2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen atlattın sıra bende bakalım bizimki kaç saat sonra uyuyacak yine başlıyoruz sallamaya

bıraksan bütün gece uyumaz bu bacım uğraşmasak hiç niyeti bile yok otursam sabaha kadar oturur benle oynar.
bu bebelere gece bir oyun hevesi geliyor nedense işimiz zor

kızlar bu bebelerin hepsi aynı heralde ya.benim oğluşta çok uykusu olsa bile gece uykularına zor geçiyor.gündüz yanyana yatıyoruz elinden tutuyorum bazen ninni falan uyuyo hemen.ama gece uykuları beni sinir ediyo.sallıyorum ters dönüyo gözlerini ıvuyo sürekli ağlıyo.kucağıma alıyorum gazı varmı diye bazne oluyo çıkarıyorum bazen olmuyo ama en iyi uyudu dediğim geceler bile en az yarım saat uğraşıyorum bazen 1 saatte oluyo.

bi ara araştırırken bulmuştum bebeler gece uykularının uzun olduğunu ve bizi göremeyeceğini bildikleir için bizden ayrılmak istemdikleri için uykuya direnirlermiş ve bu durum zamanla dahada artacakmış.

inşallah artmaz ne zaman bu uykular kendiliğinden yatağa girip uyumaya dönecek çok merak ediyorum.
bi uyursa 5-6 saat uyuyor uyanmadan ama işte uykuya geçmesi sorun bizde.allahtan gece emmek için uyandığında emip hemen geri uyuyor bide gece uğraşmıyorum.

bugün bizde gezmeye çıkıcaz oğluşla ama öğleden sonra çok sıcak bu kadar güneşe çıkarmak istemiyorum oğlanı 3 ten sonra falan çıkarız heralde.

Daha ne istiyorsunuz ya 5 6 saat deliksiz uyusa efe göbek atarım ya
1 saat ugraşıyorum 15,20 dakika da bir uyanıyor ya halinize şükredin beni getirin
Gözünüzün önüne

hayırdır kız gece uyutmadımı efe
niye sinirlisin
Efe ilk üç ay üçer saat arayla geceleri kalkardı üçüncü aydan sonra
Uyumadı hala da uyumuyor uyumuyor diyorsam hamak durunca uyanıyor devamlı
Abartmıyorum devamlı sallıyoruz
bugün bizde gezmeye çıkıcaz oğluşla ama öğleden sonra çok sıcak bu kadar güneşe çıkarmak istemiyorum oğlanı 3 ten sonra falan çıkarız heralde.

Benim bugün bardak kaldırmaya halim yok
Çok beterim bugün

Gaz olsa gazını çıkarınca rahat uyuması gerekmiyor mu
Bizi mi kandırıyor kolikliyken huy edindi bırakmıyor belli
Oylum oylum oynatıyor bizi

herkese selam bende çok uykusuzum gece 3-4 kere uyanıp ağladı sabahta erkenden uyandı uyutamıyorum uykusuda var uyumuyor yine.

demek bizden ayrılmamak için uyumuyorlar haa
bende çok merak ediyorum ne zaman kendiliğinden uyuyacaklar diye allah yardımcımız olsun.

Uzman destegi şart oldu nereye kime gideyim hele akıl verin lütfen

canım bi pedegoga gidebilirsiniz bi arkadaşım gitmişti hem annenin ruhsal durumu hem bebeğe nasıl davranılması gerektiği konuusnda yardımcı oluyo
ama tabi bebekler konusunda uzman olan bi pedegog şart.

baktım iyi gezmişsiniz ailecek anıtkabiri bende çok merak ediyorum birgün gelicem oralara.ne zayıfsın 0 bedensin galiba.
gel cnm beraber gidelim

daha öncede yazmıştım oğlun tıpkı sen kopyan gibi maşallah.

teşekkürler cnm

günaydın cnm bizimde öyleydi bi ara sanki biraz düzeldi gibi geliyo
ama tüm bebekler coşmuş durumda

Uzman destegi şart oldu nereye kime gideyim hele akıl verin lütfen
efenin dr hiç sodunmu cnm
onun tanıdıkları vardr yönlendirir sizi

Gaz olsa gazını çıkarınca rahat uyuması gerekmiyor mu
Bizi mi kandırıyor kolikliyken huy edindi bırakmıyor belli
Oylum oylum oynatıyor bizi
Allah kolaylık versin cnm çok zor
hiç sallanmadan uyumaması

herkese selam bende çok uykusuzum gece 3-4 kere uyanıp ağladı sabahta erkenden uyandı uyutamıyorum uykusuda var uyumuyor yine.

Canlarim benim kiyamam size
Biraz daha buyuyunce meme isi de bitince duzeleceklerini umuyorum
Allah kolaylik versin hepimize

ewet cnm alısırsın yeni bişi almaya kalkma sakın zaten ilk kademe 6 aya kadar diye geciyo
anlat bakalım bezdirdimi seni
ahmette biliyo bütün bebişlerde biliyo işini illa istedikleri olucak
sorma ya bi yere gidicez çıkarken başlıyo sormaya şapkasını aldın mı önlüğünü aldın mı aldım diyorum bu defa vaşka şeyi soruyo.
annesinden iyi kim düşünür bi çocuğu aldım herşeyini babannesi sen rahat ol dedim ama yine aynı.
bunun gibi bi sürü bişey içim yoruldu ya

hoşgeldin mattika
sonunda atlattın evine kavuştun sevindim ev gibisi yok.
sağol canım inan ev gibisi yok ahmet evi unutmuş mudur falan dedim ama unutmamış o da rahatladı gelince.

hoşgeldin canım
ahmet paşa bayağı yol almış yakında yürüdü haberini alırız inşallah
2 aya yürür diyolar eşim de aynıymış hareket açısından. acelesi ne ben anlamadım ama soy çeker b.k kokar derler çekmiş bi kere
naptığından haberi yok ama yapıyo herşeyi

bu uyku sorunlarını okuyunca rahatladım, önce hastalık sonra gezme düzeni bozuldu diye yapıyo diyodum ama uykudan öldüğü halde uyumam diye ağlamaları anlayamamıştım.
bir de uyutmadan yerine yatırmadan önce iyice sarılıp seviyorum sanki daha iyi yatıyo, hani ayrılmak istemiyolarmış ya o hissiyatına iyi gelir diye düşündüm

ben tembel anne miyim neyim çocuk elma muz yoğurtla yaşıyo. çorba yaparsam şükrediyo :26:
ne zaman bizim yediklerimizden yicekler
akşam farklı bişey yerse gece kaka veya gaz uyandırıyo sürekli
pratik ne yapıyosunuz bebüşlere

merhabalar bayanlar;

nasılsınız? önce kilo bildirimi maalesef almışım 70.2 olmuşum

uykuya geçmekte direnen, sürekli emmek isteen bi mızmızım var. dün bugün babası ilgilendi ama yarın yok kaldı mı banahiiç bakacak gücüm kalmadı inanırmısınız hala da gerginimmm mızmızlaşıyor büyüdükçe, uyku gözlerinden akıor ama memede dolu dolu süt olsun ben 15 dk boyunca emeyim öyle dalayım diyo
hele dünn aman allahımm sahile inelim dedik akşam üzeri, arabadan indik pusetine bindirdik 2 adım attı başladı biraz yürüyelim geçer yok olmadı geri dön arbaya emzireyim uyusun yok yoğurt yesin yok altı mı yokk, ayaklarımı uzatıp salladım arabada iki büklüm yokk, yavrummm ne istiyon dedimm, yanımızda 6 aylık bi çoocuk da vardı benle aynı anda emzirdi uyudu hemen o uykusunu aldı benimkiuymadı geri denize dahi bakamadım eve
çok yazdım ama doldum yaa kızlarr
kaç aylık olduk hala meme meme oturtamadık bi düzen

marji, karam, elif sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz.. büyüyecekler büyüyecekler de işte yorucu oluyor
geçmiş yapamadım kilo veren arkadaşları tebrik ediyroum

herkes aynı şeyden dertli heralde uykusuz bebek
hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ama gaz diş vs hep bi bahanemiz var
bence bu bebekler huysuz
karamın efesi başka hiç sallanmadan uyumamak başka dert o yüzden halimize gerçekten şükredelim
ben gece zırt pırt kalkıyorum emzirip yerine koyuyorum hemen ağlıyor hop yine kucak bu huy bu aralar sıklaştı inşallah geçer önceden 1.5-2 saatte bir kalkardı şimdi zırt demeye hep ağlıyor ama geçicek inşallah heralde dişler zorluyor çıkaramadıda yavrum o yüzden huzursuzuz

neyse birazda güzel şeylerden bahsedelim
bugün alışverişe gittim anneler günü hediyelerini aldım ohhh rahatladım üstümden yük kalktı resmen
tabi ahmetimede rengarenk tişörtler şortlar aldım bitanede şapka çok yakıştı acayip şirin oldu ama hiç hoşlanmadı ben takıp takıp sevdim o ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…