2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırlı olsun canım adetin ilk adet ya ondan azdır.zamanla normale döner.benim adetim hemen başladı ama 2 aydır yok sonradan kesildi benimki:26::26:
saol canım dödü normale bayadır olmayınca unutmusum nasıl oldugunu

Eki Görüntüle 696093

kızıma mayo alıcamm tatıl ıcınn bu nasıl sızce
canım cok tatlıymıs bizimde kafamızda tatil var ama daha alıp ayırtmadık bu sene hersey dahil otel zor bakalım kafa nereye biz oraya

eylüll çaglanın saç rengi nasıl sence
bugün yaptırmayı düşünüyom tuttutabilirler mi
ne renk o renk
sen coktan gitmişsindir anam hadi merak ediyoz git gel acilinden foto

maşşallah kızımın adaşına temiz hava yaramıstır kızına cok iyi yapmısısınız diş bugdayı hakkında hiç fikrim yok yapsammı onuda bilmiyorum hele bi cıksında:))bende öğretmeye calısıyorum ama yok

merhaba hanımlar dün eylüle kuzu kıyması aldım annelerden biri söylemişti bi telefonuma msj geliyo milupadan haftada 3 kere ceviz büyüklüğünde corbalara kuzu kıyması atabilirsiniz diye bugün yapıcam bakalım kzıımız için alınca kuzunun bacak kemiklerinden verdiler markettekiler onlarıda kaynattım atıcam buzluga kemik suyu iyi olur kendimi cok yorgun hissediyorumm

cnm kemik suyunu bende düşündüm de yazın ağır gelebilirmiş bilgin olsun

ben doguracam da topiktekiler istemiyor
sosyal baskı varken yapamam çocuk
arkandayım bacım yap hemen

yaptırdın mı saçını
foto isteriz
ben de hala işteyim ya çıldırıcam

selam bayanlar giremiyorum bu ara nete geçmiş yaptım ama alıntı yapamadım keyifler yerinde herhalde
blis geçmiş olsun canım yanlış hatırlamıyorsam hastaydınız
mattika bugün yola çıkıyorsunuz sanırım iyi yolculuklar
süksük mayo çok güzelmiş canım
karam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım kocanla oğlunla bir ömür boyu mutluluklar kuaför dönüşü haberleri bekliyorum
seboş kolay gelsin canım yoğunsun bu aralar
albümlere bakamadım henüz aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım için kusura bakmayın kızlar

Eki Görüntüle 696093

kızıma mayo alıcamm tatıl ıcınn bu nasıl sızce

çok cici özendim bende inşallah 2.ci kız olur.

temiz hava bol gıda ooh çıkarın tadını,eylülede

benim de annem burda bahane miakşama dügün var
koy kız merak ediyom seni
yapak mı kız topik de açak orda fink atak
kilo deme ya ben yine almışım hep bu anam yüzünden

:123:bekliyoruz düğün fotolarını

merhaba güzel bayanlar

bugün pisime çok kızdım gözümün içine baka baka perdeyi yırttı:)sıpa niyemiş camı açıcam orada güneşlencekmiş oda haklı

karam gelmedimi daha merak içindeyizzzzzzzzzz

değişiklik olmazsa bende hafta sonu boyatıcam bal köpüğü istiyorum bakalım hayırlısı artık.

bu yaz bizde tatile gidicez belli değil nereye gitceğimiz oğluşu denize sokucaz inşallahhhhhhhhhh geçen sefer bodruma gitmiştik arkadaşın apart oteli vardı oraya bu yıl yakın biryerlere gideriz

karammmm evlilik yıl dönümünüzmü ...........rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

saç, makyaj,evlilik yıldönümü,kutlama=2.bebek:))))))))))))))))ha ha

çoçuk işte kızma isteyerek yapmamıştırbiz biriyle zor uğraşıyoruz sende ikitane bebek.
sende boyatda fotolarını koy bekliyoruz canım

çoçuk işte kızma isteyerek yapmamıştırbiz biriyle zor uğraşıyoruz sende ikitane bebek.
sende boyatda fotolarını koy bekliyoruz canım

yok yavrum gözümün içine bakıyor eşşekkkk bilerek yapıyorki açayım perdeyi:))))))) o yokmu oçok zillidir kendileri.

tamam koymammı koyarım tabiiiii mert nasıl ne yapıyor

yok yavrum gözümün içine bakıyor eşşekkkk bilerek yapıyorki açayım perdeyi:))))))) o yokmu oçok zillidir kendileri.

tamam koymammı koyarım tabiiiii mert nasıl ne yapıyor

yaramaz o zaman
sağol teyzesi iyi sayılır evin içinde yuvarlanıp duruyor laptopun olduğu sephanın yanına gitmiş döne döne kabloyu çekiştirip gülüyorduçok korkuyorum:18: bu çoçuktan 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor fatih nasıl ?

slm canım idare ediyoruz.

maşallah oğluşa .dikkat şart ya tamda yaramazlık öğrenme karıştırma dönemlerine girdiler allah esirgesin.

oda uyuyor cnm öğlen bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor sağı solu bellideğil.bu arada ayakta durma merakı başladı iki gündür yatırmaya çalışırken direniyor ayaklarıyla kalkmaya çalışıyor.benimki yuvarlanmıyor ağır top anacım bana çekmiş. ya oturcak ya kucak armut piş ağzıma düş modunda

Son düzenleme:

onada maşallah
yuvarlanmanında aşırısı fazla canım 1 dk durmuyor hep dönme halinde hiç oturmuyor ne zaman oturabilecek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…