- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Ya masallah ne tatli bi kizin var caniim!
Boyle prenses bi gelinim olsa, pamuk ya pamuk prenses
Yanlislikla 3 foto koydum ama neyse, nasil olsa bakin cekcem
Ya masallah ne tatli bi kizin var caniim!
bende eylül gibi gelin istiyorum arzunun eylülde çok güzel onada ben talibim dermişim
kurmaya başladıydım iyiceTu tu tu masallah kizimiza
Ya ask olsun, hic oyle oyun yapar miyim
Bilgisayara gicik oldum, kirk hata verdi deminden beri!
Beklettigim icin ozur babinda 2 foto yukluyorum
canım bizim dr hep diyorki senin bir kat fazlanı giydir ben şuan yarım kolluyum üstümde ne varöylede üşür diye canım ne yapayım
iyi oldu koyun kaldırınTopigin solgani olduu karam kosun cekcem diye alistirdin bizidee
iyi akşamlr kıslarr
karamseni gördümm
bilisl senide gördmm
küçük eylül senide gördümm
Ben niye kizimin adasini görmediimmmalbümmü varr
tabi evin ısısı önemli
bencede sence
ya kanguru nydi beynim şu an çalışmıyo
ay ay
tam ısırmalık anacım o ne kokoşluk öyle ya
kız bebem isilik olmuyomu ya bu nasıl bi giyim tarzı
günah alıyon karam bence hazırlık yapıyo kız
aynıyız bacımbenim ev malum fırın bana kalsa kısa kollu giydiricemde vijdanım dur diyo
marji canım iyimisin hayırdır canım senin üstüne kıllı kar yağıyoda mertimi koruyosun
kızlar benden fazla giydiriyomus ev ısısını ayarlamak gerek tabi en iyisi 18-22 arasıymıs
kanguru kucakta tasınan zımbırtılardan canım
ben dogumdan önce almıstım 3- 6 ay arası hastane market kısa yerlere gidince kullandım kaldırdımda bundan sonra bence alma gereksiz olurbenimki çok kilolu değil 9kilo ama 10 kiloya kadarsa mantıklı değilmiştatlım
karam attım ben seni zayıflamak isteyen tontiş anneler grubundansen zayıfsın kız bence iyisin böyle zayıflama acık ele avuca gelmen lazım töbe töbe
Karamm cok sik olmussunn maasallah bende eylüsün fotografini koydum bakmak isteyen baka bilirrr cekeceeeem ( karam )
he işte 67 dede ele avuca geliyom benbenimki çok kilolu değil 9kilo ama 10 kiloya kadarsa mantıklı değilmiştatlım
karam attım ben seni zayıflamak isteyen tontiş anneler grubundansen zayıfsın kız bence iyisin böyle zayıflama acık ele avuca gelmen lazım töbe töbe
ne o öyle dedektif gibi mont gözlük koymuşsun birinde gördüm ama yüzünüYa masallah ne tatli bi kizin var caniim!
olsun efe de tombişş yuvarlanıp giderlerrHepnize cok tsklerr teyzelerrrii hepimizin bebisleri ayri tatli rabbim esirgesin cümlemizinkini
karammm teyzesii babamizz kizimizi yedirip yedirip sisko yapicskmis sonradaa kimse begenip almiyacakmiss eylülde ynaimizda kalicakmissyoksaaa cukunuzu ciceginiz alin gelinderdiim
benim eylüle olma dabende eylül gibi gelin istiyorum arzunun eylülde çok güzel onada ben talibim dermişim
kız bir foto da yüzü gözüküyor zaten nasıl çıkardık maaşallahhsadece bir tanesinde yüzün gözüküyordu canım diğerlerinde fiziğin gayet iyiydi sen karadenizli misin içime öyle doğdu nedense yüzünü görünce benzettim.
eylül bebeklerinin hepsi çok tatlı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
he işte 67 dede ele avuca geliyom ben
ne o öyle dedektif gibi mont gözlük koymuşsun birinde gördüm ama yüzünü
olsun efe de tombişş yuvarlanıp giderlerr
benim eylüle olma da
kız bir foto da yüzü gözüküyor zaten nasıl çıkardık maaşallahh
:119::119::119::119:
ewet canım doktorlar öyle diyo kendinizden 1 kat fazla 1 yasına kadarkurmaya başladıydım iyice
ama oldu sonunda gördümm senii
canım bizim dr hep diyorki senin bir kat fazlanı giydir ben şuan yarım kolluyum üstümde ne var
efeye de yarım kol çıt çıtlı uzun kol penye ve bir penye pijama giydiriyorum bugün başladım böyle giydirmeye
iyi oldu koyun kaldırın
ohh rahatladın mı
ben de seni görmüştüm hem de pideleri götürürken
hep diyorum gördügüme gösteririmm
bak blissi sayemde gördünüzz
var tabi baksaydın görürdün ne kızıyorsun kız
benim eylüle olma da
şişşttt eylüle karışmayınncanım maşallah eylülüne çok tatlı allah nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 697439 bu cnm ama taşıma kapas.düşük
benim eylüle olma da
ewet canım doktorlar öyle diyo kendinizden 1 kat fazla 1 yasına kadar
marjicim bende kızımı mertosa verirdim ondan yakısıklısını mı bulucaz
ewet eylülnaz senden alıntılamamısım demekki var albümüm kızımın adasıı
konya ne iş seboş ne yapıyosun ordaYazdim da cikmamis cnm
Evde degilim konyadayim butun gun piknikteydim vermedim kilo aldim hatta
Her zamanki gibi rezillerdeyim
gördüm fıstığım dudaklar şiş karın kibar şiş yanların hiç yokmuşstrescim sen benim doğum yaptığım günün fotosunu gördün mü sen yokken koymuştum en kilolu halimdi.görmediysen bir bakaceleyle bi baktım sonra ayrıntı yapıcam kaldırmazsan tabi
evet ya doğru gerçekten bazen kafam duruyorkızlar benden fazla giydiriyomus ev ısısını ayarlamak gerek tabi en iyisi 18-22 arasıymıs
kanguru kucakta tasınan zımbırtılardan canım
ben dogumdan önce almıstım 3- 6 ay arası hastane market kısa yerlere gidince kullandım kaldırdımda bundan sonra bence alma gereksiz olur
kıyafet konusu bölgeye ve eve dahada önemlisi bebeğe göre değişiyo demekki benim çocuklar terloş anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?