2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mooncum fatih napıyor nasıl kuzucuk diş sıkıntınız falan varmı

deneyip görelim tatlım bizim bir tanıdığın bebişi çok zayıftı dr onada demiş kemik suyuna çorba yap diye kadın hergün öyle yapmış bir kaç ay sonra dr gitmişler dr kızmış çünkü bebek obez olMUŞ kadin işin b,,kunu çıkarmış yani:))))) haftada bir iki versek yeterli cnm. hatta bebekte kolestrol çıkmış düşün yani
mooncum fatih napıyor nasıl kuzucuk diş sıkıntınız falan varmı
iyi teyzesi ne yapsın bu ara salyası arttı tükürük yapıp duruyor tembel tosbam:))))))))))) birde normalde uyuyan bebiş gece kalkıp meme istiyor sanırım diş çıkarma döneminemi gircek anlamadım inşallah tüm bebişler sıkıntısız çıkarırlar şu dişleri
kaancık nasıl? fotolarına baktım pek tatlı maşallah kıravatlıyı beğendim ben ağır abi olmuş oğluşun.

karammmmmm şu enerjinden bana göndersene be klavyeye basacak gücüm bile yok bak sırf bunu söylemek için üşenmedim yazdım

canım gerçekten abartmış benim bi arkadaşım oğluna sürekli kemik suyu verirdi hemde hiç sulandırmadan bazen direk içine papates havuç falan atar kaynatır çeker verirdi.ağır gelmiyormu derdim yok derdi.ama o zayıf bi çocuk hala 2 yaşına geldi obez olmadı şuanda.
ama fazlası zararlıdır diye düşünüyorum kolestrol falan dediğin gibi olabilir kilolu olmasada.ben haftada 1 kez falan veririm zaten kıymada veriyoruz.maksat ondanda vitaminini alsın.hergün et suyu bize bile ağır gelir.

canım dişten yapıyordur uyanmalar emmek istemeler olabiliyormuş.netten okuduğumda emzirmek yerine su verin yazıyordu.tabi bebek emmeden suya kanıp geri uyurmu doktorlar bunu hiç düşünmüyor.
amin canım inşallah sıkıntısız çabucak çıkarırlar dişleri.

kaan iyi şuan evi turluyor yürütecinde birazdan sıkılıp mızmız başlar.
teşekkürler teyzesi ikisinide takıcam artık.ağır abimiz dişini çöıkarsa emeklemeye başlasa daha iyi olucak ama tembel bu

karammmmmm şu enerjinden bana göndersene be klavyeye basacak gücüm bile yok bak sırf bunu söylemek için üşenmedim yazdım

napayım materım bırakınca kendimi daha beter oluyor her şey
ne hayattan tat alıyorsun ne de çocuktan,kocadan onun için sallayacaksıneglenmeye bakacaksın

eliföykü sıvı yag canım gerçekten güzel oluyor yarım saatte kurabiyen hazır
yap da haber ver bakayım iyiyse ana sayfadan kötüyse özelime at

yaylayı yaptım baktım nane yok neyse şimdi nanesiz oğlana yedirecek akşama eşime söleyimde alsın.

bide buğdayla yaptım rondodan çektim.keşkek gibi olmuş tadı bilirmisiniz bilmem.

tabi bebişin bünyesiylede alakalı kuzum kimi bebek almaz kimi alır genetikte.artık çabuk sıkılıyorlar cnm sürekli ilgi ilgi sende bir tane var bende birde kedicik var bide o geliyor yanıma ilgilenmedimmide ayaklarıma atlıyor şirinlik yapıyor sıpa:)))) BENCEDE ikisinide götür kafasına göre takıl :)))hangini isterse oğluş onu takarsın.bizimkide tembel ya bana çekti:13:

niye kız arada yapılır çoçuğu uyut yap

canım sen çalışmıyomusun ne ara yapıcaksın biz evdeyiz ondan

haklısın o ancak haftasonu yapabilir canı çok çekerse.

valla siz çok hamaratsınız bacım
karam ne kolay anlatmışın öyle :)
ben işten eve gidince sadece yemek yerken oturuyorum, o da oğlum ne kadar fırsat verirse
çayım hep bardakta soğuyo döküyoruz, ona bile fırsat olmuyo
Allahtan annem yapıyo hepsini, mahrum kalmıyoruz :)

ivit ilik çok faydalıymış

deniycem yazıcam canım

ikisini yalnız bırak bak bakalım sıkılıyorlarmı.

şaka bi yana çocuk bakmak gitgide zorlaşıyor

bizimkilerde yoğurtlu yapıyolar sanırım beyaz oluyodu çünkü ben hiç yapmadım yapılırkende görmedim ama çok güzel yerim

yeriz valla eylül anneleri pek bir iştahlı
bliss şekerim kolay anlattım dimi dur bir gün onu da yapayım da foto atayım sana
eşim patlıcan yemez sadece içini yapsam ona bayılır
efe uyandı nuna da şükür yarım saat uyudu gözünü ovuyor maden uykun var yataydın annemm
pc açık ara ara yazıyorum merak etmeyin anacım

elifcim kemik suyu kış için çk iyide yazın ağır gelmezmi acaba denemek lazım bende alıcam bakalım ilikli bulursam :)))))
cnm haftada bir bişi olmaz ben aldım sehriye corbası yapınca ona koyuyorum,buz kalıplarına koydum 1 tane atıyorum

Ben artık bir liste yapacam ona göre gidecem buzdolabına yapıştıracam
Bilmedigim noktalarda siz ne güne duruyorsunuz size soracam
Soganlı kıymalı bebem maydanoz bir de yanına da salata yaptım gel yiyelim
ay nası acıktım öglen bişi yemedim artık kocişi beklicem bulgur pilavı cacık yapcam bu saatten sonra ancak o olur komsu geldi koptum sohbetten

yok cnm ne kusuru bende yazarken alınmasın diye düşündüm mücveri peynirsiz yapmam cnm ama yesil soganla cok güzel oluyo

2 3 günlük aradan sonra merhaba
yemek yiyecez buyrun gelin

Ne yaptın 2,3 gün de gelmedin topige anlat hele

Arzural bulgur pilavını soganlı salçalı ve kimyonlu yaparız
Biz antekyeliler yani nohut bir de şahsne olur biber salçasıyla yapılıyor
Acı seversen dene yanına da cacık

sanada kolay gelsin canım ben işlerimi bitirdim.bende yemek yapmayı seviyorum çok özenli yaparım ama çoçuk olunca hızlı hızlı yapmak zorunda kalıyorum eskisi gibi süslü olmuyor pek.

Bu efe alem yan komşunın çocuklarının sesini duymuş
Kapının önüne gitmiş onlara bagırıyor kapı kapalı yalnız bir de el kol hareketi yapıyo çok komik ya

büyüdülerde çoçuklara laf yetiştiriyorlar maşallah efeye geçen biz gezmeye giderken çoçuklar başımıza toplandı kapının önünde merti sevmeye onlara bir karşılık veriyor oynamak istiyor izin versek artık oyun oynama istekleri arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…