tapu muhabbetini sevmiyorum ben de nedüşkünlük başka bişi şey başka bişi
ay nebilem kız işte ben evde oturuyom ya çalışmıyorum eskisi gibi sosyal degilim
sanki ezigim kocamın gözünde
Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz
Maasallah pasaya uyursunuz rahat rahat gece insaallah eylülüde biraz uyutim dedimyine aglaya aglaya böldüü uykusunu böyle degildi eylül cok güzel uyurdu
ne bilim üretmiyom sosyalleşmiyom ya pasaklı ezik dolanıyom gibi oluyoryok cnm ne alakası var.sen onun gözünde hem eş hem çocuğunun annesisin dahada kıymetli oldunvalla ben 5 yıldır eşimle çalıştım 7-24 berberdik şimdi evdeyim eşşek gibi çalıştım:))) bebiş büyütüyorum gezcem tozcem galiiiiiiiiiiii değerimi bilcekk
iyi akşamlar canım idare ediyoruz bu yirmilik dişler benide rahatsız ediyor sızlıyorlar bende bir doktora gitsem fena olmaz.
nasıl da biliyorsun malınıaynen kız tuttu damarım buaralar şu saçımı boyatayım da bugün dar paça düşük bel siyah kotum vardı
efeyi oyalarken almışım giymişim bir yanda bir sevindim olmuyordu bana
yengeç burcu ideal eş dimiyavrum tapusu bende dermişim şaka bir yana eşim bana dahada düşkünleşti mesala önceden izmire yollardı tabi ertesi gün arardı gel diye:) zar zor 1 hafta kalırdım şimdi asla yolamam diyor oğluna aşık resmen:))))))) ilgilen kız ::::::) benimki yengeç burcu tam evine düşkün
ay çok geçmiş olsun canım diş zor iş benim bu hayattaki 1. fobim:18:Yirmiliklerim rahatsiz ediyorduda biritam cikmamisdi ceker diye bir ümit ama cekmedi birde kapatilcak delik var ona bakti doktorr iyiizvok sükür sennasilsin efe nasil
sen takıntılısın bu konuda aklına getirme böyle şeylertapu muhabbetini sevmiyorum ben de nedüşkünlük başka bişi şey başka bişi
ay nebilem kız işte ben evde oturuyom ya çalışmıyorum eskisi gibi sosyal degilim
sanki ezigim kocamın gözünde
bu akşam çok dertliyim kolum tutulmuş parmaklarımı oynatamıyorum hele serçe parmağım öyle ağrıyor ki
mert deseniz 4 gündür kaka yapamıyordu bugün 3 taksitle azar azar yaptı kaskatı öyle ağladı ki
Evet canim kötü oluyort mert nasiliyi akşamlar canım idare ediyoruz bu yirmilik dişler benide rahatsız ediyor sızlıyorlar bende bir doktora gitsem fena olmaz.
Dogrudur canim böyle böyle büyüyecekler aglamasi birsey degildee bas bas bagriyorhuy degiştiriyorlar canım iyiler kötü kötüler iyi oluyormuş
bizimki hep kötü
moon sana kuaför müsün diye sormuştu görmedin heralde
evet kuaför eylül
as hoşgeldin cnm.sem kuaförmüydün yanlışmı hatırlıyorum
ne bilim üretmiyom sosyalleşmiyom ya pasaklı ezik dolanıyom gibi oluyor
ama ona çaktırmıyom tabi
marji sen yirmilik de mi çıkardın oldu mu yaşın o kadan kıss
bu sana iyi moral olmuş
yengeç burcu ideal eş dimibenimkide terazi yengeç kadar olmasada idare eder
ay çok geçmiş olsun canım diş zor iş benim bu hayattaki 1. fobim:18:
sen takıntılısın bu konuda aklına getirme böyle şeyler
Evet canim kötü oluyort mert nasil
Dogrudur canim böyle böyle büyüyecekler aglamasi birsey degildee bas bas bagriyorcadi sen deyince birda baktim görmmisim
Evet canim kusura bakma görmemissim :26:
parmağını temizlik yaparkenmi incittinbu akşam çok dertliyim kolum tutulmuş parmaklarımı oynatamıyorum hele serçe parmağım öyle ağrıyor ki
mert deseniz 4 gündür kaka yapamıyordu bugün 3 taksitle azar azar yaptı kaskatı öyle ağladı ki
bu sene çıkarıyorum canım yarısı çıktı diğer yarısı içinde daha damağın bir tuhaf.oldum tabi 3 ay sonra 23 e bascam
baktım şimdi cnm çok tatlı maşallahh yüzü güzel kafa yapısı güzel ondan tuhaf durmamış.zaten birkaç haftaya uzarda cnmmerhaba kızlar oğluş daha uyumadı birazdan onu uyutacam bi geleyim dedim annem vardı giremedim.
moonn gördünmü canım oğluşumun keltoş resimlerini
oy kıyamam yavruma ya zeytinyağı sürdünmü totişe cnm acısı hafiflerdibu akşam çok dertliyim kolum tutulmuş parmaklarımı oynatamıyorum hele serçe parmağım öyle ağrıyor ki
aynen cnm birde ben toprak o su anlaşıyoruz allaha şükürbu sana iyi moral olmuş
naptın zorladın kendini dimi yordun
ben efeye artık sabahları 1 çay kaşıgı zyagı veriyorum üstüne su içiriyorum her gün yapar oldu
yazık ya nasıl canı yanıyordur efe de ıkınıyor aglıyor bazen içim gidiyor
mertin kaka problemi devam ediyor maalesef canım uyku sorunuda öyleeylülünkide bozulmuş sanırım çok zor işimiz çok
Cok gecmxis olsun canim rabbim sifaniversinbu akşam çok dertliyim kolum tutulmuş parmaklarımı oynatamıyorum hele serçe parmağım öyle ağrıyor ki
yengecim diye demiyoruum iyi bir burcdurrbu sana iyi moral olmuş
Bendensin canimbu sene çıkarıyorum canım yarısı çıktı diğer yarısı içinde daha damağın bir tuhaf.oldum tabi 3 ay sonra 23 e bascam
Evet ya sorma suanda yanimda mikirdaniyorrr kaka sorunu bizimde vardi yavrucaklarin cani cok yaniyor gecmis olsun insaallahbeslenmesi nasilmertin kaka problemi devam ediyor maalesef canım uyku sorunuda öyleeylülünkide bozulmuş sanırım çok zor işimiz çok
parmağını temizlik yaparkenmi incittingerçi kolun tutulmuş ondan desene sen benden beter oldun marji ne bu temizlik merakı diycem ama bende aynı durumdayım parol iç bitane
mert demir ilacından böyle oldu ya benim ilaçtan kullansan o kabız yapmıyomuş hoş ben hala başlamadım korkudan
Evet canim kötü oluyort mert nasil
Dogrudur canim böyle böyle büyüyecekler aglamasi birsey degildee bas bas bagriyorcadi sen deyince birda baktim görmmisim
Evet canim kusura bakma görmemissim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?