midem altüst oldu bekadının biri koltuk altını kaldırmış böögg kıllı
fatmagül nasıl kurtuldu yazıyor igrenş ama yaa
ahmetimin karısı henüz doğmadıben 2015-2020 topikleride gezinicem
Ben gordum bayildim o fotoya
konya ne iş seboş ne yapıyosun orda
Esimin memleketi
Ben kizimi mehmete vericem
Stresle dunur olalim
anam aslıhan bilgeyi aldım kız dünya güzeliberaber sallanır yatarlar mehmetle
iyi olurum ya
cadı hakızını doğur ahmete alayımda cadılık yapayım bari
oğlumdan genç olsun diyosun yani bacım.bu arada ahmetime geçmiş olsun abisi gibi alerjikmiş.bu ilaçlarla geçen bişeymi canım yoksa devamlı kullanıcakmı ilaçları.inşallah oğluşunu çok fazla rahatsız eden bi durum değildir canım tam olarakta bilmiyorum.
yakışır mı kıss yaptıracam artık ben de kurtulayım siz de
yakışır canım emin ol
ben kaçıyorum kızlar öptüm hepinizi az kudurun yatın artık geçmiş yapamıyorum bana iş çıkarmayın
Karamm baktim damada cikmaliyim ama maasallah onaa eylüsde söyle biyan gözlebakti ama uyku vaktiii öptüük
dikkat edin ozaman cnm kardeş gelmesin oğluna.:)))))))
herkese iyi geceler öpüldünz
katılıyorum iğrençççççççççç
eliföykücüm benim bi ara böyleydi çok seviyorum o saç rengini balköpüğü karamel :)))))))))))aynı zevke sahibiz cidden bende bal köpüğü istiyorum hadi hayırlısı aslında hüreen sultan gibimi yaptırsam ehebi ara herkes te vardı o saç rengi
dikkat edin ozaman cnm kardeş gelmesin oğluna.:)))))))
herkese iyi geceler öpüldünz
Gunaydin hanimlar ii uyudunuzmu bakkim bugun acilis benden olsun boll sohbet diliorum
Gunaydin hanimlar. Bi sabah izin verdi oglum, guzel uyuduk. Simdi kahvalti zamani :) sonra piknige gitcez oleey :) oglumu col ince ve kisa kisa giydirmeliyim galiba, ankara cok sicak
ayyy bende gördüm oğğğğğ bide reklam koymuşlar ya iğrenç
tedaviyle geçiceğini umuyoruz canım doğru tedaviyle geçbilen bi hastalık tabi erken yaşta başlanırsaBen gordum bayildim o fotoya
oğlumdan genç olsun diyosun yani bacım.bu arada ahmetime geçmiş olsun abisi gibi alerjikmiş.bu ilaçlarla geçen bişeymi canım yoksa devamlı kullanıcakmı ilaçları.inşallah oğluşunu çok fazla rahatsız eden bi durum değildir canım tam olarakta bilmiyorum.
yakışır canım emin ol
gezmelikte nereye gidilir onu bilemiyoruz ah ah istanbulun trafik çilesi yokmu anadoluda yaşayan herkes kıymetini bilsingünaydınnn
gezin tozun valla sıcaklar bastırınca yine eve kapanacaz bu havalar tam gezmelik
yok kız ben eylülü görünce içim kıpırdadı ondan başkasına bakmadım hiç düşünmedim
bal köpügümü karamelmi karamelin de tonları var :44:
sen bence köpükten yaptır yakışır sana lülük saçlarına
ihmal etme bizi artık yüzünü de gördük bırakmayız
Gunaydin hanimlar ii uyudunuzmu bakkim bugun acilis benden olsun boll sohbet diliorum
Gunaydin hanimlar. Bi sabah izin verdi oglum, guzel uyuduk. Simdi kahvalti zamani :) sonra piknige gitcez oleey :) oglumu col ince ve kisa kisa giydirmeliyim galiba, ankara cok sicak
arzuralcim ne yapıyorsun kilodaşım :))))))) benim
canım bence kısa kollu şort falan giydir.dün biz çıktık kısa kollu şort giydiğimiz halde su gibi, olmuş eve geldiğimizde.göl kenarına gidecekseniz yanına bişeyler al ama oralar daha serin oluyo.Gunaydin hanimlar. Bi sabah izin verdi oglum, guzel uyuduk. Simdi kahvalti zamani :) sonra piknige gitcez oleey :) oglumu col ince ve kisa kisa giydirmeliyim galiba, ankara cok sicak
günaydınnn
gezin tozun valla sıcaklar bastırınca yine eve kapanacaz bu havalar tam gezmelik
tedaviyle geçiceğini umuyoruz canım doğru tedaviyle geçbilen bi hastalık tabi erken yaşta başlanırsa
gezmelikte nereye gidilir onu bilemiyoruz ah ah istanbulun trafik çilesi yokmu anadoluda yaşayan herkes kıymetini bilsin
canım sevindim inşallah kısa sürede geçer hastalığı.
:)))sağol bitanem.
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi pazarlar canımmm
hem kilodas hem boydas:))iyiyim canım sen napıyosun resim koycam albüme simdi onlsara bakınıyodum
eski zayıf fotodan koycam
Dimi amakız seboş iyi düşünmüşsün stresle dünür olursunuz ne güzel ondan iyi kaynana olur
Kiskanma kiz dunurumuşapkayı takınca kız gibi oluyor
iyi gecelerr gidip iş yapma ha uyu
stresten cadı kaynana olur
siyah degil aslında ela ama fotolarda öyle çıkıyor :44:
30 kisilik evde elimde tel. size laf yetistiriyorum
stress yazmıyorsun bu gece pek hayırdırr
seboşa alıştık on okuyo 1 yazıyor
Ben gordum bayildim o fotoya
Valla isteyen cok oldu kizimi ama stresimle dunur olmak pek guzel olurkonya ne iş seboş ne yapıyosun orda
Esimin memleketi
Ben kizimi mehmete vericem
Stresle dunur olalim
anam aslıhan bilgeyi aldım kız dünya güzeliberaber sallanır yatarlar mehmetle
iyi olurum ya
cadı hakızını doğur ahmete alayımda cadılık yapayım bari
Ah ah istanbultedaviyle geçiceğini umuyoruz canım doğru tedaviyle geçbilen bi hastalık tabi erken yaşta başlanırsa
gezmelikte nereye gidilir onu bilemiyoruz ah ah istanbulun trafik çilesi yokmu anadoluda yaşayan herkes kıymetini bilsin
Cok ozledim yaw
Annemlerin bahcesi musait canim, onlara geldik. Gec gordum bak gelmeden gorsem alirdik sizi de :)günaydınlar kızlar
bills nereye gidiyosunuz pikniğe gecerken benide alın
canım şükür bugün iyi uyuduk biz sabah 8 de kalktık ama uykumuzu aldık.siz naptınız canım
canım bence kısa kollu şort falan giydir.dün biz çıktık kısa kollu şort giydiğimiz halde su gibi, olmuş eve geldiğimizde.göl kenarına gidecekseniz yanına bişeyler al ama oralar daha serin oluyo.
bizde gölbaşına gitmek istiyorduk ama gidemedik bugün.babası söz verdi bidaki ay götürecek.
aynen canım ya yaz gelsin dedik ama sıcaklardan korktum bu seferde sıcaktan eve kapanıcaz heralde
iyi pazarlar canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?