2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam sağol cnm

yok anam yok kilo yok allah seni ne etmesin ben diyorum 1.63 boya 65 olsam yeter : sıfır bedenmi olmak istiyon

Benimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece

obbaaa çok fazla bence yaa
hepinizz çok kalın geldi bana stressle aynıyız hemen hemen

çok terliyor valla elektrik sobası hep açık ev fırın gibi bazen üstünede battaniye örtüyorum

eylüle maşallah çok kokoş
ah onun anasida bir zamanlar kokosduu tsk ederiz teyzesii bütün bebislerimiz cok tatlii

Benimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece

Baya giyiniyormusunuz canim bende acepp eylülü cokmu gidiriyorum diye düsünmiyor degilim bazen :44:

Yazdim da cikmamis cnm
Evde degilim konyadayim butun gun piknikteydim vermedim kilo aldim hatta
Her zamanki gibi rezillerdeyim

çok giydiryor cnm ben şuan kısa kolu çıtçıtlı badi üstüne uzun kolu üst altına eşofman bazende penye yelek ama onu giydirince hemen terliyor ateşli benimki
ben çok faydasını görmüştüm ilk başta et kesiyor bacaklar ama zamanla alışıyor tüm vücudu çalıştırıyor zaten 20 dakka b
inince kan ter içinde kalıyor insan

Karamm cok sik olmussunn maasallah bende eylüsün fotografini koydum bakmak isteyen baka bilirrr cekeceeeem ( karam )
bu ne beeaa slogan haline geldi bakın çekecem
müzelik mi oldu şimdiden benim gücüm olsa yaparım da senin de benden kalır yanın yokk
karam sağol cnm

yok anam yok kilo yok allah seni ne etmesin ben diyorum 1.63 boya 65 olsam yeter : sıfır bedenmi olmak istiyon
sagol canım o senin gözünün güzelligi
benim 67 olsun 36 beden hedefim
kullandı attı haaa
hala yok ortada
çok terliyor valla elektrik sobası hep açık ev fırın gibi bazen üstünede battaniye örtüyorum

marji yazık çocuga yaa kurdeşan dökmese iyi

öylede üşür diye canım ne yapayım

kızınıza talibizz
çok güzel hakkatten öyle böyle degil
taytına gözlügüne şapkasına gül yüzüne her şeyine talibiz

benimki çok kilolu değil 9kilo ama 10 kiloya kadarsa mantıklı değilmiş tatlım

karam attım ben seni zayıflamak isteyen tontiş anneler grubundan sen zayıfsın kız bence iyisin böyle zayıflama acık ele avuca gelmen lazımtöbe töbe

kızınıza talibizz
çok güzel hakkatten öyle böyle degil
taytına gözlügüne şapkasına gül yüzüne her şeyine talibiz

Hepnize cok tsklerr teyzelerrrii hepimizin bebisleri ayri tatli rabbim esirgesin cümlemizinkini
karammm teyzesii babamizz kizimizi yedirip yedirip sisko yapicskmis sonradaa kimse begenip almiyacakmiss eylülde ynaimizda kalicakmiss yoksaaa cukunuzu ciceginiz alin gelinderdiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…