bu sıra hepsinde aynı sorunmu var acaba ahmette uykusuzluktan bayılacak gibi oluyor sallıycağımızı anlayınca ters dönmeler katılıncaya kadar ağlamalar ama hep böyle bende sinir oluyorum ama dönemseldir inşallah
mertte aynı hep bir uykuyu dağıtma çabası içinde gözlerini ovamalamaktan çıkarıcak nerdeyse
bide beşikten nefret ediyor ona yatırınca kıyamet kopuyor zor alışıyor sallaya sallaya yada uyutup yatırıyoruz.
sen atlattın sıra bende bakalım bizimki kaç saat sonra uyuyacak yine başlıyoruz sallamaya
bıraksan bütün gece uyumaz bu bacım uğraşmasak hiç niyeti bile yok otursam sabaha kadar oturur benle oynar.
bu bebelere gece bir oyun hevesi geliyor nedense işimiz zor
Çok yorgunum uykusuzum sinirliyim
Başım çatlıyor
kızlar bu bebelerin hepsi aynı heralde ya.benim oğluşta çok uykusu olsa bile gece uykularına zor geçiyor.gündüz yanyana yatıyoruz elinden tutuyorum bazen ninni falan uyuyo hemen.ama gece uykuları beni sinir ediyo.sallıyorum ters dönüyo gözlerini ıvuyo sürekli ağlıyo.kucağıma alıyorum gazı varmı diye bazne oluyo çıkarıyorum bazen olmuyo ama en iyi uyudu dediğim geceler bile en az yarım saat uğraşıyorum bazen 1 saatte oluyo.
bi ara araştırırken bulmuştum bebeler gece uykularının uzun olduğunu ve bizi göremeyeceğini bildikleir için bizden ayrılmak istemdikleri için uykuya direnirlermiş ve bu durum zamanla dahada artacakmış.
inşallah artmaz ne zaman bu uykular kendiliğinden yatağa girip uyumaya dönecek çok merak ediyorum.
bi uyursa 5-6 saat uyuyor uyanmadan ama işte uykuya geçmesi sorun bizde.allahtan gece emmek için uyandığında emip hemen geri uyuyor bide gece uğraşmıyorum.
Efe ilk üç ay üçer saat arayla geceleri kalkardı üçüncü aydan sonrahayırdır kız gece uyutmadımı efe
niye sinirlisin
bugün bizde gezmeye çıkıcaz oğluşla ama öğleden sonra çok sıcak bu kadar güneşe çıkarmak istemiyorum oğlanı 3 ten sonra falan çıkarız heralde.
evet aynen başında bekçilik yapalım istiyorlar yok canım
kolluk kuvetlerini yollayalım kız marji giderken güldürdün beni
yanlış anlama bizimkide öyle direniyor parçalıyor kendini
kızlar bu bebelerin hepsi aynı heralde ya.benim oğluşta çok uykusu olsa bile gece uykularına zor geçiyor.gündüz yanyana yatıyoruz elinden tutuyorum bazen ninni falan uyuyo hemen.ama gece uykuları beni sinir ediyo.sallıyorum ters dönüyo gözlerini ıvuyo sürekli ağlıyo.kucağıma alıyorum gazı varmı diye bazne oluyo çıkarıyorum bazen olmuyo ama en iyi uyudu dediğim geceler bile en az yarım saat uğraşıyorum bazen 1 saatte oluyo.
bi ara araştırırken bulmuştum bebeler gece uykularının uzun olduğunu ve bizi göremeyeceğini bildikleir için bizden ayrılmak istemdikleri için uykuya direnirlermiş ve bu durum zamanla dahada artacakmış.
inşallah artmaz ne zaman bu uykular kendiliğinden yatağa girip uyumaya dönecek çok merak ediyorum.
bi uyursa 5-6 saat uyuyor uyanmadan ama işte uykuya geçmesi sorun bizde.allahtan gece emmek için uyandığında emip hemen geri uyuyor bide gece uğraşmıyorum.
Uzman destegi şart oldu nereye kime gideyim hele akıl verin lütfen
gel cnm beraber gidelimbaktım iyi gezmişsiniz ailecek anıtkabiri bende çok merak ediyorum birgün gelicem oralara.ne zayıfsın 0 bedensin galiba.
daha öncede yazmıştım oğlun tıpkı sen kopyan gibi maşallah.
Günaydin hanimlarrr heralde herkezde var bu uykusuzluk bebislerde dönemsel herhaldee eylülünde uyku gözünden akiyor ama uyumak istemiyorr illaki salllayacagim gündüzleri bir gece uykusunu yanyana el ele tutusup yapiyoruz onada aglayarak uyaniyor biraz hareket edincedün gecede aglaya aglaya isi bitti oda gözü kapali lambalari yaktim uyandirdim susutu birazda üsütmüs burnu hiril hiril mendile temizledim oturmus hicbirsey yokmus gibi mendille oynuyor yirtiyor yineisiklari kapattim yatirdim bir babasini yüzünü elliyor bir benim derken uyudu ama cok uyandi sglayan o degildi
Rabbim yardimcimiz olsun bebislerimizinde eksikligi göstermesin onlar iyi olsun tek
Bugun herkez gezmelere gider herhalde herkeze hayirli günler diliyorum keyfli bol bol dinlene bilecegi iz aksama grs insaallah
Görüsürüz
efenin dr hiç sodunmu cnmUzman destegi şart oldu nereye kime gideyim hele akıl verin lütfen
Allah kolaylık versin cnm çok zorGaz olsa gazını çıkarınca rahat uyuması gerekmiyor mu
Bizi mi kandırıyor kolikliyken huy edindi bırakmıyor belli
Oylum oylum oynatıyor bizi
Efe ilk üç ay üçer saat arayla geceleri kalkardı üçüncü aydan sonra
Uyumadı hala da uyumuyor uyumuyor diyorsam hamak durunca uyanıyor devamlı
Abartmıyorum devamlı sallıyoruz
Benim bugün bardak kaldırmaya halim yok
Çok beterim bugün
herkese selam bende çok uykusuzum gece 3-4 kere uyanıp ağladı sabahta erkenden uyandı uyutamıyorum uykusuda var uyumuyor yine.
sorma ya bi yere gidicez çıkarken başlıyo sormaya şapkasını aldın mı önlüğünü aldın mı aldım diyorum bu defa vaşka şeyi soruyo.ewet cnm alısırsın yeni bişi almaya kalkma sakın zaten ilk kademe 6 aya kadar diye geciyo
anlat bakalım bezdirdimi seni
ahmette biliyo bütün bebişlerde biliyo işini illa istedikleri olucak
sağol canım inan ev gibisi yok ahmet evi unutmuş mudur falan dedim ama unutmamış o da rahatladı gelince.hoşgeldin mattika
sonunda atlattın evine kavuştun sevindim ev gibisi yok.
2 aya yürür diyolar eşim de aynıymış hareket açısından. acelesi ne ben anlamadım ama soy çeker b.k kokar derler çekmiş bi kerehoşgeldin canım
ahmet paşa bayağı yol almışyakında yürüdü haberini alırız inşallah
bu uyku sorunlarını okuyunca rahatladım, önce hastalık sonra gezme düzeni bozuldu diye yapıyo diyodum ama uykudan öldüğü halde uyumam diye ağlamaları anlayamamıştım.kızlar bu bebelerin hepsi aynı heralde ya.benim oğluşta çok uykusu olsa bile gece uykularına zor geçiyor.gündüz yanyana yatıyoruz elinden tutuyorum bazen ninni falan uyuyo hemen.ama gece uykuları beni sinir ediyo.sallıyorum ters dönüyo gözlerini ıvuyo sürekli ağlıyo.kucağıma alıyorum gazı varmı diye bazne oluyo çıkarıyorum bazen olmuyo ama en iyi uyudu dediğim geceler bile en az yarım saat uğraşıyorum bazen 1 saatte oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?