2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugünde bitti kızlar birşey anlamadım annemlere gittim hava almaya gittik zaman su gibi aktı.

teşekkürler marjim

pikniklerden çıkmıyosun hayırdır
ben de hiç dedikodu yapmam sadece objektif karakter tahlili yaparım

saat iki de evden çıktık dokuzda geldik
önce efeyle bir kaç saat gezdik mızmızlanınca kvalideye götürdük emzirdim biz eşimle okeye
hesabına oynadık yendik kvalidede yemegimizi yedik çıktık eve geldik
etraf toparla o bu derken şuan efeyi uyutmaya çalışıyor babası bugün sen uyu nöbet bende dedi
e tamam dedim ben de ne diyim ben bilmem beyim bilir

slm canım eylül bebekleri daha baslamadı heralde duymadım ben bizimkide emeklemiyorum sürünüyo ve biraz geri gidiyo 1 aya emeklerler bence yada direk yürürler

arzuu çamaşırlar kurudu mu annemm
canım kurudu aldım sabah 1 makina daha attım onlarda kurudu aldım üstüne ütü üstüne ew işi üstüne dısarı gezmeye ooo bu aralar hamaratımm

bugünde bitti kızlar birşey anlamadım annemlere gittim hava almaya gittik zaman su gibi aktı.
canım bizde aksam üstü cıktık hemen zaman geciyo hava cok sıcaktı kızıma sadece uzun kollu cıtcıtlı badi ve pantalonla cıkarttım

kızlaaaaaaaaar..ilk defa akşm takılayım deddim kimsecikler yok nerdesiniz ayol
ewet ben suan tek basımayım kimse yok

yarım saat içinde çıkacagım sizi bekiyorum
yarım saate demişsin hala onlinesınneredesin?dur bi bakim profiline:)

gidecem birazdan iki laf etseydim soguyacaktım edemedim yatamam
iki laftan birini ettim bir laf daha edersem tamam buiş

eşim uyu artık diyo sabaha efe için enerji toplamam lazım
iyi gecelerrr arzum sen yaz tatlım ben yarın alır en kısa zamanda uygular yazarım
mattika aklıma geldi loru az ekşii yogurtla yapsam lor ekşi olur mu evdeki yogurt ekşimiş de :44:
kvalideni çekiştiririz ev kısa zamanda

evet çok istiyom verr verr

canım ilk önce pandispanya kekini yapıyorum

kek için 4 yumurta,4 türk kahve fincanı şeker,4 türk kahve fincanı un,1 kahve fincanı su,1 paket kabartma tozu
sekerle yumurtayı 5-6 dakika cırp biliyosundur normal kek gibi beyaz olacak sonra unu suyu ve kabartma tozunu at 1 dk falan daha cırp sonra yuvarlak bi pasta kalıbına dök soguk fırında 180 derecede pişir 15-20 acma kapagını kürdan batırısın anlarsın piştigini(yapısmıyosa)
kremasını hazır kullandım drötkerin 1,5 soguk su bardagıtla cırpılıyo kremsanti gibi
keki pişirdikten sonra sogumaya bırak ortadan ikiy böl kremayı sür içine ne istersen meyveli yaptım ben cilek ve muz arasına kestim yuvarlak dizdim üstüne tekrar krema üstüne tekrar meyve..(yalnız meyvelerin üstüne jöle gibi bişi dökmessen kuruyo kararıyo ben ewde cilek recelini sulandırdım hafif döktüm kurumadı ama hazırda satılıyo onlardan kullanabilirsin)

afiyet olsun

arzunun mutfagından

iyi geceler canım bende 5 dklığına girdim bende kaçacam birazdan.

yazdım canım yoruldum kız yazarken
mattika evine dödünmü canım?

of of gelemiyorum ki mertle uğraşmaktan bugün dahada yaramaz

dnürüm napıyosun mert uyumadı mı hala
eylül 8:30 da uyudu sızdı kaldı uyanmaz heralde bu saatten sonra o bu degilde ben kesin 7 de ayaktayım offf bittim ben

hmmm tarif süper canım eline sağlık

kızlar muhtesem yüzyılı bıraktım artık basladıgından itibaren heyecanla her hafta izliyodum
merhamet solladı be muhtesem yüzyılı böyle dizi görmedim ya cok duygusal

uyumadı canım kucağımda bir ileri bir geri sallanıyor nerden buluyor bu enerjiyi anlamıyorum ne yapcam bu uyku işini bilmiyormçok inat ben uyutuyorum o uyanıyor ben uyutuyorum o uyanıyor bide odada kesinlikle yanlız uyumuyor illa başını bekliyeceğiz.

kimse yazmıyo yaff
walla gidip ütü yapasım war nevresimler kaldı onları ütülüycem
kocişte yok gerci gelir yarım saate arkadaslarıyla cıktı
yarın yine gezmelerdeyim bugün 1-2 sey denedim g...göbek biyerden cıktı
yarın gidip bol bişiler alıcam yaz geldi anam olmuyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…