2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu gece oğlanın gazlı gecelerinde sürekli uyandı durdu bi sürü gaz çıkardı.yine uyudu bakalım nolucak

moon canım açıkmı kaldı net yoksa senin oğlandamı uyumadu bu gece

cnm ütü yaptım gece gündüz zor oğlandan yapamıyorum ceptende giriyorum o açık kalmışkıyamam şu gazda ne kötü bişi allah kolaylık versin

günaydın kızlar
dün akşam bianda çıkmak zorunda kaldım neti bile açık unutmuşum
karam seni yine göremedim

aslında besleyici gibi ama benim süt iyice azalmışken ben göze alamam öünkü hayvansal protein almak lazım e tabi yağda enerji verir bence daha sonra denenebilecek güzel bi tarif

iyi de kaşığı boğazına kadar sokuyo öğürtüyo kendini. aman tutsun almam bundan sonra. bi de mama kaşığı almamştım ben normal kaşık iyi olmuyo dişlerine sürtüyo onu da alayım bari
Bogazına kadar mı ayarları yok bunların :52;
günaydın kızlar
dün akşam bianda çıkmak zorunda kaldım neti bile açık unutmuşum
karam seni yine göremedim
Yakında sinemalarda şekerim
bilgisayarım kafayı yedi bişey yazamıyorum sayfada atlayamıyorum
sitedemi sorun acaba yoksa bendemi

Sende bence

kızlar merhaba aksam yoktum baya sayfa atlamıssınız gecmiş yapamıycam birazdan dısarı cıkıcaz alışweriş falan ondan sonra kvlere gecicez yemege hepiniz ve bebişleriniz iyidir umarım görüşürüz

iyi gezmelerrrrrrrrrrrrrr

dügüne bir gün kala
günaydın

ek gıda gerçekten çok zor emzirirken çok rahatmışız.bunlar büyüdükçe kontrolü ellerine almak istiyorlar ben bizimkine kaşığı verince oda boğazına kadar sokuyor kusturuyor aynen

iyi gezmeler canım.

merhaba canım gez bakalım bizde çıkıcaz birazdan oğlanın uyanmasını bekliyoruz görüşürüz

profilindeki oynağa bayılıyorum yaa

Bogazına kadar mı ayarları yok bunların :52;

Yakında sinemalarda şekerim

Sende bence
doğru öğrenseydin bari bencede sence

Ben iki çocukla tam vaktinde buluşmaya geleyim
Bekarlar beni bekletsin olacak iş mi
yine aynı arkadaş heralde hani seni bekletmişti geçen haftalardadabence onun huyu bu

bizimkisi işaret parmağını gırtlağa kadar sokup kusturuyo kendini

slm bacılarr
benim oğlan da 3 parmağını sokup öğğğ yapıyo
bu ara cok iştahsız :26:
ama hergün büyüyor ya hergün yeni bişey keşfediyoruz

mooonum benimki de adım atmıyo ama çivi gibi basıyor yere :26: :44:

aynen cnm yatırıken bacaklarını uzatıyor kaklkmak ister gibi yapıyor ama adım falan yokgeç yürücek anacım benimki belli.yatmak istemiyor hep oturcak hep oyun istiyor .birde nette okuduğuma göre bebekleri kendi hallerine bırakmak lazımmış ara sıra her istediğini eline verirsen dermişki ne :))de olsa herşey önüme geliyor yormayayım kendimi misal ben oyuncaklarını bile dibine bırakırım ordan alır oynar azıcık sıkılsa hemen alırımı oynatırım falan filan yani .

anneler oğlumun kamyonuyla fotolarını yükledim albüme bakmak isteyen olursa

sselam canım bu aylar en çok şey öğrendikleri aylarmış hergün büyüyorlar yavrular

canım bende öyle yapıyordum yere koysam bile oynasın diye oyuncaklarını dibine koyuyodum.uzanamassa eline veriyordum.bişeye kendi uzanmaya çalışsa ben onu veriveriyordum eline.sonra bi baktım hep aynısını istiyor kendini hiç yormadan ıhhh ıhhh diye istiyo mızmızlanarak.
bende bıraktım artık en uzağa koyuyorum ulaşırsa alıp oynuyor ulaşmassa oynayamıyor.azcık mızladığuındada duymamazlıktan geliyorum kendi ulaşmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…