- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
yok kız kandırdı beni valla kullandı attı
yok beaa her şey ortada
blissin oyununa geldim
Benimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece
sağol canım
cidden o kadar işe yarıyormu iyleşeyim başlayayım hemen
bide kaban giydirkız mertoş terlemiyormu terlemiyorsa sorun yok gerçi:44:
sağol canım sen tartı yazmıycanmı:18:
bunada şükür sebos nelerle uğraşanlar var canım böyle diyip teselli buluyorum
kız ne odası alet salonun baş köşesinde tv manzaralıama eşim dahil yüzüne bakan yok
ah onun anasida bir zamanlar kokosduueylüle maşallah çok kokoş
Benimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece
sağol canım
kız ne odası alet salonun baş köşesinde tv manzaralıama eşim dahil yüzüne bakan yok
çok giydiryor cnm ben şuan kısa kolu çıtçıtlı badi üstüne uzun kolu üst altına eşofman bazende penye yelek ama onu giydirince hemen terliyor ateşli benimkiBenimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece
ben çok faydasını görmüştüm ilk başta et kesiyor bacaklar ama zamanla alışıyor tüm vücudu çalıştırıyor zaten 20 dakka bsağol canım
bu ne beeaa slogan haline geldi bakın çekecemKaramm cok sik olmussunn maasallah bende eylüsün fotografini koydum bakmak isteyen baka bilirrr cekeceeeem ( karam )
müzelik mi oldu şimdiden benim gücüm olsa yaparım da senin de benden kalır yanın yokksağol canım
sagol canım o senin gözünün güzelligikaram sağol cnm
yok anam yok kilo yok allah seni ne etmesin ben diyorum 1.63 boya 65 olsam yeter: sıfır bedenmi olmak istiyon
kullandı attı haaa
çok terliyor valla elektrik sobası hep açık ev fırın gibi bazen üstünede battaniye örtüyorum
Tu tu tu masallah kizimizadün akşam yemege giderkenki fotomu attım koşunnn
bu ne beeaa slogan haline geldi bakın çekecem
müzelik mi oldu şimdiden benim gücüm olsa yaparım da senin de benden kalır yanın yokk
sagol canım o senin gözünün güzelligi
benim 67 olsun 36 beden hedefim
hala yok ortada
marji yazık çocuga yaa kurdeşan dökmese iyi
tabi evin ısısı önemlihemde nasıl terliyor canım.
ne çektin be gülistanne çektin be arzu ne çektin be marjinal gibi oldu aynen öyle oldu :) her cocukta var o zaman
yelegi uyanınca giydirip yarım saat tutyorum canım ama hava sogukken ew 20 dereceydi kombiyi kapattım 20 derece yavas yavas cıkarmak lazım cok ince giydikleri pamulku atlet cıtcıtlı bir badi 2 tane penye pijama altı cok mu yani siz tek pijama mı?
bencede sencebelki foto çekmeye gitmiştir kız
ya kanguru nydi beynim şu an çalışmıyomooncum kabguru kilo kısıtlı en fazla 9-10 kiloya kadar kullanılabiliyo
karam ne kadar zayıf cıkmıssın kız yoksa zayıfsında 70 küsür kilodayım diye bizimi kandırıyon sen
bills bende merak ettim bi gördüm sactan baska bişi yok rengindede gelince önceden nasıldı bilemediğim için bişi diyemiycem.canım oglusunu Allah bagıslasın masallah
ay ayKaramm cok sik olmussunn maasallah bende eylüsün fotografini koydum bakmak isteyen baka bilirrr cekeceeeem ( karam )
tam ısırmalık anacım o ne kokoşluk öyle ya
kız bebem isilik olmuyomu ya bu nasıl bi giyim tarzıBenimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece
günah alıyon karam bence hazırlık yapıyo kızyok kız kandırdı beni valla kullandı attı
yok beaa her şey ortada
blissin oyununa geldim
aynıyız bacımobbaaa çok fazla bence yaa
hepinizz çok kalın geldi bana stressle aynıyız hemen hemenbenim ev malum fırın bana kalsa kısa kollu giydiricemde vijdanım dur diyo
marji canım iyimisin hayırdır canım senin üstüne kıllı kar yağıyoda mertimi koruyosunçok terliyor valla elektrik sobası hep açık ev fırın gibi bazen üstünede battaniye örtüyorum
tabi evin ısısı önemli
bencede sence
ya kanguru nydi beynim şu an çalışmıyo
ay ay
tam ısırmalık anacım o ne kokoşluk öyle ya
kız bebem isilik olmuyomu ya bu nasıl bi giyim tarzı
günah alıyon karam bence hazırlık yapıyo kız
aynıyız bacımbenim ev malum fırın bana kalsa kısa kollu giydiricemde vijdanım dur diyo
marji canım iyimisin hayırdır canım senin üstüne kıllı kar yağıyoda mertimi koruyosun
strescim sen benim doğum yaptığım günün fotosunu gördün mü sen yokken koymuştum en kilolu halimdi.görmediysen bir bak
benimki çok kilolu değil 9kilo ama 10 kiloya kadarsa mantıklı değilmişmooncum kabguru kilo kısıtlı en fazla 9-10 kiloya kadar kullanılabiliyo
karam ne kadar zayıf cıkmıssın kız yoksa zayıfsında 70 küsür kilodayım diye bizimi kandırıyon sen
bills bende merak ettim bigördüm sactan baska bişi yok rengindede gelince önceden nasıldı bilemediğim için bişi diyemiycem.canım oglusunu Allakih bagıslasın masallah
karam attım ben seni zayıflamak isteyen tontiş anneler grubundanbu ne beeaa slogan haline geldi bakın çekecem
müzelik mi oldu şimdiden benim gücüm olsa yaparım da senin de benden kalır yanın yokk
sagol canım o senin gözünün güzelligi
benim 67 olsun 36 beden hedefim
hala yok ortada
marji yazık çocuga yaa kurdeşan dökmese iyi
Topigin solgani olduu karam kosun cekcem diye alistirdin bizidee
kızınıza talibizz
çok güzel hakkatten öyle böyle degil
taytına gözlügüne şapkasına gül yüzüne her şeyine talibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?