2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız seboş iyi düşünmüşsün stresle dünür olursunuz ne güzel ondan iyi kaynana olur

kız karam senın efede kız güzeli masallah ne güzel bi cocuk öyle

kızlar hepinize iyi geceler bebişlerinize iyi uykular

şapkayı takınca kız gibi oluyor
iyi gecelerr gidip iş yapma ha uyu
kız seboş iyi düşünmüşsün stresle dünür olursunuz ne güzel ondan iyi kaynana olur
stresten cadı kaynana olur
efeyi bende gördüm maşallah çok tontiş gözler simsiyah

siyah degil aslında ela ama fotolarda öyle çıkıyor :44:

Butun eyluller boyle guzel ve tatliysa ben gelinimin adi eylul olsun sarti koycam
Topicteki eyluller kapildi galiba :s

canım güneş görüyo kombiyide bugün kapattım sabah belki ondan düşmedi daha.bende ısırdım durdum valla canım korktum aslında güneş alerjisi varmı diye ama yokmuş anlamış olduk.benim güneş alerjim varda kızarıveriyor ellerim falan.yazın sürekli güneş remi sürüyorum.oğlandada olur diye korktum

fotooooooooooooooooooooooo

çok yakışıklı maşallah canım efe

karam böyle yaptır bence .güzelsin ama açık tonlar daha aydınlık gösterir seniEki Görüntüle 697450

canım bi ara bende bunu göstermiştim.zevklerimiz aynıymış saç rengide güzel karamada yakışır

midem altüst oldu bekadının biri koltuk altını kaldırmış böögg kıllı
fatmagül nasıl kurtuldu yazıyor igrenş ama yaa

ee kız sayısı az ve hepsi birbirinden güzel olursa böyle oluyor siz kime talipsiniz eylülller kapıldı haberin olsun
ahmetimin karısı henüz doğmadı ben 2015-2020 topikleride gezinicem

yakışır mı kıss yaptıracam artık ben de kurtulayım siz de

ben şu süt reklamındaki üçüz kızlarada bayılıyorum ya.oğlana diyorum oğlum seç birini alayım sana.biz erkek analarındada böyle bişey var sanki kız anaları kızlarını bize vermeye pek meraklı biz gelin seçiyoruz

bu reklamdan olsa gerek dün rüyamda emir kaan 4 üzmüş.aman allahım diyorum benim sütüm birine zor yetiyor ben nasıl doyuracam diğerlerini diyorum.suçluluk hissediyorum.hepsine birden anne sütü veremiycem falan ne rüyaydı ama.

geçen günde kendimi hamile gördüm.kızmış diye seviniyorum ama biyerden oğlum çok küçük ben tekrar doğum yapamam falan diye ağlıyorum.uyandığımda çok şükür rüyaymış diye sevinerek kalktım

midem altüst oldu bekadının biri koltuk altını kaldırmış böögg kıllı
fatmagül nasıl kurtuldu yazıyor igrenş ama yaa
katılıyorum iğrençççççççççç

eliföykücüm benim bi ara böyleydi çok seviyorum o saç rengini balköpüğü karamel :)))))))))))aynı zevke sahibiz cidden bende bal köpüğü istiyorum hadi hayırlısı aslında hüreen sultan gibimi yaptırsam ehebi ara herkes te vardı o saç rengi

oglumuz görücüye çıktı bakalım ne olacak begenmeye de bilir
Begenmeme ihtimali cok dusuk, o yuzden ben umidi kestim

Oglum uyuyali 2 saate yakin oldu, ben hala burdayim, niye uyumuyosam muhabbet tatli geldi
Sabah 7de surunerek uyanirim artik

Ben de kacayim, herekese iyi geceler, gorusuruuuuz

Karamm baktim damada cikmaliyim ama maasallah onaa eylüsde söyle biyan gözlebakti ama uyku vaktiii öptüük

dikkat edin ozaman cnm kardeş gelmesin oğluna.:)))))))

herkese iyi geceler öpüldünz

yok kız ben eylülü görünce içim kıpırdadı ondan başkasına bakmadım hiç düşünmedim
bal köpügümü karamelmi karamelin de tonları var :44:
sen bence köpükten yaptır yakışır sana lülük saçlarına
Begenmeme ihtimali cok dusuk, o yuzden ben umidi kestim

Oglum uyuyali 2 saate yakin oldu, ben hala burdayim, niye uyumuyosam muhabbet tatli geldi
Sabah 7de surunerek uyanirim artik

Ben de kacayim, herekese iyi geceler, gorusuruuuuz

ihmal etme bizi artık yüzünü de gördük bırakmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…