kız ne güzel oynadık
sıksık tekrarlıyalım cnm iyi oluyo
Günaydin hanimlarr ve tatlimi tatli bebislerrr umarim herkezde keyfler yerindediirr
iyiyiz canım çok şükürrGünaydin hanimlarr ve tatlimi tatli bebislerrr umarim herkezde keyfler yerindediirr
iyiyiz canım çok şükürr
sen nasılsın eylül nasıl
of ya sırf bu ciciler için kız dogurtcanız bana hahiç yapasım da yok
2.cı belkı kız olurr dogur ya tutarsa hesabı
Yap koz yapp ben seni destekliyorum ama söyle 3 yasina gelinceee efe yappben doguracam da topiktekiler istemiyor
sosyal baskı varken yapamam çocuk
cok hamarat bir sekilde gecmis yaptim ama hicbir alinti yok aklimda kalanlarla özet geceyim hasta olan bütün bebislere sifa diliyorum hatirladigikadariyla aslinda herkezin keyfii yerindeee
Karamm sacini cagla sikelin sac rengine boyatmak istiyormussun ama karamelden cekiniyorsuun:44: kiz onun sac rengi daha acik karamelide dip boyan cabugk geliyor diye istemedin cagla sikel in ton farklari cok oluyorr suanda bal sarisi üstünde kalin balyajlari var egeryanlis hatirlamiyorsammm :44:
Biz üc gündür bahcedeydiik hava mis gibi bugun 26 derece olacakmisss belki bugunde evde isimizi bitirdikten sonraa gideriz dis bugdayi icin hararetli bir sekilde fikir topliyorum insaallah mayisda yapariz bu arada eylül alkis deyince alkisliyor daha dün fark ettim gerci bazen tam tuturamiyor yada elleri birbiine dolaniyor duruyor ozamandabizden bukadarrr
Yap koz yapp ben seni destekliyorum ama söyle 3 yasina gelinceee efe yapp
evet canım hem istiyom hem istemiyom
bal köpügümü yani saçı kuaförde yaptırcam zaten ama ne bilim çekiniyorum da
saçlarım saglıklı parlak şimdiama renk gelsin azcık diyom of 11 de randevu aldım ama daha ddüşünüyom
çok tatlı oluyor degil mi alkışlarken yumuk elleritle tam da açamıyorlar parmaklar egri egri
ohh bol oksijen ne güzel
eee efe üç yaşına gelecek rahatlayacam sonra sil baştan uykusuz geceler
zor olur bee ben diyom tırlattım ikisi birden çıksın aradan
marji hariç hepsindeki tepki bu
ooo sekoşş nerelerdeydin sen
hani foto
kendi saçıma mı attırım balyajı sogan kabugunurandevunu aldiysan git bak bakim evet bal köpügü gibi ama onda iki renkn var icinde balyajda var madem bir renk gelsin saclarina diyorsunsade balyaj attir senin sac rgine tenine sogan kabugu balyaj cok hos durur bende yapmisdim cok hos duruyorr gercekten hemdip derdi olmuyor tabiki kendin bilirisin ama sacin gercekten cok güzl ve uzun cagla sikelin sac rengine ulascam diye yipratma
Evet hava cok temiz eylülünde hosuna gidiyor dün karinca yakalamaya calisticok tatlilar rabbim eksikliklerini göstermesiinn canim
Nerden biliyorsun ikinci bebisde öyle olacagini belki oda uykuyu seven sakin bir tip olurrr
günaydınlarr herkesee
karam slm ben geldim tatlım koymaa fırsatım olmadı masa üstüne attım ama hivdam izin vermedi şu aralar da annem var bi bakayım dedim size,en kısa zamanda atacam görüşelimmm
2. çocuk fikrii destekliyorum ben de o kafadanımm yaşımız geçiyorrr 20 li yaşlarda değilim sonuçta
kahvaltı yapacam
kilodan yana yüzüm yok ama yazarım yarınn
Evet canim kendi sacinin üstünekendi saçıma mı attırım balyajı sogan kabugunu
lütfen yardım çok kararsızım
stressinkiler hep kuduruk benden de düzgün çıkar mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?