2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Anında bakmak ayrı ama hemen de laf söylüyorsunuz
Kaldırırım işte hiç koymayanlar var

Sarjı aldım anca ama çıkacam birazdan çok gezdim bugün
Yoruldu uyuyayım dinleneyim yarına enerji lazım

dinlen cnm yarına bol enerji lazım özel bigün senin için

çok uykusu geldiondan duymuyo beni bugün çok yoruldu çok mızmzlandı varya toplasan 1 saat uyumuştur tüm gün dişlerden sanırım inş yarın daha iyi olur oğluşum çok yoruldumm

Anında bakmak ayrı ama hemen de laf söylüyorsunuz
Kaldırırım işte hiç koymayanlar var

Sarjı aldım anca ama çıkacam birazdan çok gezdim bugün
Yoruldu uyuyayım dinleneyim yarına enerji lazım

tabi dinlen dinlen yarına enerjik ol

kızmakta haklısın bazı aileler öyle ama bizimkinin aileside farkında bana benzediğinin kendileri söylüyor

benzeme konusunda oğlum babasının kopyası, yüzü göz-ten rengi herşeyi mimikleri bana hiç benzemiyo.
gören yazııık diyo bana benzemediği okadar ortada ki
cevabım hep şu, benzicek tabi babasını da sevdim beğendim aldım

Son düzenleme:
sağol canım bende idare eder,bende öyleyim işlerim olmasına rağmen burda çene yapıyorum
Bu isler niye hic bitmez
Pes pese bacim sen de
İkisinden hangisi :44:
Ikisi de ayni gibi
ikiside aynı renk gibi:44:biriyse illa 1.resim
Bana da oyle geldi

ahhh ahh bende 22

kız acık gezip tozaydın ya erkenden ne yaptın bebeyi:))))) şaka bir yana 23-34 yaş ideal bence fazla geç kalmakta iyi değil eşim seneye yapalım diyor fatihe kardeş yok diyorum 3 yaşına gelsin öyle hamile kalırım diyorum kısaca 35 kadar bitane daha yapmak lazım öteki türlü olsa onu büyütürüm öyle yaparım:2:

neyse banyodan bahsedilmiş ya kocam ya ben fatihi kucağımıza alıyoruz öyle yıkıyoruz rahat oluyor öyle birimiz tutuyor o yıkıyor 5 dkk da bitiyor yoksa eli durmuyorki paşanın ya tasa yapışıyor ya duşu tutuyor

karam aynı saç yavrum ikiside yakışır o renk sana

bende yıkadım oğluşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…