karamcım bıgünü bitirmiş yarını düşünüyor maşallah sana
eylülcüm kızınada allah şifa versin dişten dolayı olabilir çapaklanma yoğunsa rüzgarda kalmışta olabilir cnm dışarı çıktıysan.serum fizyolojik yada papatya suyuyla silebilirsin
vala hatırlayamadığım hasta bebişler varsa rabbim şifa versin kuzulara
deneyip görelim tatlım bizim bir tanıdığın bebişi çok zayıftı dr onada demiş kemik suyuna çorba yap diye kadın hergün öyle yapmış bir kaç ay sonra dr gitmişler dr kızmış çünkü bebek obez olMUŞ kadin işin b,,kunu çıkarmış yani:))))) haftada bir iki versek yeterli cnm. hatta bebekte kolestrol çıkmış düşün yaniay güzel olduysa kesin deniycem kremşanti yok alayımda ben çok severim kurabiyeyi çayla.canım yağ sıvı yağmı erimiş margarinmi.
canım bende bugüne kadar ağır gelir diye vermek istemedim.tamamiyle kemik suyu değilde suyla sulandırırsak belki ağır gelmez canım.uzman kemik suyu bebeğin hemen hemen bütün ihtiyaçlarını karşılayabilir diyordu.kemikleir kırılan hastalara kanser hastalarına falan hep önerirlermiş.içindeki bi maddeden dolayı söledide aklımda kalmamış
iyi teyzesi ne yapsın bu ara salyası arttı tükürük yapıp duruyor tembel tosbam:))))))))))) birde normalde uyuyan bebiş gece kalkıp meme istiyor sanırım diş çıkarma döneminemi gircek anlamadım inşallah tüm bebişler sıkıntısız çıkarırlar şu dişlerimooncum fatih napıyor nasıl kuzucuk diş sıkıntınız falan varmı
deneyip görelim tatlım bizim bir tanıdığın bebişi çok zayıftı dr onada demiş kemik suyuna çorba yap diye kadın hergün öyle yapmış bir kaç ay sonra dr gitmişler dr kızmış çünkü bebek obez olMUŞ kadin işin b,,kunu çıkarmış yani:))))) haftada bir iki versek yeterli cnm. hatta bebekte kolestrol çıkmış düşün yani
iyi teyzesi ne yapsın bu ara salyası arttı tükürük yapıp duruyor tembel tosbam:))))))))))) birde normalde uyuyan bebiş gece kalkıp meme istiyor sanırım diş çıkarma döneminemi gircek anlamadım inşallah tüm bebişler sıkıntısız çıkarırlar şu dişleri
kaancık nasıl? fotolarına baktım pek tatlı maşallah kıravatlıyı beğendim ben ağır abi olmuş oğluşun.
karammmmmmşu enerjinden bana göndersene be klavyeye basacak gücüm bile yok bak sırf bunu söylemek için üşenmedim yazdım
canım gerçekten abartmış benim bi arkadaşım oğluna sürekli kemik suyu verirdi hemde hiç sulandırmadan bazen direk içine papates havuç falan atar kaynatır çeker verirdi.ağır gelmiyormu derdim yok derdi.ama o zayıf bi çocuk hala 2 yaşına geldi obez olmadı şuanda.
ama fazlası zararlıdır diye düşünüyorum kolestrol falan dediğin gibi olabilir kilolu olmasada.ben haftada 1 kez falan veririm zaten kıymada veriyoruz.maksat ondanda vitaminini alsın.hergün et suyu bize bile ağır gelir.
canım dişten yapıyordur uyanmalar emmek istemeler olabiliyormuş.netten okuduğumda emzirmek yerine su verin yazıyordu.tabi bebek emmeden suya kanıp geri uyurmu doktorlar bunu hiç düşünmüyor.
amin canım inşallah sıkıntısız çabucak çıkarırlar dişleri.
kaan iyi şuan evi turluyor yürütecinde birazdan sıkılıp mızmız başlar.
teşekkürler teyzesi ikisinide takıcam artık.ağır abimiz dişini çöıkarsa emeklemeye başlasa daha iyi olucak ama tembel bu
yaylayı yaptım baktım nane yok neyse şimdi nanesiz oğlana yedirecek akşama eşime söleyimde alsın.
bide buğdayla yaptım rondodan çektim.keşkek gibi olmuş tadı bilirmisiniz bilmem.
niye kız arada yapılır çoçuğu uyut yap
canım sen çalışmıyomusun ne ara yapıcaksın biz evdeyiz ondan
haklısın o ancak haftasonu yapabilir canı çok çekerse.
kızlar dün bi prof konuşuyordu tv de akşam haberlerinde bebeklerinizn beslenmesinde kesinlikle kemik suyu kullanın diyordu.kanser önlemede bile çok faydalıymış.bide paça çorbası paça çorbası yedirmemde.kemik suyu vericem bundna sonra.ben kıyma yediriyorum haftada 3 kere diye hiç kemik suyu yapmıyordum.
4-5 saat kaynatın diyordu prof.hafif etli kemik alayımda kaynatayım böleyim atayım buzluğa.ben kasaplardan falan et alamıyorum güvenmiyorum et balık kurumundan alıyorum orda kemik satıyorlarmıdır acaba hiç dikkat etmemiştim.
napayım materım bırakınca kendimi daha beter oluyor her şey
ne hayattan tat alıyorsun ne de çocuktan,kocadan onun için sallayacaksıneglenmeye bakacaksın
eliföykü sıvı yag canım gerçekten güzel oluyor yarım saatte kurabiyen hazır
yap da haber ver bakayım iyiyse ana sayfadan kötüyse özelime at
tabi bebişin bünyesiylede alakalı kuzum kimi bebek almaz kimi alır genetikte.artık çabuk sıkılıyorlar cnm sürekli ilgi ilgi sende bir tane var bende birde kedicik var bide o geliyor yanıma ilgilenmedimmide ayaklarıma atlıyor şirinlik yapıyor sıpa:)))) BENCEDE ikisinide götür kafasına göre takıl :)))hangini isterse oğluş onu takarsın.bizimkide tembel ya bana çekti:13:
benim kv yapar dövme nohut az et salça da var mıydı ya:44:ama severim güzel olur
bizimkilerde yoğurtlu yapıyolar sanırım beyaz oluyodu çünkü ben hiç yapmadım yapılırkende görmedim ama çok güzel yerim
cnm haftada bir bişi olmaz ben aldım sehriye corbası yapınca ona koyuyorum,buz kalıplarına koydum 1 tane atıyorumelifcim kemik suyu kış için çk iyide yazın ağır gelmezmi acaba denemek lazım bende alıcam bakalım ilikli bulursam :)))))
ay nası acıktım öglen bişi yemedim artık kocişi beklicem bulgur pilavı cacık yapcam bu saatten sonra ancak o olur komsu geldi koptum sohbettenBen artık bir liste yapacam ona göre gidecem buzdolabına yapıştıracam
Bilmedigim noktalarda siz ne güne duruyorsunuz size soracam
Soganlı kıymalı bebem maydanoz bir de yanına da salata yaptımgel yiyelim
yok cnm ne kusuru bende yazarken alınmasın diye düşündüm mücveri peynirsiz yapmam cnm ama yesil soganla cok güzel oluyoelifmi yazmışım canım ya yeni farkettim eylül diyecektim oluyo bende bazen böle kuusruma bakma canım.
bende mücveri çok severim fırındada kızartmasınıda.ben yeşil soğan koymuyorum canım mücvere kuru soğan maydonoz koyuyorum peynirsiz patates ve kabakla yapıyorum
2 3 günlük aradan sonra merhaba
yemek yiyecez buyrun gelin
bende çamaşır asıcam ya kanepe örtülerini filan yıkamıştım bitti heralde makine
görüşürüz canım
bende çalışıyodunya bebekten önce gezmeyi falanda çok seviyosun gerçi kim sevmez uğraşmadın yemekle falan diye düşündüm.
ben çok severim ya yemek yapmayı ayrı bi motive ediyo beni rahatlatıyor
demekki
Bu efe alem yan komşunın çocuklarının sesini duymuş
Kapının önüne gitmiş onlara bagırıyor kapı kapalı yalnız bir de el kol hareketi yapıyo çok komik ya
2 3 günlük aradan sonra merhaba
yemek yiyecez buyrun gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?