2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

düzenli ver ama üstüne de su muhakkak içir inş mert de rahat yapar kakasını
stres de dedi iç bir parol kız ayaklı eczane

marjim geçmiş olsun buz uygula azıcık rahatlatır

sağol canım ilk defa bu kadar katı yaptı nasıl ağladı nasıl ağladı yaşlar süzüldü gözünden badem yağı sürdüm göbeğine ve poposuna.

takıntılı sensinbana ne
arabesk takılıcam zevk alıyom diyosun şu şır....tımı konunun muhattabı
bu astrolojik olaylara topiğin nuray sayarısı bakıyor kısaca marji bide o yorumlasın

sağol canım bu sorunlar hiç bitmiyor maalesef
senle doğumgünlerimiz çok yakın aynı zamanda basıcağız

aklım mertin poposun da ya okurken diyorum buzu napacak ki totosuna mı sürecek tövbee

bu astrolojik olaylara topiğin nuray sayarısı bakıyor kısaca marji bide o yorumlasın

evet şır.... kimse de anlamadı sanki ne yazdıgımı
ikinci eski kocasıyla şimdi de kadın oynak durmuyor ki sabit kazıkta

:))))) evet yorum isteriz

Biz koleston perfect kulanirdik dükkandaama onutoptancidabulursun sade sadekoleston da iyidir wellanin boyasii yada schwarzkopf lorealde iyidir daha cokkaliteli varda hepsi disarda bulunmiyor ne renk istiyorsun

sağol canım.

yarın yorumlayım en iyisi bugün benden hayır yok zor yazıyorum.
evet bir zamanlar nuray sayarılığa merak sarmıştım

evet canım o yüzden oldu sanırım bugün çok zorladım maalesef bende tam onu yazdım az evvel içtim birtane.
senin ilaçın ismi neydi bir ara söylersin
minadex ferr ismi ama daha denemedim yani kakayı nasıl etkilediğini bilmiyorum güya kabızlık yapmazmış:26:

sağol canım ilk defa bu kadar katı yaptı nasıl ağladı nasıl ağladı yaşlar süzüldü gözünden badem yağı sürdüm göbeğine ve poposuna.
ahmette sabahtan beri keyifsizdi akşamüstü yapınca rahatladı resmen

sağol canım bu sorunlar hiç bitmiyor maalesef
senle doğumgünlerimiz çok yakın aynı zamanda basıcağız

Evet canim
Eylülde öyle olmustu marji hatta kanamisdi totisi doktor anestol pomad ile fito merhemin karistirp sürün demisti tahrisine karsi

Biz koleston perfect kulanirdik dükkandaama onutoptancidabulursun sade sadekoleston da iyidir wellanin boyasii yada schwarzkopf lorealde iyidir daha cokkaliteli varda hepsi disarda bulunmiyor ne renk istiyorsun

şuan saçım kestane rengi bal köpüğü gibi istiyorum tam okadar açılmasada olur çünkü benim saç açılma eğimli belli bir süre sonra açılıyor cnm

aklım mertin poposun da ya okurken diyorum buzu napacak ki totosuna mı sürecek tövbee

evet şır.... kimse de anlamadı sanki ne yazdıgımı
ikinci eski kocasıyla şimdi de kadın oynak durmuyor ki sabit kazıkta
sabit kazık ha one kız

siz çok küçüksünüz yaben 29 stress 40 seboş 40
yok artık

çıktı bu kıllı kadın yine bir de çirkin
oh olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…