2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır demişler önce ben talip olucaktımda içimden birşey dur dedi demek ki sizin gözünüz varmış ondan
ben dedim dur marji
gelmezzzzz sen beni dinle güzel böyle

kız öldüm gülmekten kızz

siyah saç yakışmıyor degil mi az açtırsam rengini daha güzel olur sizce
o renk kendi saçım buarada

ooo siz sezonu açmışsınız hayırlı olsun biz hala kışlık takılıyoruz

kızınıza talibizz
çok güzel hakkatten öyle böyle degil
taytına gözlügüne şapkasına gül yüzüne her şeyine talibiz
Tuh benden once yazmis..

canım çok güzelsiniz ana oğul
Canim o senin guzel bakisindan, cok sagol
ne o öyle dedektif gibi mont gözlük koymuşsun birinde gördüm ama yüzünü :16

kız bir foto da yüzü gözüküyor zaten nasıl çıkardık maaşallahh

:119::119::119::119:

Marji valla tam ustune bastin! Sen karadenizin neresi oldugunu bile bilirsin, sende o isigi goruyorum ben

chicco nun ergonomik var anacım 200 tl pahalı bence.bide zaten 9 kiloya kadarmış geçti yani.nasıl taşıcaz bu bebeleri benimki bana çekytiyse ayvayı yedik 13 aylık yürür:13:

Hanimlar cok tskederiz yorumlariniz icin hepinizi öpüyormus eylülll arzural gördümm cok tatli tam isirmalikkk rabbim esirgesiiin karam tamam canim sakin oll eylüss anlasirsakk olur diyorr ben cikmaliyimmm hepinize iyi sohbetlerr belki ugrayada bilirim bakalim bi eylülün uykusuna bagli herkeze iyi geceler

Tuh benden once yazmis..

Canim o senin guzel bakisindan, cok sagol

Marji valla tam ustune bastin! Sen karadenizin neresi oldugunu bile bilirsin, sende o isigi goruyorum ben

6.hissim kuvettlidirde bir tahminde bulunayım rize veya trabzon mu 3.şıkkımda giresun.

şişşttt eylüle karışmayınn

bence alma moonn gerek yok kaç kiloya kadarmış bu bir ara biz de düşündük ama bebek düşecek gibi olmuştu takınca

karamcım eylülümüzün gönlü kimi isterse onu seçer karışmayalım şimdiden çocuklara.

şaka bi yana topiğimizin bütün kızları çok güzel maşallah.
erkeklerimizde çok yakışıklı allah kaderlerini güzel yazsın inşallah.

efenin fotosunu atayım da gör teyzesi
aldım gitti o zaman prensesini
oh be kurtuldum senden

şapkalarınız hayırlı olsun da taktırır mı emir benimki çekip duruyor

efenin fotosunu atacam bakın çekecem

aldım gitti o zaman prensesini
bende verdim gitti o zaman

walla yaz gelmiş size ev nasıl 26 derece olmus sizin ya cokmu güneş görüyo kombi yanmayınca o kadar olurmu..bende sort giyidrmeyi cok istiyorum ama duramam ısırırım o bacaklardanbende alıcam sapka vs canım artık yaz geliyoooo

canım bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır demişler önce ben talip olucaktımda içimden birşey dur dedi demek ki sizin gözünüz varmış ondan

ben dedim dur marji

kız öldüm gülmekten kızz

siyah saç yakışmıyor degil mi az açtırsam rengini daha güzel olur sizce
o renk kendi saçım buarada
amanınnnnn topikte kız kavgası çıktı

açtır dedim ya sen beni dinle

chicco nun ergonomik var anacım 200 tl pahalı bence.bide zaten 9 kiloya kadarmış geçti yani.nasıl taşıcaz bu bebeleri benimki bana çekytiyse ayvayı yedik 13 aylık yürür:13:
canım hem pahalı hem gereksiz bu saatten sonra artık kendi kucagında kollarına omuzlarına kuvvet belli olmaz ne zaman yürüyecegi artık:))

canım seninkide cok tatlı bittim bi ara topiğe koymustun resmini heralde leoparlı bi taytı vardı sevdim sevdim durdum o resmi Allah hepimizin bebeklerini bizlere bagıslasın

AMİN canımmmm

ooo siz sezonu açmışsınız hayırlı olsun biz hala kışlık takılıyoruz

canım ankara çok sıcak biz sezonu açmasak oğlan pişik olur o derece

benim doktor siz ne giyerseniz onada onu giydirin diyo ben tabi hep endimden 1 kat fazla giydirdim internetten öyle okumuştum.

kız karam senın efede kız güzeli masallah ne güzel bi cocuk öyle

kızlar hepinize iyi geceler bebişlerinize iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…