- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
konya ne iş seboş ne yapıyosun orda
karam kadar başınıza taş düşsüngördüm fıstığım dudaklar şiş karın kibar şiş yanların hiç yokmuşaceleyle bi baktım sonra ayrıntı yapıcam kaldırmazsan tabi
niye kaldırayım ben karammıyımkoyup hemen çekeyim
adım çıktı len topikte
bence alma canım ya çok pahalı gerennnkkk yokk artık geçti bizden can simidi al yüzsün fatihimmchicco nun ergonomik var anacım 200 tl pahalı bence.bide zaten 9 kiloya kadarmış geçti yani.nasıl taşıcaz bu bebeleri benimki bana çekytiyse ayvayı yedik 13 aylık yürür:13:
gel gell dünürüm saçımı da boyatırım sana o zamanHanimlar cok tskederiz yorumlariniz icin hepinizi öpüyormus eylülll arzural gördümm cok tatli tam isirmalikkk rabbim esirgesiiin karam tamam canim sakin oll eylüss anlasirsakk olur diyorrben cikmaliyimmm hepinize iyi sohbetlerr belki ugrayada bilirim bakalim bi eylülün uykusuna bagli herkeze iyi geceler
karışma kavga ediyoz şurdaamanınnnnn topikte kız kavgası çıktı
açtır dedim ya sen beni dinle
karam böyle yaptır bence .güzelsin ama açık tonlar daha aydınlık gösterir seniEki Görüntüle 697450
Boyle de guzel ama daha az acik daha guzel olur bence sana
bence de açtırayımreglim biter bitmez kuafördeyimm
şapkayı takınca kız gibi oluyorkız karam senın efede kız güzeli masallah ne güzel bi cocuk öyle
kızlar hepinize iyi geceler bebişlerinize iyi uykular
stresten cadı kaynana olurkız seboş iyi düşünmüşsün stresle dünür olursunuz ne güzel ondan iyi kaynana olur
efeyi bende gördüm maşallah çok tontiş gözler simsiyah
ben kaçıyorum bizimki durmuyor iyi geceler kızlar
Butun eyluller boyle guzel ve tatliysa ben gelinimin adi eylul olsun sarti koycam
Topicteki eyluller kapildi galiba :s
bende verdim gitti o zaman
walla yaz gelmiş size ev nasıl 26 derece olmus sizin ya cokmu güneş görüyo kombi yanmayınca o kadar olurmu..bende sort giyidrmeyi cok istiyorum ama duramam ısırırım o bacaklardanbende alıcam sapka vs canım artık yaz geliyoooo
fotooooooooooooooooooooooo
karam böyle yaptır bence .güzelsin ama açık tonlar daha aydınlık gösterir seniEki Görüntüle 697450
ahmetimin karısı henüz doğmadıee kız sayısı az ve hepsi birbirinden güzel olursa böyle oluyor siz kime talipsiniz eylülller kapıldı haberin olsun
Ben gordum bayildim o fotoya
konya ne iş seboş ne yapıyosun orda
Esimin memleketi
Ben kizimi mehmete vericem
Stresle dunur olalim
anam aslıhan bilgeyi aldım kız dünya güzeligördüm fıstığım dudaklar şiş karın kibar şiş yanların hiç yokmuşaceleyle bi baktım sonra ayrıntı yapıcam kaldırmazsan tabi beraber sallanır yatarlar mehmetle
iyi olurum yakız seboş iyi düşünmüşsün stresle dünür olursunuz ne güzel ondan iyi kaynana olur
cadı haşapkayı takınca kız gibi oluyor
iyi gecelerr gidip iş yapma ha uyu
stresten cadı kaynana olur
siyah degil aslında ela ama fotolarda öyle çıkıyor :44:kızını doğur ahmete alayımda cadılık yapayım bari
canım güneş görüyo kombiyide bugün kapattım sabah belki ondan düşmedi daha.bende ısırdım durdum valla canım korktum aslında güneş alerjisi varmı diye ama yokmuş anlamış olduk.benim güneş alerjim varda kızarıveriyor ellerim falan.yazın sürekli güneş remi sürüyorum.oğlandada olur diye korktum
çok yakışıklı maşallah canım efe
canım bi ara bende bunu göstermiştim.zevklerimiz aynıymış saç rengide güzel karamada yakışır
midem altüst oldu bekadının biri koltuk altını kaldırmış böögg kıllı
fatmagül nasıl kurtuldu yazıyor igrenş ama yaa
Begenmeme ihtimali cok dusuk, o yuzden ben umidi kestimoglumuz görücüye çıktı bakalım ne olacak begenmeye de bilir
ben şu süt reklamındaki üçüz kızlarada bayılıyorum ya.oğlana diyorum oğlum seç birini alayım sana.biz erkek analarındada böyle bişey var sanki kız anaları kızlarını bize vermeye pek meraklı biz gelin seçiyoruz
bu reklamdan olsa gerek dün rüyamda emir kaan 4 üzmüş.aman allahım diyorum benim sütüm birine zor yetiyor ben nasıl doyuracam diğerlerini diyorum.suçluluk hissediyorum.hepsine birden anne sütü veremiycem falan ne rüyaydı ama.
geçen günde kendimi hamile gördüm.kızmış diye seviniyorum ama biyerden oğlum çok küçük ben tekrar doğum yapamam falan diye ağlıyorum.uyandığımda çok şükür rüyaymış diye sevinerek kalktım
ben şu süt reklamındaki üçüz kızlarada bayılıyorum ya.oğlana diyorum oğlum seç birini alayım sana.biz erkek analarındada böyle bişey var sanki kız anaları kızlarını bize vermeye pek meraklı biz gelin seçiyoruz
bu reklamdan olsa gerek dün rüyamda emir kaan 4 üzmüş.aman allahım diyorum benim sütüm birine zor yetiyor ben nasıl doyuracam diğerlerini diyorum.suçluluk hissediyorum.hepsine birden anne sütü veremiycem falan ne rüyaydı ama.
geçen günde kendimi hamile gördüm.kızmış diye seviniyorum ama biyerden oğlum çok küçük ben tekrar doğum yapamam falan diye ağlıyorum.uyandığımda çok şükür rüyaymış diye sevinerek kalktım
bal köpügümü karamelmi karamelin de tonları var :44:katılıyorum iğrençççççççççç
eliföykücüm benim bi ara böyleydi çok seviyorum o saç rengini balköpüğü karamel :)))))))))))aynı zevke sahibiz cidden bende bal köpüğü istiyorum hadi hayırlısı aslında hüreen sultan gibimi yaptırsam ehebi ara herkes te vardı o saç rengi
Begenmeme ihtimali cok dusuk, o yuzden ben umidi kestim
Oglum uyuyali 2 saate yakin oldu, ben hala burdayim, niye uyumuyosammuhabbet tatli geldi
Sabah 7de surunerek uyanirim artik
Ben de kacayim, herekese iyi geceler, gorusuruuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?