2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tövbee gülsem mi aglasam mı bilemedim o hallerini düşününce
bunlar tam olarak ne zaman uyuyorlar geceleri kendi kendilerine oynuyorlar bilen var mı:44:

saygı duyarım bacım laf yok

sus ya canım morelim benim fena bugün ne yeme ne atıştırma psikolojik olarak rahatlamamı oldu
en son 10.30 da fıstık badem meyve kaşar havada uçuşuyodu
ye sen ye 2 kilo da al aynı olalım
sen atlattın sıra bende bakalım bizimki kaç saat sonra uyuyacak yine başlıyoruz sallamaya

inş uyur canımcım yaa gerçekten insanın hali kalmıyor

efe uyudu mehmet uyumadı vırvırvır

bunlar tam olarak ne zaman uyuyorlar geceleri kendi kendilerine oynuyorlar bilen var mı:44:

bıraksan bütün gece uyumaz bu bacım uğraşmasak hiç niyeti bile yok otursam sabaha kadar oturur benle oynar.
bu bebelere gece bir oyun hevesi geliyor nedense işimiz zor

az kilon kalmış verirsin bliss dedik çoştun sen de
He yaw
Cozuttum ufff

saygı duyarım bacım laf yok

sus ya canım morelim benim fena bugün ne yeme ne atıştırma psikolojik olarak rahatlamamı oldu
en son 10.30 da fıstık badem meyve kaşar havada uçuşuyodu
HAngi
10.30bu?sabah kahvaltidan sonra herhalde?

O zamani dort gozle bekliyorum
Bizimki odada yalniz kalinca basiyo yaygarayi, illa yaninda biri olcak onunla oynayacak

herkese iyi geceler kızlar bizimki ağlıyor yine direniyor görüşürüz.

efe uyudu mehmet uyumadı vırvırvır
eşek kadar olmuş hala uyumuyor dimi ay stress çok korkutuyorsun beni
bıraksan bütün gece uyumaz bu bacım uğraşmasak hiç niyeti bile yok otursam sabaha kadar oturur benle oynar.
bu bebelere gece bir oyun hevesi geliyor nedense işimiz zor

geceleri uyanıp oyun oynamak da isterlermiş bu aylardan sonra yandık ki ne yandık

He yaw
Cozuttum ufff

HAngi
10.30bu?sabah kahvaltidan sonra herhalde?

O zamani dort gozle bekliyorum
Bizimki odada yalniz kalinca basiyo yaygarayi, illa yaninda biri olcak onunla oynayacak
evet aynen başında bekçilik yapalım istiyorlar yok canım
herkese iyi geceler kızlar bizimki ağlıyor yine direniyor görüşürüz.

kolluk kuvetlerini yollayalım kız marji giderken güldürdün beni
yanlış anlama bizimkide öyle direniyor parçalıyor kendini

eşek kadar olmuş hala uyumuyor dimi ay stress çok korkutuyorsun beni

geceleri uyanıp oyun oynamak da isterlermiş bu aylardan sonra yandık ki ne yandık
yok canım korkma mehmetten yeryüzünde bi 2. olduğunu zannetmiyorum çeken bilir
evet aynen başında bekçilik yapalım istiyorlar yok canım

kolluk kuvetlerini yollayalım kız marji giderken güldürdün beni
yanlış anlama bizimkide öyle direniyor parçalıyor kendini
menimde koca eşşek kafamı ütüledi zırzır bende kaçtım iyi geceler

Iyi geceler kizlar
bu gece bekledim bekledim kimse gelmemis sizmisim ben de
Benim oglan bu kendisi uyuyup beni uyutmama modunda
Az once memedeydi sonra gobusumun ustunde uyumaya basladi benim gobek zaten kus tuyu yastik
Birakinca agliyo hemen
Gecemiz uzun olacak belli
Herkese gece mesaisinde kolayliklar diliyorum

Günaydin hanimlarrr heralde herkezde var bu uykusuzluk bebislerde dönemsel herhaldee eylülünde uyku gözünden akiyor ama uyumak istemiyorr illaki salllayacagim gündüzleri bir gece uykusunu yanyana el ele tutusup yapiyoruz onada aglayarak uyaniyor biraz hareket edince dün gecede aglaya aglaya isi bitti oda gözü kapali lambalari yaktim uyandirdim susutu birazda üsütmüs burnu hiril hiril mendile temizledim oturmus hicbirsey yokmus gibi mendille oynuyor yirtiyor yineisiklari kapattim yatirdim bir babasini yüzünü elliyor bir benim derken uyudu ama cok uyandi sglayan o degildi
Rabbim yardimcimiz olsun bebislerimizinde eksikligi göstermesin onlar iyi olsun tek
Bugun herkez gezmelere gider herhalde herkeze hayirli günler diliyorum keyfli bol bol dinlene bilecegi iz aksama grs insaallah
Görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…