2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

takipteyim takiptesin takipteler

iyi geceler cızlar dısarı cıktık market alısverişi falan ordan kv lere yemek falan 10 da geldik eve kzımız karnını doyur uyut falan geldim ama acayip yorgunum durmaya mecalim yok hemen yatıcam iyi geceler diyeyim dedim bu arada regl oldum heyoo 1.5 senenin ardından yalnız cok az neyse tatlı rüyalar deliksiz uykular anne ve bebişlerine

kız ikiside aynı ben bu rengi bu kadına hiç yakıştırmıyorum.ama sen ondan daha açık tenlisin sana yakışır

bencede

hayırlı olsun reglin darısı başıma iyi geceler

oğlanı 9.30 da uyuttum 10 da uyandı a saatten beri sallıyorum sürekli mız mız uyumuyor bi türlü.şimdi uyudu yine bakalım ne kadar sürecek.dün de 11 de yattık yarım saat uyudu kaldktı salladım pışpışladım durdum gece 1.30 dan sabah 8 e kadar hiç kalkmadan uyuduydu.bugün onun acısını çıkartıcak sanırım.bugece daha bi mızmız

herkese iyi geceler kızlar

iyi geceler

bizimkide bugün çok mızmızdı inş bugece tüm bebişler güzel uyur

hayırlı olsun canım adetin ilk adet ya ondan azdır.zamanla normale döner.benim adetim hemen başladı ama 2 aydır yok sonradan kesildi benimki:26::26:

inşallah uyur cnm

bende kaçtım daha banyo yapicammmmm

günaydın canım geceniz güzel geçmiştir inş.
50 kere kalktım ben sersem gibiyim, gece 3 te uyanmış kaka yapmış anlamadım ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…