bencede huy etti hergece böyle bu ilk doğduğunda gündüz bütün gün uyur bütün gece ağlardı.şimdi ne gündüz ne gece uyuması var
bu saatte ne enerjik bir görsenizbağırıp çağırıyor şuanda mırıldanıyor kendi kendine bide arada saçlarıma yapışıyor
ye sen ye 2 kilo da al aynı olalımsaygı duyarım bacımlaf yok
sus ya canım morelim benim fenabugün ne yeme ne atıştırma psikolojik olarak rahatlamamı oldu
en son 10.30 da fıstık badem meyve kaşar havada uçuşuyodu
sen atlattın sıra bende bakalım bizimki kaç saat sonra uyuyacak yine başlıyoruz sallamaya
efe uyudu mehmet uyumadıben de gördüm ortalarda çıkıyor sag tarafta
kıl oluyorum o reklama
off evet marji çok fena oluyorsun uykusuz olunca ne ogluna iyi bakıyorsun ne kendine ne kocana ne hayata her şeye böyle bakıyorsun:86:
efe uyudu sallamayı kestim bakalım ne olcak
tövbee gülsem mi aglasam mı bilemedim o hallerini düşününce
bunlar tam olarak ne zaman uyuyorlar geceleri kendi kendilerine oynuyorlar bilen var mı:44:
He yawaz kilon kalmış verirsin bliss dedik çoştun sen de
HAngisaygı duyarım bacımlaf yok
sus ya canım morelim benim fenabugün ne yeme ne atıştırma psikolojik olarak rahatlamamı oldu
en son 10.30 da fıstık badem meyve kaşar havada uçuşuyodu
O zamani dort gozle bekliyorumtövbee gülsem mi aglasam mı bilemedim o hallerini düşününce
bunlar tam olarak ne zaman uyuyorlar geceleri kendi kendilerine oynuyorlar bilen var mı:44:
eşek kadar olmuş hala uyumuyor dimi ay stress çok korkutuyorsun beniefe uyudu mehmet uyumadıvırvırvır
bıraksan bütün gece uyumaz bu bacım uğraşmasak hiç niyeti bile yok otursam sabaha kadar oturur benle oynar.
bu bebelere gece bir oyun hevesi geliyor nedense işimiz zor
evet aynen başında bekçilik yapalım istiyorlar yok canımHe yaw
Cozuttum ufff
HAngi
10.30bu?sabah kahvaltidan sonra herhalde?
O zamani dort gozle bekliyorum
Bizimki odada yalniz kalinca basiyo yaygarayi, illa yaninda biri olcak onunla oynayacak
herkese iyi geceler kızlar bizimki ağlıyor yine direniyor görüşürüz.
yok canım korkma mehmetten yeryüzünde bi 2. olduğunu zannetmiyorum çeken bilireşek kadar olmuş hala uyumuyor dimi ay stress çok korkutuyorsun beni
geceleri uyanıp oyun oynamak da isterlermiş bu aylardan sonra yandık ki ne yandık
menimde koca eşşek kafamı ütüledi zırzır bende kaçtım iyi gecelerevet aynen başında bekçilik yapalım istiyorlar yok canım
kolluk kuvetlerini yollayalım kız marji giderken güldürdün beni
yanlış anlama bizimkide öyle direniyor parçalıyor kendini
yok canım korkma mehmetten yeryüzünde bi 2. olduğunu zannetmiyorum çeken bilir
menimde koca eşşek kafamı ütüledi zırzır bende kaçtım iyi geceler
Ben anormalim o acidanregl döneminde ciddi bir süt azalması yaşıyorum ben kızlar
bitince çok şükür normale döndü
İyi gecelrbliss canım ben de kaçtım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?