ben dedim durcanım bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır demişler önce ben talip olucaktımda içimden birşey dur dedi demek ki sizin gözünüz varmış ondan
gelmezzzzz sen beni dinlegüzel böyle
merhaba eylül anneleri bu akşam topik kalabalıkmış ben geç geldim misafirllerim vardı sonra emir kaanı uyut gel bu saat oldu.
biz bugün gezdik yine çok sıcaktı nasıl giydiriyoruz muhabbeti açılmış çocukları.bugün dışarı çıkarken içine sıfır kol zıbın üstüne tişört ve şort giydirdim.kollarını bacaklarını çıplak bıraktım bugün ilk defa.ona rağmen çok terledi dışarda.ankara yanıyodu bugün resmen.
evde bugüne kadar uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu penye altına da 2 kat penye giydiriyordum.bugün tek kata düştük ev şuan kombiyi kapatmamıza rağmen 26 derece
oğluma bugün yazlık şapkalar aldım iyice büyüdü gözümde o şapalarla.
Tuh benden once yazmis..kızınıza talibizz
çok güzel hakkatten öyle böyle degil
taytına gözlügüne şapkasına gül yüzüne her şeyine talibiz
Canim o senin guzel bakisindan, cok sagolcanım çok güzelsiniz ana oğul
ne o öyle dedektif gibi mont gözlük koymuşsun birinde gördüm ama yüzünü:16
kız bir foto da yüzü gözüküyor zaten nasıl çıkardık maaşallahh
:119::119::119::119:
konya ne iş seboş ne yapıyosun orda
gördüm fıstığım dudaklar şiş karın kibar şiş yanların hiç yokmuşaceleyle bi baktım sonra ayrıntı yapıcam kaldırmazsan tabi
evet ya doğru gerçekten bazen kafam duruyor
kıyafet konusu bölgeye ve eve dahada önemlisi bebeğe göre değişiyo demekki benim çocuklar terloş anacım
niye kaldırayım ben karammıyımkoyup hemen çekeyim
Tuh benden once yazmis..
Canim o senin guzel bakisindan, cok sagol
Marji valla tam ustune bastin! Sen karadenizin neresi oldugunu bile bilirsin, sende o isigi goruyorum ben
şişşttt eylüle karışmayınn
bence alma moonn gerek yok kaç kiloya kadarmış bu bir ara biz de düşündük ama bebek düşecek gibi olmuştu takınca
efenin fotosunu atayım da gör teyzesi
oh be kurtuldum sendenaldım gitti o zaman prensesini
merhaba eylül anneleri bu akşam topik kalabalıkmış ben geç geldim misafirllerim vardı sonra emir kaanı uyut gel bu saat oldu.
biz bugün gezdik yine çok sıcaktı nasıl giydiriyoruz muhabbeti açılmış çocukları.bugün dışarı çıkarken içine sıfır kol zıbın üstüne tişört ve şort giydirdim.kollarını bacaklarını çıplak bıraktım bugün ilk defa.ona rağmen çok terledi dışarda.ankara yanıyodu bugün resmen.
evde bugüne kadar uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu penye altına da 2 kat penye giydiriyordum.bugün tek kata düştük ev şuan kombiyi kapatmamıza rağmen 26 derece
bende verdim gitti o zamanaldım gitti o zaman prensesini
walla yaz gelmiş size ev nasıl 26 derece olmus sizin ya cokmu güneş görüyo kombi yanmayınca o kadar olurmu..bende sort giyidrmeyi cok istiyorum ama duramam ısırırım o bacaklardanmerhaba eylül anneleri bu akşam topik kalabalıkmış ben geç geldim misafirllerim vardı sonra emir kaanı uyut gel bu saat oldu.
canım bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır demişler önce ben talip olucaktımda içimden birşey dur dedi demek ki sizin gözünüz varmış ondan
amanınnnnn topikte kız kavgası çıktıben dedim durmarji
kız öldüm gülmekten kızz
siyah saç yakışmıyor degil mi az açtırsam rengini daha güzel olur sizce
o renk kendi saçım buarada
amanınnnnn topikte kız kavgası çıktı
açtır dedim ya sen beni dinle
Ben gordum bayildim o fotoyastrescim sen benim doğum yaptığım günün fotosunu gördün mü sen yokken koymuştum en kilolu halimdi.görmediysen bir bak
Esimin memleketi
Ben kizimi mehmete vericem
Stresle dunur olalim
gördüm fıstığım dudaklar şiş karın kibar şiş yanların hiç yokmuşaceleyle bi baktım sonra ayrıntı yapıcam kaldırmazsan tabi
evet ya doğru gerçekten bazen kafam duruyor
kıyafet konusu bölgeye ve eve dahada önemlisi bebeğe göre değişiyo demekki benim çocuklar terloş anacım
ben dedim durmarji
kız öldüm gülmekten kızz
siyah saç yakışmıyor degil mi az açtırsam rengini daha güzel olur sizce
o renk kendi saçım buarada
canım hem pahalı hem gereksiz bu saatten sonra artık kendi kucagında kollarına omuzlarına kuvvet belli olmaz ne zaman yürüyecegi artık:))chicco nun ergonomik var anacım 200 tl pahalı bence.bide zaten 9 kiloya kadarmış geçti yani.nasıl taşıcaz bu bebeleri benimki bana çekytiyse ayvayı yedik 13 aylık yürür:13:
canım seninkide cok tatlı bittim bi ara topiğe koymustun resmini heralde leoparlı bi taytı vardı sevdim sevdim durdum o resmi Allah hepimizin bebeklerini bizlere bagıslasınHanimlar cok tskederiz yorumlariniz icin hepinizi öpüyormus eylülll arzural gördümm cok tatli tam isirmalikkk rabbim esirgesiiin karam tamam canim sakin oll eylüss anlasirsakk olur diyorrben cikmaliyimmm hepinize iyi sohbetlerr belki ugrayada bilirim bakalim bi eylülün uykusuna bagli herkeze iyi geceler
AMİN canımmmmkaramcım eylülümüzün gönlü kimi isterse onu seçer karışmayalım şimdiden çocuklara.
şaka bi yana topiğimizin bütün kızları çok güzel maşallah.
erkeklerimizde çok yakışıklı allah kaderlerini güzel yazsın inşallah.
ooo siz sezonu açmışsınız hayırlı olsun biz hala kışlık takılıyoruz
benim doktor siz ne giyerseniz onada onu giydirin diyo ben tabi hep endimden 1 kat fazla giydirdim internetten öyle okumuştum.ewet canım doktorlar öyle diyo kendinizden 1 kat fazla 1 yasına kadar
marjicim bende kızımı mertosa verirdim ondan yakısıklısını mı bulucaz
ewet eylülnaz senden alıntılamamısım demekki var albümüm kızımın adasıı
Ben gordum bayildim o fotoya
Esimin memleketi
Ben kizimi mehmete vericem
Stresle dunur olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?