herkese selam.....bu gün tatil ama eşim nöbetçioğlumla doğumdan sonra ilk defa yalnız kalacaz...gece eşlik ederim kızlar sizee buarada bebişleriniz emeklemeye başladımı..yağız geri geri gidiyo neden acaba?öne doğru atamıyor kendini daha
ne emeklemesi yüzü koyun yatmayı hiç sevmedi emeklemeyecek benimki direkt yürüyecek gibi
bacak kasları kol kaslarından kuvetli olunca geri geri yürürmüş bebekler
eşin gece de mi yok
evet cnm ya gece de yok taaaa yarın sabah gelecek inşallah..neyseki yarın evdeinşallah oğluşum gece annesini çok üzmez..ilk defa yalnız kalacaz ya tırsıyom biraz:18::18:
kıl oldum yaa medeniyet görmemiş hayvan
bence adı ormangül olmalı
gecmiş okudum söyle bi marji bacım heryeri agrıyomus parol iç ben öyle yapıyorum
karam cay içtik yarım saat önce
altını yakayım çaydanlıgın bide senle karsılıklı içek
resmen nazarlara geldim bana çıkmıyo diyordumharbi sinirden gülüyorum bu ne ya
ben çıkıyorum kızlar resmen midem bulandı bu nasıl bi iğrençlik
sizin abarttığınızı düşünürdüm ama bu kadarını tahmin bile edemezdimhey Allahım gece gece
hayırlı geceler
geldim canım anca uyudu ama şimdi uyanır heralde
kız o kadar iş güçyordun tabi kendini.dikkat et bacım.
benim oğlanın kakası sertleşiyor arada az az ama çok sert yapıyo.bende hemen kayısılı yoğurt yapıyorum akşama düzgünce yapıyor kakasını.
herkese selam.....bu gün tatil ama eşim nöbetçioğlumla doğumdan sonra ilk defa yalnız kalacaz...gece eşlik ederim kızlar sizee buarada bebişleriniz emeklemeye başladımı..yağız geri geri gidiyo neden acaba?öne doğru atamıyor kendini daha
aynen ama iyiki cumartesi değil:18:Eşim evde ya ctesi sandım bugünü kilo bildirimi yapacaktım
Neredeysegünaydınlar güzel anneler ve onların melekleri
yok canım ne emeklesiherkese selam.....bu gün tatil ama eşim nöbetçioğlumla doğumdan sonra ilk defa yalnız kalacaz...gece eşlik ederim kızlar sizee buarada bebişleriniz emeklemeye başladımı..yağız geri geri gidiyo neden acaba?öne doğru atamıyor kendini daha
aldımki ne almakatılıyorum ormandan kaçmış gibi balta girmemiş orman diye buna diyorlar sanırım
sağol canım içtim bugün daha iyiyim geçti sanki.
abartıyoruz haaa aldınmı cevabını şekerim
herkese günaydın kızlar işçi bayramımız kutlu olsun bizde evde işciyiz sonuçta
dedikodu hayatımda hiç olmadı bide ikiyüzlülük nefret ettiğim şeylerin başında istesemde yapamamAslan Burç Yorumu aylık
Pozitif özellikleri: Adapte olabilmek, çok iş bilirlik, entelektüellik ; nüktecilik ve mantık ; canlılık, konuşkanlık ve sohbetlerde güldürücülük. Yazı ve konuşma zekası. Genç kalabilmek.
Negatif özellikleri: Değişkenlik, yerinde duramazlık, açıkgözlülük, meraklılık, kararsızlık ve ikiyüzlülük. Asabi enerjiyi kontrol edememek. Sathilik ve dedikoduculuk.
Anahtar Kelimeler: Meraklı, iletişimci, taklitçi, çok yönlü, değişken, sinirli, endişeli, yüzeysel, ilgi alanları çok olan, aklını önemseyen, konuşkan, sebatsız, ele geçirilmesi, anlaşılması güç.
Elementi: HavaUnsuru: DeğişkenNiteliği: ErkekYöneticisi: MerkürDoğal evi: 3. evŞifre: Zeka, konuşkanlıkUluslararası ismi: GeminiHayvan Sembolü : GeyikBitki Sembolü : Civanperçemi
Uğurlu taşı: Safir, Akuamarin, Sitrin, Agat, Opal ve OniksUğurlu sayısı: 5Uğurlu rengi: Orta tondaki mavi, sarı gri ve tüm karışmış renklerUğurlu günü: ÇarşambaUğurlu metali: CıvaUğurlu hayvanları: Yılan, sincap ve maymunUğurlu kuşları: Papağan ve kırlangıçUğurlu çiçekleri: Lavanta, kır zambağı
İş hayatınızın fazlası ile önem kazanacağı sorumluluk ve çalışma temponuzun artacağı bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması kariyerinizi temsil eden konularda etkili olacak ve geçmişte ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. İşinizle ilgili girişimlerinizi yatırımlarınızı bu dönemde gerçekleştirebilir kısa sürede olumlu sonuçlar elde ederek maddi manevi güzel gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Aslan’lar bu süreçte disiplinli çalışırsanız öğrenim hayatınızda çığır aşabilirsiniz. Bu ayın sizler için şifresi ‘’DİSİPLİN’’ Yaşamınızın her alanında göstereceğiniz disiplin ve tutarlılık sizleri isteklerinize ulaşmada başarılı kılacak. Bu ay boyunca dikkat etmeniz gereken dikkat çekici konu arkadaşlık ilişkileriniz, Herkese güvenip gereğinden fazla kişisel konularınızı anlatmamanız gerektiğini hoş olmayan durumlarla deneyimlemek istemiyorsanız dikkatli davranın ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirin. Bu süreçte evli ve ilişkisi devam eden Aslan’lar eş yada sevgilinizin baskıcı tavırları ve kıskançlıklarına bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde tartışmalardan uzak durmalı ve bencilce davranışlar içine girmemeye özen göstermelisiniz. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile bazı arkadaşlıklarınız sonlanacak. Kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğinin bilincinde olmanın getirdiği olgunlukla doğru kararlar vereceksiniz. Bekar ve uzun zamandır ilişkisi olmayan Aslan’lar kalbinizin kilitli kapısını açacak özel bir insanla tanışabilirsiniz…
stres ve elioyküye
Anam bu ay benim ayimmis gidiyo kilolar demek ohYay Burç Yorumu aylık
Pozitif özellikleri: Keyiflilik, neşelilik, çok iş bilirlilik, açık zihinlik, adapte olabilmek, iyi yargılayabilmek, iyi felsefe; hürriyet aşkı,dışa dönüklük.
Negatif özellikleri: Gözü kapalılık, körce iyimserlik, gürültücülük, sorumsuzluk, kapris.
Anahtar Kelimeler: Açık sözlü, dobra, bağımsız, sıcak, öncü, dışa dönük, spiritüel, dogmatik, fanatik, fırsatını kollayan, istekli, hevesli, filozof, dil uzmanı, yolcu, ciddi, arkadaşça, güvenilir, açık fikirli, iyimser, neşeli, sorumsuz, kaprisli, gururlu, maceracı, sporcu.
Elementi: AteşUnsuru: DeğişkenNiteliği: ErkekYöneticisi: JüpiterDoğal evi: 9. evŞifre: Özgürlük aşkı, coşku, araştırmacılıkUluslararası ismi: SagittariusHayvan Sembolü : Bir geyik türü olan WapitiBitki Sembolü : İğne yapraklı Karaçam
Uğurlu taşı: Lapis, Turkuvaz, Obsidyen, Opal, Kuvars, SafirUğurlu sayısı: 3-7Uğurlu rengi: Eflatun, mor ve koyu maviUğurlu günü: PerşembeUğurlu metali: Kalay ve tenekeUğurlu hayvanları: Köpek, at ve boğaUğurlu kuşları: Kartal ve tavus kuşudur.Uğurlu çiçekleri: Karanfil
Gökyüzünün bu ay sizlere şifresi Kendine değer ver Kendinizi sev Sizi üzen yoran kıran zorlayan enerjilerle baş edebileceğiniz radikal kararlar alıp başarılı ile uyguyabileceğiniz özel bir ay. 10 Mayısta gerçekleşecek Boğa burcudaki Güneş tutulması size adeta yeniden yapılandıracak güçlü etkilere sahip. Pek çok olumsuz alışkanlığınızı arkadaşlığınızı ilişkilerinizi yeniden yapılandıracak kendi hayatınızın patronluğunu üstlenerek doğru seçimlerin getirdiği avantajları deneyimleyeceksiniz. Yemek yeme alışkanlığınızdan iş hayatınızda ki tutumunuza kadar pek çok konuda tavrınız duruşunuz olumlu yönde değişecek. İş hayatınızda finansal anlamda verdiğiniz mücadelenin hakkını alacaksınız. Yatırımlar yeni projeler bu sürecin getirileri arasında sezgilerinize güvenin ve bu konularda kararlarınızı bu doğrultuda alarak ilerleyin. Eğitim hayatı devam eden Yaylar istediğiniz başarıyı elde edecek ve eğitim hayatınızın en keyifli sürecini geçireceksiniz. Evli Yaylar sizlerde eşten kaynaklanan problemlerin sağlıkla ilgili konuların iyi yönde ilerlemesi ile rahatlayacaksınız. 25 Mayısta burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile yeni ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Bu ilişkinin olumlu etkisi ile yaşamınızın pek çok noktası ile ilgili tamamen kişisel ve doğru kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde kendinize önem vermenin ne kadar değerli olduğunu çok daha iyi anlayacak çok daha sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşmanın sizden ve sizin seçimlerinizden kaynaklandığının bilincini yaşamınızın bir parçası haline getireceksiniz
Oh piknik gotur dunurum goturaynen ama iyiki cumartesi değil:18:
yok canım ne emeklesi
aldımki ne alma
emekçiyiz biz
dedikodu hayatımda hiç olmadı bide ikiyüzlülük nefret ettiğim şeylerin başında istesemde yapamam
hatta akraba meclisinde aman bununla iki çift dedikodu yapılmıyo diyip kızarlar bana çünkü onları sustururum hep
ama onun dışında herşey doğru
emeğine sağlık gülüm
ben bugünde piknikteyim görüşürüz
Bayramimiz kutlu mutlu olsujherkese günaydın kızlar işçi bayramımız kutlu olsun bizde evde işciyiz sonuçta
40 mi ben sana sorarim aksamsiz çok küçüksünüz yaben 29 stress 40 seboş 40
Bacim cok yipratiyosun kendin birak daginik kalsin birazbu akşam çok dertliyim kolum tutulmuş parmaklarımı oynatamıyorum hele serçe parmağım öyle ağrıyor ki
mert deseniz 4 gündür kaka yapamıyordu bugün 3 taksitle azar azar yaptı kaskatı öyle ağladı ki
Benmkide terazibu sana iyi moral olmuş
yengeç burcu ideal eş dimibenimkide terazi yengeç kadar olmasada idare eder
ay çok geçmiş olsun canım diş zor iş benim bu hayattaki 1. fobim:18:
sen takıntılısın bu konuda aklına getirme böyle şeyler
Yanlis dogmus kiziçime dogdu az sonra seboş gelecek
aynen ama iyiki cumartesi değil:18:
yok canım ne emeklesi
aldımki ne alma
emekçiyiz biz
dedikodu hayatımda hiç olmadı bide ikiyüzlülük nefret ettiğim şeylerin başında istesemde yapamam
hatta akraba meclisinde aman bununla iki çift dedikodu yapılmıyo diyip kızarlar bana çünkü onları sustururum hep
ama onun dışında herşey doğru
emeğine sağlık gülüm
ben bugünde piknikteyim görüşürüz
Anam bu ay benim ayimmis gidiyo kilolar demek oh
Saolasin citirim
Oh piknik gotur dunurum gotur
Bayramimiz kutlu mutlu olsuj
40 mi ben sana sorarim aksam
Bacim cok yipratiyosun kendin birak daginik kalsin biraz
Benmkide terazi
Terazi erkegi ideal es bence
Yanlis dogmus kiz
Yoldayim bi suru is var evde
AksM gorusek ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?