İkisinden hangisi :44:
iyi geceler cızlar dısarı cıktık market alısverişi falan ordan kv lere yemek falan 10 da geldik eve kzımız karnını doyur uyut falan geldim ama acayip yorgunum durmaya mecalim yok hemen yatıcam iyi geceler diyeyim dedim bu arada regl oldum heyoo 1.5 senenin ardından yalnız cok az neyse tatlı rüyalar deliksiz uykular anne ve bebişlerine
kız ikiside aynı ben bu rengi bu kadına hiç yakıştırmıyorum.ama sen ondan daha açık tenlisin sana yakışır
hayırlı olsun reglin darısı başıma iyi geceleriyi geceler cızlar dısarı cıktık market alısverişi falan ordan kv lere yemek falan 10 da geldik eve kzımız karnını doyur uyut falan geldim ama acayip yorgunum durmaya mecalim yok hemen yatıcam iyi geceler diyeyim dedim bu arada regl oldum heyoo 1.5 senenin ardından yalnız cok az neyse tatlı rüyalar deliksiz uykular anne ve bebişlerine
hayırlı olsun reglin darısı başıma iyi geceler
herkese iyi geceler kızlar
oğlanı 9.30 da uyuttum 10 da uyandı a saatten beri sallıyorum sürekli mız mız uyumuyor bi türlü.şimdi uyudu yine bakalım ne kadar sürecek.dün de 11 de yattık yarım saat uyudu kaldktı salladım pışpışladım durdum gece 1.30 dan sabah 8 e kadar hiç kalkmadan uyuduydu.bugün onun acısını çıkartıcak sanırım.bugece daha bi mızmız
iyi geceler cızlar dısarı cıktık market alısverişi falan ordan kv lere yemek falan 10 da geldik eve kzımız karnını doyur uyut falan geldim ama acayip yorgunum durmaya mecalim yok hemen yatıcam iyi geceler diyeyim dedim bu arada regl oldum heyoo 1.5 senenin ardından yalnız cok az neyse tatlı rüyalar deliksiz uykular anne ve bebişlerine
oğlanı 9.30 da uyuttum 10 da uyandı a saatten beri sallıyorum sürekli mız mız uyumuyor bi türlü.şimdi uyudu yine bakalım ne kadar sürecek.dün de 11 de yattık yarım saat uyudu kaldktı salladım pışpışladım durdum gece 1.30 dan sabah 8 e kadar hiç kalkmadan uyuduydu.bugün onun acısını çıkartıcak sanırım.bugece daha bi mızmız
kız ne güzel oynadık
bende istiyorum ne oyunu kız oğlanın düzgünce uyuduğu bigün benide alın götürün
oyun bölümünde kız gel beni takip et çok güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?