Uykusuzluktan dellenmiş ama mık mık yapıyo yarım saat oldu babası sallıyor
Uykusu var dünyadan kopamıyor marji
kıllı bi bacak göründü bana kesin fatmagül geliyor
bu sıra hepsinde aynı sorunmu var acaba ahmette uykusuzluktan bayılacak gibi oluyor sallıycağımızı anlayınca ters dönmeler katılıncaya kadar ağlamalar ama hep böyle bende sinir oluyorum ama dönemseldir inşallahUykusuzluktan dellenmiş ama mık mık yapıyo yarım saat oldu babası sallıyor
Uykusu var dünyadan kopamıyor marji
bu sıra hepsinde aynı sorunmu var acaba ahmette uykusuzluktan bayılacak gibi oluyor sallıycağımızı anlayınca ters dönmeler katılıncaya kadar ağlamalar ama hep böyle bende sinir oluyorum ama dönemseldir inşallah
ay ben çok zorlanırdım anambende anlamıyorum çoçuklar yokluk içinde büyürmüş demekki insanoğlu rahatlığa alışıyor o zamanki şartlarda bizde olsaydık bizde mecbur kalırdık.
off ne oluyor bu bebelere yaiyi geceler anneler umarım keyifler yerindedir ben oğlanı uyuttum geri uyandı onla uğraşıcam sanırım gelemiycem yine.
şom agzını açma be şurda iki gündür rahatızkıllı bi bacak göründü bana kesin fatmagül geliyor
dalsa 2 saat kesintisiz uyusa razıyım o da yokbizimkide öyle hemde hergün uykuya dalma problemi var
bu sıra hepsinde aynı sorunmu var acaba ahmette uykusuzluktan bayılacak gibi oluyor sallıycağımızı anlayınca ters dönmeler katılıncaya kadar ağlamalar ama hep böyle bende sinir oluyorum ama dönemseldir inşallah
kızlar görüntü var ses yok
ne oldu kıztövbe tövbe
kızlar görüntü var ses yok
ben uyutup koyuyorum yoksa asla durmaz ne fena omertte aynı hep bir uykuyu dağıtma çabası içinde gözlerini ovamalamaktan çıkarıcak nerdeyse
bide beşikten nefret ediyor ona yatırınca kıyamet kopuyor zor alışıyor sallaya sallaya yada uyutup yatırıyoruz.
ben biryandan yazmaya çalışıyorum biyandanda bizimkiyle uğraşıyorum salladık fayda etmedi çok ağladı şuan kucağımda saçımı yoluyor
ben uyutup koyuyorum yoksa asla durmaz ne fena o
bu saatte ayakta bence mert bunu huy yapmışben biryandan yazmaya çalışıyorum biyandanda bizimkiyle uğraşıyorum salladık fayda etmedi çok ağladı şuan kucağımda saçımı yoluyor
ne olacak kıl muhabbeti kıllı bacaklar karşımdane oldu kız
geldim anacım nöbeti devraldım:126:
canım benim ya ne koşullarda yazıyorsun stres de laf söylüyor
dün efe de öyleydi inş yarım saat sonra uyanmaz
Selam baayanlar
Biz de ancak uyutabildik zuzuyu, ayagimda simdi insallah dalmistir artik uyanmaz :s
Bu aksam var yaaaa yemenin suyuu cikardim
Su saate kadar butun yasaklari cinedim
Cumartartesiye kadar hakkim kakmadi, o derece :s:26:
ben de gördüm ortalarda çıkıyor sag taraftabu saatte ayakta bence mert bunu huy yapmış
ne olacak kıl muhabbeti kıllı bacaklar karşımda
inşallah canım uykusuzluk çok kötü insanı bitkin düşürüyor
canım benim ya ne koşullarda yazıyorsun stres de laf söylüyor
bu saatte ayakta bence mert bunu huy yapmış
ne olacak kıl muhabbeti kıllı bacaklar karşımda
saygı duyarım bacımcanım benim ya ne koşullarda yazıyorsun stres de laf söylüyor
sus ya canım morelim benim fenaSelam baayanlar
Biz de ancak uyutabildik zuzuyu, ayagimda simdi insallah dalmistir artik uyanmaz :s
Bu aksam var yaaaa yemenin suyuu cikardim
Su saate kadar butun yasaklari cinedim
Cumartartesiye kadar hakkim kakmadi, o derece :s:26:
ben de gördüm ortalarda çıkıyor sag tarafta
kıl oluyorum o reklama
off evet marji çok fena oluyorsun uykusuz olunca ne ogluna iyi bakıyorsun ne kendine ne kocana ne hayata her şeye böyle bakıyorsun:86:
efe uyudu sallamayı kestim bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?