergün büyüyor yahergün yeni bişey keşfediyoruz
mooonum benimki de adım atmıyo ama çivi gibi basıyor yere :26: :44:
aynen cnm yatırıken bacaklarını uzatıyor kaklkmak ister gibi yapıyor ama adım falan yokgeç yürücek anacım benimki belli.yatmak istemiyor hep oturcak hep oyun istiyor .birde nette okuduğuma göre bebekleri kendi hallerine bırakmak lazımmış ara sıra her istediğini eline verirsen dermişki ne :))de olsa herşey önüme geliyor yormayayım kendimi misal ben oyuncaklarını bile dibine bırakırım ordan alır oynar azıcık sıkılsa hemen alırımı oynatırım falan filan yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?