2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hanimlar bende cikiyorum eylül kudurduuu bunu diyecegim hic aklima gelmezdii karamin lafi buu aslinda eylüsümü bir uyutim sonrada kendimi iyi gecelerrr

gecmiş okudum söyle bi marji bacım heryeri agrıyomus parol iç ben öyle yapıyorum

karam cay içtik yarım saat önce

altını yakayım çaydanlıgın bide senle karsılıklı içek
he tazeyi kocayla iç bayar çayı bana itele
Hanimlar bende cikiyorum eylül kudurduuu bunu diyecegim hic aklima gelmezdii karamin lafi buu aslinda eylüsümü bir uyutim sonrada kendimi iyi gecelerrr

kuduruk eylüll
giderken de güldürdün beni

resmen nazarlara geldim bana çıkmıyo diyordum harbi sinirden gülüyorum bu ne ya
ben çıkıyorum kızlar resmen midem bulandı bu nasıl bi iğrençlik
sizin abarttığınızı düşünürdüm ama bu kadarını tahmin bile edemezdim hey Allahım gece gece
hayırlı geceler

gel kız karam ask olsun yenide demlerim acele diye dediydimdi
hem bugün kocişimin dogum günüydü yas pastada yaptım sanada ikram edeyim

he abartıyoduk böyle igrenç işte fatmagül
ben de çıkayım kızlariyi geceler

gel kız uyut gel az konuşak

geldim canım anca uyudu ama şimdi uyanır heralde

kız o kadar iş güçyordun tabi kendini.dikkat et bacım.

benim oğlanın kakası sertleşiyor arada az az ama çok sert yapıyo.bende hemen kayısılı yoğurt yapıyorum akşama düzgünce yapıyor kakasını.

kayısılı yogurdu ben bugün kestim efe daha rahat sanki karnını mı agrıtıyordu acep:44:

Gunaydin kizlar. Aksam kaynatmissinhiz, biraz okudum ama yetistiremedim.
Tatil gunu 7.30da kalktik oglusumla, kahvalti yaptik. Oynuyoruz.. hic uyumaya niyeti yok gibi :s

bliss ben ilk 5 ay elevit kullanmıştım sonra kestim şimdi arada kalsiyum alıyorum
kemiklerim ve dişim uyarıyor o zaman alıyorum..elevit bayagı işe yarıyordu daha enerjik oluyordum:122::122:122:
Ben hicbi sey kullanmadim ya.. bu hafta bi tahlil yaptircam bakalm, var mi eksigim fazlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…