2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

seboş ne haber canım nasılsın kimse yok buralarda bu akşam ses ver

haklısın cnm ama negüzel eskiden herkesin halaı teyzesi dayısı amcası bolbol vrmış
mesela şimdi benm oğlumun amcası ve dayısı olmayacak 1teyze 1 hlası vr

benimkindede teyze yok amca hala ve dayı birertane var eşim 3 kardeş biz 2 kardeşiz bizim bütün sülale 2 kardeş genelde 2 den yukarısını pek yapan yok.mesela benimde 1 amcam bir dayım var halamla teyzem yok

Teşden giriyorum şarjım çok az eşim nöbeti tutacak pcyi de amıyorum
Albümlere bakamadım çatlayacam burda durun ben bi eşimi
İkna etmeye çalışayım

oğlanı yıkadım uyuttum, tek başıma yıkadım küvete oturtup, yıkılmaya çalıştı tuttum
siz nasıl yıkıyosunuz? ben odaya ısıtıcı açıp küvetinde yıkıyodum, şimdi küveti banyodaki küvetin içine koyup yıkadım ama tam eğilemedim kayıp gidiyodu çocuk. sanki hergün su doldurup küvette yıkanıcaz banyoda küvet neymiş yaa.
neyse anlatın hele pratik farklı banyo usüllerini.
(ne küvet demişim hee )

bir de yarın öğlen yola çıkıcaz hiç bişey hazırlamadım, son dk.da valiz hazırlarım hep ama çocukla nasıl olcaksa

Son düzenleme:
kızlar bende albümüme gelinlikli ve yeni doğum yapmış halimi filan yükledim koşun bakın yanlız iki tane albüm var kapağında mertle benim olduğum albüme yükledim.

canım maşallah sana çok güzelsin gelinliğinde çok güzelmiş çok yakışmış
sanada mertede

bu arada sana daha çok benzettim ben merti

bizde eşimle şimdi yıkadık kucagımda emerek uyuyo yerie yatrcam ama uyanursa diye korkuym
benkendim yıkaynca cok su gidiyo küvet doluyo resmen filenin üstüne çıkyo sular durulamak zor oluyo ağrlaştılar artık file tutmuyo oyüzden hep eşimle yıkıyomm

biz 6.ay kontrolüne gittigimiz de dr bize 8.ay gelin dedi
soru sorup duruyordum ondan heralde galiba sanırsam
Tam diyodum bi soru sorduk bi allahin kulu cevap vermemis diye
Karamcim yetismis saol datlum
Kendi sac renginin ustune ince ince golge attirsan yakisir kanimca
seboş ne haber canım nasılsın kimse yok buralarda bu akşam ses ver
Her zamanki gibi yorgun ve uykusuzum tatlim banyo yapmam lazim ama kendimi burda buldum
Senden ne habet cnm
Bende yaşlandim yas30:2:
30 yasliysa biz intihar edelim
hu hu hu nereleydesin yahu
Valla bugun isten bese dogru ciktim tam sana biseyler yaziyodum acil isim cikti
Albümlere bakıp geliyorum
Daha albumlere de bakamadim yaw
Gecmis ancak bitti

canım maşallah sana çok güzelsin gelinliğinde çok güzelmiş çok yakışmış
sanada mertede

bu arada sana daha çok benzettim ben merti

sağol canım evet büyüdükçe bana benziyor çoğunluk öyle diyor ama eşime kalsa tıpkı o
onada kirpikleri ve çenesindeki gamzesi ve kulakları benziyor geri kalan heryeri ben.

canım ben tek yıkayamıyorum üçükken yııyordum arada ama şimdi 2 dk durmuyo korkuyorum.biz hala kendi küvetinde yıkıyoruz içine oturtuyoruz yıkıyoruz babası evirip çeviriyo ben yıkıyorum.ama heryer batıyo çıpır çıpır yapıyo suyun içinde heryer su oluyo.havalar ısınsın duşakabinde beraber yıkanırız.bizim banyoda küvet yok

sağol canım bende idare eder,bende öyleyim işlerim olmasına rağmen burda çene yapıyorum

emerken nasıl yazıyosun, bizimki çıt duysa emmeyi bırakıyo.
biraz da büyüyüp kaymadan otursa küvette daha iyi olur sanırım

30 yaşlı ama ilk çocuk daha bizimki, 2.ye kim bilir kaç yaşında olcaz

eşim su döküyo aslında ama bugün yoktu, yarın yola çıkmadan yıkanmış olsun dedim. gündüz yıkamaya çekiniyorum hala üşütürse diye.
banyodaki küvete koyamam zaten daha kendi küvetini de koyuyorum iç içe oluyo bu defa bana yer kalmıyo:26:

sağol canım evet büyüdükçe bana benziyor çoğunluk öyle diyor ama eşime kalsa tıpkı o
onada kirpikleri ve çenesindeki gamzesi ve kulakları benziyor geri kalan heryeri ben.

aynen canım bizim oğlanında kulakları kirpikleri ve göz rengi benziyo.burnu ağzı çenesi ten rengi saç rengi bana benziyo ama nedense eşimin ailesi bi tek babasına benziyor diyo Allahtan eşim sana benziyo diyorda kavga çıkartmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…