harbi gittim :)))))))))))
arzuuuu açy yok mu çayyyy
kız o fatmagülle bide neriman banada geldi o ne ya öyle aklım çıktı korktum resmen şurda salonda karanlıkta oturuyom birden şak diye belirince şok oldum yuh artık ya o ne güzellik o ne mislik tü Allah kahretsin
site yönetimi duruma acil el koyun lütfen
he tazeyi kocayla iç bayar çayı bana itelegecmiş okudum söyle bi marji bacım heryeri agrıyomus parol iç ben öyle yapıyorum
karam cay içtik yarım saat önce
altını yakayım çaydanlıgın bide senle karsılıklı içek
Hanimlar bende cikiyorum eylül kudurduuu bunu diyecegim hic aklima gelmezdii karamin lafi buu aslinda eylüsümü bir uyutim sonrada kendimiiyi gecelerrr
he tazeyi kocayla iç bayar çayı bana itele
kuduruk eylüll
giderken de güldürdün beni
resmen nazarlara geldim bana çıkmıyo diyordumharbi sinirden gülüyorum bu ne ya
ben çıkıyorum kızlar resmen midem bulandı bu nasıl bi iğrençlik
sizin abarttığınızı düşünürdüm ama bu kadarını tahmin bile edemezdimhey Allahım gece gece
hayırlı geceler
gel kız karam ask olsun yenide demlerim acele diye dediydimdi
hem bugün kocişimin dogum günüydü yas pastada yaptım sanada ikram edeyim
gel kız uyut gel az konuşak
bu akşam çok dertliyim kolum tutulmuş parmaklarımı oynatamıyorum hele serçe parmağım öyle ağrıyor ki
mert deseniz 4 gündür kaka yapamıyordu bugün 3 taksitle azar azar yaptı kaskatı öyle ağladı ki
geldim canım anca uyudu ama şimdi uyanır heralde
kız o kadar iş güçyordun tabi kendini.dikkat et bacım.
benim oğlanın kakası sertleşiyor arada az az ama çok sert yapıyo.bende hemen kayısılı yoğurt yapıyorum akşama düzgünce yapıyor kakasını.
dogum günüsü nasıl geçti
yaş pasta off olsa da yesemiçsem
iyiydi canım kutladık ikimiz mum falan üfledik
gel kız cok güzel olmustu bende sasırdım bukadar güzel nasıl yaptım diye
e tarif isterim ben meraklıyım böyle şeylere hemen yazarım defterime kızıma verecem ansiklopedi gibi defter
Ben hicbi sey kullanmadim ya.. bu hafta bi tahlil yaptircam bakalm, var mi eksigim fazlam..bliss ben ilk 5 ay elevit kullanmıştım sonra kestim şimdi arada kalsiyum alıyorum
kemiklerim ve dişim uyarıyor o zaman alıyorum..elevit bayagı işe yarıyordu daha enerjik oluyordum:122::122:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?