Evet canim kendi sacinin üstüne
Ckar belkii ne biliyorsuun
piyango mu bu kız
off kafam allak bullak bakayım ne olcak ben bir gideyim kuaföre
saol canım dödü normale bayadır olmayınca unutmusum nasıl oldugunuhayırlı olsun canım adetin ilk adet ya ondan azdır.zamanla normale döner.benim adetim hemen başladı ama 2 aydır yok sonradan kesildi benimki:26::26:
canım cok tatlıymıs bizimde kafamızda tatil var ama daha alıp ayırtmadık bu sene hersey dahil otel zor bakalım kafa nereye biz oraya
sen coktan gitmişsindir anam hadi merak ediyoz git gel acilinden fotoeylüll çaglanın saç rengi nasıl sence
bugün yaptırmayı düşünüyom tuttutabilirler mi
ne renk o renk
cok hamarat bir sekilde gecmis yaptim ama hicbir alinti yok aklimda kalanlarla özet geceyim hasta olan bütün bebislere sifa diliyorum hatirladigikadariyla aslinda herkezin keyfii yerindeee
Karamm sacini cagla sikelin sac rengine boyatmak istiyormussun ama karamelden cekiniyorsuun:44: kiz onun sac rengi daha acik karamelide dip boyan cabugk geliyor diye istemedin cagla sikel in ton farklari cok oluyorr suanda bal sarisi üstünde kalin balyajlari var egeryanlis hatirlamiyorsammm :44:
Biz üc gündür bahcedeydiik hava mis gibi bugun 26 derece olacakmisss belki bugunde evde isimizi bitirdikten sonraa gideriz dis bugdayi icin hararetli bir sekilde fikir topliyorum insaallah mayisda yapariz bu arada eylül alkis deyince alkisliyor daha dün fark ettim gerci bazen tam tuturamiyor yada elleri birbiine dolaniyor duruyor ozamandabizden bukadarrr
merhaba hanımlar dün eylüle kuzu kıyması aldım annelerden biri söylemişti bi telefonuma msj geliyo milupadan haftada 3 kere ceviz büyüklüğünde corbalara kuzu kıyması atabilirsiniz diye bugün yapıcam bakalım kzıımız için alınca kuzunun bacak kemiklerinden verdiler markettekiler onlarıda kaynattım atıcam buzluga kemik suyu iyi olur kendimi cok yorgun hissediyorumm
cnm kemik suyunu bende düşündüm de yazın ağır gelebilirmiş bilgin olsun
arkandayım bacım yap hemenben doguracam da topiktekiler istemiyor
sosyal baskı varken yapamam çocuk
evet canım hem istiyom hem istemiyom
bal köpügümü yani saçı kuaförde yaptırcam zaten ama ne bilim çekiniyorum da
saçlarım saglıklı parlak şimdiama renk gelsin azcık diyom of 11 de randevu aldım ama daha ddüşünüyom
çok tatlı oluyor degil mi alkışlarken yumuk elleritle tam da açamıyorlar parmaklar egri egri
ohh bol oksijen ne güzel
sıksık tekrarlıyalım cnm iyi oluyo
bende istiyorum ne oyunu kız oğlanın düzgünce uyuduğu bigün benide alın götürün
sonunda bende gördüm oyun bölümünü
cok hamarat bir sekilde gecmis yaptim ama hicbir alinti yok aklimda kalanlarla özet geceyim hasta olan bütün bebislere sifa diliyorum hatirladigikadariyla aslinda herkezin keyfii yerindeee
Karamm sacini cagla sikelin sac rengine boyatmak istiyormussun ama karamelden cekiniyorsuun:44: kiz onun sac rengi daha acik karamelide dip boyan cabugk geliyor diye istemedin cagla sikel in ton farklari cok oluyorr suanda bal sarisi üstünde kalin balyajlari var egeryanlis hatirlamiyorsammm :44:
Biz üc gündür bahcedeydiik hava mis gibi bugun 26 derece olacakmisss belki bugunde evde isimizi bitirdikten sonraa gideriz dis bugdayi icin hararetli bir sekilde fikir topliyorum insaallah mayisda yapariz bu arada eylül alkis deyince alkisliyor daha dün fark ettim gerci bazen tam tuturamiyor yada elleri birbiine dolaniyor duruyor ozamandabizden bukadarrr
benim de annem burdabahane mi akşama dügün var
koy kız merak ediyom seni
yapak mı kız topik de açak orda fink atak
kilo deme ya ben yine almışım hep bu anam yüzünden
merhaba güzel bayanlar
bugün pisime çok kızdım gözümün içine baka baka perdeyi yırttı:)sıpa niyemiş camı açıcam orada güneşlencekmiş oda haklı
karam gelmedimi daha merak içindeyizzzzzzzzzz
değişiklik olmazsa bende hafta sonu boyatıcam bal köpüğü istiyorum bakalım hayırlısı artık.
bu yaz bizde tatile gidicez belli değil nereye gitceğimiz oğluşu denize sokucaz inşallahhhhhhhhhh geçen sefer bodruma gitmiştik arkadaşın apart oteli vardı oraya bu yıl yakın biryerlere gideriz
çoçuk işte kızma isteyerek yapmamıştırbiz biriyle zor uğraşıyoruz sende ikitane bebek.
sende boyatda fotolarını koy bekliyoruz canım
yok yavrum gözümün içine bakıyor eşşekkkk bilerek yapıyorki açayım perdeyi:))))))) o yokmu oçok zillidir kendileri.
tamam koymammı koyarım tabiiiiimert nasıl ne yapıyor
selam bayanlar giremiyorum bu ara nete geçmiş yaptım ama alıntı yapamadım keyifler yerinde herhalde
blis geçmiş olsun canım yanlış hatırlamıyorsam hastaydınız
mattika bugün yola çıkıyorsunuz sanırım iyi yolculuklar
süksük mayo çok güzelmiş canım
karam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım kocanla oğlunla bir ömür boyu mutluluklar kuaför dönüşü haberleri bekliyorum
seboş kolay gelsin canım yoğunsun bu aralar
albümlere bakamadım henüz aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım için kusura bakmayın kızlar
yaramaz o zaman
sağol teyzesi iyi sayılır evin içinde yuvarlanıp duruyor laptopun olduğu sephanın yanına gitmiş döne döne kabloyu çekiştirip gülüyorduçok korkuyorum:18: bu çoçuktan 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor fatih nasıl ?
maşallah oğluşa .dikkat şart ya tamda yaramazlık öğrenme karıştırma dönemlerine girdiler allah esirgesin.
oda uyuyor cnm öğlen bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor sağı solu bellideğil.bu arada ayakta durma merakı başladı iki gündür yatırmaya çalışırken direniyor ayaklarıyla kalkmaya çalışıyor.benimki yuvarlanmıyor ağır top anacım bana çekmiş. ya oturcak ya kucak armut piş ağzıma düş modunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?