2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

midem altüst oldu bekadının biri koltuk altını kaldırmış böögg kıllı
fatmagül nasıl kurtuldu yazıyor igrenş ama yaa

ayyy bende gördüm oğğğğğ bide reklam koymuşlar ya iğrenç

Strese katiliyorum, herkes yatsin hadi
00:30dan sonra yazmak yasak olsun, gecmisi bitiremiyorz kopuyiruz sonra aaaaa

sanada yakışır canım.hürrem saçıda yakışır ama sana açık tenlisin ya
bende bi ara örümcek adamdaki merycaynin saç renginden istiyordum ama tutturamadım

dikkat edin ozaman cnm kardeş gelmesin oğluna.:)))))))

herkese iyi geceler öpüldünz

allah korusun bacımm son derece dikkatliyiz

Gunaydin hanimlar ii uyudunuzmu bakkim bugun acilis benden olsun boll sohbet diliorum

Gunaydin hanimlar. Bi sabah izin verdi oglum, guzel uyuduk. Simdi kahvalti zamani :) sonra piknige gitcez oleey :) oglumu col ince ve kisa kisa giydirmeliyim galiba, ankara cok sicak

Gunaydin hanimlar ii uyudunuzmu bakkim bugun acilis benden olsun boll sohbet diliorum

Gunaydin hanimlar. Bi sabah izin verdi oglum, guzel uyuduk. Simdi kahvalti zamani :) sonra piknige gitcez oleey :) oglumu col ince ve kisa kisa giydirmeliyim galiba, ankara cok sicak

günaydınnn
gezin tozun valla sıcaklar bastırınca yine eve kapanacaz bu havalar tam gezmelik

:)))sağol bitanem.

herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınlar kızlar

bills nereye gidiyosunuz pikniğe gecerken benide alın

arzuralcim ne yapıyorsun kilodaşım :))))))) benim

canım şükür bugün iyi uyuduk biz sabah 8 de kalktık ama uykumuzu aldık.siz naptınız canım

canım bence kısa kollu şort falan giydir.dün biz çıktık kısa kollu şort giydiğimiz halde su gibi, olmuş eve geldiğimizde.göl kenarına gidecekseniz yanına bişeyler al ama oralar daha serin oluyo.
bizde gölbaşına gitmek istiyorduk ama gidemedik bugün.babası söz verdi bidahaki ay götürecek.

günaydınnn
gezin tozun valla sıcaklar bastırınca yine eve kapanacaz bu havalar tam gezmelik

aynen canım ya yaz gelsin dedik ama sıcaklardan korktum bu seferde sıcaktan eve kapanıcaz heralde

kız seboş iyi düşünmüşsün stresle dünür olursunuz ne güzel ondan iyi kaynana olur
Dimi ama
şapkayı takınca kız gibi oluyor
iyi gecelerr gidip iş yapma ha uyu

stresten cadı kaynana olur

siyah degil aslında ela ama fotolarda öyle çıkıyor :44:
Kiskanma kiz dunurumu

stress yazmıyorsun bu gece pek hayırdırr
seboşa alıştık on okuyo 1 yazıyor
30 kisilik evde elimde tel. size laf yetistiriyorum
Kimbilir arkamdan ne laf ediliyolardir
Yine de yaranamiyorum sana

kimsecikler yok şuan in cin top oynuyor burdabir ben varım

herkes gezmelere gitmiş bizde gidiceğiz ama geç çıkıcaz bir uğrayayım dedim

Aynen oyle canim kisa kollu ve sort giydirdim ama bortu bocek gelirse diye penye mi giydirsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…