maşallah efeye
bende z.yağı veriyordum aslındada ishalden sonra bırakmıştım vermeyi aklımdaydı yarın başlıyorum yeniden.
bende bilmiyorum kolum niye böyle anlatamam ağrıyı felaket sızlıyor.bir tane parol içtim şimdi bakalım
baktım şimdi cnm çok tatlı maşallahh yüzü güzel kafa yapısı güzel ondan tuhaf durmamış.zaten birkaç haftaya uzarda cnm
oy kıyamam yavruma ya zeytinyağı sürdünmü totişe cnm acısı hafiflerdi
aynen cnm birde ben toprak o su anlaşıyoruz allaha şükür
arabesk takılıcam zevk alıyom diyosuntakıntılı sensinbana ne
bu astrolojik olaylara topiğin nuray sayarısı bakıyor kısaca marjibaktım şimdi cnm çok tatlı maşallahh yüzü güzel kafa yapısı güzel ondan tuhaf durmamış.zaten birkaç haftaya uzarda cnm
oy kıyamam yavruma ya zeytinyağı sürdünmü totişe cnm acısı hafiflerdi
aynen cnm birde ben toprak o su anlaşıyoruz allaha şükür
Cok gecmxis olsun canim rabbim sifaniversin
yengecim diye demiyoruum iyi bir burcdurr
Evet dis fobisi olan cok var esimde onlardan biri kirik bir disi var zar zor ikna ettim götürdüm onuda bundada doktor cekmedi önce birkac baska sey yapip sona cekecekmis tabiki esim giderse
Bendensin canim
Evet ya sorma suanda yanimda mikirdaniyorrr kaka sorunu bizimde vardi yavrucaklarin cani cok yaniyor gecmis olsun insaallahbeslenmesi nasil
aklım mertin poposun da ya okurken diyorum buzu napacak ki totosuna mı sürecek tövbeemarjim geçmiş olsun buz uygula azıcık rahatlatır
arabesk takılıcam zevk alıyom diyosunşu şır....tımı konunun muhattabı
bu astrolojik olaylara topiğin nuray sayarısı bakıyor kısaca marjibide o yorumlasın
bu astrolojik olaylara topiğin nuray sayarısı bakıyor kısaca marjibide o yorumlasın
önemli değil tatlım .benim şimdi kendi saçımda boya yok 7-8 yıl önce hep kendim boyardım saçımı o tonu tekrar yapmak istiyorum kendim yapıcam hangi marka boya tavsiye edersin .hatırlayamadım ben markasınıda kalıcılık açısından
marjim geçmiş olsun buz uygula azıcık rahatlatır
sağol canım bu sorunlar hiç bitmiyor maalesef
senle doğumgünlerimiz çok yakın aynı zamanda basıcağız
minadex ferr ismi ama daha denemedim yani kakayı nasıl etkilediğini bilmiyorum güya kabızlık yapmazmış:26:evet canım o yüzden oldu sanırım bugün çok zorladım maalesef bende tam onu yazdım az evvel içtim birtane.
senin ilaçın ismi neydi bir ara söylersin
ahmette sabahtan beri keyifsizdi akşamüstü yapınca rahatladı resmensağol canım ilk defa bu kadar katı yaptı nasıl ağladı nasıl ağladı yaşlar süzüldü gözündenbadem yağı sürdüm göbeğine ve poposuna.
siz çok küçüksünüz yaben 29 stress 40 seboş 40
sağol canım.
yarın yorumlayım en iyisi bugün benden hayır yok zor yazıyorum.
evet bir zamanlar nuray sayarılığa merak sarmıştım
sağol canım bu sorunlar hiç bitmiyor maalesef
senle doğumgünlerimiz çok yakın aynı zamanda basıcağız
çıktı bu kıllı kadın yinebir de çirkin
ne kırkı kız abartma
ne güzeldi işte bilgileniyorduk biz de
balık burcuna da baksana marji yıllık olsun lütfen
Biz koleston perfect kulanirdik dükkandaama onutoptancidabulursun sade sadekoleston da iyidir wellanin boyasii yada schwarzkopf lorealde iyidir daha cokkaliteli varda hepsi disarda bulunmiyor ne renk istiyorsun
sabit kazık ha one kızaklım mertin poposun da ya okurken diyorum buzu napacak ki totosuna mı sürecek tövbee
evet şır.... kimse de anlamadı sanki ne yazdıgımı
ikinci eski kocasıyla şimdi de kadın oynak durmuyor ki sabit kazıkta
siz çok küçüksünüz yaben 29 stress 40 seboş 40
oh olsun sanaçıktı bu kıllı kadın yinebir de çirkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?