- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
aynen canım önemli olan bakabilmek maddi manevi iyi koşullar sağlayamadıktan sonra bir anlamı yok.
haklısın cnm ama negüzel eskiden herkesin halaı teyzesi dayısı amcası bolbol vrmış
mesela şimdi benm oğlumun amcası ve dayısı olmayacak 1teyze 1 hlası vr
Albümlere bakıp geliyorum
benimkindede teyze yok amca hala ve dayı birertane var eşim 3 kardeş biz 2 kardeşiz bizim bütün sülale 2 kardeş genelde 2 den yukarısını pek yapan yok.mesela benimde 1 amcam bir dayım var halamla teyzem yok
Teşden giriyorum şarjım çok az eşim nöbeti tutacak pcyi de amıyorum
Albümlere bakamadım çatlayacam burda durun ben bi eşimi
İkna etmeye çalışayım
Teşden giriyorum şarjım çok az eşim nöbeti tutacak pcyi de amıyorum
Albümlere bakamadım çatlayacam burda durun ben bi eşimi
İkna etmeye çalışayım
kız bizim albümler duruyo öyle gelince bakarsın
kızlar bende albümüme gelinlikli ve yeni doğum yapmış halimi filan yükledim koşun bakınyanlız iki tane albüm var kapağında mertle benim olduğum albüme yükledim.
oğlanı yıkadım uyuttum, tek başıma yıkadım küvete oturtup, yıkılmaya çalıştı tuttum
siz nasıl yıkıyosunuz? ben odaya ısıtıcı açıp küvetinde yıkıyodum, şimdi küveti banyodaki küvetin içine koyup yıkadım ama tam eğilemedim kayıp gidiyodu çocuk. sanki hergün su doldurup küvette yıkanıcaz banyoda küvet neymiş yaa.
neyse anlatın hele pratik farklı banyo usüllerini.
(ne küvet demişim hee )
bir de yarın öğlen yola çıkıcaz hiç bişey hazırlamadım, son dk.da valiz hazırlarım hep ama çocukla nasıl olcaksa
Tam diyodum bi soru sorduk bi allahin kulu cevap vermemis diyebiz 6.ay kontrolüne gittigimiz de dr bize 8.ay gelin dedi
soru sorup duruyordum ondan heralde galiba sanırsam
Kendi sac renginin ustune ince ince golge attirsan yakisir kanimcahoş geldin canım ben daha yatıramadım geç kaldık bugün dün dışardaydık gece yarışana kadar düzenimiz şaştı 1 günde.birazdan yatırıcam uyursa inşallah.
dumana söyle annem işim var sen yat ben gelicem de
yemek yerkem mıcıtmasalar olmaz zaten üstümğüzü başımızı bırak yemek yedirdiğim yer batıyor bazen.özellikle sulu şeylerse daha zor oluyo yedirmek
benim saçım sapsarıydı büyüdükçe açık kahveye döndü.kızıl yaptım siyah yaptım sarı yaptım.hiçbirini beğenmedim.doğal hali en güzeli insanın ama biz kadınlşar değişiklik istiyoruz.bende istiyorum yine kestirmek boyatmak.
bende yapıyorum aferim alkış oğluma diyorum yemek yerken falan ama hiç yapmıyor.her çocuğun gelişimi farklı gerçekten
Her zamanki gibi yorgun ve uykusuzum tatlim banyo yapmam lazim ama kendimi burda buldumseboş ne haber canım nasılsın kimse yok buralarda bu akşam ses ver
30 yasliysa biz intihar edelimBende yaşlandim yas30:2:
Valla bugun isten bese dogru ciktim tam sana biseyler yaziyodum acil isim ciktihu hu hunereleydesin yahu
Daha albumlere de bakamadim yawAlbümlere bakıp geliyorum
canım maşallah sana çok güzelsin gelinliğinde çok güzelmiş çok yakışmış
sanada mertede
bu arada sana daha çok benzettim ben merti
oğlanı yıkadım uyuttum, tek başıma yıkadım küvete oturtup, yıkılmaya çalıştı tuttum
siz nasıl yıkıyosunuz? ben odaya ısıtıcı açıp küvetinde yıkıyodum, şimdi küveti banyodaki küvetin içine koyup yıkadım ama tam eğilemedim kayıp gidiyodu çocuk. sanki hergün su doldurup küvette yıkanıcaz banyoda küvet neymiş yaa.
neyse anlatın hele pratik farklı banyo usüllerini.
(ne küvet demişim hee )
bir de yarın öğlen yola çıkıcaz hiç bişey hazırlamadım, son dk.da valiz hazırlarım hep ama çocukla nasıl olcaksa
Tam diyodum bi soru sorduk bi allahin kulu cevap vermemis diye
Karamcim yetismis saol datlum
Kendi sac renginin ustune ince ince golge attirsan yakisir kanimca
Her zamanki gibi yorgun ve uykusuzum tatlim banyo yapmam lazim ama kendimi burda buldum
Senden ne habet cnm
30 yasliysa biz intihar edelim
Valla bugun isten bese dogru ciktim tam sana biseyler yaziyodum acil isim cikti
Daha albumlere de bakamadim yaw
Gecmis ancak bitti
kız bizim albümler duruyo öyle gelince bakarsın
emerken nasıl yazıyosun, bizimki çıt duysa emmeyi bırakıyo.bizde eşimle şimdi yıkadık kucagımda emerek uyuyo yerie yatrcam ama uyanursa diye korkuym
benkendim yıkaynca cok su gidiyo küvet doluyo resmen filenin üstüne çıkyo sulardurulamak zor oluyo ağrlaştılar artık file tutmuyo oyüzden hep eşimle yıkıyomm
30 yaşlı ama ilk çocuk daha bizimki, 2.ye kim bilir kaç yaşında olcazTam diyodum bi soru sorduk bi allahin kulu cevap vermemis diye
Karamcim yetismis saol datlum
Kendi sac renginin ustune ince ince golge attirsan yakisir kanimca
Her zamanki gibi yorgun ve uykusuzum tatlim banyo yapmam lazim ama kendimi burda buldum
Senden ne habet cnm
30 yasliysa biz intihar edelim
Valla bugun isten bese dogru ciktim tam sana biseyler yaziyodum acil isim cikti
Daha albumlere de bakamadim yaw
Gecmis ancak bitti
eşim su döküyo aslında ama bugün yoktu, yarın yola çıkmadan yıkanmış olsun dedim. gündüz yıkamaya çekiniyorum hala üşütürse diye.canım ben tek yıkayamıyorum üçükken yııyordum arada ama şimdi 2 dk durmuyo korkuyorum.biz hala kendi küvetinde yıkıyoruz içine oturtuyoruz yıkıyoruz babası evirip çeviriyo ben yıkıyorum.ama heryer batıyo çıpır çıpır yapıyo suyun içinde heryer su oluyo.havalar ısınsın duşakabinde beraber yıkanırız.bizim banyoda küvet yok
sağol canım evet büyüdükçe bana benziyor çoğunluk öyle diyor ama eşime kalsa tıpkı o
onada kirpikleri ve çenesindeki gamzesi ve kulakları benziyor geri kalan heryeri ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?