- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
teşekkürler marjimBalık Burç Yorumu aylık
Pozitif özellikleri: Alçak gönüllülük, şefkat, sempatiklik, hassasiyet, çabuk adapte olabilmek, tesirlilik, anlayışlılık, nezaket, sezgi.
Negatif özellikleri: Belirsizlik, ihmalcilik, gizlilik, kolay dağılmak, zayıf arzular, kararsızlık; hayatın sert yanları ile kolay mücadele edememek.
Anahtar Kelimeler: Cana yakın, sevimli, nazik, pratik olmayan, çekingen, değişken, aşırı duygusal, kolay etkilenen, şefkatli, merhametli, kurtarıcı, hayalci, sezgisel, özverili, alçak gönüllü, dikkatsiz, dalgın, kurban, anlaşılması zor.
Elementi: SuUnsuru: DeğişkenNiteliği: KadınYöneticisi: Neptün, JüpiterDoğal evi: 12. evŞifre: Hayalci, duyarlıUluslararası ismi: PiccesHayvan Sembolü : PumaBitki Sembolü : Sinir otu
Uğurlu taşı: Kuvars, Aytaşı, Agat, Safir, MercanUğurlu sayısı: 3 – 7Uğurlu rengi: Koyu mor ve indigo, deniz yeşiliUğurlu günü: PerşembeUğurlu metali: KurşunUğurlu hayvanları: Balık, koyun ve öküzUğurlu kuşları: Kuğu ve leylekUğurlu çiçekleri: Nilüfer çiçeği
İletişimin daha once olmadığı kadar önem taşıdığı bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekşecek Güneş tutulması ile gerek aile gerek sosyal yaşamınızda ki ilişkileriniz ve ilişkilerinizde sizin yaklaşımlarınız önem kazanmakta. Susup sabırlı davrandığınız fakat sürekli haksızlığa uğradığınız konularda sesinizi yükseltin ve cesur davranın. Yeteneklerinizi ortaya koymak için hızlı hareket etmelisiniz. İdeallerinizi yaratıcı yönlerinizi ortaya koyun. Eleştirilmeyi reddedilmeyi bir yana bırakın ve kendiniz olun. Olduğunuz gibi davranın. Göreceksiniz ki her şey olumlu yönde değişmeye başlayacak. Yine bu dönemde siz yeni bir ilişkinin arefesinde iseniz beklentilerinizi arzularınızı duygularınızı ifade edin ve birlikte olduğunuz insandan da cesur davranmasını isteyin. Dürüst olmanın kendinizi doğru söz ve tavırlarla ortaya koyabilmiş olmanın mükafatı aksın gelsin yaşamınıza. Sahip olduğunuz gücün farkına varmalı ve ortaya koymalısınız artık. 25 Mayısta Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızda seyahat fırsatları ile karşılabilir. Seyahatler aracılığı ile eşinizle ikiniz içinde karlı ve olumlu olacak bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu dönemde kişisel gelişime yönelik eğitim kurs ve başlangıçlar içinde oldukça verimlidir… Ay’ın son günlerinde dikkat etmeniz gereken konu ise ayak sağlığınız…
aynen ama iyiki cumartesi değil:18:
yok canım ne emeklesi
aldımki ne alma
emekçiyiz biz
dedikodu hayatımda hiç olmadı bide ikiyüzlülük nefret ettiğim şeylerin başında istesemde yapamam
hatta akraba meclisinde aman bununla iki çift dedikodu yapılmıyo diyip kızarlar bana çünkü onları sustururum hep
ama onun dışında herşey doğru
emeğine sağlık gülüm
ben bugünde piknikteyim görüşürüz
slm canım eylül bebekleri daha baslamadı heralde duymadım ben bizimkide emeklemiyorum sürünüyo ve biraz geri gidiyo 1 aya emeklerler bence yada direk yürürlerherkese selam.....bu gün tatil ama eşim nöbetçioğlumla doğumdan sonra ilk defa yalnız kalacaz...gece eşlik ederim kızlar sizee buarada bebişleriniz emeklemeye başladımı..yağız geri geri gidiyo neden acaba?öne doğru atamıyor kendini daha
canım kurudu aldım sabah 1 makina daha attım onlarda kurudu aldım üstüne ütü üstüne ew işi üstüne dısarı gezmeye ooo bu aralar hamaratımmarzuu çamaşırlar kurudu mu annemm
canım bizde aksam üstü cıktık hemen zaman geciyo hava cok sıcaktı kızıma sadece uzun kollu cıtcıtlı badi ve pantalonla cıkarttımbugünde bitti kızlar birşey anlamadım annemlere gittim hava almaya gittik zaman su gibi aktı.
ewet ben suan tek basımayım kimse yokkızlaaaaaaaaar..ilk defa akşm takılayım deddim kimsecikler yok nerdesiniz ayol
yarım saate demişsin hala onlinesınyarım saat içinde çıkacagım sizi bekiyorum
slm canım eylül bebekleri daha baslamadı heralde duymadım ben bizimkide emeklemiyorum sürünüyo ve biraz geri gidiyo 1 aya emeklerler bence yada direk yürürler
canım kurudu aldım sabah 1 makina daha attım onlarda kurudu aldım üstüne ütü üstüne ew işi üstüne dısarı gezmeye ooo bu aralar hamaratımm
canım bizde aksam üstü cıktık hemen zaman geciyo hava cok sıcaktı kızıma sadece uzun kollu cıtcıtlı badi ve pantalonla cıkarttım
ewet ben suan tek basımayım kimse yok
yarım saate demişsin hala onlinesınneredesin?dur bi bakim profiline:)
gidecem birazdan iki laf etseydim soguyacaktım edemedim yatamam
iki laftan birini ettim bir laf daha edersem tamam buiş
edek işte geldim istiyonmu kız yaspasta tarifini vereyim mi?
yarım saat içinde çıkacagım sizi bekiyorum
fatmagül çıkacak diye ödüm patlıyor zaten
evet çok istiyom verr verr
eşim uyu artık diyo sabaha efe için enerji toplamam lazım
iyi gecelerrr arzum sen yaz tatlım ben yarın alır en kısa zamanda uygular yazarım
mattikaaklıma geldi loru az ekşii yogurtla yapsam lor ekşi olur mu evdeki yogurt ekşimiş de :44:
kvalideni çekiştiririz ev kısa zamanda
yazdım canım yoruldum kız yazarkeneşim uyu artık diyo sabaha efe için enerji toplamam lazım
iyi gecelerrr arzum sen yaz tatlım ben yarın alır en kısa zamanda uygular yazarım
mattikaaklıma geldi loru az ekşii yogurtla yapsam lor ekşi olur mu evdeki yogurt ekşimiş de :44:
kvalideni çekiştiririz ev kısa zamanda
dnürüm napıyosun mert uyumadı mı halaof of gelemiyorum ki mertle uğraşmaktanbugün dahada yaramaz
canım ilk önce pandispanya kekini yapıyorum
kek için 4 yumurta,4 türk kahve fincanı şeker,4 türk kahve fincanı un,1 kahve fincanı su,1 paket kabartma tozu
sekerle yumurtayı 5-6 dakika cırp biliyosundur normal kek gibi beyaz olacak sonra unu suyu ve kabartma tozunu at 1 dk falan daha cırp sonra yuvarlak bi pasta kalıbına dök soguk fırında 180 derecede pişir 15-20 acma kapagını kürdan batırısın anlarsın piştigini(yapısmıyosa)
kremasını hazır kullandım drötkerin 1,5 soguk su bardagıtla cırpılıyo kremsanti gibi
keki pişirdikten sonra sogumaya bırak ortadan ikiy böl kremayı sür içine ne istersen meyveli yaptım ben cilek ve muz arasına kestim yuvarlak dizdim üstüne tekrar krema üstüne tekrar meyve..(yalnız meyvelerin üstüne jöle gibi bişi dökmessen kuruyo kararıyo ben ewde cilek recelini sulandırdım hafif döktüm kurumadı ama hazırda satılıyo onlardan kullanabilirsin)
afiyet olsun
arzunun mutfagından
yazdım canım yoruldum kız yazarken
mattika evine dödünmü canım?
dnürüm napıyosun mert uyumadı mı hala
eylül 8:30 da uyudu sızdı kaldı uyanmaz heralde bu saatten sonra o bu degilde ben kesin 7 de ayaktayım offf bittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?